ИСТИНАТА, САМО ИСТИНАТА И ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА НЛО И ДРУГИТЕ ЗАГАДКИ

СПИРАЛИ, КРЪГОВЕ, ФЛОРА,ТЕСТОВЕ И УФОИНФАНТИЛИ

НЛО-МАНИПУЛАЦИИ + СПЕКУЛАЦИИ = ИЗДЕВАТЕЛСТВО

Направо, директно и от упор казваме, че у нас по незнайни, необясними и категорично тъжни причини битуват и то преди всичко в Интернет пространството, някакви себични инфантилни персони, които задоволяват Егото си, като експериментират преди всичко с тестове за проверка. Това става видно и от подобно тестване на уфолозите в БУМ. Но, това е колкото скръбно, толкова и смешно. Защото ние от БУМ сме създали перфектна методологична система и на това основание винаги и бързо „идентифицираме“ всякакви нескопосани опити за проверка, тестване и злепоставяне авторитета и професионализмът на нашите експерти. Без никакви угризения и дълбокомислени анализи, тук и сега предлагаме илюстрация на изпратени до нас в БУМ фотоси за идентификация и квалификация. Но, ще споменем единствено и само част от въпросите, към фотосите които получихме, за да може всеки посетител тук да направи своите си изводи. Интересното е, че вероятно има някаква стиковка между изпращащите, защото питанията им се припокриват……
А именно…главният въпрос сума-сумаром  към БУМ е :“….на фотосите са видни най-новите аномални и необясними фигури в зелена растителност…нещо като кръгове в полята….питаме ви, какво е това???..дали наистина е нещо загадъчно и необяснимо и какво мислят Бум-уфолозите….!?“
Кратко, ясно и еднозначно…ние дори не удостоихме тези писма с отговор защото, не желаем да създаваме традиция и да се занимаваме с отговор на предпоставени инфантилни въпроси и тестове. В случая с тези фотоси веднага става ясно – прозрачно ясно – че имаме среща с откровена и категорична реклама. Ето тук е скрита цялата смехория и тъжно обстоятелство. Защото според нашият уфологичен критерий, много  добре и безпардонно разпознаваме автентичното от рекламното. Трябва да споменем, че ако се появи проблем по идентификацията на някой трудно разпознаваеми обекти, ние от БУМ винаги разчитаме на наши приятели и колеги по света.  Да се зане! Поради това, на уважаемите изпращачи на подобни писма-тестове до БУМ им препоръчваме да изпращат питанията си в БАН и подопечните им „контактьори“. Там е натъпкано с наука, академици и прочие всезнаещи люде!
Именно в тази Бг „инстанция за истини“ се радват, когато се появят антиуфологично настроени люде които със своите  иронии, тестове, манипулаци плюс спекулациите им се превръщат в необратимо издевателство в полза на техните академични и тотално сбъркани еволюционизми и дарвинизми за мачкане съзнанието на младите и неопитни изследователи.
Прочие…ние винаги сме готови и в състояние да обсъждаме, изучаваме и изследваме всички и всякакви автентични факти при  проява на необясними и непонятни проявления около нас и с нас! В това число и загадъчните „рисунки“, „кръгове“ и подобни автентични факти по света и у нас, особенно и ако притежаваме уникални фото и видеодокументи. Накрая апелираме към всички – не си създавайте дискомфорт!  Тестовете с които желеете да проверите, разберете или установите професионализъм  или експертност в системата БУМ, не са качествени, изискани и възпитани. Точно обратното, издават инфантилност в мисленето, примитивизъм в знанията, осезаема малоумна интелигентност и дори първосигнална първичност. С разумно и непревзето чувство за хумор пожелаваме на посетителите на тази страница напредък и успехи в бъдещите им тест-експерименти!

Който се съмнява в рекламата, да види по-внимателни изображението

А тук тракторът вижда ли се! Интересно кой не го вижда и защо….

„Паякът“ е за заблуда на невзрачниците, а може би и нещо друго, непонятно за инфантилите!?

P.S. Фотосите бяха изпратени до БУМ без указание за авторство. Поради това и ние не сме абсолютно сигурни откъде са „свалени“. Според нашите спецове, вероятно са изтеглени от ТУК

Ала веселбата не свършва. Тук е мястото да споменем и да представим още по тъпо тестване  за „загадъчен обект“, с който ни заливат постоянно и съвсем избирателно желаем да го огласим сега. Разбира се пак и отново ни атакуваха с въпросът „какво мислим за този  удивителен и впечатляващ обект, какво е  нашето становище  и как се отнасяме към подобни факти!?“ Става реч за видеоматериал с надслов „Огромни геоглифи в Южна Африка“.
Но , в интерес на любопитството и отговор към тези които се забавляват да ни тестват и задават въпроси, предлагаме два фотоса от „южноафриканската загадка“ не само и единствено заради обективността, а за да тушираме  егото на тестващите ни инфантили. Наистина гугълфотосите са любопитна находка. Снимките са впечатляващи и от пръв поглед всеки нормално мислещ човек остава замислен.

