ИСТИНАТА, САМО ИСТИНАТА И ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА НЛО И ДРУГИТЕ ЗАГАДКИ

ВНИМАНИЕ !!! Тотален катаклизъм в уфологията

Изписаха се, изприказваха се, илюстрираха се стотици, дори хиляди прогнози, предсказания и пророчества за предстоящия световен катаклизъм през 2012 г. Но, изглежда здравомислещите и разумни човеци по Земята вече не обръщат внимание на тези веселяшки медийни етвилибристики, защото борбата за насъщния и битието на людете определя без осттък мисленето им, а това пък игнорира всички и всякакви космическо-земни фатализми. Факт!

Но…. ето, че вече е налице истинско, реално, недвусмислено и шокиращо съобщение, съчетано с автентична видеоилюстрация, че предстои повсеместна и тотална катастрофа за уфолозите по света. След 15.10.2011 г. в авторитетни световни издания излезе информация от която става видно, че предстои зловещо ново технологично въведение в класическите фото, видео и подобните им технически пособия за снимане и документиране на всичко и навсякъде. Същността на тези нови технологични въведения имат за цел да се „имплантират” в чисто софтуерен план предварително зададени обекти /например пеизажи, интересни архитектурни обекти, отделни и всякакви приумици/ на самите дизайнери на софтуера във снимачната техника. Тук можем да споменем, че известните  и сложни за работа  програми като  „Mocha, Vue-9, Adobe Photoshop CS5” и т.н. ще станат почти неизползваеми. Ето тук, така да се каже е скрито онова безпардонно обстоятелство, което ще даде възможност на всякакви нечистоплътни и с лоша хигиена на мисленето хора, да правят снимки и видеозаписи използвайки предварително заложената „плънка” във фото и видеотехниката и после да я представят като автентична. Лошо, лошо време предстои за автентичните уфоизследвачи. Точно тук е маскиран и кошмарът на уфолозите, защото по никакъв начин няма да могат да разграничат автентичните фотодокументи от изкуствените. Настъпват тежки дни и моменти за уфоизследователите. Това е истинска катастрофа. Ние от БУМ вече имаме частично решение на предстоящия катастрофичен бум на НЛО-снимки и други корелиращи с феномена загадки. За нас единствените заслужаващи доверие фотодокументи ще бъдат само тези които са заснети с класичска фотолента, в частност негативите на лентата. Всичко това не означава сбогом на дигиталната снимачна техника, обратното тя все още и занапред ще бъде нетменно и необходимо пособие, но когато стане реч за документиране на „тайнствени и загадъчни” обекти с подобна супертехнологична техника, уфолозите ще имат истински проблеми и винаги ще бъдат подозрителни. А това е методологическо изискане,  няма как да се върви напред без подобни уговорки.

В интерес на истината ние в БУМ бяхме специално информирани  от наши колеги преди всичко по силата на нашия международен уфообмен специално от Украинската уфоорганизация „INTERNATIONAL DEVELOPMENT CENTRE , което после беше потвърдено и от други сродни нам организации. Накрая представяме и линк-адреси, където могат да се видят  видеоилюстрациите, за сведение на всички, които по някаква си тяхна причина все още продължават да правят пошли експерименти и тестове с бг уфолозите

+видео http://www.howtoweb.com/blog/101520111

+ фото http://kevinkarsch.com/publications/sa11.html

 

Екип БУМ

 Комантари с латински букви се изтриват автоматично