ИСТИНАТА, САМО ИСТИНАТА И ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА НЛО И ДРУГИТЕ ЗАГАДКИ

„ETI“ – МОДЕРНИЯТ КОШМАР НА ЧОВЕЧЕСТВОТО !!!

 ЗЛОВЕЩАТА СРЕЩА С ИЗВЪНЗЕМНИТЕ…ЩЕ Я БЪДЕ ЛИ!?

Извънземните, извънземието, пришълци, „зелени човечета“ конспираторологични манипулации, издевателства, дезинформации и спекулации, електронни и класически текстови и илюстровани СМИ, политици, държавници, академични умници,  пророци-контактьори, безогледни писачи на НЛО  книжнина, астрофизици, доклади, конференции, симпозиуми, НЛО-сайтове, дори известни космонавти-астронавти и десетки още спецове и разни участници в „секретни проекти“ винаги и всякога с охота пишат и говорят за Извънземните!? Наистина промивката вече е направена и предстои дебатираната  среща с Извънземните да се случи! Така твърдят известни и авторитетни издания, а тук интересното е , че никой не се съмнява в тези словоблудства. Истерията е в пълен ход. Да припомним, че през десети месец  2010 г. някоя си проф. Мазлан Бинти Отман, астрофизик от Малайзия  в качеството си на шеф на UNOOSA, /служба за космически изследвания към ООН, седалище във Виена/  е била избрана за официален  представител на Земляните, които трябва да установят контакт с Извънземните. О,кей! Значи има кой да мисли за тези историческо-важни неща на човечеството. Макар че после се появиха опровержения от самата г-жа Огман! Но това не е толкова интересно. Въпреки, че още никой не е доказал връзката на НЛО с Извънземните!!!, вече има и косвени потвържнедия за това. Например италианският депутат в Европейският парламент, Марио Боргезио /2010 г./ призова всичките 27 страни, членки на ЕС да отворят досиетата си за НЛО. Презумпцията е да  се създаде Европейска комисия за НЛО, като явно целта е да се разтвори завесата за Извънземните, като тук е видно  косвеното отъждествяване на НЛО и Извънземни ! Разбира се много преди италианеца да започне да пледира за тези проблеми, Франция, Англия, Бразилия  и други къде официално, къде неофициално, като Русия например, „изпуснаха парата“ и показаха някой автентични документи за изследването на НЛО, респективно уж извънземието! И какво от това, питаме ние!?……
Сега и по повод тази публикация, ще напиша моето/нашето  становище за тази проблематика. Извънземните са земни субекти и обекти!!! Нещо като рецидив на отминалите времена! Защото огромното множество артефакти са аргумент в полза на това твърдение! Не мога да потвърдя и докажа тезата си поради липса на надежни и адекватни свидетелство, но вероятно това са „т.н. лемурийци“, „атланти“, „хиперборейци“ и други подобни, които битуват в световната памет като митове, легенди, сказания, притчи и различни етно-религиозни послания от девността. Не само е вероятно, а е напълно възможно и реализируемо, тези древни наши земни предци да са били на много висок уровен в технологично отношение и когато са прогнозирали точна и категорична катастрофа /известният Потоп / тук на Земята, са се изнесли в околоземно орбита. Та оттогава до сега, те са около нас и ние ги регистрираме като НЛО, а пък фантазьорите повлияни от холивудската помия ги изобразяват като това което ще видите. Абсолютно тъжна работа, но това е положението!  Тук заострям вниманието на четящите този текст, че никой не говори за летящи чинии, и който има мислителница нека разбере веднъж завинаги, че НЛО е едно нещо, летящите чинии са друго нещо – ясно и известно, а пък Извънземните и Извънземието е мноооого по-различно от по-горе посочените категории. Защото преди да се пише и говори за Извънземни трябва да се разбере, че това е мирогледен въпрос, за който тепърва предстои поредната битка, в чието участие, генералното и фундаменталното ще бъде доминиране и спечелване позиции за надделяване  при манипулиране мисленето на масовия човек! Дали ще бъде „Бог и Сътворение“, или ще бъде „Голям взрив – т.е „Науката“, тук е проблемът!!!  В конкретния случай, Извънземните и Извънземието са само  синоним на “ бял байрак-знаме-парче бял плат“ който са  използвали по време на войни и разпри преди векове, за постигане на помирение и мир, а сега всичката тази галимация с Извънземните е аналог на „белия байрак“ с  желание за  примирие между  Креационисти и Материалисти /или по-точното еволюционисти-дарвинисти/, така мислим  ние от БУМ. А режисьорите на този маскарад вероятно  погрешно си самовнушават като мислят, че антагонизмът на тези противоположни доктрини ще бъде овладян и управляван по-лесно. Защото тази тяхна идея е абсурд! Миналото, историята и реалностите го доказват безпардонно!
В контекста на написаното дотук е особенно важно-смешно-тъжно и инфото, че в Холандия и САЩ, може би и другаде  вече има застраховка в случай на среща с извънземни!? Не само „смях в залата, но и зеленокнижни копюри!!! Предпостявя се един такъв прецедент – среща с Извънземни и  застраховка…защо не!? Нека всеки сам си отговори на произтичащите от това въпроси!? Защото някой, /ние подозираме кой/ има интерес и няма значение дали  мотивът е икономически, политически, идеологически, вече категорично е решил  да печели пари от страховете и очакванията на хората. Това е! Останалото, то е друго, а другото е друго!!!
Прочие могат да се напишат стотици и дори хиляди слова на тема Извънземни и Извънземие, но това вече е сторено и ние не желаем да си изхабяваме времето и труда за тези смехории…поради което решихме директно да ви представим малка част от тиражираните зловещи изображения , не само в Интернет, но и по всевъзможните средства за  уж информация на всичко отнасящо се до Извънземните. Вижте фотосите, които са „снети“ от Нета и ако все още има нормални и здравомислещи човеци у нас и по тъжната ни планета, нека посъберат смелост и спокойно да видят това, което уж представляват извънземните в мисленето на поръчковите рисувачи и уж художници. Ние нямаме нищо против тяхната фантазия, но ги питаме директно , защо Извънземните трябва да изглеждат като чудовища, кой, кога и дали ги е виждал, кой им подсказа тази идея, защо ги изобразяват в този вид и докога…!?!?!. Ние нямаме претенции към авторите на тези изображения, въпреки че имаме какво да споделим и разискваме, но не можем да ги издирим в Нета, поради което  си разрешаваме да сложим наши наименования под снимките, със съответния разбиращ се подтекст, разбира се съвсем напосоки и условно. Естествено, че ние тук няма да покажем фотоси на технократски извънземни изображения, единствено и само защото не желаем да наливаме вода в мелницата на манипулаторите, независимо дали са отвъд океана или са тукашни, уж европейски люде-създатели на кошмарни визии за извънземни! Нещо повече, тези рисунки,фотоси, изображения, са толкова  зловещи, че могат да предизвикат у слабохарактерните хора усещане за гибел и предопределеност, ако пришълците пристигнат и започнат да ни правят на „пастет”, както беше показано в една холивудска помиярса продукция. Айде де, стига толкова! Още по-шантавото нещо е , че на информационния мегдан където се играе извънземната ръченица , вече сериозно са се присъединили и танцьорите от Ватикана. Срамно и тъжно, но факт, а вярваящите БГчовеци се надяват от клириците да им се говори за душевен мир и покой. Всуе! Защото всичко е напразно, напусто, на вятъра, залудо, което никак не е за пренебрегване, помислете преди да анатемосвате написаното тук! Защото вълната на извънземния трясък е толкова мощен, че никой не може да предвиди „цунамито“ което следва…а то предстои! Убедени сме! Формулата е, религиозните предубеждЬения да се заменят с научните вярвания, а това е панацея за управляването на всички и всякакви консуматори на информация!
….. Екипът на БУМ и авторът на написаното дотук, моли всички, които се срещнат и видят Извънземен или Извънземни /нали уж почти всеки ден има такива контактьорски сведения – поразгледайте нашенските и чуждите НЛО-сайтове!?/, нека този документиран факт да бъде препоръчан гост при нас в БУМ, а пък ние знаем на какъв език и как да общуваме с Извънземни….това е видно от единственото и уникално посрещане на Извънземни  у нас на 11.09.1995 г. на русенското летище, край село Щръклево, надежно документирано и може да се види на този сайт…….http://bufonet.org/?p=2784
екип БУМ и Иван Лазаров, гл.агностик в организацията

