ИСТИНАТА, САМО ИСТИНАТА И ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА НЛО И ДРУГИТЕ ЗАГАДКИ

2012-то КИТАЙСКО ИЗОБРЕТЕНИЕ

КИТАЙ  БИЛ ГОТОВ ЗА АПОКАЛИПСИСА

Според официални статистически данни днес китайците са 1 330 000 000 души население. Някой изчислители смятат, че именно огромния брой човеци там, преди, днес и занапред ще предлага и процентно най-много изобретатели и откриватели.Тук като че ли не може да има спор, защото и с право именно философите твърдят , че количественото натрупване винаги води до качествени промени. Нека да видим една случайна и малка справка за китайски открития и изобретения, аргументираща казаното тук.

1.Барутът

2. Компасът

3. Хартията

4.Спагетите

5. Ръчната количка

6. Сеизмограф

7. Дестилиран алкохол

8. Хвърчило

9. Делтаплан

10. Коприната

11. Сгъваем чадър

12. Ръчната количка

13. Водната мелница

14. Корабния рул

15. Книгопечатането

16. Порцелан

17. добив на въглища и природен газ

18. Добив на цинк

19. Хартиени пари /купюри/

20. складове за зърнени храни

21. Хвърчилата

22. Китайските фенери…..

Дотук спираме, защото, който желае може да направи съответните справки и да намери поне още две хиляди китайски открития и изобретения. Именно днешното „2012-то изобретение“ на китайците ни мотивира за тази публикация. Защото това последното е колкото любопитно, интересно и забавно, толкова и корелиращо с ужасната катастрофа, която трябва да ни сполети след 24 часа. Тук ще покажем илюстрация какво е положението в далечна Азия,  там където първо изгрява слънцето и показва новия ден и нищо не се е случило! Кошмар!, защо не се е случило?, ние сме смутени и отчаяни… Защо новите „пророци“ се издъниха, дори някой техни учени почитатели…и у нас ги има, няма да ви подсещаме, какви ги дрънкаха разни професори и прочие…

автентична фотоилюстрация …мястото откъдето слънцето се вижда от людете за първи път….и няма нищо апокалиптично….българинът казва така…“пей сърце“…

Но, да вървим в посока на идеята ни всички съвкупом да  видим предапокалиптичните идеи , изобретения и открития в Китай, които не са нищо повече от продължение на кратко изброените по-горе китайски открития. Прочие…който е почитател на алегориите и метафорите, ще разбере  заглавието и идеята ни. Ние днес 20.12.2012 вдигаме наздравица за оживелите и вечна им памет на вярващите в интернетеквилибристиките!!!

1 ……Китайски селянин умувал как да спаси своите близки от предстоящия Апокалипсис. На умно мислещия мъж му дошла идея и  започнал да създава огромни метални балон-пъшкули. Той се наслушал и нагледал на интернет пророчества за края на света 21.12.2012 г. Именно това го провокирало и решил да създаде специални убежища, които ще могат да спасят него и близките му хора от всевъзможни вариации за края на света: потоп, торнадо,земетресение и други подобни катаклизми. Според китайските традиции, мислим ние.

2…Китаецът на практика създал седем /7/ сфери в които да могат да се поберат и спасят 14 човека – всичките членове на неговото семейство. В работилницата му се виждат всички сфери, навярно заемка от пъшкулите на копринените гъсеници-буби, които той нарича „Ноеви ковчези”.

3…….Този изумителен китаец навярно е добре информиран за съвременните технологични възможности и затова е облицовал спасителните си пъшкули със специални материали от скъкловлакно издържащо на всякакви натоварвания и по този начин си е мислил че сферите му ще спасят всички  които са вътре в тях.

4…….Трудно изработваемите метални сфери са били съоръжени с кислородни бутилки обезпечаващи безопасност и проектирани  след време да се самозареждат. Предвидено е да има и дълготрайни запаси от вода и други провизии.

5……. Оказало се че сферите са доста тежки за да бъдат преместени и трябвало силата на четири яки мъже от родът му да сторят това. Независимо от всичко, изобретателят твърди, че сферите не могат да потънат и винаги са във вертикално положение във водата

6……. Китаецът твърди и се надявал, че неговото изобретение ще заинтересова държавните учреждения и международните организации, които ще последват примерът му за създаване на подобни спасителни сфери за да се помогне за спасяване на човечеството. Но…уви!

7…….Разбира се този анонимен китаец не е първият в Китай, който създал такова антиапокалиптично съоръжение. Неговият съотечественик,  Ян Чжун-Фу е първият който конструирал този „китайски жълт Ноев ковчег”

8…… Фактически и на практика изобретателят Ян Чжун-Фу се трудил две години и инвестирал 250 000 долара за „откритието” си. В края на тази година той се съгласил да демонстрира възможностите на тази антикатастрофична чудесия и резултатите били потресаващи.

9…….Разбира се зяпачи, сеирджии и всякакви научни мекерета  присъствали и гледали сеира на изобретателя, но от 4-ри метровата сфера търкаляла се по хълма и паднала в близкото блато-езеро излязъл невредим този изумителен изобретател Ян Чжун-Фу, който показал само две охлузвания по тялото си и без никакви сериозни наранявания.

 

И.Лазаров и екипи:  русенски уфологичен клуб „Мъдромер” и  Българска Уфологична Мрежа /БУМ

справки и уточнения за неверници, скептици и невзрачници:http://fedpost.ru/foto/40813-v-preddverii-apokalipsisa-kitajcy-pryachutsya-v-ogromnyx.html

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Комантари с латински букви се изтриват автоматично