ИСТИНАТА, САМО ИСТИНАТА И ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА НЛО И ДРУГИТЕ ЗАГАДКИ

УФОТРИЪГЪЛНИЦИТЕ – КОЙ, КОГА, КАК И ЗАЩО…!?

ДЕВЕТНАДЕСЕТОЪГЪЛНИТЕ  ШЕСТНАДЕСЕТОЪГЪЛНИ НЛО И ОЩЕ…

 

Категорично и без никакви условности, искаме да внесем малко повече яснота и разбиране за това с което се занимават малцината все още бг-уфолози –  колкото и малко да са те, това все пак е пропорционално на капацитета на държавата ни! И така, заглавието трябваше да бъде фалшивите уфолози, но не у нас, а по света – две в едно! Но ексремалните и сензационните заглавия не са по вкуса на бг-уфолозите. Затова сега ще се занимаем по същество с уфологията като такава и ще се опитаме да анализираме един частен случай отпреди 21 г, поради едно странно обстоятелстово. Именно, кой,кога,как и защо  тиражира по най-долния и отвратителен начин един световно известен случай – надежно документиран от армия-НАТО, Полиция и множество граждански организации и отделни частни свидетели, уфофакт в Белгия 1989-1990г. За да се опитаме да изведем  от единичното и  частното, главното, всеобщото, глобалното, принципното в света на уфологията.

Тотално, повсеместно и безкритично по цял свят в уфокнижнината, медиите и най-вече в интернетсистемата от много години се тиражира една фотография на НЛО, която уж била най-качествената снимка за триъгълно НЛО в света и носела достоверна информация!? Но, нещата имат съвсем други аспекти, знаят бг-уфолозите и то от повече от десетилетие назад във времето. Защо сега стана актуално и потребно да се занимаваме с този отвратителен уфослучай!? Причината е само една , единствена и то подкрепена с фотоаргументи, които ние от БУМ преценихме, че трябва да бъдат огласени. От близо месец се разбра, че авторите на т.н автентични снимки на триъгълното НЛО в небето над Белгия, са признали, че това което са тиражирали е чиста проба фалшификация. Разбира се ние не можем да ги обвиняваме за техните бизнес-проекти от които са си докарали прилични доходи. В света на свободната, / не планираната/ икономика е естествено да има и свободна система за печелени на пари. Но….уфологията не е икономика, не е и система за печелане на пари. Това е нещо непонятно за хората с усет за печалби и трупане на пари. Само глупакът може да прави аналози между тези две категории. Прочие нека да отидем директно към същността на проблема.

Първият фалшив триъгълник в небето над Белгия е „сътворен” от някой си г-н J.S.Henrard, през далечната 1980 г., но тогава той си изгубил авторските права, защото медията , която публикувала „творението” му, вероятно е преценила, че това е по нашему казано, менте работа, но оттогава до сега този фотокретенизъм се тиражира и се внушава на хората,че това е нещо много интересно, важно и класика в областта на уфологията. Ето я тази красива и впечатляваща фотоманипулация.

Но, нещата не свършват дотук, защото от нищото и тъмата на научното мълчание и безхаберие се „ражда” друг, втори изобретател на уникални и автентични фотографии на триъгълно НЛО. Продължаваме да разфасоваме опаковката на най-тиражираната и най-използваната от медиите снимка на „триъгълен НЛО” в небето на Белгия 1990 г. Някой си Вим ван Утрехт  от     университета на Лиеж в Белгия след обстоятелствени компютърни анализи разконспирира автентичността на снимките, на уж триъгълното НЛО в небето на Белгия, под които стои името на някой си „Патрик”. От наскоро състоялата се пресконференция ставна известно, че истинското име на анонимният автор на световноизвестната триъгълна снимка на НЛО-то „Патрик”е Пети Решан, сътворил  тези ужасни снимки, станали достояние на целия днешен свят.


Всеки психиатър, психолог, психоаналитик и дори всеки наблюдателен анализатор може да направи характеристика на тази персона само от тази снимка и да се разбере с кого си имаме работа. Защото това което е „насътворил” е зловещо и ужасно за имиджа на честните и достойни уфоизследователи. Ние нищо не можем да сторим, освен да го поставим на дъската на позора. Ето и нещата които станаха известни. Това обаче е неговата гордост.

От фотоса става понятно колко добре си е свършил пъклената работа и добре се разбира, че медиите също са направили поредната глупост, като са тиражирали снимките му, но продължават до ден днешен да ни внушават, че това е най-качествената снимка на НЛО в света. Защото той се е погрижил да има и нюанси в различните му снимки. Дори  с гордост позира и ехидно демонстрира постиженията си.

