ИСТИНАТА, САМО ИСТИНАТА И ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА НЛО И ДРУГИТЕ ЗАГАДКИ

ЖИВИ МАМУТИ ПРЕЗ 20-ти ВЕК ?!

ПОРЕДНАТА ,МАНИПУЛАЦИЯ СПЕКУЛАЦИЯ ИЛИ УКРИВАНА ИСТИНА

Според твърдата, бетонира научна истина, мамутите са измрели през последната ледникова епоха /около и преди 10 хил.години/. Възможно ли да е така или трябва да го приемем доверчиво и да не се съмняваме в „т.нар. научни истини“. Всички налични, достъпни и публични справки показват, че научните утвърждения са сериозни и тук отпадат всякакви съмнения!?
Може и да е така, но когато се появят факти противоречащи на тези „вкоренени“ във всички нас истини, възниква въпроса на кого, как и докога да вярваме. Защото има нови и уж автентични, най-малко два видеодокумента, показващи обратното. През 20-ти век /1943 г. е кинодокументирано в дивата пустош на Сибир движение на жив мамут/ и ние тук и сега предлагаме да видите тези нагледни материали.Още в началото на видеоклипчетата има текст-справка и тя гласи, че военния кореспондент на нацистите /НСДРП/ някой си Холгер Хилдебранд е бил командирован в Сибир и през 1943 г. в раьона на Якутск е кинодокументирал преминаване през реката на жив мамут. Справката сочи, че немецът е умрял в руските лагери през 1945 г. Независимо от впечатляващият немски кинодокумент, има подозрения, че това е „фейк“, т.е. манипулация. Но… има и друг видеодокумент зафиксирал отново жив мамут. Този път в безкрайната пустош на заснежения Сибир. Вижте клиповете. Тук YouTobe си е свършило добре работата, е дано винаги е така!

Така или иначе нашето дирене на извори за подобна информация се сдоби със още по- интересни сведения , които получихме от известен украински уфоизследовател, който има славата на педантичен анализатор. Той пожела анонимност и сподели следното: “ Известно е , че освен и независимо от тези видеодокументи, има инфо, че още през 1581 г. /да!!! 1851/ войните на знаменития покорител  на Сибир, Ермак  Тимофеевич Алёнин – руски казашки атаман, са видели огромни окосмени „слонове“ в пустата тайга. До ден днешен специалисти, от научни до алтернативни си блъскат умовете и не могат да намерят отговор на загадката : какво все пак са вдели войниците от войската на този атаман?“…И още…“ През 1920 г. руски ловци бродят в междуречието на р.Об и р.Енисей, някъде в областта на притоците на тези големи реки, т.е. около притоците „Пур“ и „Таз“ , според местните названия. Свидетелстват, че са видели следи от гигантски животни, според тях зверове. Следите върху снега са овални и с размери 70 см.дължина и 40 см. ширина. Разстоянието на следите между предните крака и задните са били около 4 метра. За мащабните и непонятни размери на тези животни можело да се направи анализ от огромните купчини изпражнения.“
Тази информация наистина е впечатляваща. Ние не се съмняваме в обективността и , още повече в добронамереността на нашия колега от Украйна.
Добре знаем, че посетителите на тази страница са със и над баналната интелигентност, поради което ще уважим тяхната аналитичнист, за да направят сами своите изводи и квалификации. Естествено според нашата традиция, становището на нашите изследователи ще бъде в края на публикацията. Точно поради това, е добре да видите много внимателно видеокументите. Разбира се ние сме верни на принципите си и  ще покажем какво мислят и скептиците. Но чувстваме потребност да кажем няколко слова за тях.
Има речници /тълковни, философски, Уйкипедия, зевзекопедия и всякакви подобни справочници / от които може да се разбере, че скептикът е субект    който изразява винаги съмнение относно фактите и документите свързани с древната история и това което стигнало до нас от мъгливото и забравено минало на човечеството.

Такъв е случаят с видеото, което ще видите. Тук нищо не се опровергава, нищо не застава против автентичността на видеоклиповете показващи мамути през 20-ти век. Има само една „заигравка“ с фотошоп-коппрограмите“…..това го могат всички интернет грамотници и нищо повече!!! Прочие…сам авторът на клипа казва, че това е негово хрумване и нищо повече.

Ако трябва да върнем нещата на наша територия, скептикът винаги, постоянно и категорично търси, намира и предлага аргументирани контра-аргументи за каквито и да е факти свързани със загадките около нас и с нас. Разбира се най-много и най- безпардонни са скептичните им контрааргументите за НЛО и корелиращите загадки. Точно във връзка с нашите приоритетни занимания с уфология и корелиращите необяснимости, мислим, че скептиците, не само в тази област на днешното изследваческо направление, то и в близки до тази област изследвания, те именно скептиците са абсолютно безполезни. И дори вредни! Защото елементарният сравнителен анализ показва, че те, скептиците, са абсолютно идентични на „кино критици, театрални критици, музикални критици, литературни критици….“ и въобще на всички подобни им, които могат да бъдат скептици и критици /разлика няма/. НО, никога и никой няма да разбере какъв е техния личен принос в решаването на какъвто и да е проблем, загадка или актуален казус свързан със нови и стари факти относни загадките около нас и с нас.
Защото според нас, те са паразити. Хранят се с откритията, дори и със фотошопспекулациите на разни знаещи, можещи и хора с Интернет умения. Никога не дават категорични и разбираеми „тези“ и алтернативи. Затова, според нас отговорът на множеството въпроси произтичащи от загадките по света никога няма да бъдат разрешени. Скептиците са винаги на пост. Те бдят за „религиозните“ истини на т.н. наука! Не е задължително да ги вкарваме в клишето на конспираторологията. Те са си еднакви като две капки вода, в едно с пазителите на християнската догматика. Тук не трябва да се забравя , че те са производно и наследство на Инквизицията. Моля !?-направете справка за ваше прояснение. Ние така мислим, така пишем и сме убедени в това.
Накрая, според нас тук и сега след видеодокументите и другите сведения остава становището ни, че ИЛИ отново имаме среща с безумна манипулация, спекулация и почти идиотска пародия ИЛИ това е  поредната фактология от която „т.н. учени“ бягат и достойно охраняват територията си чрез опитомените си наукофилски псета. Истината не е „някъде там“, тя е тук, в сейфовете на КГБ или непонятно за нас къде. При всички случаи има хора, които знаят истината, не сме ние! Но също така питаме, защо и докога ще ни втелявате, хайде престанете, ставате банално-смешни, независимо дали тези фотодокументи са автентични или са поредната тъпотия. Целта ви е прозрачно ясна,разбираема и нетърпима!!!

екип БУМ и клуб Мъдромер-РусеКомантари с латински букви се изтриват автоматично