 

                                             КОШМАРНИЯТ

                                          КРЪВНИШКИЯТ

                                          СТРАХОВИТИЯТ

                                           ПАРАЛИЗИРАЩИЯТ

                                           ПАНИКЬОСВАЩИЯТ

                                           БЕЗСЪРДЕЧНИЯТ

                                          УЖАСЯВАЩИЯТ

                                         ЗЛОВЕЩИЯТ

                                         ЗЛОКОБНИЯТ

                                          БЕЗПОЩАДНИЯТ

                                          ВЦЕПЕНЯВАЩИЯТ

                                          ПРОКОБАТА

                                             КРЪВОЖАДНИЯТ

                                          МРАЧНИЯ КРЪВОЛОК

                          БЕЗЖАЛОСТЕН КОТКОЯДЕЦ

 

Специалистите, консултанти на БУМ препоръчват на всички хора със слаби нерви, които разгледат галерията от извънземните  изображения, вечер преди лягане да вземат по едно хапче някакъв лек и достъпен транквилант.
Транквилизаторите са група лекарствени вещества, които имат способността да премахват нервното напрежение, чувството за страх и безпокойство. Създават апатично усещане при възникване на стресови обстоятелства. Транквилизаторите имат седативен ефект и улесняват настъпването на съня, т. е. имат хипнотичен ефект. Притежават антиконвулсивни свойства.

 

 Комантари с латински букви се изтриват автоматично