ИСТИНАТА, САМО ИСТИНАТА И ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА НЛО И ДРУГИТЕ ЗАГАДКИ

Фотогалерия

СНИМКА  №1 Това непознато и необяснимо „нещо” е заснето по време на слънчевото затъмнение през 1999 г. Мястото на снимане е  до известната могила край с.Свещари с най добре запазената уж тракийска гробница, а някой специфични особености около този факт ще  бъдат публикувани в подготвяната книга за печат от уфолога И.Л.

ufo_ivan1_isperix-copy1Съвсем банална сватбарска снимка правена със светкавица през 1995 г. в едно малко ресторантче. Характерното и впечатляващо загадъчното е, че след проявяване и копиране на снимката върху изображението се появяват тези необясними досега от никого светли криви линии, за които няма точна дума или харакетристика.Видно е, че източника и началото на движението на светлите линии идват от три ел.крушки. Всички опити на фототеоретици и фотопрактици да обяснят факта не може да разреши проблема защо хората са на фокус !? Очакваме още мнения и обяснениия на електронната поща на БУМ.

ufo_marten-copy1Изумително и шокиращо необяснимо „нещо” е заснето от активист на русенския уфологичен клуб „Мъдромер” през 1990 г. Досега никой не е успял да намери адекватно обяснение за „нещото” от фотографията. Нашите анализи стигнаха единствено до това, че снимката не е манипулирана и изображението е автентично. Разбира се че ще се радваме, ако се намери качествен и обективен отговор на загадката, който очакваме на адреса на БУМ.

ufo_vesko-copy1Тази снимка има удивително дълга история, още повече, че е публикувана и е изследвана и анализирана от добричките уфолози, но и досега няма категоричен отговор на въпроса, какво е това нещо, което е документирал фотографът, който просто е снимал детенцето си и въобще не е видял нищо на небето. Елементарните, баналните, първичните и първосигналните отговори на всеки, който види изображението на снимката, че е или дефект на филма или е проблем на самият фотоапарат, не ни удоволетворява, защото когато се дава категоричен отговор за обяснение на нещо, този който се ангажира, трябва да предложи метод за повторение на явлението,процеса или състоянието, другото са приказки и думи. Знаем ги, чували сме ги и какво от това, винаги поставя въпроса уфологът И.Л.

хаджи ал джибутев ибн фараон пирамиденбългКомантари с латински букви се изтриват автоматично