ИСТИНАТА, САМО ИСТИНАТА И ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА НЛО И ДРУГИТЕ ЗАГАДКИ

уфодиотизъм в ледовете на антарктида

Продължение на темата за уж свръхсекретни фотографии,за назидание на властимащите по света

Най-тъжното, най-безпардонното, най-пагубното и вероятно най-зловещото нещо свързано със световната интернет мрежа днес е неконтролируемото и използване. Защото всеки информатик, професионален компютържия и дори баналния комппотребител знае, че в софтуерно отношение нещата напредват взривообразно и тенденцията продължава. Именно това обстоятелство се оказа райско място за некоректните, безочливите, необузданите люде, а също комплексарите и някой млади хора с остра нужда от психотерапия. Това няма нужда да бъде нито доказвано, нито аргументирано. Всеки който „влезе” в нета, може на секундата да го разбере. Може дори да получи и лека нервна криза и ментално неразположение от безумно калния потоп, заливащ ни с отвратителна инфопомия. Във всички области на обществения ни живот и най-вече в света на неясното, непознатото и необяснимото около нас и с нас.Това твърдение не е  злобен негативизъм. Защото идентично становище битува при всяко нормално българско общуване, особенно и специално във връзка с хилядите въпроси без отговори относно вякакъв вид загадки, не само у нас , а по целия познат ни свят. Ала кретенизмът и уфодиотизмът, които са обсебили интернет мрежата, вече е извън всякакви квалификации, епитети и определения. Пореден пример, като илюстрация за това са т.н „свръхсекретни фотографии”, които са предимно в сферата на темите за нло, чийто разновидности ние вече няколкократно показваме. Естествено, че тук и сега ще представим извънредно любопитната тема свързано с вечно замръзналия континент Антарктида. Прочие ще повторим вече написано- казаното от нас, че спецовете на фотошоп-създадените фотоси които представяме тук, не поясняват източника на информацията и ние наивно трябва да се доверяваме на качествените фотоизображения. Наистина трябва да се признае, че тези компютържии владеят софтуера до съвършенство и жалко , че използват професионалните си умения за реализиране на пошлите си идеи. Вероятно хората без опитност в уфологията и особенно в света на загадките около нас и с нас, могат да станат жертва на тези манипулации, но затова пък бдителното око на уфолозите се намеси бързо и  така се появиха нашите разконспириращи публикации. „За ползу народу”, както са казвали мъдрите ни деди в мътните времена на нашата тъжна история.

Според нас, най-полезното нещо, най-благородното начинание, което може някой да направи във връзка с тези наши публикации, може да бъде еднинствено и само доказване реалността на „фотодокументирана” фактология. Ако това не се случи, удоволетворението ни от добре свършена работа , ще бъде само наше. Прочие ние направихме допитване и консултации с наши колеги и приятели в Русия и САЩ, които дори не коментират тези уж секретни фотоси, а заявиха без никакви условности, че това е дело на интернетбродяги, и циклофреници, поради което не си струва да им се отделя специално внимание. Въпреки или точно поради това ние преценихме, че си заслужава отделеното време за да ги представим, специално за бгпотребители на интернет. Аргументът ни за това е един и той е, че уфологията у нас е низвергната тотално и малцината ни професионални уфолози вече са жертва на нашенски самонадеяни медийни космополити  и учени профани. Иначе казано темата за НЛО и уфологията у нас са тотално дискредитирани и ще е потребно много време обществото ни да разбере, че това са сериозни проблеми и наистина напредничавите умове по света имат друго отношение. Дори някъде държавни институции са ангажирани с тази феномен, защото вероятно става въпрос не само до технологии и научен напредък, а до манталитет като продукт на цивилизованост. „Кога ще ги стигнем”… всеки сам да си отговори и после да се отдаде на чалгаджийските си страсти.

уж сателитна снимка на „нещо“ паднало в ледовете на антарктида – може би НЛО,летяща чиния или…!?

Кошмарен лед е сковал атомните подводници, но се се разбира какви са, американски, руски или може би от времето на Хитлер…!?

Естествено че тук трябва много фантазия, за да се разбере какво е това…!?

Тук категорично само военните знаят истината за тази снимка…!?

Няма съмнение, че това е поредната катастрофирала летяща чиния…!?

Този фотос не оставя никакво съмнение, истински съвършен фотодокумент за летяща чиния на южния полюс.Уфодиотизъм в ледените прегръдки на Антарктида..!?

 Комантари с латински букви се изтриват автоматично