ИСТИНАТА, САМО ИСТИНАТА И ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА НЛО И ДРУГИТЕ ЗАГАДКИ

РУСКА МИСТЕРИЯ ВЪРХУ ЗЕМЯТА И ЯПОНСКА ЗАГАДКА ПОД ВОДАТА

 1.САМОЗАПАЛИ СЕ РУСКА ЗЕМЯ -КОШМАР!?

Специално и особенно внимание отделихме през последната седмица на две непознати и неизвестни чудеса, едното в Русия, другото в Япония . Още от самото начало бяхме информирани за тези непонятни и неизучени мистерии, но деликатно изчакахме да разберем какви ще бъдат т.н. научни коментари. Нали се сещате, „т.н. наука“ днес е законодател за истините по отношение на всякакви загадки и непонятности, докато в същото време не признава понятието чудеса. Добре, ама чудеса има и никой не може да предложи каквото и да е обяснение или предположение, особенно за това чудище в Русия. Всичко е в областта на „може би“ , „вероятно“, „трябва да се изследва“… добре, ами какво правите бе господа академици и прочие…нали затова ви плащаме от данъците си…айде де…!Баста! Нищо не правите и това е вашия „кръст“ за виновност и отговорност пред обществото и днешните хора.
Ние можем, но няма да коментираме руската мистерия. Ала ще оповестим накратко за какво иде реч, останалото ще видите от видеодокумента.
Някъде дълбоко навътре в необятната руска територия, в покрайнините на селището Артемовск-Красноярски край, местни хора забелязват нещо , колкото необичайно и непонятно, толкова и необяснимо и шокиращо. И според руската практика мястото е наречено аномална зона. Виден /от видеото/ е участък от повърността на земята с диаметър около 30 метра, който се е превърнал в кръг от пепел, дори стопена почва. Има и странни дупки-кратери, дърветата са изтръгнати от корен, почвата гори и дими втори месец според свидетелите и никой, абсолютно никой до сега не е предложил обяснение. Местен човек е нагазил в разтопената земя и ботушите му останали там на място и той уплашен избягал от мястото. Разбираемо е , местните хора веднага свързват мистерията с катастрофирал НЛО. Други, наукофилите предполагат, че това са отломки от паднал спътник или ракетоносител. Дори предлагат конкретика и поясняват, че падналото нещо се е разляло и изгоряло, а това било специалното ракетно гориво. Но веднага възниква и въпросът, как може да гори минералният слой на почвата!? Защото според свидетелите огънят е достигал до 6 метра височина в началото, а всъщност не е имало горски пожар, всичко е локализирано в този  30-метров кръг…ами сега!? И веднага се появява нов и друг представител на „т.н.наука“ и понеже всичко е в задънена посока, той казва, че вероятно това е проява на т.н. паднал плазмоид или по нашенски това кълбовидна мълния! Браво! Няма проблеми!
Умна мълния, няма проблем, щом не е подпалила гората и близкото  селище и се концетрирала върху кръг с диаметър 30 метра и изгаря, стопява повърхностния слой от почвата на дъблочина до 50 см. и продължава да гори, това си е късмет за хората там и 100% загадка! За сега никой, никъде не е предложил правилния отговор, какво е това, кой го генерира, докога, защо и още множество подобни въпроси! Припомняме за непризнаваното от „т.н.наука“ състояние  „пирокинеза“. Има и уж сериозни „реалисти-оптимисти“, които пишат, говорят, твърдят, че „истината е някъде там“, да ама това е холивудска смехория, мислим ние от БУМ. Вижте видеото и оставяме изводите за вас. Прочие в уфологичната общност също има някакво странно мълчание, въпросът е защо и докога, страх от скептиците ли, що ли!?

 

 

 2. ЯПОНИЯ – КРЪГОВЕ ПОД ВОДАТА, ЗАГАДКА, МИСТЕРИЯ, ЧУДО ИЛИ…!?

Вярно е, че се нагледахме и разбрахме отдавна, че има кръгове в житата, кръгове в ливадите,  кръгове в снега, кръгове върху лед, кръгове в облаците, ето и новата загадка, кръг на дъното на океана, под водата! Отначало се втрештихме, но когато пристигнаха информации от наши приятели и колеги зад граница, асобенно тези което знаят японски /невероятна привилегия е да имаш приятели които знаят японски/ като че ли нещата се изясниха.Въпреки, че и в този случай има неясни и необясними облсоятелства.
На дълбочина около 80 метра във териториалните води на Япония в околностите на архипелага Амами Ошима, местен водолаз и дълбоководен фотограф с голям опит, случайно се натъкнал на нещо изумително. Подводна, правилна кръгова формация с удивитално красиви форми и с диаметър около 2 метра. Опитното му око подсказало, че трябва да се направят много и качествени видеозаписи и находката да бъде изучена задълбочено. Защото в същност отначало бързият анализ  на екипа показвал, че имат среща с нещо необичайно и необяснимо, дори го нарекли „тайнствен кръг“. Но, когато последвал по-детайлен преглед на видеозаписа, те установили,че  неизвестната и необяснима, за прърви път документирана фигура всъщност е своеобразна „скулптура“ направена от малка рибка, която някой наричат „рибка-влакче !?“, която денонощно и безспирно плува в кръг и създава тези кръгове-шедьоври!? Тази специфична форма на кръговете няма словесен еквивалент и затова трябва да се видят фотосите. Трябва да споменем и мнението на водолазите-изследователи там, че създаването на тези удивителни форми имат една единствена цел. Там в кръгът трябва да се роди потомството на тези рибки. И точно тук се появяват и подозренията на някой по-либерално мислещи изследователи. А това е видно от една оригинална японска снимка, където „скулптурата“ на кръга е незавършена и в центъра и има поставен въпросителен знак от японците. С чувство за хумор и усещане за коректност, ние се питаме, дали рибката, която е оставила незавършен кръгът си, дали тя не е някакъв мутант в общността си и дали по тази причина не е онаследила генетично-родовите умения на родът си, поради което не може да създаде уютна и перфектна обстановка за продължаване на родът си. Прочие, както всеки образован българин знае, именно мутациите са създали днешния почти непознаваем свят върху тъжната ни планета, в това число и Човекът!!!
Както се казва в шахматната терминология, вие сте наход, вижте, гледайте, умувайте и анализирайте, ако пък се осмелите напишете и коментари.

№1 оригиналът на информацията

№2 Япония, мястото „Амами Ошима

 

№3 Оригиналът на подводната рибна скулптура

№4 Водолазът на фона на загадката

 

№5 Загадката с променен цвят за визуализация

№6 Рибката архитект и скулптор на загадъчната формация

 

№7 Скулпторът по време на работа

 

№8 въпросът е защо японците поставят питанката…тук има нещо!?

Ние от БУМ сме солидарни само с критично и градивно мислещите!

екип Бум

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Комантари с латински букви се изтриват автоматично