ИСТИНАТА, САМО ИСТИНАТА И ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА НЛО И ДРУГИТЕ ЗАГАДКИ

МИСТЕРИОЗНИ ТЕХНОЛОГИИ В ДРЕВНОСТТА И ДНЕС

ОТ „ВАДЖРА“….ДО ЛЕТЯЩИ ЧИНИИ

Днес тотално, повсеместно и непрекъснато с всевъзможни средства и методи ни облъчват с информации, които винаги имат характер на технологични новости. Това било научно-технически прогрес в резултат на научно-техническата революция започнала уж в средата на 20-век!? Дали е така и дали трябва да се стряскаме от „новините“ за поредното техническо изобретение и откритие? Добре е да се огледаме, ослушаме и тогава да се възхищаваме, защото със сигурност можем да разберем, че няма нищо ново под слънцето, както е казал преди повече от 2 хил. години от мъдреца Еклисиаст. Банален, елементарен и класически пример за онагледяване на казаното  е  единственият в света оцелял в оригиналният си вид древноиндийски технологичен прибор-инструмент или уред „Ваджра“, отпреди повече от 2 хилядолетия / никой не е успял да го  датира досега/ и днешните модерни технологически постижения при производството на Летящи чинии, преди всичко в САЩ и не само там.
Идеята ни е първо да покажем, що за чудище е това нещо, наречено „Важдра“ и после да видите видеото, което за пореден път доказва нашето десетилетно твърдение , че едно нещо е НЛО, друго нещо са летящите чинии, а съвсем различно  е безотговорното празнодумие на някой наукофили самоназначили се за уфолози, когато артикулират проблемите за извънземните и извънземието.
Но, нека вървим в порядъка на казаното. Непреводимият индийски термин „Ваджра“ е споменат в световноизвестния индийски епос „Махабхарата“ и други индобудистки ръкописи и книги стигнали до нас , но това все още не предлага никакво разбиране за същността, предназначението и употребата на този „предмет“, за който шумните и устати уж „научни анализатори“ твърдят че е ритуален, религиозен прибор.

№1 „Ваджра“ на преден план уж като ритуален предмет

Допуска се че е нещо като аналог на християнския кръст, символ на християнската вяра за който е известно, че не е „ритуална собственост“ на юдеохристианската  религиозна общност. Защото е факт, че „Важдра“ съществува и като негово подобие.

№2 Кръстът от „Ваджра“, дали не е по-древен от христианския кръст

Защото в тибетските разбирания за смисъла и същността на „Ваджра“ там имат и синонимно название, „Дордже“, равнозначно  на „Ваджра“, с пояснение, че това означава „свещено оръжие“, „жезъл“, „скиптър“, „боздуган“, останали и запазени там, поради ограничено общуване и географска изолация във времето. Разбира се в тибетските традиции има разбираеми от нас, езотерични и мистични дефиниции за пояснение на „уреда“. Той символизирал мъжкото начало, мъдрост, състрадателност, висше блаженство, доблест, тушира всякакви негативни желания и страсти, напълно разбираемо за отшелниците монаси. И нещо, което е почти за не вярване, което за нас беше ужасно важно да разберем след справките. „Дордже“=“Ваджра“ е наразрушим, неунищожим, докато може да унищожи всичко, даже и неунищожимото!? Тук е важно да споменем и за индуизмът, защото там за него се говори като оръжието на Индра. Това била мощно оръжие включващо в себе си свойствата на меч, копие, боздуган и нещо повече, формата на „Ваджра“ може като днешните техустройства да реже всичко, както съвременните елмазни устройства. Реже всичко, но не и себе си. Колкото повече се ровихме в информационните масиви, толкова повече се убеждавахме, че каквито и епитети, определения и дефиниции да се използват за характеристика на „Ваджра“, всичките имат особенната характеристика на древен инженерен предмет непонятен на никого за сега. Тук е особенно важно да споменем, че това удивително чудище трябва да бъде създавано само от електропроводим метал, както твърдят древните писания и някой авторитетни изследователи. Като разглеждаме външния му вид от фотосите , разбираме и  че навярно древните ни предци / някой казват че са древните Богове/ са имали удивителни познания  в областта на металургията, защото предметът е метална отливка с неизяснен досега състав. Дали е така, ние не можем нищо да твърдим, важното е че има и е налице древен „артефакт“ който ни отвежда директно към днешните авангардни технологии, чрез и с които се произвеждат Летящи чинии. Отвратително, инфантилно и целенасочено обърквани и смесвани с НЛО, Извънземни и извънземието, което ще представим по долу.
Не трябва да пропускаме и някой парадоксални и алтернативни допускания и разбирания в превода и разбиранията за „Ваджра“. Това според алтернативно мислещите , вероятно може и да бъде  един от Великите „инструменти“ на Боговете, които са ни довели до сегашното непонятно за „т.н.наука“ човешко състояние, иначе казано вероятно ние сме някакви мутанти след използването на тези чудища в накаква много-много древна война между боговете. В скоба правим отметка и припомняме, че пак в древна Индия е било използвано също толкова непонятно днес летящо устройство „Вимана“ за водене на въздушна и наземна  война и то било също толкова ужасно и страшно, ала било божествено притежание?! УЖАС !!! Ние мислим, че всичко дотук написано за този предмет трябва да бъде обективно и непредубедено изучавано, анализирано, изследвано. Защото не само мислим, а и сме убедени, че след нас идват или ще дойдат млади идеологически, гносеологически и образователно необременени и неманипулирани изследователи. Истината за всички и всякакви загадки от миналото до днес ще бъдат разкрити. Убедени сме!    Обратното е тесногръдие. Прочие най-доброто нещо е да видите фотосите и да станете своеобразни „откриватели“ за истината около това древно изобретение…

