ИСТИНАТА, САМО ИСТИНАТА И ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА НЛО И ДРУГИТЕ ЗАГАДКИ

нло спирали ракети секретомания

това е падащ фрагмент от руската ракета „союз“ тиражиран като уж нло

Казвам го направо и без никакви задръжки. Писна ми, до гуша ми дойде, препълнен съм, претъпкан съм, натъпкан съм от всякакъв вид, род и форми на спекулации, дезинформации и манипулации относно фактологията за неясното, необяснимото и непонятното от гледана точка на съвременното уж научно знание. Особенно и специално, когато стане реч за НЛО. Там нещата понякога и вече стават толкова арогантни и нагли, че на всеки нормален човек му прилошава от тъмнината, мъглата и пепелта , която се хвърля в очите но хората, ако посегнат към интернета, а тв предаванията са още по безпардонни.Точно поради това решихме, като новогодишен подарък за посетителите на нашия сайт, да представим някой  особенно интересни и шумни факти , които владееха почти две години ефирното пространство. На първо място т.н. „спирали” над небето на Норвегия, които „спирали се оказа че не са приоритет само на тази част от небето на родната ни планета. Имаше ги и над Канада, и над Китай , и над Австралия и  дори на Ю.Америка! Тук специално място заема Русия със своите неуспешни ракетни опити, които ще представим като илюстрация. Точно поради това решихме , че имаме основание да ви представим това заглавие –нло, спирали, ракети, секретомания. Защото фотосите , които използваме за онагледяване са от интернет и именно там може да се видят и не-разберат истините за видеодокументите. Причината вероятно е в обстоятелството, че няма научна, морална и сериозна уфоизследователска цензура….колкото и зловещо да звучи тази дума. Но за нас уфолозите от БУМ истината ,само истината и цялата истина за загадките  с нас и около нас е по-важна от всякакви артикулации на разни акадэмици , професори и прочие самоназначили се уфолози. А сега ще ви предствим само един видеоклип от който е видно и  веднъж-завинаги да престанат инфантилните и преднамерени коментари, че това са нло-факти, а всъщност това са съвременни ракетни експерименти на тази или онази държава. Искрено желаем вече  да се знае какво е падаща ракета и да не се спекулира от когото и да било! От видеото, признато и от Русия е видно какво представлява падаща ракета. Останалото….другото…другото  е друго…на за ваша сметка, докато ние тук желаем само едно , мислещите и качествените хора у нас сами да си правят изводите,  след като видят цялата илюстрация. Докато това не стане  , модата на секретоманията ще властва. Дори и през 2012 г.

Затова казваме честита Нова Година на всички българи!

следват илюстрации за ваше сведение и за ваш анализ!!!!!!!

                                   австралия

                                       австралия-2

                   австралия-3

                                      канада

                     китай

            казахстан

        тюмен-русия

                екатерининнбург

                                   „булава“ изтрел на ракетатата

                                 катастрофата на „Булава“

                                             фаталната спирала над скандинавия-1

                                              Скандинавия-2 спиралата уж като

ракетна несполука

                     а това сигурно е кошмар за скандинавците

                         това обиколи света без сериозен отговор  какво е !?

С респект и надежда пожелаваме на всички посетители на сайта да направят своя анализ и оценка кое е това или онова.Обратното не е възможно. Всеки има право на свое мнение и квалификация.

Живи и здрави бъдете всички…БУМ пожелава щастлива …2012 година

Тук предлагаме линковете за ваше сведение:

http://www.nashgorod.ru/forum/viewtopic.php?f=1&t=299516&start=75&

http://ufology-news.com/obzor-smi/fragment-rakety-soyuz-oshibochno-prinyali-za-nlo-video.html

http://www.utro.ru/news/2011/12/29/1020167.shtml

http://translate.google.com/translate?js=y&prev=_t&hl=en&ie=UTF-8&layout=1&eotf=1&u=http%3A%2F%2Fwww.vg.no%2Fnyheter%2Fvaer%2Fartikkel.php%3Fartid%3D596359&sl=no&tl=en

http://30dumi.pozicii.net/2011/02/spiralno-nlo-nad-kaspiysko-more/

 

 

 

 Комантари с латински букви се изтриват автоматично