ИСТИНАТА, САМО ИСТИНАТА И ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА НЛО И ДРУГИТЕ ЗАГАДКИ

НОВИ ПИРАМИДИ – ШАНТАВА РАБОТА

КЪДЕ СА ТЕ, КЪДЕ СМЕ НИЕ ?

Наистина  и вероятно няма друг народ по света като българския с толкова богат езиков фонд. Ето какви са синонимите на думата шантав – завеян, глупав, малоумен, умопобъркан, неразумен, отвеян, щурав и прочие. Но, когато става реч за нещо сериозно и безпардонно при определяне и характеризиране на нещо, което не се вписва в нормите, схемите, рамките и догмите на съвременната „т.н. наука”, тогава всеки който се осмели да изкаже становище несъответстващо от наложените постулати относно загадките по света, тогава той бива наричан шантав човек. Абсолютно същия случай е и с  новоткритите пирамиди по света. В Индонезия, Иран,Корея, Камбоджа, а вероятно и другаде по света за които все още няма сведения.

В началото на тази година/2012/ световните интернет сайтове „гръмнаха” новината, че в Индонезия, в планинския район гр.Гаруте  на о.Ява е идентифицирана огромна пирамида. /сайт VIVAnews/ Германски екип геофизици провеждат серия от проучвателни разкопки и правят изявление, че това не е природна структура, но и изразяват становище, че подпочвената каменна структура е на повече от 7500 г. пр..н.е. Също така са намерени и епиграфски надписи, от които се прави извода, че съоръжението е на  възраст повече от 10 000 г. и височина е около и над 200 метра – това е коментирал професор Бонатц от Deutsche Orient-Gesellscaaft ! Това всъщност означава , че тази пирамида е по-голяма от Великата пирамида в Гиза-Египет. И от тук започват шантавите работи. Всички ние мислехме и така ни внушаваха учебниците, книгите и всички фото, кино и видео илюстрации, че всичко започва и свършва с египетските пирамиди. Но, ето дойде видовден. Тук сега ще покажа няколко фотографии , публикувани в интернет, които носят повече информация от каквито и да е писания и коментари.

Разбира се , че вече всички знаят за мексиканските пирамиди и ние тук ще ги пропуснем, като ще покажем само най-атрактивната, за която  се пише и се знае много малко, а тя е внушителна с особенната си изработка и специалния си архитектурно-строителен градеж. И именно поради това възникват много въпроси без отговор от тези които трябва да ни информират и осведомяват  обществото за загадките по света…защо е така, вие трябва да си отговорите сами. А това , че т.н учени мълчат е по-добре, защото ако изрекат нещо , вероятно то ще е поредната смехория, затова е добре че има тишина.

Мисля, че е абсолютно безнадежно да се прави какъвто и да е коментар или изразяване на становище относно това което качествените интернет сайтове със съответните илюстрации показват по повод на неизвестните  и полусъхранените порамиди в държави като Камбоджа, Иран, Корея и континентелна Индонезия. Защото там има толкова и такива пирамидални градежи, че Египет и Мексико почти се скриват от мащабността и изяществото на тамошната фактология.

                                             1-Борободур 2- Корея 3- Иран 4- Камбоджа

А може би най-щурата информация  още в самото си  начало беше, че в Европа, в държавата-федерация Босна гр. Високо има огромна пирамида. Дори все още има хора в нашите уфологични среди, които се отнасят подозрително към сведенията за най-голямата пирамида в света –  Босненската пирамида! Твърди се че е с височина 220 метра, ала сега има сериозни археологически разкопки, има намерени много епиграфски надписи и други артефакти, които потвърждават, че босненска пирамида има. Как и кога ще бъде огласено и оповестено окончателното становище на изследвачите, това знаят само изследователите там. Исрено се надяваме, че никой няма да спекулира и манипулира автентичните изводи и становища на тези които правят проучвания там. Каквито и да са крайните резултати, ние ще ги приемем като такива, но ще си направим труда да разберем и алтернативите. Защото опитът ни подсказва, че доста често алтернативните изводи, анализи и становища на изследователите на древната история на родната ни Земя се различават в своята дълбочинна същност от т.н.официални публикации, както старата шапка на дядо ми от официалните сведения изказани от платени дезинформатори по отношение на неясните и необясними факти навсякъде по планетата ни…за съжаление !?

