ИСТИНАТА, САМО ИСТИНАТА И ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА НЛО И ДРУГИТЕ ЗАГАДКИ

БЕЛГИЯ НЛО 1990 – ОРИГИНАЛЪТ

КОНТРАНАСТЪПЛЕНИЕТО НА БУМ

ОТ УФОТРИЪГЪЛНИЦИ СЕ ПЕЧЕЛЯТ И ПАРИ

През миналата година БУМ публикува и разобличи измамника и манипулатора на снимките на световно известния „Белгийски нло-триъгълник” /http://bufonet.org/?p=1258 / наричан с псевдоним „Патрик”. Но в световните медии в т.ч и българските все още продължават да се позовават на тези дезинформационни фотоси. Нещо повече, намериха се люде които се застъпиха  и адвокатствуваха на този белгийски шарлатанин. Ние дори мислим, че това не е станало без нечия поръчка, за което естествено са плащат добри пари. Тук ще цитираме част от атаките срещу нас, естествено на руски език,но не от Русия, защото така е в оригинала и коректността ни задължава да спазваме правилата, ако изобщо има такива.

„В статье вы говорите, что считаете это фото обманом. Почему? Кто-то из вас делал анализ? Или Вы просто верите словам Патрика? Также Вы сказали в письме: „в Белгии никогда не бъйло никакой треуголник“ Вы считаете что в Бельгии вообще не было никаких случаев с треугольниками? Насколько я знаю было множество случаев в Бельгии наблюдения этих объектов за несколько лет.Также, есть ли у вас ссылка посмотреть видео, которое Вы анализировали?”

„Я спросил, откуда вы знаете, что это фото является подделкой? Кто это проверял? Если Патрик тогда наврал что это фото настоящее, то почему ему верить сейчас, когда он говорит что он это фото подделал? „

Разбира се няма да цитираме другите провокации срещу нас, защото са идентични. За нас най-важното и фундаменталното нещо е да покажем не само на адвокатите на „Патрик, а и на сериозните и авторитетни уфолози по света автентичния, достоверния и уникален видеозапис на белгийското „нещо” в небето над Белгия през 1990 г. и документирано от ВВС-НАТО , Белгийската полиция и от хиляди граждани. Видно е от автентичния видеозапис който предлагаме тук, че има някаква конфигурация от три светлини, които с повече въображение могат да се определят като триъгълник с някаква бледа светлина в средата. Но, главния въппрос е къде е онзи измислен и фалшифициран „Патрик-триъгълник”, като тук отново ще ги покажем за сравнителен анализ и съпоставяне с изображенията от автентичния видеозапис.

                                           фалшификатът и манипулацията „Патрик“

                                           оригиналът -Белгия 1990г.

Тук искам да заостря зрението на най-амбициозните, най-нафуканите и на недолюбващите ни, да обърнат внимание на кадрите от видеото след  2.50 минута. Именно тук е онова „нещо”, което никой, никъде, тотално във всички професионални и аматьорски сайтове и медии не е показано, просто се спестява…не знам защо. Може би има обяснение, но не това е задачата ни сега. Вероятно фалшификата „Патрик-триъгълника”  се харесва и всички го тиражират за свое удоволствие, дори и НАСА го цитира…учудващо, особенно след като миналата година сам манипулаторът направи самопризнание за измамата! И отново казвам, тези кадри на края на видеото вероятно са  „нещото”, за което никой няма обяснение, но пък за сметка на това има аналози, дори и у нас.

А сега да се върнем със становище за провокативните въпроси, които ни задават, без да сме задължи за това. Обобщения ни отговор е, че никой, който и да било, не може да задава такива въпроси, специално свързани с прочутия  и достоверен случай с белгийския феномен за който до ден днешен няма отговор, какво е  всъщност, защото след като гледа внимателно и види сега оригиналния видоклип и се погледне после в огледалото на съвеста си , ще разбере, колко е смешен и невзрачен. Защото анализите ни и квалификациите ни са още от 1995 г.  /виж посочения по-горе линк/и наистина останахме изненадани, когато разбрахме че има хора, които без да са гледали и виждали оригиналния видеоклип се опитват и се правят на уфоизследвачи, а всъщност са жалки ментори, заслужаващи само нашето снизхождение. Както се казва в една нашенска мъдрост „сериозните българи никога не си оставят магарето в калта”, това стори и БУМ сега!

Екип БУМ и гл. Агностик на мрежата –Лазаров ИванКомантари с латински букви се изтриват автоматично