ИСТИНАТА, САМО ИСТИНАТА И ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА НЛО И ДРУГИТЕ ЗАГАДКИ

дядо мраз даде нло сигнал

 

По силата на информационния обмен на БУМ със сродни международни организации , беше ни изпратен интересен линк и кратка информация за някакво интересно явление наблюдавано в Русия. След кратки консултации с известни уфолози, скептиците се оказаха  нищожен процент и надделя становището на по-сериозните нло-изследвачи. Това ни позволи да решим да публикуваме видеозаписа и дори да предложим допълнителен линк за тези които обичат да правят сравнителни анализи.Ние сега се въздържаме от категоричен коментар, защото , когато стане реч за НЛО въпросите и отговорите са толкова , колкото са въображенията на несведущите интернетконсуматори.

„На 23.12.2011 г. по шосето Курган-Челябинс е било забелязано в небето огромно НЛО и в един момент се спуснало опасно близо да земята над шосето, около 40-50 метра при температула на въздуха /-15 гр./ което било придружавано от по-малък съпътстващ го обект. Двамата руснаци намалили скоростта на колата до 10 км. в час и в един момент слизат от колата. Вадят камерата PANASONIC HDC-TM900  r  правят много качествено видео заснимване.”

От тук нататък започват и истинските спорове между уфолозите. Надделява становището че това е надежден видеодокумент за НЛО. Но и скептиците не мирясват, те твърдят че това е запуск на руска ракета в Плисецк. А ние настояваме да бъдет видяни и разгледани всички руски, американски и прочие експерименти на нови ракетни системи и да бъдетат предложени паралелни заснимвания, за да се сложи точка на безсмислени спорове.

Ние в БУМ допускаме, че това може да се възприеме и като новогодишен подарък от Дядо Мраз за руснаците. Жалко че и нас не ни удостояват с подобен подарък!?

Предлагаме и линк за допълнителна информация.http://www.youtube.com/watch?v=ACaKGyx7YsM&feature=relaekip

ekip BUMКомантари с латински букви се изтриват автоматично