Поради това сега и тук показваме фотоси от интернет и се надяваме снимковия магериал да носи повече информация, отколкото всякакви и изказани от всеки мнение и умозаключение на основание на собственото си разбиране за древностите по нашата скръбна планета.

                     това каменно кълбо в Босна като че ли прилича на други…..

 

Поради това отново към заглавието, шантава работа ли е и дали ние сме изперкали, за да предлагаме публикацията, че да се откриват нови пирамиди които „развалят” спокойствието на самовъзпроизвелите се египтолози е непопулярно, или всичко е известно!?  А може би Онези които формират мисленето и съзнанието ни, да са си въобразили, че ще скрият фактите за високоцивилизованото общество, което е било преди нас тук на Земята!? Мисля че не е толкова шантаво нещо да задаваш въпроси и да търсиш отговори на вероятните и необясними неща, дори тук в Родината ни, а те са толкова много, че приключваме с тази публикация с обещание, че ще продължим тематиката! Ами ако се замислим, на какво ниво са били тези преди нас, великите цивилизации  сътворили пирамиди, мегалитни градежи и досега непонятни за никого, разни долмени у нас и по целия свят, разни технически съоръжения съхранени и запазени все още в Ю.Америка, „могилната култура у нас и по света”, стотиците , а може би и повече технически артефакти съществуващи в официални и частни музеи, шокиращите артизображения от началото на човечеството до наши дни, дори и признанието на Ватикана, че съществуването на извънземни не противоречи на християската доктрина, дали това не трябва дани накара да се замислим, че днешната научна парадигма не е в състояние да бъде адекватна на хилядите въпроси произтичащи от това….Отговорите са ваша работа, ние не сме всезнайковци!!! Пенкилерите са там…някъде…търсете ги и им ръкопласкайте. Но преди това си задайте въпроса къде са те, древните  ни предци с техните постижения, къде сме ние с нашите примитивни разсъждения и обяснения за техните градежи, строежи и технологии!?

Писа екип БУМ и Лазаров Иван –Гл.агностик в БУМ


справки:

http://radosvet.net/13286-esche-odna-piramida.htmlhttp://www.google.bg/search?hl=bg&cp=29&gs_id=7&xhr=t&q=Deutsche+Orient-Gesellscaaft&gs_sm=&gs_upl=&bav=on.2,or.r_gc.r_pw.,cf.osb&biw=1525&bih=708&um=1&ie=UTF-8&tbm=isch&source=og&sa=N&tab=wi&ei=YjgRT-zAJsmo8QP0ypD7Dwhttp://www.google.bg/imgres?q=Deutsche+Orient-Gesellscaaft&um=1&hl=bg&sa=N&biw=1525&bih=708&tbm=isch&tbnid=8K4Iq65TvOrrvM:&imgrefurl=http://en.vivanews.com/news/read/276034-germany-ready-to-grant-excavation-fund&docid=2D1zyoSUkrG80M&imgurl=http://media.vivanews.com/thumbs2/2011/02/28/105900_gunung-sadahurip–kabupaten-garut-_300_225.jpg&w=300&h=225&ei=dzgRT6nNNNTV8QP8mrTrAw&zoom=1&iact=hc&vpx=206&vpy=205&dur=411&hovh=180&hovw=240&tx=145&ty=104&sig=100100183747051082780&page=1&tbnh=149&tbnw=211&start=0&ndsp=23&ved=1t:429,r:0,s:0http://us.en.vivanews.com/news/read/276034-germany-ready-to-grant-excavation-fundhttp://radosvet.net/13286-esche-odna-piramida.htmlhttp://radosvet.net/11068-bosniyskie-piramidy.htmlhttp://ahmadsamantho.wordpress.com/2011/12/22/apparently-indonesia-has-some-of-the-pyramids/http://radosvet.net/5196-bosnijskaya-dolina-piramid-2005-otkrytie-veka.html

 

 

 Комантари с латински букви се изтриват автоматично