ИСТИНАТА, САМО ИСТИНАТА И ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА НЛО И ДРУГИТЕ ЗАГАДКИ

БУМ РАЗСЕКРЕТЯВА РАЗСЕКРЕТЕНИТЕ ЯВНОСТИ

Продължение на темата :сензационни спекулации,    дезинформации, манипулации = издевателсто

Ние от „Българска Уфологична Мрежа”/БУМ/ отдавна твърдим, а то е и неоспорим факт, че у нас темата и всичко свързано с НЛО отдавна и по най-безапелационен, но пък и резултативен начин е дискредитирано. Повтарям го високогласно, който, когато и където и да било проговори за НЛО, бива абсолютно и безпардонно усмиван, пародиран и в резултат на това дискредитиран от медиите и изпуставялото ни общество. И какво от това?! Нищо! Храбрите и неуморни бгуфолози продължават да си вършат пионерската работа, напук на неграмотниците-форумджии бродещи из интернетпространството като несретници, защото не могат да си направят собствен сайт, а хвърлят кал и разливат помия срещу  бгуфолозите. Тук и сега им казваме така: вие, които пишете с небългарски букви и вие, които през мижавия си животец не сте прочели половин книга, а си въобразявате, че интернета ще ви поднесе всичко от което се нуждаете сте изпаднали в голяма беда. Спасявайте се , докато не сте се превърнали в абсолютно нищо.Това е нашият отговор на вашите форумни коментари, изпълнени с кухи и безсмислени едносричкови думи, дори изречения. Прочие интересно, защо досега високоинтелигентните „админи”, „модератори” и прочие самоназначили се за вещи спецове по уфологичните проблеми, защо не се захванахте с това, което е обект на наши публикации досега. Сегашното издание е четвъртото поред и ще се занимаваме именно с уж засекретени фотографии на супер нови находки на т.н. пуровидни НЛО.        Ала възниква и риторичния казус, защо настръхвате като страхливо псе, лаете бясно единствено и само срещу бгуфолозите и бгуфологията?! Нали сте компетентни и знаете наизуст световните нло-сайтове и форуми, защо там не покажете кои сте и какви суперекспертни анализи и оценки можете да правите. Вероятно , а е напълно възможно това за нищоговоренето ви  да е така, поради остра липса на нещо, което не се толерира по световните уфосайтове. Защото, запомнете го не само вие, нека и другите го знаят, отрицанието няма нищо общо с опровержението, а тази материя не е по вашите университетско-дипломни възможности напомпани с „диамат” и „исмат”!!!

Разбира се от общо 276 „уж свръхсекретни фотографии” публикувани  в сайта който вече огласихме,ние съвсем целенасочено и по наша оценка решаваме да заострим вниманието на четящо-мислещите българи,  когато посещават  уфосайтовете  да знаят с кого общуват. Останалото, другото…другото е друго…твърди не без основание един от създателите на бгуфологията, един от първите дръзнал да обедини необидиняемото у нас и да стане, кръстник, кум и сват на БУМ – Иван Лазаров! Но, историята има последна дума…!

А сега напред към пуровидните НЛО! Оказа се , че по света има и други подобни на нашите смешници, които освен че имат добра и изискана комп. грамотност, владеят съвършенно комп. фотошопа, имат  нарцистично самочувствие и прочие новопоявили се мисловни категории в света на информатиката, много, ама абсолютно много и далече са под нивото на средностатистическия мислещ българин. Това е видно от множеството комуникации, писма и желание за консултации с уфолозите от БУМ. Ние само и единствено ще се съгласим да огласим подобни информации, ако някой се осмели да организира бгсимпозиум по проблемите на НЛО, но с бгадрес! Прочие на нас ни е достатъчен само един аргумент – истерията с „девинската летяща чиния”, която се възпроизведе  в нашенските медии и специално в интернет форумите. За целта притежаваме надежден архив, така че ние сме винаги готови да отвърнем на удара на „империята на бгуфоинтернетфорумите”. Моля, моля, тук няма нищо лично срещу имена, названия и конкретни изяви на анонимни „спецове”!Проблемът е фундаментален и не е за „жълтурки” Те с това се вадят хляба. Не те са обект на конструкциите тук. Става реч за онова нещо, което вероятно мнозина са провидели, някой са разгадали, други са предпочели да мълчат за да разберат какво ще се получи и прочие… Иначе казано у нас е пълно, претъпкано  и дори прелива от сеирджии! Но, тези последните мислим ние, са на изчезване. Дано е така.

Пуровидни НЛО!!! За едни е кеф, за други е новост, за трети е най-после излязла на бял свят конспирация за НЛО, за някой индеферентни люде това си е алабалистика, но няма да ги изреждаме повече. Важното е , че уфолозите от БУМ-Мъдромер разконспирираха  много елегантно и без ужасни усилия, всичко свързано с кошмарните  „свръхсекретни фотографии” на НЛО и прочие суперсекретни технологии , чиито автори на сайта не указват никакви адреси на първоизточника!?!?!?! Е, добре…така да бъде..само че сега когато видите и разгледате тези фотографии, имаме нископоклонна молба, изпратете вашите коментари в името на бгуфологията. Нещо повече, надяваме се някой качествено мислещ посетител на нашия сайт да изпрати и свой коментар или анализ на това което ние скромно поднасяме за  размисъл.Дали  снимките са документ на автентични НЛО или е нещо друго,  последната дума имате вие!Удоволствието от разглеждането на фотосите остава при вас, но също така и радостта от вашите коментари остава за нас.

Екип на БУМ

 

#1

#2

#3 #4

#5 #6

#7

#8

#9