ИСТИНАТА, САМО ИСТИНАТА И ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА НЛО И ДРУГИТЕ ЗАГАДКИ

ИЗВЪНЗЕМНИТЕ – РУСКО ПРОИЗВОДСТВО !?

Внимание – чтение от евангелие             „мъдромерское!?

Моля, моля, в предишните две публикации ви показахме как руснаците произвеждат извънземни човечета и после ги изяждат като топла питка облечена с кокоша кожа. После видяхте и как „извънземно” дете-човече изчезна в руските акадЭмични инстанции, уж за изследване и анализ…Но всичко отиде на майната си…. никой не знае кой ,кога и защо е обсебил и  поставил в неизвестност обекта!? Само там в Русия знаят, а ние никога няма да разберем истината.

Справка…. http://bufonet.org/?p=1968… http://bufonet.org/?p=1975

Сега случаят , който ще покажем е с подобна история.

Двамата студенти….  Тимур Hilall, 18г. и  Кирил Власов 19 г.  мотивирани вероятно от предишните извънземни смехории решават, че и те могат да се впишат в общия международен извънземен цирк. Нотехния Извънземен нестава заядене, твърдет те! Първо представят „уникална снимко на НЛО в Сибир-Иркутск и така започва тяхното приключение. У нас казваме..”ех младост, нерадост”…и поради това тези млади хора са решили да зарадват света и после себе си, като видят „находката си в интернета… и се получило…в интернета и досега шестват техните „уникални снимки”.

        уж НЛО

Да не забравяме че първите хлебопроизводители на извънземни са…. Иван Батурин и Артем Федотов от. Каменск-Бурятия..а сега са студентите …. на Тимур Hilall, 18 г. и , Кирил Власов,19 г. …Иркутск-Сибир

Защо имената им са така публикувани, ние не знаем. Важното е да знаем, че и двамата признават,че това което за заснели със собствена видеокамера  е фалшификат ……показващ обезобразено тяло на извънземен, а в същност това е изкустно направен макет от тесто за хляб, но тук те проявили и изобретателност, като показват и следствието след НЛО катастрофата…т.е. обезобразеното извънземно. Е, студентите са по-умната част от нас!!!

Разбира се и Кремъл са включва в медийната надпревара, кой да е по –адекватен насъбитието. Но, след като и двамата разкриват пошлата си шега , всичко утихва. Само в

YouTube продължават да тиражират спекулацията и това вероятно носи и дивиденти. Но от същото това събиие се дискредитира уфологията, а това тях не ги интересува. Важното е да да има гледаемост, посещаемост и лековерие сред зяпачите на извънземни.Вижте тази снимка и ще се досетите защо интернет сеиржиите са винаги в настроение.

извънземното от тесто за хляб

Когато повече от 1 мил. хора по света видят тези фотоси

те вярват на изображенията, те вярват на СМИ, те вярват, защото искат да вярват в Извънземието! Никой не ги обвинява….ала истината трябва де се казва и показва, и ако ние сега и тук сме си свършили работата, духът ни ще е в мир и покой. Затова и сторихме тези публикации! А онези които бърборят и словоблудстват за Извънземни и Извънземието, ще продължат…така си заработват парите. Прочие във всеки християнски храм , всеки служител в храма, по повод на всеки християнски празник се казва : „чтение от авангелие….. от Павел или от Лука и т.н. и ние уж християнизирани българи , все се питаме, това дали е така, дали е вярно и т.н., но ето че сега трябва да кажем, че това, горенаписаното  също е чтение от СМИ и дали трябва да вярваме на чтението на русенския „Мъдромер”, който ви представи тези интересни и заслужаващи размисъл факти, това е ваш проблем. Съвети и наставления се дават само на невръстни деца….и хора!?

екип БУМ

 


Tagged as:


Комантари с латински букви се изтриват автоматично