ИСТИНАТА, САМО ИСТИНАТА И ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА НЛО И ДРУГИТЕ ЗАГАДКИ

нло наука мълчание 2012

01.01.2012 г. Дали науката е в ужас от нов нло факт!?

Стана известно от информацията, която обменяме на международно уфониво, по силата на нашите делови контакти, че точно на 01.01.2012 г. НАСА е документирала нещо колкото необяснимо, толкова и ошантавяващо т.н наука. Никой , по никакъв начин досега не е направил заслужаващ доверие коментар.Разбира се , че ще предложим и линк за това научно мълчание, но по-важното е , че имаме достоверен видеофакт за изумително „нещо” което накара всички уфолози, в това число и заклетите скептици да направят малко пауза и да замълчат за известно време, което им е потребно за да съберат сили, за да доказват че това е естествен земен обект на някоя си развита в космическо отношени държава…че всичко е секретно, защо тук участие уж имали и военните структори!? Пълна алабалистика ще са бръщолевенията им!

Според твърденията на “Third Of Moon”  обект с 5 двойни крила излизащи от корпуса e било видеозаснето на височина 100 км над Тихия океан и на разстояние повече от 27 хил. км от Международния космически център на НАСА. Значи,  ако всичко е действителност, заедно и успоредно с МКС  около земята се движи и „нещо” успоредно на познататата ни МКС и  непонятно за никого, засега!?

Ние не сме задължени да коментираме факта, важното е че има нещо , което ни задължава да го публикуваме, обратното ще бъде късогледство и слугинаж на наукофилството и празнодумието. Времето ще докаже кое, какво е , защо е и дали си заслужава нашето внимание!

Ето линк за справка : http://www.neveroyatno.info/

 

 

 

 Комантари с латински букви се изтриват автоматично