ИСТИНАТА, САМО ИСТИНАТА И ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА НЛО И ДРУГИТЕ ЗАГАДКИ

ЛЕТЯЩИ ЧИНИИ, НЛО, ФОТОШОП ИЛИ ЗАЩО И КОЙ ОШАНТАВЯВА ХОРАТА ?

сензационни спекулации, дезинформации,манипулации = издевателство поредица – част трета

Абсолютно невъзможно е, почти отвъд  границата на мисленето на баналния средностатистически човек са уж новите НЛО-факти / публикувани в сайта „Непознатия свят”, Разсекретени фотоматериали – 27.03.2010 /, за да разбере, схванат целите, задачите и мотивите, за да се спаси от безпардонния дезиинформационен потоп днес. Това е неоспоримо и еднозначно доказано от уфоспецовете по света. Проблемът у нас е, че все още поголовно и всички очакват и вярват в становището и квалификациите на „т.н. наука” и нейните апологети, които вече имат и псевдоним – „феодални старци”. Ала възрастта няма никакво значение. Нищо лично! И сега аз имам приятели в тези среди и не мога да си разреша да ги обиждам и унизявам, защото са достойни люде. Но…когато състоянията, процесите и проявленията на агресивната, посредствената и войнстваща антиуфо пропаганда преминат границата на нормалните информационни взаимоотношения, тогава в мен кипва порива на реагирането и не-мълчанието. Ето в това сега се изразява негодуванието и яростната ми рефлексия тук, по повод на едни отдавна тиражирани манипулации и никой досега не желае да  поставя под въпрос авторитета на уж задължените правилно  да информират обществеността за, кое е НЛО, кое е Летяща чиния и кое е банална и отвратителна фотоманипулация!?

В мен напира желание да спомена за народната мъдрост,  че уж не е важно „кой е кум, кой сват, кой на булката брат…”, а трябва да заостряме внимание върху сватбарското шоу…

Да.а.а, но пък това народотворение ни подава ясен знак-пътеводител, че дори да не знаем кой е „авторът-кум” на това , което по-долу ще видите като илюстрации, все пак остава въпросът „кой  е сват” , т.е. кой е поръчителя на тези фотоманипулации, а  “кой е на булката брат”, т.е. консуматорът, това ще се опитаме да анализираме заедно с вас и трижди анатемосаме. Ако това не стане, тогава жална ни е българската душа, духовност и това което се нарича бъдеще!

Прочие, да вървим напред и да се опитаме да сложим нещата в някакъв порядък, за да се види и се разбере, кой, кой е и защо е в орбитата на уфологията!? Има информации, съобщения подкрепени с документи, че във водите на световните океани са наблюдавани необичайни явления и необяснима поява на излитащи от и гмуркащи се във водата странни обекти. Така например  /12.08.1825 / е документирано в корабен дневник, че изпод водата излитат три яросветещи сфери, също така /18.06.1845 / изпод водата се появяват  три ослепително ярко светещи  дисковидни тела с червена светлина, свързани помежду си като че ли с червени лъчи светлина. Много зловеща картина са наблюдавали от кораба „Волтур” в персийския залив / 15.05.1870/. В тъмните океански води наблюдават мощен лъч светлина, който прави видимо всичко наоколо. През 1887 г. Холандския кораб „Джини Ер” регистрира, как непознат  и непонятен летящ обект се гмурка във окена. Също така британския кораб „Форт Солсбъри” през 1902 г. регистрира в Гвинейския залив, огромна 180-метрова „цигара” с лъскава повърхност и яркочервени светлини в краищата си, която се появява изпод водата. Мислим, че тези примери са достатъчно показателни, че във световния океан има нещо, случва се нещо, налице е нещо което само по себе си подсказва, че вероятно става реч на НЛО. Ако е така,тогава защо и кой си е присвоил правото да дезинформира, да спекулира и да манипулира обществеността, какъвто е  случая със „засекретените фотографии”, които ще покажем по-долу.

Няма да е изрядна тази публикация, ако не представим становището по проблематиката свързана с НЛО, на двама видни уфолози, чийто становища се ползват с доверие в нло-средите. Владимир Г. Ажажа, президент на Академията за информационна и приложна уфология-Москва, Академик в Международната академия по информатика, доктор на философските науки и кандидат на техническите науки, бивш офицер-подводничар във военономорския флот на СССР, гост-лектор в България, в това число и гост на русенския уфологичен клуб „Мъдромер” -1992 г. Ето неговото становище относно проблема за укриване на информация свързана с НЛО от обществото. „…Укриват ли държавите сведения и информация за НЛО доказаните факти? Разбира се че трябва да се предполага ,  да! А на какво основание ?

