ИСТИНАТА, САМО ИСТИНАТА И ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА НЛО И ДРУГИТЕ ЗАГАДКИ

АСЕНОВГРАДСКИЯТ ЧЕРЕП – НОВА БИТКА ЗА ИСТИНАТА

НАДЕЖДИ ЗА ДНК-АНАЛИЗ И КВАЛИФИКАЦИЯ

Ще го кажа направо и без условности. Изминаха доста години и никой, абсолютно никой у нас не се ангажира да се направи адекватен, актуален и надежден ДНК-анализ на „т.н. асеновградски череп” открит от Ценко Симеонов през 2003 г. в Родопите – околностите  на Асеновград. Тъжни, смешни и почти подли са някой писания и твърдения на някой самозвани уж уфоизследователи у нас, понякога наричащи се и научни специалисти. Истината е , че никога, никой не намери средства за плащане ДНК-анализ, за да  се сложи край на спорът, това извънземен череп ли е  или е нещо съвсем банално и саморазбиращо се. Но, у нас  има и сериозни и безкомпромистни уфоизследвачи. Това да не се забравя никога и от никой.Ала има и „други“ хора не само по света, но и у нас. Скептиците!
Уфоскептиците са напаст, нещо по-страшно от скакалците в Африка. Както им плащат, така пишат, твърдят, спекулират и манипулират обществеността, без значение какъв е проблемът или загадката. Преди много години, те скептиците у нас, произведоха уж аналогична, но само наподобяваща „златоградският череп”, костна структура от глава, череп на говедо-теле и си въобразиха че случаят е приключен. /вижте фотоса по-долу/ Но се появи втори череп,”асеновградския”, открит през 2003 г. и съхраняван до сега от Ценко Симеонов. Череп, досущ като първия, обстоятелство, което промени „черепната” ситуацията вече почти забравена от несведущите и от тотално незаинтересованите люде, нежели наука и прочие новорелигиозни секти… Проблемът е само техен!
Тогава бяха направени уж „амбициозни проверки, анализи и квалификации“ без никакви категорични определения и неопровержими еднозначни твърдения и задоволителни отговори на множеството въпроси за изяснявяне същността на загадъчния череп!?  Уви, сериозните и непредубедени уфоизследователи у нас и  по света имат друго мнение и категорично становище. Това се разбра след проведената делова среща у нас в България с екипът  на един от най-авангардния световен изследовател и откривател на древните технологични артефакти по земното кълбо.
Андрей Скляров! Това е името на човека-изследвач и безпардонен класификатор на това което е видял по света, документирал и анализирал в неговите книги, филми и интернет публикации. Никой досега не го е опровергал. Разбира се  навсякъде има неверници и скептици които го отричат, ала опровержението изисква нещо повече от скепсис, нещото което не им достига и въобще го нямат.   Ние чисто  по-български вероятно на Скляров ще трябва да кажем така: дай боже всекиму такива очи, и аналитична мисъл….! Виж по-долу снимките.
По някакво странно стечение на обстоятелствата и съдбата, на 01.09.2012 г. по желание  на Андрей Скляров /руснак от Москва/ директор на фондация „ III хилядолетие „  и шефо на руската „Лаборатория за алтернативна история“, удивителен, алтернативно мислещ и действащ изследвач, последовател на неотразимия Ерих фон Деникен, но и изпревал го с години напред, ние се срещнахме и направихме това което никой у нас не е и мислил. Естествено , за неговите успехи може да се каже само това: такава е  съдбата на всеки честен и обективен изследвач.   След дълги  договорености, поради заетостта му, споразумяхме се  за двустранна делова среща в една от вилите на курортния коплекс край Балчик. Ние от уфологичния клуб „КГПА „Мъдромер” –Русе, в рамките на Българска Уфологична Мрежа /БУМ/ бяхме паканени от Андрей Скляров за разискване и обсъждане постфактум на уникалният  обект, приел у нас  названието „асеновградски череп”. Естествено, че на събитието присъстваше и Ценко Симеонов, откривател и притежател на черепа. Вероятно някой българи може да проявят и идеологически пристрастия във връзка с тази внезапна и едновременно с това навременна делова среща, поради което по презумпция приемаме за нормално да им кажем, да го знаят….да вървят да пият една студена вода  и да охладят страстите си!!! Защото никой, никога до ден днешен не направи нищо за да бъде издирена истината, каквато и да е тя, за да се намери отговор на въпроса, този череп нещо банално ли е, разбираемо ли е, извънземно ли е, или т.н. академична наука е заинтересувана всичко да бъде вкарано в калъпа, в клишетата и схемите на еволюционизмът и дарвинизмът, за да може лесно да бъде дискредитиран черепът! Да, ама не, е известната фраза за подобни случаи.
Тъй като съм оторизиран от организациите които създадох и представлявам / БУМ и русенския клуб „Мъдромер”/ да напиша тази информация, искам да отворя скоба и да изкажа едно мое лично, собствено становище, което ангажира само моята персона, коректността го изисква. Питам, къде са онези многознайковци от СМИ и писачи на книги, тиражиране на смешни видеоклипове, интетрнет смехории,  брошури и особенно „мъдрите” създатели на БГ форуми и форумчета в които единствено и само те имат право за писане на уродливи и тъжни послания по проблемите на загадките и загадъчните артефакти от дълбока древност, та чак до наши дни!? Къде са, именно тези които споменах, къде се скриха и не желаят да се обсъждат нещо, което не се вписва в учебниците на ВУЗ-овете, и всичко което се изплъзва от контрола на рамките, схемите и клишетата на „т.н. научно “ обяснение за българските исторически, праисторически и дори съвременни факти свързани с нашата мила Родина. Тъжна работа, дори е престъпно да се игнорират другоячемислещите ! Времето е съдник за всичко…да се знае!
Ние уфолозите от русенския уфологичен клуб известен като клуб „Мъдромер” най-сетне увенчахме радостта си със среща с безкомпромистния руски изследвач, като едновременно с това сложихме началото на бъдещи делови кантакти, консултации и обмяна на информация по взаимно интересуващи ни въпроси. Разбира се срещата беше абсолютно делова, но и вълнуваща, емоционална и еволюира в приятелска. Черепът беше предоставен на Скляров за оглед, анализ и квалификация, което породи у него здрав интерес и изследователски хъс. Беше изказано становище, че за окончателният и категоричен отговор на въпроса, какво представлява този череп, трябва да се направи ДНК-анализ. Защото всички досегашни консултации у нас с  представители на академичната наука имаха единствено условен, уклончив  и страхлив характер.  Така и сторихме. Бяха взети парчета-проби, за които той се ангажира да бъдат изследвани с модерните технологии в Русия и Испания. На този етап у нас в БУМ и „Мъдромер“ се е затаила надежда и нищо повече. Ние сме категорични и твърдим, че каквито и да са крайните резултати, трябва да ги приемем достойно, защото така правят всички сериозни изследователи и търсачи на истините свързани със загадките около нас и с нас. От деловите ни разговори разбрахме и нещо прелюбопитно. Според него, всички без изключение, специалисти по ДНК-анализи по света упорито отказват да се ангажират и да правят подобни изследвания, какъвто е случаят с нашия череп, тъй като по презумпция вече се приема, че има извънземен характер. И това е така поради известното вече дискредитиране на тематиката за НЛО, извънземни и извънземието. Нещо повече, научните спецове не искали да загубят работата си и авторитета си заради подобни „извънземни” анализи.   Ние тайно се надяваме сега нещата да имат друг и успешен завършек. Защото, нека да допуснем, че  има някакви резултати в посока на извънземието, какво ще се случи после!?…дори и ние не сме в състояние да предвидим отзвука и тоталната нищета в уж научното мислене сега. Ала тъй като трябва да измине и технологично време за всичките процедури по изследването, ние сме настроени да чакаме. Отново и пак времето има последната дума за „асеновградския череп“, защото битката за истината вече е в ход и надеждите ни за обективен ДНК-анализ и безпристрастна квалификация са част от многогодишното очакване за всички ни.
екип БУМ , „Мърдомер” и И.Лазаров


