ИСТИНАТА, САМО ИСТИНАТА И ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА НЛО И ДРУГИТЕ ЗАГАДКИ

На кого и докога да вярваме

НЛО факти – ОТ 33 МИСИИ НА „APOLLO”

Допускаме, че не е безитересно да предложим малка справка. Програмата ,известна у нас като „Аполо” по времето на президента Д.Кенеди е проект на американскаата космическа агенция НАСА. Прочие …програмата „Аполо”, е продължение на бившата програма Джемини/ и е узаконена в САЩ ,но и има кратък живот – 1961- до 1975 г!?….Тази програма има за цел изпращане на хора до Луната /за което ще стане реч в следващата ни публикация/ Любопитно е , че от общия брой американските проекти „Аполо” /33 броя/ са изтреляни 15 космически апарата с екипажи на борда. Точно по време на тези планирани космически проекти се случват разни неща!? Процедурите ге има във видеодокументирание „факти”, които уфоизследвачите и не само те, определят и квалифицират като НЛО обекти.Но, НАСА спецовете и скептиците се правят на „богове” и твърдят, че това са фототехнически и въобще оптически грешки на снимачната техника. Нека този пробем е на съвесттта им. На кого да вярваяме и докога да вярваме на интернет новините и съответно на видеоклиповете!? Това е единствената причина да покачим и в нашия сайт този клип. Прочие този видеоклип е своеобразна компилация от различни видеокдри, документирани  от САЩ космическите апарати……Но, за нас не това е най-важното, основното, главното и шокиращото е обстоятелството, че тази информация се тиражира безотказно и без никакви коментари, становища и дори изявления на НАСА-спецове. Лично за нас от БУМ, остават три положения:

Първо…поредната мащабна манипулация, …защо, кой,как и докога не е наш проблем, мислещите хора да си отговорят, те нямат потребност от съвети!!!

Второ.…ако е вярно  всичко от заснетото от  видеодамерите, защо никой не казва истината…вероятно това трябва да го знаят само…”Богоизбраните” от известната книга…….!?

Трето.… днес не е 3-4 век, когато силом се налага християнската доктрина. Днес хората по света знаят кой, кога ,защо и каква е била мотивацията за да се декретира нова религия…сега нещата не са адекватни на дивото уж средновековие, има и съществуват нови иновации и доктрини за бъдещето на духовния живот на многолюдното човечество….

Ние от БУМ сме във „аут”, на кого да вярваме и докога да вярваме за „извънземните”, които всички идентифицират с шумното и досега неизяснено…що е това НЛО!!!

Дотогава ще се радваме ако някой се осмели и направи коментар…ние сме за плурализма!!!!!

Екип БУМ

 Комантари с латински букви се изтриват автоматично