Логично е да се предполага, че това е държавна и военна тайна. На всеки е известно, че този който овладее технологиите присъщи на НЛО, той се превръща в пълновластен господар на нашия свят. Поради това, каквито и да са сведения и информации за НЛО могат и вероятно са със „гриф секретно”. Ако днес държавите, /както е в Русия/ имат уфологични тайни и секретни неща, то достъпа до тях трябва да става по съответния порядък, т.е. само хора имащи достъп до секретни документи и задължително с разрешението на компетентните органи, разбира се всичко да е свързано с конкретен случай. Всички останали варианти са недопостими. През 1993 г. КГБ-Русия предаде на оглавявания от мен УФО-център, около 1300 документи свързани с НЛО. Това бяха сведения от официални органи, командири на войскови части и съобщения на частни лица. Така от „Любянка” /щаба на КГБ –курсив мой/се отърваха от излишни главоболия…”

Не само мисля, но съм сигурен, че сега веднага ще се намерят пенкилери, които ще отрежат категорично – ето това пак е идеология, пак ни пращат в Русия и прочие …????!!!

Не..не.., категорично трябва да се разбере, че руснаците в никакъв случай не са си затваряли очите, особенно когато вече е натрупано огромно количество информация и свидетелства за НЛО, наблюдавано и документирано по цялата безбрежна руска територия. Глупавите приказки за опасност за националната отбрана вече не впечатляват никого. Има утечка на информация и ще предложим един документ от 1974 г. От който става видно, че НЛО е бил обект на сериозно внимание от руската Академия на науките, в това число и най-вече на военните спецове, специално на Военноморски флот. Разбира се тук едва ли трябва да се съмняваме, че руснаците не са направили своите изследвания,проучвания , систематизации и квалификации. Т.е. ние не допускаме, че не съществуват надежни документи, които да доказват реалността на загадката НЛО и поради това отхвърляме всеки жалък хумор, иронии и саркъзъм, отнасящи се най-вече до бгуфолозите…

 

Ала за баланс, ето как стоят нещата с днешния Голям Брат на България и българите -  ако се смятат за такива онези които в интернет пишат с небългарски букви.

В САЩ през 1953 година със секретно президентско разпореждане NSC 5412/1 , Д. Айзенхауер създава постоянен държавен комитет, наречен „Mjestics 12″ [ MJ-12 ] за надзор и координация на всички секретни акции, свързани с проблемите на НЛО и извънземните пришълците, а Нелсън Рокфелер е назначен за председател на Консултативния комитет по въпросите на правителствените организации, в който влизали високопоставени чиновници и учени.

Първоначално за членове на „Мажестик -12″ са избрани:
1. адмирал Роско Хилънкетър – работил в разузнавателните служби на ВМФ на САЩ по време на Втората световна война.Той е първият директор на ЦРУ и изключително предан на президента.
2. Джеймс Форестал – Министър на отбраната по време на инцидента в Розуел, ползващ се с изключителното доверие на президента. След ранната му смърт през 1949 г. е заменен от генерал Уолтър Смит..
3. д-р Ванивар Буш – шеф на Служба за научни изследвания и развитие – OSRD, професор в Масачузетския технологичен университет.

4. ген. Хойт Ванденбърг – Ръководител на Военната секретна организация – „G2″, в последствие стана втори директор на Централното разузнаване – „DC1″, а от 1948 г. е началник щаб на ВВС.
5. д-р Детлеф Бронк – бивш президент на университета „Джон Хопкинс“, а по-късно президент на университета „Рокфелер“ в Ню Йорк.
6.Гордън Грей – ръководител на Комисия за психологически и стратегически операции на ЦРУ, богат адвокат и бизнесмен, бивш служител на тайните служби по време на войната.
7. Джером Хънсекър – ръководител на НАСА (включен по-късно).
8. ген. Роберт Монтегю – шеф на Военно – въздушна база.

9.Доналд Мензел – астроном, астрофизик, един от най-големите експерти по криптоанализа. Познат на обществото като най-заклет противник на НЛО.
10. д-р Лойд Бъркнър – член на Комисията „Робертсън“ и секретар на Комисията за изследване и развитие
11. ген. Натан Туининг – командир на поделения на ВВС.
12. Сидни Сойърс – секретар на Националния съвет за сигурност.
В състава на „МJ – 12″ по-късно, са били включени:

Джон Фостер Дъллес – държавен секретар,

Алан  Дълес – директор на ЦРУ

Чарлз Уилсън – министър на отбраната

Артур Редфорд – началник на ген.щаб и

Едгар Хувър – директор на ФБР.

