ИСТИНАТА, САМО ИСТИНАТА И ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА НЛО И ДРУГИТЕ ЗАГАДКИ

ЗАГАДЪЧНИ РИСУНКИ В РУСКАТА ПУСТОШ

          ЗАГАДКИТЕ –  ПАРИ И   НЕВЕЖЕСТВО

Когато през 1635 г. кардинал Ришельо основава Френската Академия на науките, в безбрежната източно-сибирска територия, далеч на изток се създава т.н. „Джунгарско ханство“, което според някой изследователи трябва да бъде разбирано като унгарско ханство. Но това е проблем на археолозите, нека да си спорят за името.Има данни, че този народ е бил много войнствен и от набезите му са страдали китайци,монголци,казахстанци,уйгури,хазари и други народи населяващи днешната руска шир.Именно по него време Русия започва да проявява имперските си амбиции -да завладее дивите източни и сибирски територии.Времена на войни, битки,и амбиции.По сведения от тогавашни автори, руснаците реализират мащабни инженерно-технически съоръжения. Твърдят, че това са отбранителни системи, нещо като американските „фортове“ Разбира се има и интересни екзотични предположения и догадки,но няма никакви основания да се намесват тук уфологични хипотези, защото наподобяват наливане от пусто в празно.Интересното е , че форматът и мащабността се виждат само от „птичи поглед“. Сега т.н „Покровска крепост“ е най.добре съхранен обект под названието „Тоболо-Ишимска“линия /вероятно граница по тогавашните понятия/.Разбира се по болшевишко време нещата са преименувани и сега обектът е известен, като „Пресно-Горковски“.Ето тези интересни и любопитни неща искаме да публикуваме и в същото време след като разгледате фотосите , имаме въпрос към всички, защо руснаците определят тези нещо като „загадки“,след като всичко е известно и разбираемо.Вярно  е , че обектите са „открити“наскоро и наистина сателитните снимки помагат на изследвачите, но защо загадки!? Точно поради това и заглавието ни е двусмислено, но напомняме , че и у нас тази практика е популярна…та питаме, докога!?

Ала нека си го кажем по нашенски, тези от СМИ, не само у нас, а и по света, не можаха ли да проумеят, че загадките са приоритет на уфолозите  и защо те все още са несговорчиви с уфоизследователите и поради това правят и такива смешни грешки, когато определят някой неща като загадки! Ние от БУМ сме убедени, че ще дойде време и никой няма да каже …това е загадка-тово не е, но само и когато Уфологията се наложи като ново съвременно и актуално познавателно направление. Прочие информацията и фотографиите са от интерет и ние не носим никаква отговорност за автентичността им…това е адреса в нета…но и това не е фатално важно, има нещо, които трябва да бъдат видяни от  уж авторитетните ни СМИ и нека си направят извода, кога, кое и дали е загадка! БУМ е винаги на линия….. http://rmx.ru/photo/?PhotoID=9661

Писа екип БУМ

PS.   Щом като янките и досега лъжат, спекулират и манипулират  кацането си на Луната, щом като има съмнение дали Гагарин въобще е летял в Космоса, и щом като сега, буквално днес излезе информация, че гърциге са си натъкмили световната  историята по техен калъп и в щатите на световна конференция са ги разобличили, че „гръцката цивилизация” въобще не е основа на европейскатацивилизация…./http://bg.netlog.com/go/out/url=http%3A%2F%2Fwww .theonion.com%2Farticles%2Fhistorians-admit-to-inventing-ancient-greeks%2C18209%2F…. тогава…ние мислещите и нормалните българи какво да трябва да „набием” в мислителницете си…. Ние от БУМ призоваваме истинските българи да вземат отношение и становище по проблемите ,които са документирани в посочения сайт-адрес, и нека после се правим на патриоти и прочие историци , апологети на несъществуващи неща.

Накрая….космическите снимки не могат да лъжат…..Комантари с латински букви се изтриват автоматично