№3 външния автентичен вид на „Ваджра“

№4 Оригиналът на „Ваджра“ в тибетски Непал

№5  „Ваджра-фото в натурален вид

№6 „“ваджра“ фото в близък план

№7 „Ваджра“ в будистките представи има и мистичен аспект и го полагат в ръката на Буда

„Ние проблем с летящите чинии нямаме“ – това изречение на Бг уфологът Иван Лазаров, което сам той  артикулира и пише  повече от 10 г., ала  всички и  най-вече СМИ мислят, че това е своеобразно волнодумство, смехотворна хрумка или пълно пустословие не го удостояват с потребното внимание! А това е за сметка на огромните манипулации и спекулации. Точно поради това тук и сега отново ще акцентираме върху твърдението на И.Л. само и единствено защото наличието на съвременни високотехнологични летателни машини, приели епитета летящи чинии кореспондират пряко с по-горе написаното за „Вадждра“. Висшите авангардни и абсолютно секретни технологии за производството на съвременните летящи чинии, пряко или косвено има корелация с предпотопните божествени технологии. Изобщо няма да навлизме в територията на измислената конспираторология, защото известни имена на журналята имат алиби за некомпетентността си и когато има факти за наблюдение и документиране на подобни обекти, веднага и бързо поставят всичко в графата конспирация! Нека всичко е за сметката на чистата им съвест. Фактологията е прозрачно ясна, визуализирана и надежно документирана. Все пак сме задължени да споменем някой инфоизточници за туширане на всякакви и всички инфантилни, но и безобразни сарказми и иронии. Нека се знае, че има наскоро разсекретени САЩ-документи в „т.н. Сборник за астронавигационни системи USAF“, откъдето става видно, че има един а и сме убедени  вероятно не единствен САЩ-проект. Тук сега става реч само за така наречения в САЩ „Проект 1794″, който гласи, че американските ВВС са договорили /1956 г/ производство на летяща чиния с канадската компания „Avro Aircraft Limited“!!!

№8  САЩ  „Проект 1794″ USAF летяща чиния /1956 г./

 

№9 САЩ – разсекретени документи за производството на „AVRO“ летяща чиния

 

№10 САЩ- разсекретени скици-чертежи на летяща чиния „AVRO“- това е за скептиците и могъщите СМИ-манипулатори

Според същия инфоизточник проектът за Летящата чиния предвижда вертикално излитане и кацане, максимална скорост Mach4, таван 100.000 метра, дължина на полета 1000 морски мили! Толкова. Да се знае, летящи чинии произвеждат и САЩ и Русия и Китай , Израел , Англия и други за което все още няма „изтекла“  официална информация. Защото всички използват невероятна, непонятна и авангардна технология, която  ние дори не можем да си представим. Припомнете си написаното по-горе. Никой до ден днешен не е предложил адекватно разшифроване  името на предмета „Ваджра“ , още повече на древноиндийският летателен апарат „Вимана“! Защото те вероятно също са били тайно високотехнологично производство, друга логика  е неприемлива, несериозна и смешна на фона на фактите.

