ИСТИНАТА, САМО ИСТИНАТА И ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА НЛО И ДРУГИТЕ ЗАГАДКИ

ИНТЕРНЕТ КАТО РЕАЛЕН „БИГ БРАДЪР“ ИЛИ ЗОМБИ СИСТЕМА !?

КОЙ И КАК НИ ОШАНТАВЯВА, ЗАЩО  И ДОКОГА !?

Според нас , добре ще е ако започнем това писание и така. Три в едно = новаробия. Защото преди време във връзка с многобройните покани да се регистрирам във „Фейсбук“ плюс още 2-3- аналогични смехории и когато не удоволетворих поканата на тези познати и приятели, аз се замислих , дали не съм ги обидил и засегнал по отношение на доверието към мен!? Никога не съм се регистрирал в никаква кочина или модерният и аналог „социална мрежа“, дори и JSM никога не съм имал и не желая да имам. Достатъчно уютно се чувствам в наличния Уебсайт на организациите които съм инициирал и създал с моите съмишленици и приятели, респективно и наличния Email, дом.телефон и личния ми Skype. Това обстоятелство никак, ама никак не ми носи негативи и не ме е ощетило при общуването с точните хора и точните международни организации. Оказа се че съм избрал правилния вариант. Защото след това случайно попаднах на „изповедта и откровението“ написани в Интернет от непознатия за мен Тихомир Димитров /…http://asktisho.wordpress.com/2011/04/05/face-off/, автор на два художествени романа: “Справедливост за всички” (2007), “Душа назаем” (2008), един сборник с разкази – “33 любовни истории” (2010) и няколко пътеписа, по-известни от които: “По Пътя към Сантяго” (2011) и “Един писател в Амстердам” (2011)..

Във връзка с настоящото антрефиле реших да го цитирам и се позова на неговата публикация, от която трябва да настръхне косата на всеки компютърен манияк, което ще прочетете и следва по-долу. Измина доста време докато събера идеен кураж, за да напиша това тук и през това време ми беше изпратена ужасяваща статия, публикувана в два руски сайта. Интересно е , че шефът на руската уфологична организация Rufors – Н.Субботин /…http://www.rufors.ru/, който огласи това което ще бъде тук представено, не коментира нищо и се задоволява с дословното препечатване на материала, като споменава само първоизточникът. Това като стил е колкото многозначително, толкова и впечатляващо. Според нас вероятно това си е чисто руски маниер. Поради това отново казвам, има три становища по проблема, кой контролира Интренета, респективно нашето съзнание, митът за тайната на личните данни и прочие… Естествено откровението на нашенеца Т.Димитров има корелация с написаното в руските сайтове, а най-вече със зловещата публикация на германски учен-жена и поради това можем да кажем и говорим за нещо подобно като „три в едно“, защото докато текстонабирахме получихме третата,германската, още по-ужасяваща и кошмарна информация-публикация в Интернета, написана от Бригита Вайзер, немски учен в научно-изследователския инсттут в г.Ахене-Германия, която ще представем в свободен превод накрая.

Три мнения,становища и призиви, които имат една цел – събуждане на изпадналите в дълбока дрямка роби по света в това число и българите. Тъжно и зловещо, но е истина! Знайно е , че летаргията е присъща на някой животни, ала ние кои сме, какви сме, къде сме, все още ли сме животни или ни правят на такива!? Кога ще еволюираме, нали наукофилите постоянно твърдят че еволюцията е необратимо нещо!!!!!

