ИСТИНАТА, САМО ИСТИНАТА И ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА НЛО И ДРУГИТЕ ЗАГАДКИ

СНЕЖНИЯТ ЧОВЕК КАТО ПОКВАРА

ЗАГАДКИ, МОРАЛ, ПАТРИОТИЗЪМ, КЪДЕ СА ?

 

„ПАТРИОТИЗМЪТ Е ДОБРОДЕТЕЛ НА ПОКВАРЕНИТЕ”, /цитат от един отвратителен античовешки филм – „Скалата“, с участието на наистина добри актьори, като Шон Конъри и Никълъс Кейдж“, но ние не сме кинокритици за да правим анализи на каквито и да е филми, спираме дотук/  ето  това е „алфата и омегата “ на това което ни мотивира за списването на тази публикация! Нищо друго, да се знае! Защото ние вече категорично сме заявили в началото на списването на този сайт , че ще гоним, ще търсим , ще бъдем застъпници на истината, само истината и цялата истина, за НЛО  и всички останали загадки около нас и с нас. Няма връщане назад, няма шукалкавене и „еволюция“ в мисленето и становищата ни. Това е !!! Ако това което афишираме тук не е патриотизъм и не е добродетел, а е  символ на поквареността ни, ами нека да вървим на майната си!!! Прочие нека уточним, що е това поквара в нашия роден български език. Според тълкувателите и „т.н. научни” изследователи на бг-фондът за слова и термини, ние сме солидарни с трактовка им,че поквареност е някакво рушене и разбиване на усещането, че съществуват морални принципи и устой в обществото, които го крепят като такова! Добре, ами тогава ние имаме ли право да задаваме неудобни за „т.н. наука“ аморални въпроси и да търсим правилните отговори, докато всичко което се пише и тиражира като научна истина, а всъщност е „пепел в очите“ ни, дали ние наистина сме „патриоти с покварени души“!?  Силно сме впечатлени, по-скоро втрещени от подобни внушения, защото е абсолютно безпардонно и човеконенавистно твърдението, че „Патриотизмът е добродетел на покварените“! Или иначе казано , вероятно тези с „покварените души“ не се интересуват от патриотизъм, защото са безродници и техният зеленокнижен бог ги е обсебил, и сега вече зомбирани до краен предел заедно с работодателите си, са хукнали по света да раздават съвети  и нравствени поучения, които не чинят и 5 стотинки. Българино, бъди патриот, вземи се в ръце и не се поддавай на внушенията на слугите на Мамона! Опитът на качествените народи го доказа.

Айде де, стига толкова,казваме на самопроизвелите се за американци, защото ние знаем кои са истинските, автентичните американци. Спрете с вашите идеологеми, вече не сме във времето на БКП и на КПСС, това го разбраха и най-необразованите, най-злокачествено мислещите и дори тъпите  българопродавците! И какво от това…нищо!!! Защото , загадките съществуват и никой досега, повтарям, никой досега не отговорил на нито един въпрос поистичащ от тези всепланетарните мистерии по тъжната ни Планета!? Ами дали с тези  наши съждения няма да се превърнем в патриоти без добродетели, защото искаме да  сме мислещи и търсещи люде. Кой знае…!? Онези там Горе, които държат ключовете на познанието , може би ще си помислят, кои сме ние и дали имаме право да разсъждаваме и упражняваме човешката си мисловна дейност? Отговорът не е  ситуиран по тази логика и вероятно не е в нашите компетенции. Прочие напред с аргументите и илюстрациите на казаното дотук.

Тази година 13.03.2012 г. някой си руснак Лёва Терский публикува и тиражира видеоклип,видеозаснет в Камчатка, където показва стъпки, следи от „снежен човек! О,кей така да бъде, но някой руски уфолози, предимно скептиците и наукофилите, мислят че това,  според тяхната терминология е „поделка“,  а по нашему това е „менте“ работа. Пак казваме , о,кей, така да бъде! Вижте клипа! След това имате абсолютното право на собствено мнение, становище и дори коментар изпратен до нас. Прочие, нашето единствено съображение при анализа на този видеозапис е, че човешката походка, човешкото движение не остава такива отпечатъци, винаги има своеоразно провлачване на краката и оставане на такива следи, докато тук е видно, че „нещото” което се е движили е вдигало високо нозете си и няма провлачващи следи. В случая имаме факти за необикновена походка. Това може да експериментира всеки и да установи, че нашето твърдение има основание. Т.е.  тук следите не са оставени при нормална човешка походка.

