ИСТИНАТА, САМО ИСТИНАТА И ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА НЛО И ДРУГИТЕ ЗАГАДКИ

РУСАЛКИ ИМА – БЕЗ МАЙТАП

МИТ – РЕАЛНОСТ – БИЗНЕС

Направо, нещо като летящ старт и започваме. Този път с мнението на другите….един очевидец на русалка казва и твърди.Горната част от тялото на това същество беше като на добре хранено дете на 3-4 години, но с ненормално развити гърди. Косите бяха тъмни и блестящи, кожата бяла и мека. / тук настръхваме…защото за да разбериш че кожата е мека, трябва да я пипнеш, да я докоснеиш….!?   Долната част на тялото представляваше опашка като на рибата сьомга… /а доколкото знаем сьомга има само в Аляска и  канадските реки!?/ , но без люспи, а това е някъде из студеното крайбрежие на остров Бенбекула, далеч на север от Англия. Пак наблизо, в Ирландия рибари видели нещо да плува под лодката им. Било с големина на дете и според тях било голямо като 30-фунтова риба приличаща на сьомга!? и се заклели пред библията, че , ако лъжат, нека господ ги накаже и никога да не спечелят и шилинг до края на живота си. Разбира се разпостранението на русалките по света  е голямо, но тук няма да правим географски преглед и ще споменем само за случаите, когато нещата са любопитни и интересни. Например в Балтийско море в Естония има етнографско свидетелство, където се твърди , че русалките могат да се видят в морето. Преди буря могат да се появят като малки деца. Рибар видял едно токова малко плуващо същество и до него русалка – жена с големи гърди. А и често ги виждали в реката да плуват като малки човечета. Разбира има и шотландски свидетелства. Моряци под клетва, казали, че близо до брега в морето с очите се видяли същество с вид на жена, с бяло тяло, големи гърди и черна коса. Разбира че е недопустимо да пренебрегнем и руските свидетелства. Ала там преобладават или доминират свидетелствата за речни русалки. Например в днешно време, през 1990 г. има публикувано твърдение и е записано , че нещото, забелязано  и видяно, изглеждало като момиче, което стои сред блатото, косите са черни, разпуснати, лицето бяло, очите черни, а понякога в реката стои, седи върху голям камък. Естествено че митовете, легендите и сказанията за русалките, понякога си трансформират в сирени и „нереидите“ както е в гръцката митология, но…. с това приключваме прегледа за русалките. Защото имаме истинска илюстрация за русалки и малък пояснителен текст. Незнайно как, защо и кой даде тон за новия хит в света на загадките, но ние решихме, че е потребно да направим тази публикация. В името на и за аргументиране логото на сайта ни в рубриката „други загадки“.

И така, мумифицирани останки от човекоподобно същество с опашка на риба се съхранява в английския музей Buxton Museum. Това мимифицирано чудо, т.е. останки на кошмарното същество с рибешка опашка и ръст с размер до 40 см. в английския музей привлича вниманието на спецовете. За изследване на т.нар. „бъкстонска русалка“ се включват  и вземат участие спецове и студенти от два британски университета – Линколн (University of Lincoln) и Кембридж (Cambridge University). Вече стана извеустно, че те ще правят и ДНК анализи, за да определят възрастта.

Но…има едно но, а това вече обърква нещата нагоре с краката!Защото  сериозните изследвачи на загадките разкриват , че първо трябва да се отговори на въпроса , дали тези мумии-русалки са автентични или са отново и пак бизнес на някой кадърни и неморални хора, които изкарват добри пари от „сътворяването“ в случая със английската русалка?! И отговора не закъснява. Конкретно за „русалката от „Buxton Mermaid“ вече е доказано, че е фалшификат. Нещо повече, ренгеновата снимка на „русалката показва, че някой чести и детайли от тялото на „съществото“ са дарвени , и само косата е естествена. Тук интересното и любопитното е че кожата на „нещото“ е чиста проба човешка кожа!? Изводът на спецовете е , че манипулаторите  са постигнали добър успех – 60% от тялото приича на човешко тяло, а 40% е постигнат подобен успех- всичко приича на рибна опашка. Дори някой експерти обещават да докажат какъв вид риба е използвана от печалбарите, защото, ние не вярваме че всичко е било безплатно. Музеят със сигурност е платил за фалшификата! Ето и реалността, след като имаме русалка,  /ж.род/ добре е да има русалк т.е. /м.род/ и русалката да си има другар, поради което „Horniman Museum“ в Лондон решили да го сторят Поради това вече „Русалката” си има и „Русалк” и се намират в „Buxton Museum“, а това е било така още през 1982 г. когато ги разделили и сега вече двойката отново е заедно. Има сведения, че още през XIX век е имало фалшификатори и са печелили добри пари от „стоката си“. Интересно е , че това са били предимно майстори от Япония и Близкия Изток. А хората преди всичко париимащите тогава са вярвали, че мумиите на русалките носят късмет и успехи. Сега обаче спецовете обещават да доведат нещата до край! И най-важното, всички се надяват младите студенти в университетитите да се научат и усвоят алгоритмте за разгадаване на автентичните загадки от менте-фактите. Това заслужава нашето възхищение и ние ги приветстваме!!! Добре…… докога ще продължава това ошантавяване, толкова ли вече хората са  в състояние на безмозъчие и вярват на интернета……ужас…абсолютно безперспективие! Прочие вижте фотосите и сами си направете изводите…обратното би било като менторство на БУМ, а ни не можем да си подволим такава егоцентрична радост. Ние сме за фоктологията, такава , каквато е! Останалото….другото…другото  е друго!!!!

Екип БУМ и гл. Агностик в мрежата  Лазаров Иван

За контакти:

 vorazal46@abv.bg     navibalkanski@abv.bg

за справка  на неверници, скептици , езотерици, окултисти, мистици и всякакви атеисти и еретици даваме линкове, има и други, но и тези са досатъчни сега http://weeklyworldnews.com/headlines/44091/mummified-mermaid/http://ziza.qip.ru/2012/02/21/uchenye_issledujut_mumiju_bakstonskojj_rusalki_3_foto.html http://sanovnik.bg/n3-2625-%D0%A0%D1%83%D1%81%D0%B0%D0%BB%D0%BA%D0%B8%D1%82%D0%B5__%D0%BC%D0%B8%D1%82_%D0%B8%D0%BB%D0%B8_%D1%80%D0%B5%D0%B0%D0%BB%D0%BD%D0%BE%D1%81%D1%82

вероятно това  е снимката на Русалката

ние допускаме, че това е самеца- Русалк

                ето това е -мит-реалност-безнес…Русалка или Русалк..!?

        А ренгеновата снимка не лъже….няма как..!? защото и ренгенолозите ще

влязат в капана….абе парите какво ли не правят…

Вие сте на ход, вие имате думата, вие кажете, кой, как, защо и докога ще ни маймунясва! Българи, вземете се в ръце,вие сами можете да решите и категорично да кажете, кое заслужава вашето внимание и кое е боклук, който трябва заедно да изхвърлим на бунището! Ние от БУМ нямаме проблеми!

 Комантари с латински букви се изтриват автоматично