Преди това нека се знае, че мноооооого преди нашето уж модерно време е имало и модерно мислещ човек – Еклисиаст! Той е казал-написал, че „1:9 Каквото е станало, това е, което ще стане; И каквото е било извършено, това е, което ще се извърши; И няма нищо ново под слънцето“! Категорично приемаме това философско прозрение, защото тук няма нито идеологически нито теологически подтекст. Днес, сега и тук на нашата тъжна планета и опечалените й земни човеци, казаното от древно-палестинския проповедник Еклисиаст звучи особенно актуално. Защото както ще стане видно от текста по-долу, за нас все още е валидно , че „няма нищо ново под слънцето“! Никой не е в състояние да приведе опровержителни факти, относно обстоятелството, че т.н „научно-техническа революция“ и „научно-техническия прогрес“, особенно след Хитлеровия режим не са поставили всеки индивид под наблюдение и контрол и управление. От моя жизнен опит, впечатления и анализи следва да кажа, че и преди дворцовия преврат 10.10.1989 г. ме подслушваха /по телефона разбира се/ и след това, до ден днешен това е така. Убеден съм!!! Тогава какво трябва да разискваме.!? Всичко е прозрачно ясно и разбираемо! Разбира се заради обстоятелството, че не съм „опасен“ за политиците и политическата система сега, в качеството на изучаващ, изследващ и издирващ истините за всякакви загадки около нас и с нас и специално за феномена НЛО съответните служби ме оставиха на мира, което е добър атестат за спокойна дейност, което не отменя ситуацията да бъда под наблюдение. Тук технологиите правят неуязвими всички онези, /т.е. големия брат, „т.н. Биг Брадър“/ които желаят да имат постоянно и качествена информация за всеки индивид у нас!? Защото винаги са недосегаеми и в сянка!

Сега вече не е актуален проблемът за класическото тел.подслушване. Това е остаряла методика. Сега има други, по-мощни и надеждни средства за комуникация и поради това не са случайни тезисите за тотално цифровизиране на всички инфо и комуникативни технически средства между хората. Точно защото методиките за наблюдение, подслушване и следене с цел манипулация и зомбификация невъобразимо са напреднали и защото след цифровизацията ще са невъобразимо перфекционизирани. Моля, има ли друго мнение? Защо това е така!? По-младите люде се радват и гордеят със своята комграмотност, но не се досещат , че това обстоятелство се знае, контролира и управлява от „Големия Брат“! За тяхна младежка нерадост. А ние от БУМ винаги казваме…и какво от това? Нищо! Ако робът не желае да демонстрира несъгласието си да бъде такъв, той автоматично се съгласява да бъде роб!

Проблемът се крие в тоталното обезличаване на българинът, независимо че почти всички млади хора вече са с добра компграмотност и уж са навлезли дълбоко в информатиката и прочие. Както неистово се мултиплицира това уж клише…Изводът е тъжен, но нека се знае, българи, хора, запомнете го веднъж завинаги, не бъдете лековерни и не се доверявайте на Интернета. Това е реалния, а не шоу представения „Биг Брадър“. Това е може би нелицеприятно становище, ала е на основание нашия опит и опитност и то с давност повече от 20 г. А може би и заради напъните ни в началото на 21 в. когато се опитвахме да поставим този социален проблем на публична дискусия, но се намериха ренегати и продажни души в нашите редици, поради което всичко се срина и катастрофира. Сега от позициите на опитът и международните ни комуникации, решихме, че е време да се разприказваме. Затова е и това писание…прочие ние знаем, чувстваме го, имаме интуитивната способност да предвидим и това което ще последва след тази публикация, какво може да ни сполети, но нашите предци са го казали мъдро, който има страх от мечки, в гора не влиза!

По наша оценка в началото трябва да представим това, което е огласено в Русия и след това за сравнителен анализ ще предложим и становището на Българинът- Тихомир Димитров, респективно и апелът на германката. Тази подредба е въпрос на наша гледна точка…..

Според руската публикация с кошмарното заглавие : „Кой контролира интернет и нашето съзнание?“…. а ние правим свободен превод, откъдето е видно , че нещата са повече от злободневни, злокобни, зловещи! Цитираме:

„Това което пиша тук във всеки случай не е в резултат на внезапно връхлетяли ме емоции, а факт за сериозно разгъната дейност за „промиване на мозъци“. Тази система-методика масово се използва, но според нас сега всичко е в стадий на тестване. Например на мен ми се удаде възможност и да посетя, част от тези технически системи в Москва, Саратов, Магнитогорск,Страсбург, Вашингтон и т.н.

