ИСТИНАТА, САМО ИСТИНАТА И ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА НЛО И ДРУГИТЕ ЗАГАДКИ

НЛО,ИЗВЪНЗЕМНИ, ДВЕ ПЕТИЦИИ – ОТГОВОРЪТ В ПЛЕБИСЦИТА

 2011 летящ старт за 2012

Дори най-отявлените скептици, най-върлите неверници, най-ироничните и саркастични люде по свeта  и у нас, във връзка с  американската петиция до Белия дом и американското правителство за разконспириране истината за НЛО и Извънземните,когато  чуха информацията от 08.11.2011 г.,  заостриха сетивата си, щом разбраха, че властите в САЩ нямат никаква информация по тези въпроси. Също така, дори най-дългогодишните НЛО-изследователи, най-вярващите в извънземието, най- любопитните и най-обнадеждените  и жадуващи за истината, бяха попарени от официалната информация , тиражирана във всички медии, че САЩ и официалните, власт имащи инститтуции написаха и съобщиха, че в американското правителбство нямат официални данни за НЛО и Извънземни.  С това като че ли нещата приключиха.

Но, на 24.12.2011 в резултат на втора петиция до правителството и по силата на американски „Закон за свобода на информацията” /FOIA/ излезе информация, в която е публикуван в каталог    от документи, в които има сведения  за : Mind Contro /контрол на съзнанието /,проект :MKULTRA, Parapsiychology, /парапсихология/, Psycchic abilities /психически способности, по нашему екстрасенсорни способности/, Remote Viewing /дистанционно виждане/, разбира се че не е пропуснато и

UFO = НЛО и други уж важни подробности. На този етап каталогът съдържа 620,932 документални страници. Аз обаче питам защо не се споменава за популярните не само у нас „Летящи чинии”!? Според правителствения информатор тези данни вече не са секретни и могат да бъдат публикувани. Това е според световните специализирани медии.

Ние от БУМ не бързаме да ръкопляскаме. Защото… защото вече знаем и свикнахме с американските маниери. Дори допускаме, че истината за всички посочени и скрити досега изследвания ще се появи едва когато в САЩ бъде направен плебисцит, т.е допитване до народа, защото сега  заради 25 хил. подписа правителството е било принудено да проговори, но дали истината е цялата, всичката, окончателната, отговора само там се знае. Ние мислим, че в САЩ има мощни, силни и авторитетни институции и организации, като ФБР, ЦРУ, военноморски разузнавания и контаразузнавания, военновъздушни спец. служби и други подобни, които имат надежна информация за НЛО и Извънземните, но никога и никой не може да ги накара или принуди да извадят информацията от секретните сейфове. Това е вид тактика, стратегия и дори политика. Само наивниците вярват, че от там може да „изтече” сведение за това което е актуален международен интерес. Само за украса на новогодишната ви елха ще спомена обстоятелството, че някой от държавите, които уж си разсекретиха архивите, трябва да се разбира като прах в очите на несведущите. Тук и сега питам ,има ли наивник, който да повярва, че Русия в лицето на КГБ ще разсекрети пълния си НЛО архив!? Защото ние сме убедени, че няма никаква разлика между американската и руската секретомания, особенно и специално в областта на фактологията за НЛО и корелиращите информации.Но…, нека вървим напред. Питам, какво беше и къде е секретното от разсекретените архиви, къде е публикувано, за какво става реч въобще и дали някога ще го разберем. Пак и отново прах в очите. Например за „розуелският инцидент” се тиражира една и съща снимка която никой не знае дали е автентична или е както казват руснаците, това е поредната „деза”, знае ли някой!? И за да вървим към края, пак питам защо никъде не се споменава за известните на всяко хлапе „летящи чинии” !? Ето затова  повече от 10-на години не се уморявам да пиша, говоря и пояснявам, че едно нещо са „летящите чинии”, друго нещо е феноменът НЛО, а съвсем различно нещо е Извънземието и Извънземните, защото това последното е по-скоро мирогледен  и философски проблем, отколкото тъжните опити на разни „т.н. учени” да ровят тази тема с което пък доказват абсолютното си безсилие пред главния и основен проблем пред човечеството Космос-Земя, Живот, Човек!!!

