ИСТИНАТА, САМО ИСТИНАТА И ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА НЛО И ДРУГИТЕ ЗАГАДКИ

ФАКТИ ЗА БЯЛОТО И ЗЕЛЕНОТО

ДВЕ ЗИМНИ ПРИКАЗКИ-ЗАГАДКИ

Дори и най-заклетите атеисти, няма как да отрекат тази извечна мъдрост:Защото няма нещо тайно, което не ще стане явно, нито потаено, което не ще се узнае и не ще излезе на яве. Лука 8:17.” Защото отдавна е установена практиката, уфолозите да проверяват истините, полуистините и неистините в света на загадките. Защото инфобоклуците в интернета вонят и дори в уфофолклора вече е на мода умозрителния извод, че интернетът се е превърнал в сметище, поради което е и посмещище за опитните и авторитетни изследваче на НЛО и корелиращите непонятности и необяснимости. И ако не беше жалко и тъжно, щеше да бъда смешно.

Тази година  24.01.2012 в гр. Черкаск –  Украйна /полуистина/ млад мъж  излязъл от апартамента си за да почисти снега и направи пътека към улицата, но внезапно забелязва някакви удивителни следи върху непокътнатия сняг.Вероятно образован и интелигентен човек, той веднага схванал, че тези отпечатъци върху снега не са естествени и популярни.Разстоянието между двете съпки било около една педя  /средно 15-20 см./ и далбочина около , не повече от 10 ссм., по-интересното е , че отпечатъците били с три пръста, а тук веднага идва асоциацията с пернатите ни животни, но…! Като образован, умен и качествен човек  веднага прави снимки.Естествено с фотоапарат. Запомнете , снимките с мобилен телефон са ненадежни като фотодокумент!!!Разбира се веднага сваля снимките в копмпютара си и ги праща на уфолозите.Браво!!! Така ли е у нас….тъжна работа! Ние не коментираме нищо, само се стараем да издирим истините, полуистините и неистините за загадките. Кой , каквото  иска да мисли, негов проблем.

Тази последната снимка е  от уличното платно, позната картинка. Но горните три снимки наистина заслужават повече внимание.Дали всичко това е „фейк“ работа на шегадгии или е наистина необясним феномен, никой няма информация.Затова очакваме вашите придположения и становища.

Русия,Камчанка, бяла пустош. Истината! Ала на любителите на загадъчни белоснежни феномени им се привидяло някаква загадка върху мразовития сняг. И пълнят Нета с глупости и смехории. Но истината беше разкрита и всеки мислещ човек би трябвало или да се усмихне снизходително или да се замисли, на кого, и дали трябва да вярва, когато се срещне с някоя фантасмагория, претенциозно озаглавена като загадка.Фактите, фактите са над всичко! Поради гова ви представяме следния изключително впечатлителен факт – следи върху снега , чийто произход доста време беше неизвестен. И….за изненада на уфолозите, откривателя на безпорно качествената снимка на тези следи е 10 годишния местен ученик, третокласника Олег Понкратиев, Камчатка 06.04.2011 г. Нещо повече, той е направил и снимка на снежния „шегаджия”, а това е малко известния белокрил орел. Следите върху снега са били „направени”, т.е. оставени когато красивата птица е била в етап на излитане или на кацане. Обикновена човешка радост беше когато издирихме истината и изпращаме от нашия сайт целувки и прегръдки към Олег.  това са уникалните и безупречни следи от белокрилия орел

                              БЕЛОКРИЛ ОРЕЛ

               На тази снимка, всеки може да направи какъвто си пожелае коментар!!!Ние се въздържаме, ние искаме да чуем, да разберем вашето становище, което винаги е било важно за нас…очакваме ви…..защото в нета няма коментари

А его сега зелените феномени….загадки или каквото си пожелаете!

Първо фотосите и…!

       Артем Билык един от спецовети в  Украина твърди че кръговете са

автентичини и уникални !!!!

НО……..В СЪЩОТО ВРЕМ ЕТО КАКВА „ШАНТАВА“  НАХОДКА !

ПАК ТАМ!?

Това какво е !? Майтап, шега ,неуспешен опит за манипулация, поръчкова рекламна дейност, или нещо което за което нямаме категоричен отговор и прочие!?  А може би някой от вас има адекватен отговор!?

Разбира се китайците ,признават всички , че е в икономически просперитет и вероятно това ги импулсира да не изостават и в областта на загадките и тайнствените феномени.Защото и там се намират люде с авангардни фантазии, които могат да се видят ето тук.

Ами тази морско-плажна картинка е плагиатство от  сащ, където преди три години си направиха подобна плажна картинка, но после си признаха че реклама!

Двойно слънце. Добра идея, само че по света има десетки подобни видеодокументирани „факти“ и в Нета е препълнено с такива клипчета.Поради това китайците тук никак, ама никак не са оригинални.Коментарът е ваш!

Тук завършваме нашити весели бяло-зелени факти за актуалните “ загадки“, е гарнирани с малко пясъчни „феномени“, но това беше за повишаване на настроението ви.Последната дума е ваша.

екип БУМ

 

 

 Комантари с латински букви се изтриват автоматично