В Русия на всички онези на които се удаде да изучат тези проблеми се оказа, че анализите им имат отличителен белег на примитивност, сравнена със задграничните аналози. Това вероятно е заради масовостта на Нета у нас и развлекателността му. А тези неща в Москва са с огромни размери. Например огромни невзрачни зали в Москва, засега са ситуирани на три места в огромни помещения. В тези зали има три реда столове и съответно три реда маси по дължината на помещението. Разбира се масите и комптехниките са разположени така , че всеки да е в гръб с отсрещния. В средата са главните-операторите или тези които контролират всичко. Според моите впечатления във всяка от  тези зали има поне 150 компютри на едно място…!?. /ужас!…БУМ/ Според мен и това което знам , в Москва тези зали са ситуирани в стари и невзрачни сгради, за да не впечатляват.

Ето такива са сградите

Разбира се заплащането на тези компоператори е повече от задоволително. Нещо повече, прекрасно възнаграждение получават! Например до няколко хиляди долара в зависимост от квалификацията и съответните направления на информатиката. Някой групи създават в Интернет разни Форуми и ги направляват според тематиката, други създават интернет-списания и вестници, трети се занимават със „сондиране “ на Интернета и внимателно следят за това, което се появява в нета и после решават, кого трябва да омаскарят и компрометират. А тези на които не трябва да се обръща внимание, те просто не ги наблюдават! След всичко това, те получават указание на кои СМИ да подадат инфо и след това започват глазамайващи публикации. Има сериозни групи, които се занимават с хигиената /или чистка/ в Интернета, други се занимават с хакерските атаки, има и спец група, която създава фалшиви сайтове, в които после се появяват тези, които те търсят, което означава , че те вече са в капана. Тези центрове работят постоянно, целодневно и без никакво прекъсване. И така тези центрове работят казано по нашенски на три смени. Целият Интернет, тотално е под наблюдение и контрол и е под влияние на тези центрове. Зловещото тук е обстоятелството, че вие с ваши пари си плащате за да бъдете зомбирани и това като че ли доставя удоволствие на немислещите. Прочие, трябва да се разбере и знае, че около големите градове и населени места има създадени радиорелейни станции с точното предназначение за масово въздействие на човешкото съзнание. Всеки може да види разни кабели и далекопроводи, преплетени със старите системи за комуникации. Впечатлението е, че това са отдавна неизползваеми обекти и системи. Но…навсякъде има и сигнатура „входът е забранен, има зли кучета“. Охрана не се вижда, но не си струва да се експериментира, защото наистина има зли кучета и всеки, който се опита да проникне там, ще му бъде извънредно трудно да се измъкне, защото внезапно, като изподземята се появява някаква охрана. Има разбира си и някой прикрития за тези служби-организации, като уж малки автостоянки или невзрачни фирми. Затова е добре да се усетите, и да се оглеждате.“

Ние от БУМ не коментираме подобни чудовищни сведения и оставяме това на вас. Защото наистина няма нищо ново под слънцето. Защото откакто свят светува винаги е имало роби, люде, които робуват на немисленето си. Респективно робството ги задоволява и дори не му обръщат внимание, т.е. роб съм, значи съм щастлив. За такива люде свободата е нещо имагинерно. Никой, никога с нищо не може да им помогне. Те са блажени с немисленето си. Не е такава ситуацията с истинските, мислещите българи като Тихомир Димитров. По-долу ще цитираме дословно, какво е изповядал нашенеца в интернет, защото то е колкото уникално, толкова и смело, дръзновено и ужасно впечатляващо със смислеността и загрижеността на Човека Тихомир, към себеподобните си. Предварително ние от БУМ му казваме, дерзай човеко, никога на колене и само нагоре и напред!

