ИСТИНАТА, САМО ИСТИНАТА И ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА НЛО И ДРУГИТЕ ЗАГАДКИ

ПОРЕДНАТА НЛО-КЛОПКА

ВИДЕОЗАБЛУДИ ЗА УФОЛОЗИТЕ

Тази публикация е провокирана от наглите писма които получаваме. Провокацията е в обстоятелството, че някой люде заснимват с видеокамерите си нещо странно, необичайно и неизвестно. След това ни пишат и питат „кво е това“,и очакват от нас да ги зарадваме с отговор, който трябва да бъде  някакво подобие на това, „г-да вие сте документирали НЛО”! Да, ама не, както казваше един наш известен журналист. Защото след като си направихме труда да издирим истината за тези наистина неизвестни и непознати за днешната „т.н. наука“ обекти на фауната, се оказа, че това вече е известно на световните авторитетни и заслужаващи доверие уфолози. Става дума за наскорошно разкритие, което е направено съвсем случайно през 1994 г. от братята Хосе и Мануел Ескамило в Мексико.Те регистрират с видокамерата си, случайно някакъв непонятен феномен с професионална видеокамера, докато правили опит да документират НЛО.После се оказало че тези неизвестни хвъркати същества се движат с феноменалната скорост 300 км/час !?. Публикуват видеоматериалите си и тогава се появяват екзотичните названия за обекта – скайфиш,  /SkyFish/т.е. небесна риба, летяща пръчка /flying rods/, заради продълговата форма на тялото. От анализите става ясно, че насекомото се движи с 4 чифта крила и движенията му във въздуха са вълнообразни и идентични с тези на някоя фауна в морския свят, например като известния  морски и океански скат.

Засега нищо не се знае за тези същества. Има ги по различни географски ширини, въпреки че рядко биват документирани. Има някаква мистерия и наистина са загадъчни, защото все още не могат да бъдат класифицирани – риби ли са, птици ли са, вид червеи ли са, въпреки че някой изследователи смело го наричат насекоми, а ние приехме това название за да бъдем добре разбрани. Анализът на уфолозите показва, че те наистина приличат на дълбоководни същества – имат дълги червеообразни тела, встрани на тялото си имат някакви образуванния приличащи на крила, които им позволяват да летят вълнообразно, подобно подводните движения на скат и подобните му. Съдейки по наличните видеодокументи остава впечатлението, че никой не знае откъде се появяват и защо са потайни. Навярно това е и причината да имат различни названия, поне засега.

По-сериозният проблем е, че тези които не знаят  и не са чували  за тези тайнствени и все още непонятни представители на земната фауна /отваряме скобата  за тези които снимат китайски фенери и после си развяват суетния байрак и твърдят че са документирали НЛО- за съжаление и у нас има такива случаи/, доста често преминавйки с голяма скорост пред обектива на камерите , биват оприличавани на НЛО. Тъжна работа!!! Мислим,че затова дори в средите на  мнозина сериозни изследователи занимаващи се неизвестни форми на живот и самоназоващи се криптозоолози, дори те  още не могат да кажат дали скайпфишите са животни или може да се окажат някакви нематериални илюзорни обекти, способни да се трансформират и приемат вид, който ние случайно успяваме да доикументираме!?. Но, ако трябва да бъдем обективни, трябва да кажем, както е видно по-долу от предлагания тук клип, че уфолозите не си „оставят магарето в калта”, т.е. вече имаме надежни анализи вследствие от къртовската работа на терена от париимащите уфолози /жалко за нашето безпаричие/които вече са успели да се сдобият с автентичното мистериозно същество. Ние се надяваме, че нещата ще бъдат изяснени, уточнени и категоризирани в близкото бъдеще. А това ще бъде полезно за уфологията, защото ще бъде изчистена от една заблуда и клопките пред НЛО-изследвачите ще бъдат  известни и предсказуеми.Останалото…другото…другото е друго…!

Екип БУМ – за контакти : vorazal46@abv.bg

navibalkanski@abv.bg

 Комантари с латински букви се изтриват автоматично