1-Класика при боравене с неизвестното и непонятното…ръкавиците…

2 -От първи раз сериозния изследовател вижда невиждани досега неща….

3 -Очите на Скляров виждат и незабележими детайли

4 -Пронизващият поглед на истинският изследовател…дай боже всекиму

5 -А тук и сега си вижда и разбира, какво значи изследвачески първоначален  поглед

6 -Анализаторът вече пробива загадката- очите го показват

7 – Освен „сканиране“ обектът на изследване, този спец „сканира“ и свидетелите на черепа!!!

8 -Ето това е , нека всеки да разбере,че за качествения изледовател са потребни и качествени очи!?

 

9 – Задължителната прецизност респектира. Пълна тишина, очакване,надежди и решение от бъдещите изследвания…

10 – Традиционна размяна на подаръци за спомен

11 – Руско-български уфологичен поздрав ….

 

12 -Автентична снимка на „асеновградския череп“-Балчик-2012 -анфаст

 

13 – Асеновградският череп -отгоре и отзад – Балчик 2012 г.

 

14 – Асеновградският череп – вътре в черепа- без думи….

Навярно някой ще пожелаят да видят и манипулациите на Бг-науката…ето тук е това чудовище

http://www.karm-krag.com/18/08/2012/lubopitno/cherep-brodi-iz-bulgaria-veche-sa-dva.html….

и да се знае, че инфомацията е от Бтв….без комент   Времето ще покаже истината….и за бг-науката и истината за „Черепа“

 

 

 

 

 

 

 Комантари с латински букви се изтриват автоматично