ИСТИНАТА, САМО ИСТИНАТА И ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА НЛО И ДРУГИТЕ ЗАГАДКИ

1932 г. КРЪГОВЕ, ПРЪСТЕНИ, ФАКТИ !

МАНИПУЛАЦИИ И НЕИСТИНИ – ДОКОГА !?

Абсолютно никаква потребност не е желателна за да се напише, анализира и квалифицира всичко, което вече е известно и получило широка гражданственост като т.н. „житни кръгове“! Защото уж вече всичко било банално уточнено и понятно!? Да,… ама не!, гласи известна реплика на български журналист и политанализатор П.Бучаров. Във връзка и по повод настоящата ни публикация, ние също казваме да, ама не! Баста, стига, престанете с лъжите, полуистините, спекулациите и манипулациите свързани с „житните кръгове“!!! Защото, както и се очакваше, появиха се нови и ужасно категорични доказателства, че онези двамата английски дебили /Дъг Боуър и Дейв Чорли, /Doug Bower & Dave Chorley/ които „признават“, че са създали първите житни кръгове през седемдесетте години на двадести век,  всъщност са банални пионки и употребени люде в ръцете на париимащите апологети на „т.н наука“.
Твърди се, че феноменът е тяхно дело, но липсва доказателство за това. Има повсеместни внушения, че „майсторите, създатели на кръговете в житата“ са именно те. И така загадката е пратена в забвение, но не е  неразрешена! Със средствата и по начина по който Бауър и Чорли създават  житните формации
е непостижимо огъването на растенията, без да се прекършат и счупят стръковете. За това обстоятелство има множество видео и фотодокументи. Наистина  всичко свързано с тези двамата и растителните формации  в Англия и по света излиза извън рамките на манипулациите на всеки и всички люде вярващи в  това което им се казва и показва от името на „т.н.наука“. По-долу в нашя текст всичко ще стане ясно и разбираемо. Преди това вижте видеото, за сведение и размисъл. Обективността го изисква от нас и в никакъв случай не можем да спестим тази чудовищна спекулация. Вие сами можете да направите оценка и квалификация. Наш съдник е само времето, поради това нека бъдните след нас направят своите оценки.

Нищо лично към тези двата пичове! Но, апелираме към размисъл, след като видите това кой знае от кого платено и режисирано видео, да направите своя си анализ и едва тогава да разсъждавате и правите оценки на когото и да е  от нас.

 

На сериозните и обективни уфоизследователи отдавна е известно, че първите документално зафиксирани „кръгове в култивирана растителност“ се съотнасят към 50-те години на ХХ век. Тук ние няма да се занимаваме с историята на този феномен. Прочие….голям шум се вдига през 1966 г. по повод на наблюдения на НЛО в областта Туле / Куинсланд, Австралия/ и случаят е проучен много прецизно и щателно без да има все още фалшиви създатели. Точно по това време явлението „кръгове в полето“ преимуществено започа да се свързва с феномена НЛО. Разбира се, минава време и париимащите изнамерват метод за да дискредитират феномена единствено и в полза на „т.н. наука“ и така започват да се появяват и шегаджиите и менте-кръговете. Естествено проблемът се истеризира /всеки мислещ човек разбира от кого/ и сега съвсем разбираемо, всеки банално мислещ образован човек шеговито маха с ръка и не желае да бъде обсъждан феноменът „житни кръгове“. Целта на скептици, наукофили, скудоумни анализатори, първични апологети на разбирането че загадки въобще няма е постигната. Всуе!
Ала публикация в „Sussex Notes and Queries“ подписана от Andy Thomas, разбива на пух и прах всички полуистини и неистини относно ужасно необяснимата загадка получила известност като „житни кръгове“. Защото има приложени уникални ч/б фотоси, от които е видно, че в западен Съсекс /Англия/ през 1932 до 1937 г. са документирани кръгове в култивирана растителност.
За неверници и критикари ето линк: http://oldcropcircles.weebly.com/uk-1932-bow-hill.html….
Моля, моля, подсказваме на фотошоп-анализаторите, че вече са направени съответните анализи на снимките и е добре да не си тровят нервите и не си губят времето за опровержение. Фотосите са автентични! Световно известният , безпардонен и безалтернативен изследовател на „житните кръгове“ в Англия и по света Колин Андрю /Colin Andrew/ лично се е ангажирал с новите фотоданни и според него няма място за никакви съмнения , че снимките са автентични. Естествено с доста „неприемливо“ качество от гледна точка на днешната фотография. Но….има и още логистика към това, което излиза като новинарско круше срещу мекеретата в обастта на „т.н. житни кръгове“.
Археологът Грег Джефри от университета в Тасмания прилага някаква своя методика и открива, че преди и около 1945 г.има огромен брой Британски аерофотоснимки правени от кралските ВВС /Royal Air Force, RAF / Тези стари снимки , убедени сме ние, са поръчвани за целите на военните тогава, а това е ВСВ и всичко е понятно … без коментар. Интересното е, че този Грег разкрива във архивите около 64 аерофотоснимки на любопитни обекти по земната повърхност, които били признати за „дискусионни“ по своята си същност, но на 13 /тринадесет/ от тях се оказало, че са документирани, изразителни кръгови формации в растителността. И тук отново се проявява пословичния научен скепсиз, защото самият той /с разбираемо академично образование/ изказва становище, че вероятно тези формации са проява на „естествени природни явления или някакво въздействие на електромагнитни вихри“!?. Откритите от този австралийски археолог снимки веднага стават предмет на дискусии и критично отношение. Най-известната теза на критикарите е, че на земята са били създадени различни кръгови формации, предназначени за парашутистите. Разбира се има сериозен аргумент против такова лековато критикарско становище. Например, кръговите формации на земята не са единични кръгове /пръстени/, а в повечето случаи сложни композиции, та се поражда питането, парашутистите дали са можели да разчитат и кодове от растителни кръгове по земята за приземяването си, дали е така, ви сте на ход ?! А и дали наистина британските ВВС са имали шанс и възможност да „разполагат“ и да се разпореждат с частните ниви и поля на английските фермери !? Могат да бъдат генерирани още една дузина подобни въпроси, но това е ваша работа. Ние ще се радваме, ако ни изпратите ваши разсъждения и коментари относно тези нови фотодокументи в името на загадките. / Тъпите шеги и глупавите слова ги изтриваме….да се знае!/
Ние сме обсебени от желанието да ви покажем фотосите. Думите, текстът ни тук и нашите разсъждения няма да ви помогнат с нищо. Защото фотодокументите, респективно онагледяването със стари фотоси на феномена „житни кръгове“ носят повече информация и от най-изящното слово и текст. Убедени сме в това принципно положение.

