ИСТИНАТА, САМО ИСТИНАТА И ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА НЛО И ДРУГИТЕ ЗАГАДКИ

ЧЕСТИТА 2013 г. НА ВСИЧКИ БЪЛГАРИ

ИЗВЪНЗЕМНИТЕ, НЛО, ЛЕТЯЩИ ЧИНИИ
И ИВАН ЛАЗАРОВ…

Ужасно коректния М. Карбовски за пореден път доказа , че когато иска, може и прави невероятно изискани тв-предавания, каквото беше „Отечествен фронт – епизод 15 -сезон 8″ излъчено 18.00 ч. 22.12.2012 по „NOVA play“.
Именно автентичното и неподражаемо интервю на Карбовски със създателя на русенският уфологичен клуб „Мъдромер“, също така на уникалната за нашите географски ширини „Българска Уфологична Мрежа“ съкратено „БУМ“ /чиято идея беше изплагиатствана от бг-недорасляци/ и настоящ Директор на най-голямата световна Уфо-организация „MUFON,USA – за България“, стана наш мотив и ни подсказа идеята да предложим в този сайт това интервю. Като новогодишен поздрав и пожелание към скептици, неверници и много млади хора без собствено мислене и становище по проблемите свързани с НЛО и всякакви корелиращи загадки свързани с този феномен, да го видят, изслушат внимателно и след това да правят неадекватни и инфантилни изказвания и коменари. Тъжна работа е отношението им. Жалко за родната ни интелигентност!
Естествено ние, съмишлениците, съратниците и съподвижниците на И.Лазаров не искаме и дори не можем да правим коментари на интервюто, защото споделяме становището и идеите му.
Да се знае, тази публикация беше направена въпреки нежеланието на И.Лазаров. Защото освен всичко друго, той е известен и със скромността си и нежеланието да се шуми около него.
ИВАНЕ, или ако трябва според етикета, г-н ЛАЗАРОВ, жив и здрав да си и нека тези които търсят истината за НЛО потърсят и теб. Твоят опит и знания по проблемите имащи отношение към Уфологията у нас могат да бъдат полезни и „крайъгълен камък“ на мнозина млади българи, които проявяват сериозен и траен интерес към тази материя. Нека всички истински и честни българи първо видят интервюто и след това , ако имат адекватни въпроси или коментари, нека го направят в сайта ни.

писа екип на БУМ и клуб „Мъдромер“Комантари с латински букви се изтриват автоматично