Ние сме убедени, че тази чудовищна измама няма как и вероятно не е останала незабелязана от сериозните  уфо-изследователи по света, но се учудваме на мълчанието и дипломатичното заобикаляне от медиите на тази крещяща измама. Нещо повече, те с охота са писали и продължават да се позовават на този инфантилен кретенизъм. А вероятно и така трябва да постъпват, защото е известно и едно друго становище – неудобните за днешното познание факти трябва да се елиминират и както е в случая, да се подменят с фалшификати. Кой знае…всичко е възможно в света на свободната икономика и свободните пари, които могат свободно да тиражират свободни безсмислици и така свободно да имат достъп за игнориране мисленето на масовия човек, докато се превърне в пълно зомби.

Ето така в свободния свят се пишат и издават в милионен тираж книги, като тези на „патрик”- Petit Rechain,  които тотално дискредитират всичко свързано с автентичните и доказано почтени уфоизследователи по света и у нас. Дали е така , вие можете да си направите извода. Останалото, другото….другото е друго.

екип БУМ

П.П. Сега предлагаме нещо непубликувано у нас на любознателните и особенно на тези които с гордост заявяват че бг-уфология няма. Ето част от изследванията и находките на известния уфолог Иван Лазаров, които са намерили място в новата му книга, която скоро ще излезе на пазара. А това има директна връзка с разнищеният по горе случай, с уж белгийското „триъгълно” НЛО. По това време в гр. Русе младо семейство се радват на безсънни любовни нощи и случайно видеодокументират „нещо” в небето, което не дава мир на нашия известен уфолог и на обкръжението му, поради което след дълги и мъчителни дирения нещата се наместват на мястото им. А това е времето, когато все още у нас компютъризацията  не е навлязла масово в живота ни, респективно в изследователските сфери. Той използва стар и изпитан метод за накъсване на кино и видеофилми на „кадър по кадър”. И така открива прилика, идентичност между белгийското НЛО и това което са документирали русенското семейство. От илюстрацията , която тук прилагаме става видно, че нещата имат съвсем друго визуално измерение, ама изобщо нищо общо нямат с това което световните медии тиражират във връзка с фалшивите „патрик-снимки” на белгийското НЛО от 1989-1990 г.

В поредицата „кадър по кадър” свалени по метода на Лазаров от видеозапис показан по тв „raiuno +raidue” 1995г. става видно какво представлява уж „триъгълното” белгийско НЛО от 1990 г.

Уточняваме,  от класическия вид на заснетото в Белгия 1989-90г. от НАТО-военни, полиция и множество граждани се разбира, че конфигурацията има вид на три светлини, които виртуално могат да бъдат определини като „триъгълник”, но…след уфологичния анализ на нашия уфолог и в съгласие с неговите задгранични колеги и приятели става видно, че същността на НЛО-то има определено друга форма. Именно тук се разбира, от трансформацията на „нещото” , дали то  е триъгълно!? Това  е и откритието на нашия уфолог. Т.е. от „триъгълния” формат на конфигурацията се появява интересен и аналогичен на други подобни по света заснети форми на НЛО. Абсолютно непонятна и неразбираема форма на НЛО, ако изобщо това е НЛО…. !?, ала ето и находките на уфомъдромерът ни…!

Поясняваме,

№1 е „нещото” заснето в Русе по същото време,

№2 е САЩ- NASA  уфофотодокумент,

№3 е Белгия НЛО-факт,

№4 е СССР-уфофотодокумент!

Е…има ли нужда от коментар…нещата се приличат като две капки вода….!?

А това тук е автентичното НЛО заснето от Белгийската полиция и е тиражирано в стотици интернет видеоклипове.

Добре е всички посетители тук на тази страница да знаят , че се проведе невероятна битка срещу БУМ в защита на фалшификатора, но ние сега отвръщаме на удара с нови  аргументи в защита н а новата ни теза, че този „патрик“автор на белгийския триъгълник не е правил снимката дори с макет, всичко си е обикновена фотолабораторна дейнсост известна на професионалните фотографи като „просветка“ на направени еднакви снимки. Дори всеки начинаещ фотограф, ако има фотолаборатория може да насътвори десетки и стотици подобни снимки.Останалото, другото…другото е друго. Бръщолевенията не са в стила на БУМ , поради което отново и тук ще покажем пък, какво може да  сътвори всеки грамотен компютърджия!!!

Не успяхме да открием авторите на тези прекрасни компютърни анимации, но сме благодарни, че има и такива специалисти, които не претендират за „белгийско авторство“! Точно  поради това ние претендираме и настояваме авторите на снимките на фалшивия „белгийски триъгълник“ да бъдат поставени на стълба на позора и уфолозите да бъдат по-внимателни в бъдещата си дейност

 

 

 Комантари с латински букви се изтриват автоматично