ИСТИНАТА, САМО ИСТИНАТА И ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА НЛО И ДРУГИТЕ ЗАГАДКИ

ЧУДОВИЩЕН МИСТЕРИОЗЕН ОБЛАК НАД ПЕКИН

НИКОЙ НЕ ЗНАЕ КАКВА Е ТАЗИ „АТОМНА ГЪБА“

 

Разбира се, дори без никакъв коментар всеки и всички мислят и казват, ами нали „т.н. учени“ вече са го определили като естествено метеорологично облачно образование! Добре….и така да е , ние от БУМ имаме сериозни въпроси и ако някой „изпечен“ наукофил е в състояние да отговори , ще бъдем благодарни и трибуната е свободна. Преди това и ако въобще някой се осмели да коментира събитието, ние предлагаме: Първо-видеоклип,Второ, фотоснимки, които носят много повече информация и след като видите всичко това , моля да се съсредоточите върху фактологията и въпросите ни, които не са толкова реторични, колкото баналното гледане на документалните фотоси на китайското събитие! /справка-http://www.dailymail.co.uk/news/article-2160988/Beijing-mushroom-cloud-dominates-skyline-sparks-fresh-end-world-fears.html /
Странният и мистериозен облак с огромни размери, който се появил в небето над Пекин-Китай в средата на този месец, изплашил до полуда многобройното население на този многомилионен китайски град и поради това множество адекватномислещи люде там са направили удивителни фотоснимки, които носят по-вече информация от видеоклипа, който ние предлагаме тук- разбира се пак направен там в китайската столица. Ние желаем да заострим вниманието ви точно към фотоснимките.
Поради което и питаме – какво обяснение има вътрешно облачната светлина, изглежда е от някакъв независим източник на светлина вътре в облака, кой генерира тази особенна и специална светлина? Видно е и от видоклипа, че са налице и светкавици, кой ги генерира, защо и как се появяват независимо от околната облачна среда и каква е природата им и дали тук не се срещаме с нещо , което и до ден днешен няма обяснение – каква е същността и генерирането на мълниите /форма, живот, причина и прочие/ !?
Защо и как така за разлика от други интересни образования от облачна материя, тук нещата с този интересен гъбоподобен облик, са прължителни – „гъбата“ е висела над Пекин около час и се разпостряла на километри и то след и около 7 часа вечерта!? Слънцето вече го няма и не може да го има, видно от другите фотоси!? Естествено , че „т.н. наука“ не мълчи и за пореден път ни разсмива. Защото тази необичайна форма на облака, според официалните научи становища, се била образувала, като отначало всичко било вертикално, но след срещата с по-топъл въздух, всичко започнало да се развива хоризонтално. А специфичното светене и сияние на гъбовидня облак , обясняват като рефлексия от красив залез!? Интересно обяснение за собствената светлина идваща от някакъв вътрешнооблачен източник на светлина, мислим ние, какъв е той, каква му е природата и дали може всичко да се впише в „т.н. научни клишета и догми“!? Отново и пак ви предлагаме да отделите специално внимание на тези самоиндуциращи се светлини – къде, кой и как дава обяснение за това странно небесно явление, което ние определяме като вътрешен светлинен източник, видно от фото и видеодокументите!? Получихме множество питания и настоятелни въпроси – какво е това? Отговорът ни е , че такъв факт досега не е известен на уфолозите и поради това ние си запазваме правото да отговорим, след като направим нашите анализи, което отнема и време и пари!
Няма как да спестим и различното мнение. Руските спецове по Хидрометеорология твърдят, че подобно нещо се появило предната година и над Пететербург. Нашите търсения се оказаха напусто! Но, тогава тези спецове направили заявление , че няма нищо страшно за гражданите на този град. В този смисъл гл. специалист-синоптик в Хидрометцентъра на Русия-Перетбург,/ Александър Колесов/ казва сега и повтаря онова което казал преди, че днес в Пекин-Китай имаме среща с обикновен т.н купесто-дъждовен облак! Но в информациите никъде не се споменава за дъжд, бури, валежи!? Във всеки случай ние очакваме този уникален случай да бъде покрит с мълчание и след време никой няма да си спомни това необяснимо природно чудо, за което няма отговор от никой, поне засега!!! Ще бъдем на нивото на адекватната и своевременна информационна вълна, когато имаме наши и заслужаващи внимание становища.

         №1-  Безпардонно качествена снимка, от която е видно, че облакът има формата на „гъба“ след атомен взрив…без коменар

            №2 – Може ли гъбовидният облак да има собствен източник на светлина…!?

      №3 –     Наистина кошмарна гледка, а на всичкото отгоре минава и самолет под облака…е това вече е прекалено труден проблем -мислим ние от БУМ

                  №4- разбира се небесно-природните феномени не влияят на земно-техническите съоръжения…защо ли…!?

            №5  Тук е интересно, какво са записали съответните радари и прочие техсредства, за да стане видно, защо самолетът е точна конфигурация, а пък „гъбата“  е смущаващо обстоятелство

                  №6 нормално небесно-облачно състояние над Пекин в този момент, когато се появява „гъбата“ със собствено светене.

Ние от БУМ се въздържаме от каквито и да е коментари, защото имаме много малко информация – китайската ни лингвистика е незадоволителна и поради това, търсим съдействие от сведущи люде  у нас и в чужбина. Когато имаме надежна и по-перфектна информация ще я огласим.Останалото… то е друго, а другото е друго!

екип БУМ   

 Комантари с латински букви се изтриват автоматично