Невероятно впечатляващи спирални форми…..без коментар

Въпроси, въпроси и пак въпроси

Вярно е, че доста се потрудиха нашите комспецове, но упоритостта им беше възнаградена. Откриха, попаднаха на още по-интересна находка, която бе потвърдена и от нашите колеги и приятели от световната уфомрежа. В нашите среди битува разбирането, че по-добре един път да видиш, отколкото да прочетеш сто текста. Именно затова предлагаме малка част от също толкова удивителни по своята визуалност фотоси. Именно те, тези фотоси повокираха наше сериозно изследване на фактологията. Така мислим ние!
Повече подробности може да се видят ТУК.

Вижте фотосите.

фото -1

фото-2

фото-3

Уточняваме, това са аерофотоснимки документирали абсолютно модерни иригационни съоръжения. Създадени и внедрени още през 1949 г.  в Близкия Изток и някой африкански държави, особенно там, където теренът позволява и климатът изисква напояване. Според наличната и достъпна Интернет информация, авторът на тази система за „кръгово напояване“ е някой си Frank Zybach, тексасец от САЩ, който предложил тази идея още през 1940 г.
Дали иригационните изображения са идентични със загадъчните гугълфотоси по-горе  или е някакво съвпадение на формите, вие сами можете да решите!?
Прочие в интерес на обективността трябва да огласим становището на  нашите /уфоклуб „Мъдромер“ Русе/ експерти-хидроинженери, които споделят разбирането, че гугълфотосите на които са видни и документирани нови и неизвестни геоглифи в Южна Африка  имат тотално спираловидна форма! Те нямат и не могат да имат никаква прилика или взаимовръзка с аерофотоснимките на иригационните съоръжения, които са с  абсолютно правилна кръгова форма. Именно това обстоятелство усложнява загадката според нашите уфоексперти.
Накрая пак и отново ще заявим, че загадъчни и необясними неща по снагата на тъжната ни Земя има и колкото повече ентусиасти има при документирането им и особенно при търсенето на правилния отговор на въпроса какво представляват, какъв е смисълът и предназначението им, толкова по добре. Прочие, ние отдавна сме се заявили, че сме част от тези търсачи на истината за загадките около нас и с нас. Но не се усещаме уютно, когато разни недорасляци, инфантили и дори провокатори продължават да ни тестват, за да удоволетворят себичното си мислене.
Преценихме, че тук е мястото да заострим вниманието ви, към още един по наша преценка, зловещ съвременен  маразъм. Безусловно заявяваме, че съвременните мобилни технологии, JSM-и и прочие комуникационни техники, освен че са прагматични, са и неподозирано животоопасни, като в същото време
стремително се развиват, усъвършенстват и са отишли напред с много години. За добро или не ние не знаем,  но това е неоспорим факт. Точно поради това, консервативно мислещите и тези, които изостават в обновяване на информацията си изпитват остра нужда от задоволяване на егострастите си. Особенно когато имат пари да се снабдят с нов мобифон, ала в същото време не могат, не желаят или нямат капацитет да обновят инфото си за новостите и възможностите на тези техсредства, като начеват да фантазират и си внушават че са свидетели на НЛО или нещо корелиращо, а след това започват да тормозят уфолозите с техни „мобилни фото-уфо-находки“.
И обратното, другата теза е , че тъкмо те са създателите на тестовете и „уникалните им“ въпроси към уфолозите в БУМ и не само към тях, ала винаги са досадни, глупави, тъжно-смешни и безперспективни. Категорично, единствено и само заради множеството млади българи, които проявяват траен интерес към НЛО и корелиращите загадки, не само у нас, а по света, точно и именно за тях предлагаме няколко адреса от които евентуално могат да разберат и научат повече неща свързани с това, какво ние знаем, можем и се стремим да бъдем „в крак с модата в технологиите“.
Допускаме че гуглето ще им помогне да се ориентират:“НЛО Фото бомба“, „OMG НЛО!“, „UFO photo“ , „OVNICA – UFO Photo Art“,“UFO Camera Pro: Platinum“…а ще бъде добре ако видят едно видео тук…“FxGuru: Movie FX Director“ !
От тези информации става видно защо успоредно с напредъка на мобилните техники тотално се увеличиха цифровите фотоси на НЛО по света. За нас не е парадоксално, точно обратното, абсурдно е вече да се доверяваме на безбройните поместни „автентични“ снимки, претендиращи, че са документирали необичайни сюжети.  Оказа се, че дори без намесата на фотошоп-програмите всяко снимане с мобилните техники може да „извади“ обичайна снимка с нещо непонятно върху нея. Това е заложено в чиповете и сега всеки производител се стреми да бъде софтуерно по-оригинален от конкурентите си. Така бизнесът убива доверието на уфолозите в евентуално автентични НЛО-факти и документи.
Нека го кажем иначе, всички писма и въпроси към нас клонят към щението на изпращачите, непременно да са свидетели и документатори на НЛО и всякакви корелиращи с него обстоятелства. Нашето отношение към тях е едно -  съжаляваме ги. Незнанието, неможенето и неразбирането не е оправдание за арогантност, наглост и безпардонност! Дано някой и нещо им помогне да се вразумят. Трябва да се проумее и разбере, че фактите за НЛО са непоносимо  малко и всеки опит някой да стане новоизлюпен  регистратор на такъв факт е  равен или клони към нула. Уфологичната история го доказва.
Останалото, другото…другото е друго!

екип клуб „МЪДРОМЕР“-Русе, с подкрепата на И.Лазаров -главкординатор и главагностик БУМ

 Комантари с латински букви се изтриват автоматично