Април 5, 2011, писателският блог на Тишо, „Защо напуснах Фейсбук?”….. http://asktisho.wordpress.com/2011/04/05/face-off/

„Никак не е лесна тази задача – да скъсаш окончателно с Фейсбук. Ако деактивираш профила си и една година по-късно влезеш отново в него, всичко ще си е по местата – така, както си го оставил(а) – тоест, можеш да деактивираш себе си, но не и мястото, което съхранява тонове лична информация за теб. Е, можеш и да отделиш 6 часа, както направих аз, за да унищожиш профила си бавно и мъчително: албум по албум, снимка по снимка, таг по таг, статус по статус, контакт по контакт, линк по линк и т.н. Но има по-лесен начин. Трябва да се логнеш в профила, преди да цъкнеш на този линк: https://ssl.facebook.com/help/contact.php?show_form=delete_account

После няколко пъти трябва да потвърдиш желанието си да извършиш доброволно е-самоубийство и най-накрая от администрацията на Фейсбук официално ще ти обещаят до 14 дни да заличат напълно всички следи от присъствието ти в социалната мрежа. Заличих ги собственоръчно и аз преди това. Не им вярвам просто – нито на обещанието, нито на “сигурността”, която предлагат. Например, открих десетки напълно непознати лица във френд листата си, докато я изтривах. Това са хора, които категорично не познавам, а липсва и всякакъв спомен да съм ги добавял някога в списъка с приятелите, които изключително внимателно подбирах. Въпросните непознати са имали достъп до всичко, което качвам във Фейсбук и могат да са били всякакви хора… Е, сигурен съм, че дори след едно такова добре планирано и качествено извършено виртуално самоубийство, някой пак ще намери начин използва данните от профила ми за СПАМ или с друга търговска цел, но поне СВЕТЪТ вече няма да има пълен достъп до тях…

И така, ще изредя основните причини, поради които напуснах Фейсбук и ще ги структурирам по важност. Правя го с уговорката, че не искам ти да последваш примера ми, нито пък искам да приемаш решението ми лично. Направих го заради себе си, а не заради теб. Ето няколко добри причини, поради които напуснах Фейсбук:

Колосалната загуба на време. Нормално ли е човек да прекарва по няколко часа на ден в един-единствен уеб сайт и да не получава никаква полза от това? Не е нормално, според мен. Макар да не активирах нито едно приложение, да не харесах нито една игра и внимателно да филтрирах спама, аз пак успявах да губя колосални количества време, всеки ден, в “социалната” мрежа. Подарявах й от личното си време – време за спорт и разходки, време за четене на книги и пиене на бири с не-виртуални приятели, време за работа, изкарване на пари, изграждане на истински приятелства и бизнес контакти, време за творчество и пътуване, време за любов и движение – всичкото това време аз го подарявах на Фейсбук. Всеки ден. И го правех доброволно. И минаха години, преди да се усетя. И никой не ми е виновен. И не съжалявам. Забавлявах се. Но дойде моментът, в който трябваше да взема единственото смислено решение. Този момент ще дойде и при теб все някога, гарантирам ти го! Просто е неизбежно. Един ден ще започнеш да цениш себе си повече от произведението на Марк Зукърбърг, колкото и гениално да е то.

Плитката комуникация. Обичам да общувам и да споделям – това беше основната причина да си направя профил във Фейсбук. Постепенно, обаче, се убедих, че комуникацията във Фейсбук е изключително плитка, несъдържателна, светкавична и половинчата – доста некачествена като цяло. Може би е нарочно, защото до голяма степен комуникацията във Фейсбук прилича на опита ти говориш с някого в тълпата, под мощното озвучаване на дискотека, нощен клуб или концерт. Няма как да проведеш смислен и съдържателен разговор просто, но монолозите, които си крещим в ушите по такива места сме свикнали да ги наричаме „социално поведение”. В този смисъл Фейсбук е много социален. Ако изобщо стоенето вкъщи сам, пред компютъра, може да се нарече „социално поведение”…

