ИСТИНАТА, САМО ИСТИНАТА И ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА НЛО И ДРУГИТЕ ЗАГАДКИ

РУСКА ЗАГАДКА ИЛИ ЖЕНСКА ЗАДЯВКА

ФЕНОМЕНИ ИЛИ КЛАСИКА В СПЕКУЛАЦИИТЕ И МАНИПУЛАЦИИТЕ

Ноември, 2012 г., Иркутск, Русия. Появява се интересно и необичайно видеозаснимане. Получихме  от колеги в чужбина  линк-адрес на каченото в Интерент системата видео, с препоръка да го видим, и да изпратим становището си за същността на заснетия материал. Това и правим сега официално. Оказа се наистина много любопитен обект. Става видно от изображенията, че в някаква локва от вода /руснаците  пишат, че това е блато/. Във видеото, спонтанно възникват, появяват се неразбираеми турболентности с особенна динамика. Интересното е , че водата е плитка, защото се вижда дъното на локвата. И с това свършва характеристиката, която ние тук предлагаме относно видеозаписа. Но…има и още неща, които  са изключително и само от коментарите  във връзка с това видеоклипче

1-…….Това е водно насекомо….
2……..Пангалактическа, звездна   спиралотворяща система от   „Бетелгейз“ система, които често        навестяват Земята, рисуват разни   кръгове и после си отиват…
3…….това е поток от въздух,  ….прочие това е мнение на   известен руски уфо-изследавател И.Батурин
4…… подводна лодка, която  била  унищожена в степите на Украйна при въздушен двубой…/според нас   много хубав хумор/
5…..отгоре е имало шланг/маркуч-бг/, който е духал  въздух…..
6……някой глупости просто си  отиват на вятъра…..
7……чудно чудо…..
8……но, това видео направо ни   препраща към Чернобилската  АЕЦ…
9…..това е малък смерч, във водата,  аз   съм го виждал…..
10….резонанс, някакъв резонанс и  това е много забавно….
11….не знам как е в Иркутск, но  при нас в Роствовска област през  лятото има много жаби които        правят подобни неща….
12…..демоните на Апокалипсиса
13…..Авторе, къде тук при нас  се   намира това блато /локва/ !?

Тук предлагаме видео Първо и анализите са ваши, защото има какво да се мисли и разсъждава, мислят уфоизследвачите от русенският клуб „Мъдромер“!

Абсурд е да пренебрегнем и  предложенията на научно задръстените анализатори, които са категорични , че тези завихряния на повърхността на водата се създават и от разни миниатюрни представители на фауната.

Това миниатюрно ракообразно правело вихрите на повърхността

Вероятно тази водна бълха била виновна за всички неща по водната повърхност.

Освен че се впечатлихме от показаното  по-горе видео и фотосите, ние получихме и препоръка да се поровим в Нета и да направим това, което е потребно. И наистина се получи нещо много интересно и смешно. Оказа се много любопитна ситуация. Авторката, както е изписано името на качващия видеото, някоя си Олга Ильина вече има опит в създаването на загадки. Защото пак нейното име фигурира в едно по-старо видео със наименованието „Странное явление в лесной роще Ravenholm“! Наистина е впечатлително обстоятелството, че някой наши Бг уфосайтове преди време тиражираха тази смехория, като загадъчен факт!? И сега вече можем със сигурност да кажем че си имаме работа с умел и грамотен човек, който владее компютърните фото и видеошоп-програми. Ще покажем и този видеоклип само и защото авторите/ката/ са си свършили добре работата. Но ние питаме, къде са нашите нафукани комспецове и защо те се хванаха на въдицата, когато това  второто видео беше показано в Нета на 09.02.2011 г. и по най-инфантилния начин го представиха като загадка!? Тъжна работа! Вероятно точно както  в социално-битийния ни живот сме последни в света, точно затова и в уфологичен план пак сме на опашката. Кой е виновен, къде е причината, може ли някой да направи квалификация за случващите се неща, не само по света, но и у нас на това, което ние наричаме загадки!?

 Естествено ще покажем фотосите на тази интелигентна и хитра рускиня, за да може всеки уфоманиак , да знае какви уфодиоти има по света. И нещо повече, изследователите и всякакви други изследвачи на загадките около нас и с нас трябва  вече да разберат, че жените понякога са по-изобретателни в създаването на „загадки“ защото така „избиват комплекси“, а това не е добър атестат за нашего брата БГ-уфоизследователя.

От нас накрая…хора, българи бдете, гледайте и мислете, защото моят дядо, който е бил в САЩ преди 100 г. докато беше жив казваше, светът ще свърши простотията никога! Уж това било американска мъдрост?Нека не сме от тази категория и да пребъдем като мислещи и качествени хора. Останалото,  останалото е друго, а другото е друго!

хаджи ал джибутев ибн фараон пирамиденбърг

справки всякакви :http://www.yapfiles.ru/show/493411/4ecaa36279de45e9a9aceb642eaf75b7.flv.html https://plus.google.com/s/%D0%9E%D0%BB%D1%8C%D0%B3%D0%B0%20%D0%98%D0%BB%D1%8C%D0%B8%D0%BD%D0%B0Комантари с латински букви се изтриват автоматично