№11 Известната, но неясна „Вимана“/Индия/, защо ли прилича на летяща чиния

Летящите чинии! Въпросът е , това новост ли е или е „плагиатство“ а може би заемки от древни текстове в които са указани някой непонятни и неразбираеми за нас баналните данъкоплатци сведения. Ала ние трябва да вярваме на „т.н. научни анализи“ и информационните средства, които ни облъчват, мачкат и манипулират. Със сигурност точно поради това са надробили „кашата“ от НЛО + Летящи чинии + Извънземни, дори и дълбоко философският проблем за извънземието.
Както казват компютържиите-информатици и техните попивателни подръжници забравили Бг език, и ние ще повторим същото…О,кей. И какво от това!? Нищо! Нека да видим и още по новата информация.  Заглавието е показателно….“НЛО паникьосал Канзас“. Там в този САЩ-щат , уточняваме, това е селището Коули Каунти, било видяно,наблюдавано,  фото и видеорегистрирано „чудо“, което ние с подозрение възприемаме като  летяща чиния!? Защо ли е така!? Оказва се , че ной-новите авангардни технологии се експериментират, произвеждат и реализират в околностите на тази щат. Защото това което местните хора са видели и документирали има  крайна точка,  получавене в съседния щат Мериленд. О,кей, но ето какво казват местните хора: „Какво беше това нещо преминаващо през града ни, което приличаше на неизвестна и непонятна за нас форма, приличаща на летяща чиния? И защо  трябваше шерифът и сътрудниците му да премахват пътните знаци, за да може този специален автотовар върху ремарке поставено на две дузини колела да мине безпрепятствено през нашето населено място!? Тук особенно респективно е казаното от местния шериф Бил Мюлер:“Това е нов непилотиран експериментален апарат на мощната компания „Northrop Grumman“…Според тамошните информации обектът /т.е. чинията/ е била с размер в диаметър не по-малко от 30 метра!? Разбира се местните власти, заявили, че населението не трябва да се тревожи, защото и шерифът вече е пояснил събитието. Тук искаме да сме коректни и да ви покажем и линк, от където , ако пожелаете може да направите своята скептична справка:
Avrocar VZ-9AV Flight test Plan ADF-070114-004 1959/Aero Sys Div, 1969 RG 342 UD-UP 138; NND 63253
Поради това, ясно, категорично, безпардонно, или без проява на условности и БГ НЛО-лигавщини, видни от нашенските БГ уфосайтове, ние за поредн път искаме да заявим категорично, убедено и спокойно, че написаното в края на тази публикация е еманация на древните предпотопни технологии. Искрено желаем да се появи някой тотално и абсолютно влюбен в съвременните, представени като постижение на днешната „т.н. наука“ пропагандни клишета и манипулации, които нямат нищо общо с изобретенията  и откритията  на нашите древни предци по планетата ни и  които не могат да се впишат в създаването на днешните летящи чинии.
О,кей, по нашенски казано добре, изводът може ли да бъде само един!? Да, категорично изводът според нас трябва да бъде много елегантен и категоричен. Съвременните технологични постижения в областта на летателните апарати и не само там, имат интуитивна и дори директна връзка с древните  предпотопни технологии, макар че днешната пропагандната машина артикулира и ни облъчва с модернистични постановки, ние все пак гледаме по адекватно на древната история на човечеството. Именно и точно поради това е добре да видите и видеоклипа, който онагледява по най-безпардонния начин, това което трябва всеки мислещ съвременен човек да знае и да съобразява, когато гледа, вижда и се информира, когато  фактите се отнасят до НЛО, Летящи чинии и Извънземните… Останалото е друго, а другото е друго…мислят  уфолозите от русенския клуб „Мъдромер“…
Защото от мистериозните предпотопни технологии като „Ваджра“,  до днешните супер секретни производства на летящи чинии, които кой знае защо се тиражират като НЛО има само една гранична линия. Това го знаят само тези, които искат да бъдат „посветени“ и сигурно са такива, което им дава, предоставя, предлага знания,, което пък означава власт, ВЛАСТ над мисленето за всички останали, тези които сме ние, с мизерните си уж заработки, данъчни вноски и прочие. Но тук навлизаме в територията на друга област на нашето битие и казваме стоп. Нека удоволствието от посещението на този сайт бъде само ваше. Защото мистериозните предпотопни технологии от древността неизвестно как  дотигнали до днес, от „Важдра “ до Летящите чинии са нещото за разлика от НЛО-то, което никак, ама никак не вълнува пишман уфолозите! Дори нямаме идея, какво, как и в какъв формат да го афишираме тук. Надяваме се и вероятно времето ще бъде съдник на всичко.

 

 

Прочие, наистина се надяваме любопитните, любознателните и трайно заинтересованите да разберат, проумеят и завинаги да вникнат в манипулацията наречена НЛО=летящи чинии= Извънземни и извънземие.  

 

 

 Комантари с латински букви се изтриват автоматично