Връзката с приятелите е мит. „Много удобно – всичките ми приятели са под ръка и така по-лесно мога да поддържам връзка с тях” – това ще ти го каже почти всеки зомбиран Фейсбук потребител. Но дали наистина е така? Първо, поставям под съмнение факта, че може да имаш, примерно, 800 приятели – колкото имах аз, макар внимателно да подбирах всеки нов контакт. Второ, от тези 800 приятели, в ежедневието си реално виждах какво се случва само с 5-10 човека – тези, които губят най-много време в мрежата, качват най-много снимки, пишат най-много коментари, статуси, бележки, поставят най-много линкове и, въобще, превърнали са се в най-пристратсените, хиперактивни потребители. Но това не са задължително най-добрите ти приятели. Обикновено са най-добрите спамъри. Или хора с прекалено много свободно време на работното си място. Или пък са най-големите нарциси, които държат да ти покажат новия си педикюр, новата си рокля и прическа, новата кола или новата приятелка. За всички тези хора Фейсбук е „манна небесна”, но те едва ли са най-добрите ти приятели и едва ли толкова много държиш на еднопосочната, ежедневна “връзка” с тях. Едва ли си чак толкова обсебен от техните каузи или идеи. Едва ли си чак толкова влюбен в тяхното собствено хипер Его. Да, обаче, Фейсбук предлага точно такъв тип „връзка с приятели”. И нищо повече от това.

Безопасността на личните данни също е мит. Колкото и да затегнаха контрола напоследък, по света няма системи без грешка, особено компютърни и софтуерни такива. От грешките в системата може да се възползва всеки – както безобидните спамъри, така и хората с опасни намерения. Успокояващото е, че ти сам(а) избираш какво да качваш, какво да споделяш и какво – не. Но дали собствената ти преценка е по-сигурна от „безгрешната” работа на софтуерните системи? По новините говорят за хора, които могат да откраднат няколко хиляди лева, само защото знаят името и телефона на някоя баба. Представете си какво могат да направят тези хора, ако знаят всичко, което си решил(а) да качиш в профила си. Отделно, Фейсбук е една огромна машина за маркетингови проучвания, сегментиране на пазари, профилиране на таргет групи и дефиниране на потребителски търсения по различни показатели. В тази машина няма друг интерес, освен чисто търговския и тя превръща хората от живи, дишащи същества с различни хобита, интереси, приятели и професии, в най-обикновени консуматори и безлични потребители. Групите, каузите, профилите на „известни личности”, фен страниците и много други инструменти дават безкрайна палитра от възможности на уеб-предприемачите да използват с търговска цел това, което си решил(а) да качиш във Фейсбук. Достатъчно показателни са обявите от типа: „Продавам фейсбук страница с над сто хиляди почитателя много изгодно”. Не ми се участва повече в този маскарад. /курсив наш/

Публичността на един автор е важна за развитието му като такъв и мнозина виждат в „социалните мрежи”, под които разбират главно и единствено Фейсбук, „възможност да разпространяваш творчеството си онлайн”. Е, да, ама не е така. Стотиците контакти във Фейсбук се дължат на творчеството, което разпространяваш онлайн, а не обратното. Започна да ме дразни фактът, че публикувам една статия в блога си, а коментарите се случват под линка й в социалната мрежа, вместо под самата статия. Какъв е смисълът? Първо, така се създава впечатление, че почти никой не чете новите ми публикации, второ – така коментарите стават абсолютно невидими за онези, които нямат профил в социалната мрежа. Колкото и парадоксално да звучи, това все още са повечето хора, уважаеми!

