ИСТИНАТА, САМО ИСТИНАТА И ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА НЛО И ДРУГИТЕ ЗАГАДКИ

ТВЪРДОГЛАВИТЕ ЕКСПЕРИМЕНТАТОРИ И ТЕХНИТЕ НАХОДКИ

ФАНТАСМАГОРИИТЕ НА БОКОНЕ

                      СА ИСТИНА

Преди около 25 години уфоизследователите Тревор Констейбъл-САЩ и италианския му приятел и колега Лучиано Боконе правят невероятно разкритие и го доказват със своите експерименти. Ако трябва да уточним, експериментите започват 1985- до 1988 г. въпреки или точно защото в официалните научни среди тяхното начинание е своеобразно твърдоглавие, както е известно по нашите географски ширини. Съоръжават се с всички високочестотни  геофизически прибори, способни да фиксират и най-малките изменения в магнитния и радиационния диапазони, всичко в радиовълновия диапазон, фототехника с високочустствителни филми.

Тогава  Л.Боконе и сие, правят невероятно откритие. Успяват да занемат обекти, които не се виждат с „невъоръжено око” ! Но съоръжени с подходяща техника , актуална за онова време, т.е. те използват тогава някакъв техен метод за фотодокументиране на невидими енергийни форми с небелтъчна форма /плазмена/ структура, което всъщност противоречи на „т.н. наука”, и поради това  техните резултативни разкрития  остават  в „кьошето„ на информационния поток тогава. Но все пак се намират люде у нас, които се впечатлявят от факта и дори  доаенът на бг уфологията Д.Делян и също  така втория по значимост и хронолигия бг анализатор на НЛО, Н.Александров в книгата си „Феноменът НЛО , също не забравят да споменат за тези феномени. Изводът сега….това са онези уж фантсмагории,  които сега  тихомълком се приемат за истини, но наукофилите  не ги допускат в съвестта си, защото вероятно това са невидими за окото  живи и разумни същности конфронтиращи се с научите догми!?

Но , според Л.Боконе това всъщност са онези описани в митовете и легендите обекти като невидимите същества – духове,сияещи същества и разни други „непризнати от т.н. наука обекти”,  обекти от невидимата реалност за нашите сетива. Но в науката, казаното е същото, като казаното в Четверо-Еватгелията – разисквания ,спорове, коментари са недопустими, в името на истината за религията!

А ние, които имаме друго мнение и становище, различно от това на официалните научни догмати, айде на кладата! Ала пък онзи мъдър мъж Боконе е истиски откривател и изобретател, защото е успял да фотозаснеме нещо, което останалите люде по планетата  ни, сега, в днешно време също наистина са имали шанс с обикновени  и подръчни фотоапаратури са ги документирали и с претеснение го показват, но  това нека е за сметка на съвестта на „т.н. учени”, които вече се правят на богоподобни и прочие! Вероятно всичко дотук звучи доста неправдоподобно, но в съвременния свят, обсебен от „т.н научни истини” невероятното и необикновенното е най близо до истината. Кой каквото и да си мисли, трябва да знае, че истинските истини са скрити там някъде в митовете, легендите  и народните предания…специално за загадъчните и непонятните от гледна точка на „т.н. наука” факти, прояви, процеси и обстоятелства при които, едиствено и само авангардно мислещите хора, могат и отдавна правят открития и изобретения, които движат света ни напред.

Всъщност Боконе успява да фотодокументира странни и невидими, в повечето случаи прозрачни сферични структури с различни размери, които понякого еволюират в различни форми и биват оприличавани като духове или енергийни прояви на паралелен свят, каквото и да означава това.

А сега нека фактологията разкаже за себе си, и ние ще я представем такава каквато е в оригинал. Преди всичко ще сторим уважение към нашите приятели и колеги от Украйна. От тамошният известен уфоанализатор Сергей Минков /впечатлителна българска фамилия!?/ получихме интересни снимки направени от Александър Пронин от гр. Луганск, любител фотограф и страстен турист. /15.01.2012 г. фотоапарат SONY DSC-H5, време-в рамките на 1 мин./ По време на посещението му в изоставени от военните подземни тунели-съоръжения, той имал шанса и фотодокуметирал  три снимки, върху които са зафиксирани непонятни прозрачни структури с идеала сферична форма.

Следват  също така три подобни, дори идентични снимки , но са направени тук  у нас от някой си, „Мах” и публикувани във показания тук бг форум, но този път с моб.телефон: http://www.xnetbg.com/new/forum/index.php?topic=4433.45

октомври 10, 2008 ! Разбира се в Нета има достатъчно и много подобни снимки, но ние заостряме вниманието ви върху тези, защото много точно и безпардонно се вижда как идеалните сфери са прозрачни и с ярко очертана правилна форма. Прочие , ако този „Мах” прочете публикацията ни, ние го молим да ни се обади на адреса посочен в сайта, има какво да си кажем….

Следват още по-изразителни фотоси на тези непонятни засега идеални прозрачни сфери, направени също вътре в затворено помещение вътре в домът на снимащия /фото-интернет/. Тук също са налице обсолютно идеални прозрачни сфери, без никакво обяснение

Като че ли най-шантавото нещо са снимките  в Мека, точно над „Каабата”, свещеното място за поклонение на мюсулманите по света. По данни от СМИ , обикновено там се събират милион и повече поклонници, но никой не е видял реално това, което фотоапаратите на снимачите са документирали. Тук със сигурност може да се твърди, че за невидимите същности-сфери и други подобни, религиозните  системи и вярвания нямат никакво значение.

И от тук нататък вече започват най-смешните и тъжни коментари на наукофилите.    В техните наукообразни анализи могат да се прочетат  определения като – това са прашинки, а ние питаме прашинките прозрачни ли са; мехури,мехури от какво; оптични грешки на фотоапаратите, ние питаме кажете какви са тези грешки; снежинки!?, водни капки, непрозрачност на въздуха и каквото още им хрумне на наукофилите. Само  и само да не бъдат припознати тези прозрачни сфери като откритие на Л.Боконе, което би означавало пълен крах на научното обяснение на тези уникални и загадъчни обекти, които се появяват винаги случайно и са невидими за нормалното ни зрение.

Претърпелият корабокрушение круизен лайнер „Коста Конкордия” на  13.01.2012 г. ще остане неизвестно докога край бреговете на Тоскана. Сега докато се правят подводни проучвания  и бяха публикувани фотоси от водолазните находки, на една от снимките се виждат някакви странни сфери, но според някой уфолози това не са въздушни мехури, а известните „сфери на Боконе”
           Екип БУМ    

    П.П. за скептиците, за атеистите и абсолютно заблудените предлагаме и линк на клип, от който могат да станат по-окати и по-мислещи Engelsenergien um uns….Angel-Energy surround us”

 

 Комантари с латински букви се изтриват автоматично