Безпардонен вестникарски документ -1932 г

Документално факсимиле на ситуацията тогава и ситуацията днес

 

Автентичната аерофотоснимка -1932 г.

Нови, сега изнамерени снимки от 1932-1937 г.

Фотоснимки на кръгове в житата преди 1965 г.Моля, моля, къде са скептиците!?

Според нас не само „житните кръгове“, респективно всички и всякакви пръстени в дивите и пусти ливадни места, рано или късно ще покажат несъстятелността на „т.н.научно“ обяснение, защото почти никой не желае да вникне и разбере нашите /на БУМ/ изследвания по тези проблеми. Препоръчваме да разпознаете истината от спекулата, като вникнете в същността на Бг-уфологичните изследвания относно кръгове, по-скоро пръстени по снагата на тъжната ни планета- тук в България. http://bufonet.org/?p=291…..
Прочие…мислим, че върху неразумността със страшна сила ще се стовари и истината, такава каквато е !!! Вероятно, възможно е, допускаме, а и по всичко личи, че разни кръгове, рисунки и пръстени в различна флора по Земята отдавна са фокусирани в изследователския обектив на уфолозите по света и поради това всички и всякакви полуистини, неистини, откровени спекулации и манипулации ще бъдат изхвърлени на бунището на словоблудството.
А онези двамата врунгели там в Албиона, които уж са си признали , че са създатели на „житни кръгове“ нежно и глупаво наричани от повсеместните СМИ като „Doug & Dave“, нека разберат категорично, че в ролята си на протежета никога няма да се превърнат в „Херострат-2″! Нека тези, които ги създадоха и им платиха, да знаят, че Херострат изгори храма на Артемида през 355 г. пр.н.е. и наистина вече е станал нарицателно име за разрушителите и опустошителите на човешката памет. Но тези двамата разрушаващи и унищожаващи с деянията си реалните и феноменални кръгове в растителността със своите абсолютно тъпи и олигофренски „творчески“ методи, никога няма да бъдат „херостратовци“, защото сега е 21 век!!! Тъжна работа! В скоба споменаваме, че …1 към 1…очакваме подобни нови информации, доказващи реалността на най-ужасната загадка – НЛО !  Феномен който от много години не се хоресва и недолюбва от „т.н. наука“, но ние не само сме оптимисти , а и сме убедени, че идва времето на тоталното дискредитиране на скептиците, научните зевзеци и подобните им последователи.
Така мислим ние и това е наше верую!
Всичко останало е друго, а другото е друго…. гласи велика мъдрост на бг-уфологът И.Лазаров! Ние сме солидарни с него. Да се знае!

екип приятели на БУМ и клуб „Мъдромер“-Русе

P.S. Огромна благодарност към честните и почтени Бг фотографи за оказаното съдействие и консултации

 Комантари с латински букви се изтриват автоматично