Вярно, посещенията в блога ми ще намалеят сега, след като самоубих профила си, защото мнозина бяха свикнали да го следят именно там. Но какво от това? Чели са ме не защото им е било интересно, а защото са нямали какво друго да правят и са имали много време за губене. Качеството винаги е по-важно от количеството за мен, във всяко отношение. Това важи и за читателите. Сега вече нямам профил във Фейсбук, тоест разполагам с много, ама много повече време за творчество и, съответно, ще публикувам повече неща тук. Ако държиш да се информираш за новостите, но си свикнал да го правиш там, натисни „Абонамент по имейл” от линковете най-горе в дясно – точно под червената химикалка. Така ще получаваш новите статии директно на електронната си поща – еднократно и веднага, след като ги публикувам. Безплатно е и всеки може да се присъедини…

Чувството за самота. Има още много причини да напусна Фейсбук, но няма да те отегчавам с тях. Ще се огранича само до най-важните. Последната е, че през цялото време, което прекарах в „социалната” мрежа, чувството за самота така и не ме напусна…Тихомир Димитров“

Германката Бригита Вайзер-учен, работеща в научно-изследователския институт „Num tec“ в Ахене-Германия написа тази година нещо вледеняващо-кошмарно и зловещо. Адресирано е до правоохранителните органи и въобще тиражирано във почти всички европейски сайтове на Интернет за сведение на всички хора.

Заради коректността предлагаме и вариант от това откровение…..Цитираме свободен превод:

„Дълбокоуважаеми дами и господа,

вече няколко години аз съм научен сътрудник в научно-изследователския институт „HumTec“ в Ахене и съм представител на съюза на немските учени. Ние се занимаваме само с най-новите и актуални технологии и взаимодействието им с човека /иначе казано „човек-компютър“/. Също така с хуманитарните изследвания и диференциацията на мозъчните вълни и техния анализ. Ние преимуществено се занимаваме и с тайни технологии, за които обществеността нищо не знае. Нещо като индуциране на гласове, които са съществена част от нашите експерименти и са нещо като конкретна последователност на нашите категоризации. В този контекст нашия институт възприе в нашите експерименти да заложи на определени личности, заради предишни изследвания и анализираните резултати в процеса на специалния подбор на хора. После след тази категоризация на огромно количество хора, т.н. население, с тях трябваше да се направят непрекъснати и съществени манипулации на огромна част от хората у нас, за да се реализира постоянно, непрекъснато същественото изменение на личността им.

Т.н. „слушане, чуване на гласове“ от някой хора /ние в БУМ уточняваме…това е т.н. гласолалия при контактьорите/ се описва в нашите експерименти като телекомуникация, телемедицина, телеинформатика, телеметрия или информационно-телекомуникационна техника. Доказването на тези експерименти сега е трудно и под съмнение, защото всичко беше покрито от пълна секретност и внимателно скрито от обществеността. Сега за мозъчното манипулиране на мисленето ни, също така и човешкото поведение, са отворени вратите на всички области от науката и съществува огромно изобилие от средства за изкуствена патологизация на човешкото здраве. За да се сложи край на тази изкуствена патологизация и огласяването на скритите досега тайни на технологичните програми пред обществеността, трябва и може да се случи само , ако всичко бъде публикувано и стане явно за хората. Разделението формите и неутрализацията на двусмисленото значение в изследванията и описаните процеси за това и практическото прилагане на различните програми, да се знае, че се представят пред обществеността като технологии за моделиране и други ходобни термини. Трабва да се знае, че вие като частни лица можете да направите много за преустановяване на растящата патологизация и уж недоказаните нарушения на човешките ви права и ако не го сторите сами, ставате съучастници на тази престъпна система. Ако можете да бъдете посредници и познавате влиятелни хора, които могат да помогнат, за да излезе истината на бял свят, трябва да ги уведомите, за да знаят за тези престъпления. За да успеете да разясните фактите, аз съм длъжна да ви напомня, че не само съвършенно подробната информация относно мозъчните програми е важна, но е актуално и това което виждат вашите очи. Има много хора участвали в тези експерименти, без тяхно съгласие и без да са информирани. Много хора дори не знаят какво се върши с тях от тези криминални учени. Ужасното и главното е, че тези подопитни люде и всичко случващо се и ставащите промени с тях, е те да бъдат неосведомени. Всичко започна с имплантанти, което се практикуваше изключително на доброволна основа. А това служеше преди всичко за целите на анализите. Но вече всичко е възможно на основата, на базата и с помощта на определени лъчеви вълни /честотата на вълните изкуствено се генерира и програмира от реалния човешки мозък/. Структурите на Сайентологията са най-съществения полигон и водещи в тази престъпна пирамида, в която са и научно- изследователският институт в Германия HumTec и международната Здравна организация. Използването на лъчеви вълни за тези цели е най-могъщото средство и най-влиятелния инструмент към днешно време. Кратко и лаконично казано, ние облъчваме почти цялото население на Германия. Трябва да се знае, че нашия мозък функционира като голяма информационна радиостанция. Всичката информация, която нашия мозък отделя, например като мисллите ни, се излъчва под формата на мозъчни вълни и цялата тази информация се приема и събира чрез централнизираните аналитични компютри в масовите информационни системи. В случая те се назовават като информационно-комуникационна техника. Там информацията се разпределя по категории и се съхранява вечно. Някой определени и изолирани подопитни люде незабавно се променят по време на експериментите и се намират под пълен наш контрол в това време, като в случая се променят личностностните им отношения. Ние сме зафиксирвали сведения от всички свързани със социалните системи, семейни отношения, отношения към средата и местоработата и дори самотни хора. Голяма част от населението е доведена до незабележимо за тях примитивно състояние. Мъжете в по-голяма степен от жените, младите в по-малка степен от възрастните. Определена част от населението е направено вече психически невменяемо и патологизирано, което значи пълна изолация от обществото. Голяма част от населението е под властта на пълно програмиране, а това означава, че те нямат собствена воля и че те не могат да имат собствени действия и движения и те са неузнаваеми, наблюдавани от нормалните ни човешки очи.

