ИСТИНАТА, САМО ИСТИНАТА И ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА НЛО И ДРУГИТЕ ЗАГАДКИ

НЛО…. НЕ.Е.Е.Е – НАУЧЕН БОКЛУК !

ОТ НЕБЕТО ПАДАТ И ЗАГАДКИ

За някой неясни, необясними и непонятни, падащи от небето метални кълба с идеална сферична форма почти не се пише и говори. Има публикации в различни части по света в които се съобщават изумително загадъчни случаи. През 1966 г. в щата Арканзас-САЩ  паднало от небето неизяснено и досега интересно метално кълбо с перфектна сферична форма и диаметър 28 см. То се изтърсило тихо и без шум по време на съвсем ясно небе и имало идеална гладка повърхност. Никой не знае откъде  е дошло и какво  представлява. Има сведения, че руснаците са открили стотици миниатюрни сфери чийто състав е от примес на никел и кобалт в района на Тунгуската катастрофа от 30 юни 1908 г , с диаметър по малък от милиметър, но има и с  размер 2-3 мм., но никой не знае къде са сега и какво е становището на т.н. официална наука. Загадка ли е това?

Разбира се най-шантавата загадка, паднала от небето са стотиците метални кълба-сфери открити при разкопки в южноафриканска мина в близост до Йоханесбург. Странните метални сфери са с размер от 2 до 10 см. Според западни публикации има някой специалисти които твърдят, че  сферите са открити в докамбрийския геологичен пласт, т.е. това е времето преди 2.8 милиарда години, а тогава пък според еволюционистите все още не е съществувал човекът. Но, въпреки различните мнения, едно е установено и видно, върху металните сферички има следи от изкуствена обработка! Това ако не е загадка, какво е!

                24.03.2008 -Йоханесбург, Ю.Африка

В САЩ, град Клерсдорп през 1983 г. местни изследователи са разкрили или открили две различни древни метални кълба-сфери, което очевидно опровергава съжденията за техния общ произход и датировка. Металните сфери имат диаметър приблизително 50 см. Размер по нашенската мерна система. Прекалено интересно и любопитно е , че една от сферите е намерена под часовникова кула-сграда от 18 век. Смисъла, целта и предназначението им и досега не е изяснено, въпреки супермодерни уж научни средства за анализи и квалификации на подобни находки. Загадка ли е това?

                                       САЩ- 1983- Клерксдорп

Няма как да пропуснем и най-прясната мистериозна находка, този път в Англия. На 30.01.2012 г. в гр.Дорсет паднал обилен град, чийто топчета били с размери до 3 см. Според местни свидетели небето имало тъмно жълт цвят.Някой от по-любопитните и любознателни граждани наблюдавали градушката и забелязали, че по земята падат и необичайни и невиждани дотогава парчета топчета досущ като светло-синьо зелени сфери и след спиране на валежа ги събират в стъклен съд. Разбира се правят и автентични снимки, но чак тогава разбират че това не са снежноподобни топчета градушка ….а сфери от желе! Разбира се топчето което тук показваме е разчупено, вероятно от любопитство, но то дава ясна представа какво е предтставлявало в цялостен вид. Сензацията моментално обиколи страниците на Нета и другите СМИ. Естествено , че представители на тамошното метеорологично бюро, което е изследвало падналите от небето синьо-зелени желеподобни топчета-сфери са изказали становището, че тези непонятни топчета  нямат  метеорологичен произход и характер. Мнение на експерти! И ето тук с голямо неудобство ще напиша, че в някой уфологични сайтове се появиха и свободни и смехотворни тези, хипотези и допускания, че тези небесни желеподобни сфери-топчета са си чиста проба „хидрологел”! Добре…ако допуснем че това е вярно , защо англичаните не са информирани, че над главите им се изсипват химикали, които да абсорбират влагата, като се превръщат в желеподобни топчета!? Кой , как и защо продължава да си прави експерименти / англичаните  все си мислят че са извън света/ все още не е ясно,  но когато всички съвкупом имам предвид „т.н наука”  продължават да мълчат,дотогава както винаги се случва , когато нещо неясно и непонятно се изръси над главите ни, тогава обществото ни започва тихо и на ум да ругае, но кого не се знае !? А тези които се правят на интелигентни висшисти, полуинелигентни пенкилери и цялата плеяда от хора с титли, сан, пост, власт и блюдолизците им и този път е по-добре да демонстрират мълчание, защото ако проговорят пак ще изрекат някоя смехория. Поради това мистериозните желеподобни небесни сфери ще продължат валят заедно с нормалните градушки. Докато ги ударят по главите, та да им дойде умът в мислителниците…

                  Англия-30.01.2012…….градушка от желе-топчета

За разлика от разгледаните по-горе миниатюрни мистериозни космически  и сфери, има и  идентифицирани големи, мащабни, известни космически боклуци-сфери, които кой знае дащо СМИ винаги им се иска това да някакви НЛО и прочие алабалистики. Но това не е НЛО!!! Защото в продължение на повече от 40 години, всеки ден на Земята падат отломки от нефункциониращи орбитални спътници или космически апарати, нещо като научен боклук, който плащаме ние. Причините са различни, но в повечето случаи това са вече  изпълнили мисията си космически съоръжения. Повечето от тях изгарят при падането си, когато навлизат в атмосферата на Земята, но  има и мнозина случаи, когато падат невредими, т.е. разбиват се в земята или падат в океаните. Задължително трябва да уточним, че всички представени тук информации и илюстрации са от интернет, поради което отговорността за автентичността им не е наша  и това автоматически ни застрахова. Никак няма да е безполезно да споменем, че има и някой обекти, за които няма никаква информация, което ние определяме като „разбираемо” от гледна точка на множеството военни и прочие експерименти в областта на аерокосмонавтиката днес. Военщина! Това е положението!!!А може би и нещо друго!? Тук може да се съзре незнайното и неизвестното, което „творят” военнолюбците или тези с амбиции да разгадаят творението наречено Космос, Вселена и всичко което е в  небето, но резултатите им са налице – боклук. Прочие тук вазникват поне два, не толкова реторични въпроса. Защо винаги и навсякъде спецовете говорят че при падането си от орбита, земнокосмическите апарати изгарят във атмоферата, а фактите показват друго? Тук като че ли има нещо гнило и обществото не трябва да го знае! Как така се случва, че земната инженернотехническа мисъл изчислява до милиметър уж кацане на Луната, на Венера,Марс, прави прецизни снимки на далечни планети и Мъглявини, а в същност това е фотошоп, докато в същото време не може да изчисли, кой спътник, кога и къде ще падне? Слава богу, че все още няма жертви, кой знае!?   Но, нека вървим към илюстрациите, които сами по себе си носят информация.

                Бразилия- 24.03.2008

            Австралия – 27.03.2008

           Намибия – 2000 г.

           Кейптаун-Ю.Африка- 2000 г.

          Тексас-САЩ- 2003 г.

             Рияд-Арабия….21.01.2001 г   .

             САЩ- Джорджтаун….22.01.1997 г.

          Тексас-Сегуин….22.01. 2003 г.

      САЩ-Юта….20.09.2004

От небето падат загадъчни миниатюрни метални топчета, желеподобни сфери, непонятни кълба, космически боклуци, неуспели научни експерименти, камъни, метеорити, милиони измрели птици, „космически прах”и всякакви още знайни и незнайни неща ще падат до края на 2012 г., а ние от БУМ очакваме да завали дъжд от ракия, вино и бира, за да има с какво да почерпим Онези Там Горе дето ни свалят машинариите! Наздраве!

 

 Комантари с латински букви се изтриват автоматично