ИСТИНАТА, САМО ИСТИНАТА И ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА НЛО И ДРУГИТЕ ЗАГАДКИ

УФОСАЙТОВЕТЕ КАТО „МАКДОНАЛДС“

НЛО И ИЗВЪНЗЕМНИ  ВСЕКИ БОЖИ ДЕН !?

Категорично ясно и еднозначното ни становище днес е , че по принцип качествените уфолози по света и у нас, направиха завой. Иначе казано еволюираха по свой си начин, а не заради естеството на дейността си като люде, които много години отдадоха от живота си , за да наблюдават, изучават и изследват загадката НЛО.  Лично аз познавам  повече от  една дузина от тях. Но, тук задължително искам да напиша това „но“, защото когато опитността говори, дори и пенкилерите замълчават. Добре…вижте, погледнете и разгледайте сайтове с тематиката наречена, кой знае защо уфология! /от НЛО трябва да бъде нелеология..нали така…ако някой разбира от бг. граматика/ И така, няма нужда да ходите по световните сайтове, разгледайте нашите, българските специалицирани интернет нло-сайтове и веднага ще разберете за какво иде реч. Създава се впечатлението, че някой нашенци все още са недорасляци /справка речника/. Но, за да да не създавам впечатлението, че предстои някакво критично отношение към местните нашите, родните нло-изследвачи, ще го кажа иначе, уфосайтовете ни без да го правят умишлено, не разбират, че се превръщат уфо-Макдоналс! Отиваш в бгуфонета , гледаш, разглеждаш, виждаш и си напазаруваш  всичко което става у нас с уфологията. Е, това е прагматично, „пълниш си кошницата“ с разни бг географски информации за НЛО-то  и Извънземни и заспиваш спокойно. Уфо-Макдоналс, няма проблем. Има кой да бди заради вас и да ви снабдява с уфофакти. Важното е всеки ден да има инфо за НЛО и Извънземни.  А пазаруването е безплатно, всичко е о,кей! Ако трябва да използвам популярното „Дежа вю“ или „дежа ву“ в превод е /вече виждано/изводът е безпардонен…Защото  абсолютно същото е положението в YouTube! Нещо повече, там важи с пълна сила нашата „мъдрост“ – който плаща музиката, така се свири. Тук и сега не желая да  се задявам с СМИ и ТВпредавания, които толкова са задръстили инфопространството, че има моменти, когато ми е жално за тези които го правят. Трудно може да се отговори , защо това е така…! Но, отговори има, който ги потърси , ще ги намери, ако иска да е така.

Десетилетия наблюдавам подобни обстоятелства и сега вече разбирам, че това е в резултат от липса на лично становище на тези които администрират уфосайтовете. Някой да е съзрял мнение, анализ, квалификация на това което се публикува от нашите уфоинфосайтове, що е това НЛО, каква е същността му, кои закони го обясняват, или какви са отговорите за присъстието му!?. Защо, кога и дали някой вече е  направил дефиниция на това което пише и публикува за НЛО, чиято абриавитура вече не може да излезе от речника на нашенеца!? По света има разлика …там хората вече сериозно пишат и говорят , че това не е „лъжица за научната уста“….е тогава питаме, защо у нас продължават да пишат, публикуват и почти никакъв коментар, дали това е НЛО, летяща чиния или  е нещо съвсем банално, като например военните  опити, експерименти и стратегически оръжия и т.н.!?

Българи, трябва категорично да се вземете в ръце и да запомните, че има заинтересовани хора, институции и ведомства, които се гордеят с това обстоятелство. Защото са постигнали целта си. Дезинформация, спекулация с цел манипулация по отношение феноменът, загадката НЛО. Колкото повече мъгла и информационна „пепел в очите“ на средно статистическият българин, толкова по-добре за тези , които „плащат музиката“. За да не бъда обвинен, че съм нарочил бгуфологията, съвсем напосоки, случайно си харесах два видеоклипа, които тук ще предложа за онагледяване на мотивите ми за списване на това тук. Защото е пълна смехория всеки ден да има НЛО или Извънземни. Айде де , и ние малко подразбираме от „нло и извънземни“, защото повече от 20 г. имаме опитност в тия неща и точно поради това акомулирахме тази смелост с тук написаното. Прочие тук предлагаме моментна снимка на видеодокументирано НЛО, но след прецизен анализ на наши спецове намерихме и ви предлагаме да видите нещо, което според професионалните видео и фото оператори си е чиста проба – според тяхната терминология -  майтап и шегуване, но с компспецовете по света. Е ,ние пък се радваме, че имаме и опит и качествени компспецове, та в този случай желаем да се намесят и неангажираните с БУМ и ако нещата се припокрият, това смело може да бъде определено като потвърждение на нашата умозрителна схема до тук, а и доказаелство, че вървим в правилната посока. Проблемът е само един, наличие на собствено мнение и становище, ако го имате и се осмелите да го изразите в писмен вид, останалото….. другото…друго  е друго….!

 

от това „нло-видео“ се вижа и разбира как фотошопа е направил засечка            на    2.80 мин. и всеки компспец може да го види и докаже-какво е това           което е вдясно от уж НЛО-то……снимка №1

тук нещата се повтарят и  точно на 1.17 минута се появява същото както и   при  първото видео-снимка….нека спецовете си кажат думата, защо и как        се   появява този удивителен образ вдясно върху документалното видео.!?… снимка №2

писа хаджи ал джибуев ибн фараон пирамиденбърг

линк за първото видео и снимка:http://www.youtube.com/watch?v=KOav8OPdPbM

 линк за второто видео и снимка:http://www.youtube.com/watch?v=c8Vhqm2230w

 

 

 Комантари с латински букви се изтриват автоматично