ИСТИНАТА, САМО ИСТИНАТА И ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА НЛО И ДРУГИТЕ ЗАГАДКИ

СВЕТЪТ ЩЕ СВЪРШИ, ПРОСТОТИЯТА НЕ!

4 ЮЛИ БИЛ ДЕН НА УФОЛОГИЯТА –

СВЕЩЕНА ДИВОТИЯ

                        ЧЕСТИТ ПРАЗНИК

За всички уфодиоти, уфоманияци, уфоскептици, уфовярващи, уфооптимисти и всякакви други българи, които се отнасят сериозно към тази „известна дата“, нека им припомним, че някой, някъде / знайно е къде/ беше измислил и световен ден на труда „1-ви май“, същите тези умници преди това или след това не може да се установи, измислили и световен ден на жената „8-ми март“, след това измислили и други „световни дни“….но това със световния ден на уфологията вече „прелива чашата“ и точно поради това искаме да им кажем  -СТОП !!! Няма такова „животно“!!! Кой, кога, как, защо и дали има сериозна мотивация за афиширане на такова събитие, нека всеки се замисли и ако не желае, това си е за негова сметка! Защото 100% от всичките т.н. „световни дни ….“, са поръчани и реализирани единствено и само от онези, които имат власт и пари, поради това обстоятелство  управляват медиите, които пък изпълняват поръчките на работодателите. Никой , никога не може да определи и определя кога уфологията трябва да има световен ден. Защото това винаги ще прилича на несъстоятелна идея на неадекватен човек или институция.Така мислим ние от БУМ. Всичко останало са думи, приказки, артикулации и всякакви други хрумвания на всякакви любители на неадекватности.

Добре….янките в САЩ са си въобразили, че преди 65 г. на тази дата в някакво градче Розуел е катастрофирал НЛО, и от тогава те са си нарекли тази дата за ден на уфологията! О,кей…добре, ама защо ние да ставаме папагали и защо , поради каква причина, някой, някъде решил, че това е световен ден!!! Ееее… стига с тези измислени световни дни! Защото ако вземем пред вид старата шапка на дядо ми, която има форма на НЛО, а пък аз знам, че той си купил тази шапка, когото е посетил Щатите през 1910 г. тогава всички шапки които имат форма на НЛО и са купени в САЩ през 1910 г. през лятото, началото на  месец май, тогава за уфоидследователите предстои да издирят автора на този дизайн и когато се установи някаква дата, вероятно аз/ние ще предложим световния ден на уфологията да се измести с няколко години назад.

Да, аме не!, както казваше един нашенски известен журналист! Защото гаргите, папагалите и свраките наистина могат да подражават на някой човешки звуци и поведение. Но за уж умните и интелигентни  българи това е е тъжно и смешно. Тук пак ще цитирам моя дядо, който казваше, че това което научил в Америката тогава, е че светът ще свърши , простотията не!!! Е…?!, светът не е свършил, но  и простотията също…тогава накъде…ами празнувайте „световния ден на уфологията“…може и някой да ви забележи и да ви награди с орден за чуждопоклонничество….ние не  сме сигурни дали у нас има такъв закон, но ако „онези“, които създават тези световни дни решат, могат и да направят протекция в НС и току виж , че са създали и такъв закон и всичко ще бъде като другите „световни дни“!

Прочие всички , които се причисляват към племето на  вярващите уфодиоти и уфоманияци..поздравяваме ги с този празник!!!

Дерзайте!!! Ние не желаем да сме съавтори на тези смехории! Останалото…останалото е друго…а другото е друго…!!!

екип БУМКомантари с латински букви се изтриват автоматично