ИСТИНАТА, САМО ИСТИНАТА И ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА НЛО И ДРУГИТЕ ЗАГАДКИ

СВРЪХЕСТЕСТВЕНОТО…ИМА ЛИ ГО, КЪДЕ Е ?

Чудесии, кошмари и красота

Интересно защо, но от началото на 2012 г. при нас се почучиха много изискано и възпитано написани писма, в които посетителите на сайта ни питат защо се занимаваме само с проблемите на НЛО и корелиращите загадки. И  наистина в логото на сайта ни пише „истината, само истината и цялата истина за нло и другите загадки”, поради което приемаме всичките упреци, препоръки и пожелания на нашите читатели. Въпреки че ще предложим и илюстрация, която не е за хора със слаби нерви. Но, нека първо да се занимаем с т.н. свръхестествени факти и документирани с фотоапарат , почти необясними неща около нас и с нас.Феите! Само уточняваме, че в световния фолклор това не е нищо ново и необичайно.Нещо повече, у нас синоними на феите са също така и елфите, горските духове, самодивите, нимфите, русалките, белокрилите весталки призраци, духове и прочие антураж , които като че ли доминират само при свидетелствата на влюбените или на недолюбените. И тук се застраховаме, че  не изпадаме в мъжки шовинизъм, а сме задължени да споменем, че изследователите на тази материя уж доказват, че свидетели на поява на феите и прочие са преди всичко представителите на нежния пол. Защо това е така , ние нямаме отговор! И така, засега най-тиражираният и коментираният факт в тази сфера е т.н лондонска фея – документирана 29.06.2011 г в Лондон./ http://lesah.mypage.ru/world/legends/_9.html/  55-годишната англичанка Филлис Бейкън заснела с евтин фотоапарат в двора зад къщата си интересен обект, който дълго време не споделяла с никого, но, когато разказала във вестниците за находката , те веднага реагирали. И поради тази причина сега имаме неините снимки, които са колкото многозначителни, толкова и многовъпросни. Според нас самите снимки носят повече информация и поради това се въздържаме от коментари.

                  лондонската фея

                   феята отблизо

          филлис бейкън

Ала тъй като тематиката е в областта на свъхестествените чудесии, нашите бг документалисти производители на русалки, феи, самодиви и прочие митологични обекти, по наша преценка, подобни български прозрачни и невидими за нормалното човешко око „същества” са много по – привлекателни във визуално отношение. Например може да се види в в бг сайта http://kaprizen.com/forums/viewtopic.php?t=5755  изящност и красота, която превръща тези тези пищни фотоси в сексуално желание. Прочие ако тези обекти , ако не са чиста проба плод на фантазията на творците им, те наистина могат да се превърнат в обект за мъжка похот,   стремежи и желания. Защото обратното на тези красиви създания е баба Яга и антуража и.

                            бг фея

                                  бг русалка

И тъй ката в началото споменахме за чудесии, красота и кошмари и в този смисъл видяхме чудесата в Лондон и красотите в България, сега е да ред на невероятния кошмар. На 16.02.2012 г. в столицата на Ливан-Бейрут, неочаквано градската река се изпълнила вместо с вода, с кръв.Река от кръв. Местните власти и жители на града изпадат в недоумение и дори  в своеобразна паника. Някой хладнокръвни ливанци предположили, че реката е оцветена в кърваво червено заради някой отходни промишлено червени отпадни води, но така и не бил намерен изворът на кървавата вода. Официалните власти до датата на публикуването не могат да направят официално съобщение за причината на тази кошмарна картина. Разбира се някой религиозни мистици,окултисти и кабалисти предполагат , че това е божи знак, но за какво и защо нямат отговор. Изглежда, засега никой не знае истината за кърваво-червената река.

екип БУМ


Комантари с латински букви се изтриват автоматично