ИСТИНАТА, САМО ИСТИНАТА И ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА НЛО И ДРУГИТЕ ЗАГАДКИ

ИМА ЛИ ИНТЕЛИГЕНТНА НАГЛОСТ!?

ИНФАНТИЛНОСТТА ВИНАГИ Е ЯЛОВА!

В този сайт няколкократно сме писали и показвали, че у нас все още има качествени и честни хора, които ни изпращат снимки на непонятни и необясними неща, а когато и според нашите компетенции разберем че находките са интересни, респективно им съобщаваме нашето становище.  Не сме премълчавали и опитите на някой люде да експериментират, като ни изпращат менте-снимки, за да ни провокират, да ни тестват колко чиним, да се шегуват или просто се забавляват от евентуалният ни отговор. Разбира се винаги сме били акуратни и внимателни с тези които ни пишат и искат консултации за нещо, което са заснимали или видяли. Но последното писмо-питане преля чашата и ние  го публикуваме на 100% , за да стане видно и ясно на всички посещаващи сайта ни, че наглата инфантилност, въпреки наличие на интелигентност в писмото, то си е чиста проба безпардонност, която не може да роди нищо полезно и значимо в сферата на загадките свързани с поява на непонятни и неизвестни „изображения“ върху снимките. Само и единствено защото простотията, няма значение дали е образована или не, винаги е ялова. Писмото е получено в БУМ  02.06.2012 г. от Д.К.

„Здравейте! Незнам дали пиша на правилното място, но доста се рових из нета и попаднах на вас. Ако евентуално не е във вашата компетенция, дано да може да ме насочите към кого да се обърнем за някаква яснота. Преди няколко дни на абитуриентския бал на моя племенник правихме снимки. След като свалихме снимките на компютъра установихме, че има доста бели правилни кръгове по тях. В началото помислихме, че е от самия апарат, но се оказа, че и на другия с който снимахме също има. При разглеждане на снимките ни направи впечатление, че в един от кръговете има нещо. След увеличаване на размера на снимката се видя някакъв образ. Започнахме да разглеждаме още по-внимателно снимките и установихме няколко такива. На една от тях изрязохме кръга и го направихме с негатив. Изпращам ви двете снимки. На едната на която са двете момчета, бялото кръгче е над вратата, след изрязването и минаването през негатив се получи втората.  Наистина се чудим , дали това е някакъв дефект в двата фотоапарата, с които снимахме или наистина има нещо странно? Благодаря предварително!“

Следва нашия елементарен коментар и покзване на цялата прелест на надменното твърдение на „писачите“ на писмото. Всичко става видно от внимателно разглеждане и анализиране на снимките. Прочие първото нещо което прави впечатление е, че снимката с двете момчета е правена на 25.08. 2011 г. в 6.04 ч.,а в писмото пише че това е по време на абитуриентски бал т.г. и е снимано няколко дни преди да получим снимките - 02.06.2012 г.!?

След това идва тъжно-смешното пояснение, че на един от кръговете има нещо.При увеличението размера на снимката са видяли някакъв образ, тук ще го видите и вие. Дори изрязват кръга и го направили „негатив“, което не е никакъв негатив, а работа с фотошоп или нещо подобно, сега има безброй такива компрограми. Всичко това ще приложим по-долу, но преди това искаме да изкажем нашето становище за тези специфични клъгли петна. Те се получават много често и то преди всичко при снимане с цифрови фотоапарати и представляват „т.н. петна на Боконе“ или приетото друго название „orbs“, а някой уфолози предпочитат определението т.е. „Dust“, иначе казано на наш език това са или прашинки или своеобразни въздушни мехури, каквото и да значи това. По наши сведения в момента се правят изследвания и упорито се изучават тези странни образувания върху снимките, поради което и няма единно становище в средите на изследователите.

   Оригиналната снимка на двамата абитуриенти, а с червените стрелки сме указали къде се намират загадъчните „кръгли“ петна

  Същата снимка, но като негатив, за да се очертаят по контрастно двете петна

  Това е оригиналът на т.н.“ човече“, което уж било обърнато в негатив и тогава нашите хора го съзряли и решили да ни изпратят снимката за да ни тестват -мислим ние -но уви!  Защото това наистина е наше негативно изображение на „човечето“ !?, но дали е човече???

               Това е бялото кръгче над главите на младежите в оригиналната снимка, а тук е увеличено 1000 пъти, но никой от нас не видя образ на „човече“, може би по-интелигентните зрители ще ни помогнат да го видим.

Не може накрая да подминем с лекота всичко това и да не споменем, защото сме убедени, че това писмо до нас нито е първото, нито ще бъде последното. Поради това, ако  някой, някога направи снимки на нещо абсолютно непонятно и необяснимо, нека не си прави подобни експерименти с нас, а да изпрати материалите си до НАСА или до Космическия център в Русия. А най-добре ще е ако отиде направо в някоя телевизия за да го покажат и него и находките директно в ефир и славата му е осигурена, а пък ако е притеснителен, за тази цел има  разни вестници и вестничета. Нашият стремеж е бил и е да общуваме с хора, които са станали свидетели на необикновени и непонятни неща и случайно са имали възможност да ги документират. Ние желаем и предпочитаме да получаваме автентични фотофакти, които могат да обогатяват базата данни за еднозначни и категорични свидетелства за НЛО и всякакви други загадки около нас и с нас.Трибуната на БУМ е свободна за всички.

екип БУМ

 Комантари с латински букви се изтриват автоматично