Разбира се тук и сега му е мястото да „отвърна на „удара” на абсолютно всички недоброжелатели на българските уфолози и спокойно да им кажа, че бгуфолозите не са лаици, не са профани, не са дилетанти, не са всичко онова за което си мислят те. Защото са в крак с актуалните тенденции на световната уфология. Ала специално  трябва да заявим на нашенските наукофили-антиуфонастроени, че към днешна дата по света вече е направено достатъчно за проучване, документиране, систематизиране и класифициране на загадката НЛО, има предостатъчен научен и всякакъв друг анализ. Именно това е и мотивацията за съществуването на скромната бг уфоорганизация. Ние сме убедени, че днес има вопиюща потребност от нова доктрина, нови идеи, дори от нов концептуален поглед и критичен анализ на съществуващата парадигма, формирала погрешния и сбъркан мироглед на днешния човек. Именно затова ни има. Ние ратуваме за нов методологичен подход, нови и неортодоксални методи при анализите и квалификациите на всичко свързано с НЛО. Защото научнотехническите изследвания и проучвания на уфологичната фактология  са достатъчно, но в същото време липсват качествени хипотези и теории. Мислим, че причината се крие в ортодоксалността и догматиката на сегашните изследователски методи. Налице са множеството  добре систематизирани база данни, а някой все още стоят в папките с гриф „секретно” и ние се надяваме това да не продължава безкрайно далго време. Поради това нямаме никакво основание и намерение сега да се впускаме в каквито и да е позовавания и да систематизираме кой, кога и какво е сторил. Има предостатъчно литература, специализирани издания, а и интернета също предлага някой заслужаващи доверие информации. Няма да спестим едно нещо, а то е многозначително като фактология. Силно сме обезпокоени от някой дезинформации, спекулации и манипулации свързани с актуални и заслужаващи доверие сведения и свидетелства , корелиращи и с историята и фактология на загадката НЛО. Тъкмо поради това представяме част от огромните усилия на САЩ, още  преди 60 г. да установят, изучат и изследват този феномен, като за наше съжаление, все още не всичко е явно, но и малкото което е известно ни обнадеждава. Ето по-долу, е видно, че повече от 15 тайни и секретни проекти, симпозиуми и други правителствени начинания са били реализирани и до ден днешен обществеността не е информирана за истината за НЛО. Разбира се тъпия  и инфантилен опит да се тиражира тезата че всичко се правело в интерес на националната сигурност на САЩ е и смешна и тъжна.
1947 – PROJECT SIGN

1949 – PROJECT TWINKLE
1949 – PROJECT GRUDGE

1949 – PROJECT GRUDGE
1952 – PROJECT SECOND STORY

1952-1970 – BLUE BOOK

1953 – DURANT REPORT
1953 – DURANT REPORT
1966-1968 – CONDON REPORT
1977 – Jimmy Carter Extraterrestrial Communication Study

1997 – Sturrock Scientific Panel Physical Evidence Related

UFO Reports

проект „СИГМА”

проект „ПЛАТО”

проект „АКВАРИУС“

проект „АЛТЕРНАТИВА”

Парламентарни изслушвания и симпозиуми –САЩ:

1949 – Scientific Advisory Board Conference on Aerial
1949 – Scientific Advisory Board Meeting at the Pentagon
1952 – CSI Minutes
1961 – Congressional Investigation of The UFO Program
1966 – CONGRESSIONAL HEARINGS ON UFOs
1968 – SYMPOSIUM ON UNIDENTIFIED FLYING OBJECTS

Допускаме, че ще бъде голям пропуск, ако тук не споделим и предложим едно абсолютно шокиращо и объркващо изявление на  Ричард Хогланд /САЩ/ – консултант в НАСА по време на програмата „Аполо”. Не само за размисъл и анализ, но и за изводи, които са нелицеприятни особенно за наукофилите.Bottom of Form 7 май 2011 г. в интервю с него му е зададен въпроса, „Какво е вашето отношение към разпространеното мнение, че американците никога не са стъпвали на Луната? А епизодът с кацането на космонавтите – просто е заснет в киностудио?”