Но, когато видим и се замислим за нещата по-долу, тогава за какво трябва да си губим времето и да ровичкаме в интернета и да търсим аналози или подобни свидетелства. Ето и други  „факти: „Снежен човек в Ингушетия, снежен човек в Астрахан-област, снежен човек в Пермска област, снежен човек в Мурманск, снежен човек в Ямала, можем да назовем още една дузина подобни „факти“, завършили катастрофално за авторите им, но свидетелството на Едуард Йоних, алпинист, член на съюза на журналистите в Русия, който твърди че е видял с очите се гигант, вероятно снежен човек в Кабардино-Балкария, и това вече не  е ли помрачаване на мозъка на този свидетел или е много добре премислена спекулация, за която се предполага , че е вследствие на височинните  планински прояви върху човешката психика, ако приемем становището на скептиците! Тук има място за размисъл на сериозните изследвачи на загадките, мислим ние! А защо да отхвърляме  автентичността и реалността на свидетелството на този доказано нормален човек!? Но, освидетелстването на подобни хора не е наша работа, и затова нека вървим напред, защото по света има и други подобни свидетелски  твърдения, а  ние  не можем да ги заобиколим, защото обратното ще бъде много тенденциозно.  Факт!

Историята със „снежния човек“, чийто названия по света са абсолютно идентични по своята същност, независимо от местните своеобразни названия и адекватни с това което ние предлагаме тук, все пак си заслужава повече обективни анализи. А това вече е предизвикателно и поради това предлагаме да видите и първият в света автентичен кино-документ, заснет с аматьорска  камера през 1967 г. Без претенции за многознайност , цитираме фактите: през 20.10.1967 г. двама каубои в САЩ  – Калифорния / Роджер Патерсон и колегата му Боб Химлин / случайно стават свидетели на нещо необичайно и по щастлива случайност успяват да заснемат уникалното  „нещо“, т.нар.  „Снежен човек“, „Бигфут“, „Йети“, Саскуоч“ и т.н. както е прието да назовават това неуловимо и загадъчно същество  в различни части по света. Този кинофакт става актуален и известен в целия свят след тиражирането на филма, заснет на 8-мм любителска камера. Прочие ние от БУМ застъпваме следното становище. Щом като в САЩ веднага след като става известен този кинодокумент „спецовете“ в разни институти и университети там, чрез своите авторитети-скептиците, без да са направили никакъв анализ и изследвания , автоматично и безусловно заявяват, че видеокинозаснетото „нещо“ от „Патерсън и сие“ е чиста проба фалшификат. Но през 1971 г. копие от този кинодокумент вече е в СССР.  И точно обратното, там руските представители на „т.н. наука“ организират това което е потребно за случая, семинари, обсъждания, дори конгреси и излизат със становеще, че „тук“ във този кратък кинофилм-документ има нещо заслужаващо повече доверие. И както е известно по старата научна традиция, започват безкрайни разисквания и препирни за нещо, не толкова съществено. Филмът фалшификат ли е или е автентичен и уникален документ. И така до ден днешен. Споровете, твърденията, аргументите и уж хипотезите продължават. Без край и досадно.

Ние от БУМ имаме наше, свое отношение и становище по тези проблеми, които никак, ама никак не се различават от тематиката за НЛО, летящи чинии и извънземните. Защото е ужасно безпереспективно, когато се разбере от десетките, дори стотиците писания, трактати и докторати, обемни книги и всевъзможни изяви на научните авторитети и техните блюдолизци, скептиците, които с пяна на уста артикулират единствено и само тъжно-смешни неща. И това е така, защото те никога не излизат от кабинетите си, обслужвани от секретарки и поне два телефона. Това е нелицеприятната истина за назначените НЛО-изследователи, което корелира и със самоназначилите се изследвачи на другите световни загадки, например като търсене и изследване на феномена „снежен човек“. Ние мислим и твърдим, че проблемът със „снежния човек“  е заровен, скрит в предпоставените тези, твърдения и хипотези на научно обременените и предубедени спецове, които се занимават , забележете, дали кино и фото документите са автентични и не искат, заобикалят, не желаят да обсъждат възможността на нашата тъжна планета да има реликтови останки на човекоподобни форми на живот. Обстоятелството, че има гипсови отливки-отпечатъци на стъпки от неизвистно същество, наречено „снежен човек”, че има намерени останки от коса или козина, че има фотоснимки и прочие не е важно. Защото има кой да бди и да раздава присъди, ако някой си разреши да подложи на съмнение научните брътвежи – същото както е и при уфологията!  Това е така защото научните стражи са задръстени с еволюционизма и дарвинизмът, внушен им още от учебниците. Оказва се че фактите,  фактологията е друга. Тук не става реч за вярване или за всякакъв друг вид внушения. Фактите са си факти и никой не може да ги спре да живеят. Именно такъв е случая с 45-годишния запис на „Бигфут“ в щатите и вероятно този факт ще надживее всички, които не желаят да приемат истината такава, каквато е.Точно  затова ще покажем и втория видеоклип, заснет от американците през 1967г. и се надяваме всички вие, които сте на този сайт да си напишете мнението и становището си за „снежния човек“ по принцип, а останалото, другото…, другото е друго!!!

екип БУМ  за контакти : vorazal46@abv.bg    /navibalkanski@abv.bgКомантари с латински букви се изтриват автоматично