ИСТИНАТА, САМО ИСТИНАТА И ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА НЛО И ДРУГИТЕ ЗАГАДКИ

БЪЛГАРИТЕ БИЛИ ИЗВЪНЗЕМНИ

 ЯНКИТЕ НИ ЗАВИЖДАТ, НО НЯМА СМИСЪЛ…!?

Ликуй народе, би възликнал и Ботев и Вазов и Левски дори! Нееее….няма проблем. Дори и Великият Кан Аспарух да би се появил също не би възразил, нито пък безпардонният ни кан Крум, е той може би, би направил освен всичко друго и хубави, красиви закони и   модерни затвори, та бандюгите  да бъдат приютени там за вечни времена. А пък, ако взема сега да изреждам и другите ни Велики владели-управници, със сигурност и те  биха се са съгласили с  обстоятелстото че сме извънземни, но никога няма да ни простят, че сме профуколи това, което те са завладели с мъжката си „извънземна” ръка , ръката на българин. История и превратности, кво да правиш, съгласяваш се, иначе глад, мизерия  и загуба на памет от ГМО храната ни сега. Защото ето какво е казал футболистът ИванЦветков – „Левски“-Сф., 14.07.2011 г. в интервю за в.“Стандарт“ : „Холандците ни имат за извънземни”!

Ала  и няма причина да не му вярваме, защото той вече е бил  в тази държава в  чисто професионален аспект. Дали е чудо нечувано, чудо невиждано и  прочие!? Неее! Ние вече си имаме  опит. В Русе на 11.09.2095 г. посрещаха изънземни и това не е случайно, защото явно братовчедите ни Там Горе, знаят добре, че роднините им у нас посрещат най-качествено. В този сайт има документален , автентичен клип за посрещането на неземните, вижте го, ….http://bufonet.org/?p=247 !!!

Драстично прескачаме дупките на нетписанията и отиваме, минаваме  през моста , който направихме, за да отидем към нещо световно известно, скандално и досега необяснено….в САЩ. Убийството на   35-я президент на САЩ  Джон Кенеди /29 май 1917 – 22 ноември 1963). Във в-к „Дейлимейл“ 06.03.2012 г. беше написано дословно, макар и реторично: „Дали Джон Кенеди е убит заради интереса си към извънземните? Секретен документ подсказва, че президентът поискал  НЛО файлове от секретните служби, 10 дни преди смъртта си.“

Ужас, от документа се разбира, че когато един президент поиска секретна информация за НЛО и Извънземни в САЩ, някой му спретват убийство….такава е логиката на публикацията, и не само това,  ала и историческите податки подсказват , че там има нещо гнило и неподдаващо се на нашата нормална човешката логика до днес. Пълна глупост е сега да правим анализ и изказваме становища за нещо , което вече е световно известно, изследвано, анализирано и констатирано. За убийството на президента Д.Ф.Кенеди през 1963 г. има хиляди публикации и анализи, също толкова видеоклипове и становища. Изглежда проблемът е решен окончателно. Но….ето че сега се появява нещо внушително и то от английската преса. Да го  поднимем ли,  да си кротуваме ли, или все пак да кажем какво мислим и ние.

Тук разсекретения документ разкрива, че в писмо от Дж.Ф.Кенеди до ЦРУ тогава, той е пожелал да му бъдат предоставени  освен секретни сведения свързани с НЛО в САЩ, с дата 12.11.1963 г., и нещо повече, а това е  10 дни преди убийството му. Според публикацията,  тези свръхсекретни писма подкрепят версията, и не трябва да се съмняваме , че Кенеди е бил убит, за да не разбере истината за НЛО!? Е, щом той , президента не може да знае истината, тогава ние простосмъртните данъкоплатци кога ще я разберем….навярно никога! Няма президент, няма НЛО! Боже опази ни от зли слухове, щото да не би някой да си помисли, че тук има намек за нашите президенти.Интересно е, че във второто писмо има текст от който е видно, че Кенеди е изразил желание за сътрудничество със СССР в усвояване на космоса.Нещо повече, Кенеди се безпокоял от факта, че над територията СССР са били наблюдавани много НЛО и било напълно възможно съветските власти да възприемат това като признак на агресия от американците. В същото време конспираторолозите твърдят, че известния  американски уфолог Тимоти Купър случайно се сдобил с полуизгорял документ, в който се твърдяло нещо зловещо.

„Както всички вие / в ЦРУ/ знаете, Улан настоява за справка относно нашата дейност, което ние не трябва да допускаме – било написано на първата страница от шефът на ЦРУ. А „Улан“ е кодовото име на Кенеди предназначено за неговата охрана.“

В същото време вече 49 г. по света се тиражира една блестящо направена снимка направена по време  и в мига, секунди преди да го разтрелят като куче насред Далас. Американска му работа. Без коментар. Най-тачения, най-красивия, най-представителния, най-предпочитания от американците президент бил убит заради интереса му към извънземните и НЛО!?

Ние не се ангажираме с анализ на това ужасно престъпление.Има си спецове за тази работа. Сега искаме да отворим дума за нещо, което ако не беше смешно, щеше да бъде тъжно. „Холандците ни вземат за извънземни“!? О,кей, нека да е тъй, и какво от това? Ето какво, онези изискано облечени в черни костюми люде, да не вземат да плъзнат из Родината ни след английската публикация да търсят отново „българска следа“, както беше с шантавия случай , когато нечисти сили и прочие се опитаха да застрелят папа Йоан Павел II.  Ето логиката – българите извънземни, Кенеди се интересувал от извънземни и НЛО, значи трябва да се провери дали няма нещо гнило тук!? Сега излизат наяве документи, които абсолютно възможно могат да насочат диренията си към нас – извънземните! Ужас! Само това ни липсва, но пак споменавам, не е наша работа да ровичкаме този случай, има си спецове за тая дейност.Разбира се най-шантавото нещо ще бъде, ако привикат хората от БУМ и да ни предявят обвинение за….каквото им хрумне, нали в нашата  организация темата за НЛО е доминираща . Точно поради това ние с чувсто за отговорност и усещане за хумор прекратяваме „холивудския сюжет“, каквото и да означава това. Хора, ровете в Нета и може и да намерите нещо по -  впечатлително, убедини сме в това, а дотогава ние сме си на мястото и ако има други становища, ние сме отворена система, плурализмът при нас е правило, закон и предпочитан метод за комуникаци.

Екип БУМ и И.Лазаров, гл. агностик в мрежата  

 Комантари с латински букви се изтриват автоматично