”Това е лъжа. Основавайки се на доказателствата от НАСА, които аз събирах и анализирах 20 години, мога да кажа, че този слух – в действителност е премислена военна дезинформация. Тя е разработена, за да се скрие какво в действително е открила НАСА на Луната. В нашата нова книга „ Тъмната мисия: неизвестната история на НАСА” (Dark Mission: the Secret History of NASA) е описано как в качеството си на научен консултант на новинарската агенция CBS News аз говорих в лаборатория за реактивни двигатели на НАСА по време на мисията на „Аполо-11”. Това беше през юли 1969 г., когато първите астронавти се завръщаха от Луната. Основавайки се на това, което видях там със собствените си очи, аз вече съм уверен, че началото на лъжата „Ние никога не сме били на Луната”, е поставено от самата НАСА. Това беше своеобразна застраховка, за да не зададе никой никога страшния въпрос: „Какво НАСА в действителност намери на Луната?”. Смятам, че създаването на „Мита за Луната” осигури на НАСА увереността, че и занапред ще може да скрива всичко, свързано с „провалите” в програмата по изучаването на Луната. / курсив наш/Да скриват, че на космонавтите са били поставени секретни задачи за всички безценни древни извънземни технологии, образци от които са били открити там.”

Цялото интервю може да бъде прочетено от сайта на посочения адрес :http://astrolab.su/modules.php?name=News&file=article&sid=724

Естествено че трябва да поясним, защо бяха потребни тези „отклонения” от заглавието   „ЛЕТЯЩИ ЧИНИИ, НЛО, ФОТОШОП ИЛИ ЗАЩО И КОЙ ОШАНТАВЯВА ХОРАТА ?” Само и единствено, защото „засекретените фотографии”, които ще представим тук, нямат нищо общо със секретността и са чиста проба спекулация и манипулация!? Само и единствено, защото  медиите не само сега, а и въобще имат неограничена власт над масовото човешко мислене, но сега си траят, мълчат и гледат, наблюдават ехидно и иронично безхаберието на доверчивите хора!? Само и единствено, защото у нас властва заблудата, че единствено „т.н. наука” ще реши проблема с НЛО и прочие…

Само и единствено, защото трябва да се проумее обстоятелството, че  необременените от „високите научни знания” все още не са деформирали мисленето си и поради

придобитата опитност,  световни и бгуфолози   могат да „карат влака” който върви към спирката, наречена „истината за НЛО”…..Само и единствено, защото ние не сме съгласни и не признаваме световния ден на уфологията, измислен от една власт и париимаща световна клика! Прочие, това не ви ли прилича на световния ден на труда, световния ден жената и прочие световни кретенизми!? Само и единствено, защото не само у нас , но и по света има трезво мислещи уфолози, които бавно, сигурно, но и неотклонно вървят в правилната посока и наближава времето, когато всевъзможните наукофили, скептици и прочие строители на новата световна религия, ще бъдат посмешище, на собствените си научни абсурдизми!

Естествено, че приложените по-долу „уж засекретени фотографии” по никакъв начин не могат да бъдат анлализирани и коментирани, защото това е дело само и единствено на изключително добре компютърно образовани и грамотни люде, които владеят перфектно различните и многобройни  „фотошопове” и други подобни компрограми и ни правят на маймуни със своите находчиви идеи. Това са именно тези които тотално дискредитират реалностите , свързани с феномена НЛО. Тук проблема е, дали това е самоинициатива на тези създатели на „уж секретни и дълго време скривани от обществеността НЛО обекти” или целия този маскарад е поръчан и платен от заинтересовани среди, които наистина имат зловещи помисли и поради това прикриват реалностите с измислени и добре реализирани дезинформации и манипулации. Вече се разбра кой „пробута и тиражира „митът за не-кацането на Луната”, като целта  била да се прикрият други важни факти и обекти открити там!? В този порядък на мисловни конструкции, възниква въпроса, дали и тези „уж секретни фотографии” нямат подобна цел и трябва ли да се доверяваме на подобни спекулативни дезинформации!? Мислим за подходящо да се каже, че все пак вие, всеки от вас не само че е в правото си , но е и задължен сам да направи своите анализи и изводи от представената фотогалерия.

Прочие великият мислител Сенека е казвал, „аз нямам интерес да знам нещо, ако само аз го знам”, а ние споделяме това велико прозрение и то беше причина за написаното  и показаното тук.

Хаджи ал джибутев ибн фараон пирамиденбърг- БУМ „мъдромер”

НЛО, ЛЕТЯЩИ ЧИНИИ, ФОТОШОП ИЛИ КОЙ И ЗАЩО ОШАНТАВЯВА ХОРАТА, НЕ САМО У НАС, А И ПО СВЕТА, ТОВА ГО РЕШАВАТЕ ВИЕ! НИЕ СМЕ СВОБОДНА ТРИБУНА ЗА ВСЯКАКВИ МНЕНИЯ И СТАНОВИЩА!

 Комантари с латински букви се изтриват автоматично