ИСТИНАТА, САМО ИСТИНАТА И ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА НЛО И ДРУГИТЕ ЗАГАДКИ

ПОЛИЕТИЛЕНОВ ПРИЗРАК

ПРИЗРАК ОТ НАЙЛОНОВА ТОРБИЧКА

Най-провокативната загадка за уфолозите и изследвачите на непонятното и необяснимото е обстоятелството, когато се появят фото и видео „документи“ за заснет призрак.Ужас, призракът винаги, тотално изправя косите на свидетелите. И те милите, цял живот сънуват кошмари. И правилно.Така трябва да е! Нормалния човек винаги има остро усещане за реалността и подобно „появяване“ го стряска до полуда. Но…това е така, единствено и само защото необременените от загадките люде вярват на Нета, Тв, и всякакви СМИ. Ала нещата имат съвсем друго измерение.Почти в 99.9% от случаите в които се съобщава и се предлагат документални фото и видеодокументи, „фактите” биват идентифицирани. Точно тук е проблемът, че когато уфолозите и други техни колеги предложат на съответното средство за масово осведомяване истината за „факта“, от там винаги реагират така- тази тема вече е консумирана!!!И край,в съзнанието на хората остава това , което вече е показано, написано и тиражирано в Нета и СМИ.Такъв е случая от 26.03.2010 г. когато в Исперих вътре в една автомивка , видиокамерата зафиксира нещо светещо във вътрешното въздушно пространство и веднага медиите го квалифицираха като „странно авление в Исперих“.От тогава досега, никой не е правил опити да го изследва.Има само умозрителни квалификации.Това е истината.Появиха се коментари дори и от самовъзпроизвели се Тв уфолози-журналисти, мнения на местни хора и прочие, които кой знае защо, все извънземни и нло-та бяха в мислите им!? Но…. нещата са съвсем в друго измерение.

По телевизоинния канал НТВ журналистите показаха отново „призрак“ но  и със становеще на специалист по тези проблеми, човек с опит и с ясното съзнание, че хората трябва да знаят истината.По-долу ще видете клипа и сами си направете анализите и изводите.Тук проблема е , така ли е у нас!? Кой, кога и дали въобще е търсил мнението, становището и анализите на бг-изследователите по тези многозначителни „загадки и феномени”…ние от БУМ не знаем за такъв случай.Точно тава е и мотивацията ни , да да покажем този автинтичен видеоклип, откъдето става видно, как една обикновена найлонова торбичка се превраща в „призрак” и поради това работещите в този обект , толкова са се наплашили , че отказват да отидат на работа, което си е смешно, но и зловещо.Защото вероятно някой…иска така да бъде…,хората да не знаят истината!?

В най-добрия случай, ние можем да очакваме от вас , какво мислите и какви предложения имате за подобни случаи! Ние от БУМ проявяваме изключителен интерес към вашите мнения и размисли по този и и други подобни „факти”!

Екип БМ

 Комантари с латински букви се изтриват автоматично