ИСТИНАТА, САМО ИСТИНАТА И ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА НЛО И ДРУГИТЕ ЗАГАДКИ

Цивилизации и история

Която и книга да отвориш, който и филм да гледаш, където и да посетиш интернет пространството все едно и също нещо – винаги има готов отговор, винаги има академичен анализ, винаги нещо предстои да бъде разгадано и обяснено от “т.н. наука” и винаги е налице нещо, което непредубедените и мислещите хора си казват, да бе така е, обаче нещо не се връзва с това което е самата фактология . Точно поради това тук ще бъдат представени онези неща, които официална парадигма, официалният мирогледен възглед не допускат да бъдат тиражирани. Предварително се разграничаваме с онези, които също имат готови отговори за загадките свързани с човешката цивилизация преди нашата и особенно с онези които са вярващи. Те просто вярват. Няма значение на кого, те вярват, те не могат да мислят. Ние ще направим опит да погледнем на фактологията свързана с началото на човешката цивилизация, та чак до наши дни, по нашите земи.
Естествено, че разчитаме и на посетителите на нашия сайт, но преди всичко ще доминират разработки на изследователи от Българската уфологична мрежа, тъй като освен с НЛО нашите експерти отделят особенно внимание на фактологията на древните цивилизации, защото прозират, виждат някаква особенна корелация между уфологията и останките на древните цивилизации.
Ние нямаме никаква причина да се срамуваме, ако понякога нашите публикации тук не бъдат абсолютно точни и дори половинчати. Това е защото в България все още няма надежни източници за информация например за Египетската цивилизация, за близкоизточните цивилизации, за Южноамериканските цивилизации и ако има отвреме навреме по някой превод на световен изследовател, то нещата са или неточно преведени или тенденциозно са икономисани факти с оглед да не се накърни достойнството на “т.н. наука”- изразът не е мой затова заслужава кавички, нещо повече, аз съм съгласен с този израз.
Хубавото на това че отваряме такава страница е , че тук на наша българска земя има премного факти и артефакти за неща велики, неща достойни които често се премълчават, особенно ако не се вписват в схемите, в рамките ,в догмите на “т.н. наука” ! Ние сме задължени по съвест да огласявяме всичко което и изследвано анализирано и квалифицирано от българските уфолози за да спасим
позорящите страната ни от уж научни информации, а в същото време спестяващи истините за множество факти и по този начин формират предубеждения сред нашите съмишленици и приятели по
света с риск да си навлечем гнева на онези със сан, чин, пост, титли и власт особенно в медийното пространство. Надяваме се фактите, такива каквито са, да бъдат наш единствен адвокат.

хаджи ал джибутев ибн фараон пирамиденбълг

електронната поща на БУМ:
vorazal46@abv.bgКомантари с латински букви се изтриват автоматично