На първо място нашият институт „HumTec“ трябва да бъде подложен на щателна проверка. Ние се намираме в Ахене и имаме световно влияние върху най-висшите инстанции. Трябва да бъде призната необходимостта от ново законодателство. Длъжни сме и трябва да действаме възможно най-бързо, защото в сянка ще останат маса невинни хора, които нямат вина за патологическото си състояние, а те са вече човешки роботи /ето тук е връзката човек-компютър/, и са в постоянно състояние на пълна невменяемост, запрограмирана с мозъчни вълни.

/Отваряме скоба и казваме така, тук няма какво да се коментира, който има глава и собствено мислене, нека поразсъждава-БУМ/

Милиони хора!!!Помогнете, моля ви.Разберете, незабавното ви отношение е вопиющо необходимо. Тази потайна и скрита от вас информация трябва незабавно да бъде публикувана………

…….Прокуратурата е сизирана и знае всичко, но не може да предприеме нищо против този психотерор. Областното „МВР“ едва ли не ме вкара в психиатрията и ме предупреди, че ако продължа и още един път получат от мен жалба по този случай, веднага против мен ще се вземат мерки.

……Бригитта Вайзерhttp://www.psychophysischer-terror.com/wissenschaftliche-berichte/fragen-zum-bericht.htmlhttp://cropfm.bboard.de/board/ftopic-44248441nx23935-2493.html “

Специално ние от русенският уфологичен КГПА „Мъдромер“, сме наясно с тези зловещи международни проекти, но нито сме мощна интернет сайт система, нито имаме влияние в СМИ, нито някой ни е засвидетелствал доверие, относно инфото, което понякога публикуваме, което означава, че у нас единствено и само големите и мощни СМИ могат да формират преразглеждане актуалността на информациите , корелиращи с дотук цитираното. Ще бъде истинска изненада за нас, ако някой обърне сериозно внимание на тази публикация.

Защото ние, както нормалните немци сме в същия „кюп“ /виж тълк.речник/ от което произтичат и съответните анализи и изводи. Е…накрая ще кажем така…Боже пази оцелелите българи!!! Нека тези които са заспали от наркотикът Интернет се събудят, нека задрямалите се разсънят и освежат, нека останалите се погледнат в огледалото на собствената си съвест, ако все още я имат да сторят това което е потребно за да бъдат българи и достойна хора!

Иван Лазаров-все още мислещ българинКомантари с латински букви се изтриват автоматично