ИСТИНАТА, САМО ИСТИНАТА И ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА НЛО И ДРУГИТЕ ЗАГАДКИ

ПАСХАЛНО: ВЕЛИК ЛИ Е „ВЕЛИКДЕН” !?

КРЪСТОВЕ, МОРКОВИ, ТИКВЕНИ СЕМКИ И ОЩЕ ….

Традицията повелява, че Великден е Възкресение Христово,  или това е е денят, в който християните празнуват Възкресението на Сина Божи Иисус Христос. Всъщност това е еврейска легенда, мит, поверие и празник наречен от тях Пасха (Pesah). /Прочие…българите не желаят да разберат, че самите юдеи не признават Христос и водят упорита борба, за да го дискредитират, за съжаление успешно/ Вече се знае, че нито Възкресението е исторически факт, нито Пасхата е рационално приемлив мит. Но…това е проблем на вярващите и креационистите. Защото ако религиозните доктрини имат мистична база, то при рационалистите, материалистите и еволюционистите отново и пак трябва да вярваме на техните догми, аксиоми и постулати. Кръгът е затворен и излизане няма, освен ако не се случи невероятното. Пропагандната машина да престане да бъде агресивна или да намали мощното облъчване на хората със зомбиращи програми. Всуе!!!
Ето вижте сами: Иисус Христос , гроб,  мироносци, апостоли, Евангелие ,  Страстна седмица, трисвещник, Благодатния огън, храма, камбаните, литургията, Велики понеделник, Велики вторник и така нататък, Великия пост, Обредните хлябове, козунак,  оцветени дървени пластмасови, шоколадови, натурални птичи яйца….и т.н. и т.н….. Това ли е  Великден!?
Тук ще покажем, какво не е Великден, но е наситено с религиозно христинянски смисъл, също толкова, колкото и каноничните опции на  хилядолетната християнска религиозна символика. Защото не може да спестим това, което  се знае не само по нашите географски ширини. В същото време по целия ни тъжен свят тези факти се експонират, визуализират и понякога коментират.
Допуснахме, че моментът е подходящ и поради това   мислим че е добре всички нашенци да видят, знаят и да помнят фактите. Защото пак нешенци казват, че когато фактите говорят Боговете мълчат. Съгласни сме с тях.
Първото нещо, което по право се полага да бъде представено тук е чисто нашенски християнски факт. Вижте писмо на Хр.К. до нас –БУМ:
„В един брой на вестник 168 ч. , мисля, че от петъчния ден около 21 май 2009 г.  ,  имаше репортаж от Вероника Лазарова, за паранормално явление в град Завет. Става въпрос за следното: Майсторът-строител Йоско  (Хюсеин) сече дърво в дома си.  Във вътрешността на отсеченото дърво, върху дървесината забелязва доста ясен образ на жена, която по-късно очевидци оприличават със Света Богородица, Смъртта, Вещица и др. До сега не съм прочел никакъв коментар или опит за обяснение освен този репортаж във вестник „168 часа“.
Както се казва лаконично, ….без коментар!

 

Бг. оригиналът

 

Сегмент увеличение

Следващата илюсттрация е по-особенна. Анонимен наш читател ни изпраща фото, което показва образа на Христос върху отрязък от радиален срез на ствол на дърво или върху дънер на дърво.Той твърди, че снимката е от Итеренет и нагло желае нашия  на БУМ-коментар!!! Отговор на такъв въпрос може да произведе само представител на креационизмът. Ние отказваме да се ангажираме с отговор на анонимно питащ, още повече с отговор за нещо, което не е  известно, как, кога, къде и защо е фотодокументирано.

Анонимно, 2009 г. вероятно Канада

Поради упреците на някой нашенски зомбирани еволюционисти-дарвинисти-материалисти към БУМ-изследвачите, че сме имали русофилски уклон, тук ще представим САЩ- факти за поява на особенни християнски символи-изображения върху дървесина, т.е. върху радиално срязани стволове-дънери на дърво, които са изследвани от уфолози и наистина никой не предлага адекватен отговор,  защо, как, причина и кой е е направил тези изображения!?

Сан Диего-Калифорния -2011 г.

Калифорния-2011 г.

В следващата поредица от уникални и автентични фотоси, които получихме от наши колеги-уфолози в Украйна и Русия наистина представят по неповторим начин мисленето в тези източноправославни държави. Има много мистика, много внушения, много свобода на въображението. Но фактите са такива каквито са. Всуе!!!

Южна Осетия -2011

Украйна-датирано преди 200 г.

Закарпатие-2002 г.

Закарпатие-Плоскавице-2011 г.

Брестов -2011 г.

Березово -2010-Украйна

Украйна-анонимно-2010 г.

Украйна-отец Святослав-2002 г.

Украйна-2005 г-

2005 г.-Украйна

А може би непонятните или понятните само на „избрани”, /от кого не е ясно/, т.н. „мутации” като главен механизъм за реализиранетто на известните ни форми на живот тук на тъжната ни Земя  и които са в основата на еволюционизмът са причина за следващите фотоси. Вероятно някой може да си помисли, че главната причина за християнските изображения върху срез на дървесен ствол е същата, както причината създала и  реализирала   неповторими живототворящи форми в света около нас, който ние сме възприели като Природа!? Категорично тук няма въображение, няма манипулация, няма спекулации! Въпросът е кой, как и защо мултиплицира мутациите !?

Без коментар….

Без коментар…..

Без коментар….

Без коментар…..

Нещо като пасхален десерт за вашите очи и души накрая ви предлагаме  нещо още по-впечатляващо, необяснимо и по- многовъпросно. Според нашите колеги от Рига, които са изследвали този уникален факт, за сега никой не е в състояние да отговори на въпроса, кой, кога, защо и как е създал тези смайващи форми-знаци-букви и каквото още ви хрумне. Знаци-букви-символи върху тиквени семки в бяла тиква, недокосвана и едва след срязването семките стават достояние! Общо 111 броя тиквени семки!  Ето какво пише нашия приятел и колега Евгений Сидоров- шеф на Латвийската уфоорганизация- лично ангажиран във връзка с тази находка и направил всички и всякакви изследвания, човек на когото може да се има доверие.

Дословно: „Всички желаещи могат самостоятелно да разгледат фотосите и мистическия аспект на тези символи-знаци и да направят дешифровка.Готови сме да публикуваме всички еднозначни, надеждни и качествени резултати от анализите. Засега всичко свързано с този феномен  е под контрол”.

Въпреки или точно защото в Рига са направили коректни, качествени и безрезултатни лабораторни анализи, нашите колеги в лицето на Е.Сидеров решават да оставят „вратата отворена” за да има и алтернативни мнения и становища. Това е похвално. Но вижте фотосите и ако някой произведе някаква хипотеза и категоричен еднозначен отговор за обяснение на знаците върху тиквените семки, добре дошъл на нашия адрес.

Уникално, за първи път в света…без коментар

Без аналог, без обяснение-непонятни символи, букви или нещо друго….

Уфолозите от Рига предлагат китайски букви за сравнение……

Макро снимка на тиквена семка със знак-символ

Втора макро снимка за сравнение и анализ

Духът ни е празничен, мисленето празнично, настроението също. Ще се радваме, ако сме ви доставили радост и душевен покой и сами прецените що е това Велик ден и дали е Велик!? Защото величието на християнските дати-символи-празници е същото като величието на т.н. научни дати-празници-символи…изборът е ваш, вие решавате!?

Екип БУМ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Комантари с латински букви се изтриват автоматично