Изводът е един…летящите чинии се произвеждат и сега и те не са обект на тези разсекретени сведения, защото това са военни , високотехнологични постижения в областта на летателните апарати и за тях се мълчи по разбираеми и понятни причини. Поради това за пореден път пиша и казвам – едно нещо са летящите чинии, друго нещо е НЛО, а съвсем различно от тях е извънземието и Извънземните, защото това посленотто не е толкова научен, а по- скоро мирогледен  и философски проблем. Накрая пак повтарям САЩ могат и знаят как да направят плебисцит по тези проблеми…но дали ще го сторят….това не знам!

            Така изглежда разсекретен документ в САЩ, извода е ваш

Сега да се върнем у нас. НЛО !!! Тази абриавитура ошантави българите през последните 20 и повече години, мислим ние. Но дали е така, трябват доказатеслства! Къде са? Има ли изобщо такива? Къде се съхраняват, някой виждал ли ги е , знае ли ги, някой изобщо има ли представа има ли надеждни  факти за НЛО у нас, и дали това което повишава тиражите на СМИ  и гледанията на ТВ е доказателство за достоверни факти за НЛО у нас!? Може да се зададат още дузина такива въпроси. А отговорите някой знае ли ги ………!? Прочие ние в БУМ имаме почти пълна картина на настроенията, становищата и отношението към НЛО у нас, след като направихме експеримента с клипа „НЛО или ЛЕТЯЩА ЧИНИЯ” в началото на 2011 г. Можем уверено да твърдим, че всичко свързано с НЛО у нас е тотално дискредитирано и на този етап само една дузина уфоизследователи продължават да стоят на позициите на ентусиазмът си, което е радостно за страната ни. В този смисъл е и световното признание за БУМ, което е видно от международните контакти и обмяна на информация.

Именно затова  или точно поради това решихме да поздравим посетителите на нашия сайт с нещо любопитно, а вероятно и прозаично за 2012 г. Иначе, обратното, ще бъде онова което правят другите бг-нло дайджест сайтове  и какво….нищо в нищото.

Разбира се на първо място ще представим едни уникални снимки на НЛО в Панагюрските колонии /вилна зона/ в Средна гора.Ето автентичния разказ на Rozena N., жена в чиято почтеност  нямаме съмнения, още повече като надежден свидетел, родена израснала и възпитана като внимателен наблюдател на небето над главите ни….

„Изпращам ви  снимки, които съм направила на 09.04.2010 г. 10:50:36 часа и 10:51:14 часа. на Панагюрски колонии в Средна гора. Беше много, много интересно. Обекта светеше много ярко, което на снимките не се вижда толкова ясно. Снимките са правени с „Canon G 10″. Времето беше с плътна облачност и това ярко светещо тяло стоеше неподвижно под облаците. Нямаше никакъв лъч от слънце, започна да вали и трябваше бързо да слизаме. Може би 5 до 10 минути да съм го гледала.”

Ние приемаме свидетелството безрезервно и като шанс за нас, да обогатим архива си с интересен фотодокумент за НЛО у нас. Без да сме искали разрешението и  за публично огласяване на факта, ние допускаме ,че Росена няма да прояви претенции и „агресивност”,защото баща и е един от първите наши уфолози и тя добре знаеше, че инфото ще излезе наяве както показва историята ни. Поради това предлагаме на интересуващите се от този феномен, автентичните снимки….без никакъв коментар. А  и нещо повече, тук няма потребност от какъвто и да е анализ и коментар. Фотосите са  достатъчно красноречиви и носят повече информация , отколкото каквито и да е артикулации и писания. Прочие бяха направени няколко консултации с изявени фотоспецове у нас и с експерти от сродни приятелски организации по света /Канада, Швеция, Русия и  Украйна / и резултатите естествено бяха в полза на обстоятелството, че имаме надежден фотодокумент за НЛО, като в същото време не е нужно да отричаме и че имаше и  скептични становища с уговорката, че ще са нужни много специални, сериозни проверки и анализи. Ала всички бяха категорични, че снимането с фотоапарат „Canon G 10″ е повече от надежно и поради това фотозаснемането  остава без коментар. Ние не прояваваме никакво съмнение в достоверността и автентичността на заснетото.Тук спукулацииите и манипулациите ги изключваме тотално.

Надяваме се че тези три уникални снимки са добър старт за 2012 г.Комантари с латински букви се изтриват автоматично