ИСТИНАТА, САМО ИСТИНАТА И ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА НЛО И ДРУГИТЕ ЗАГАДКИ

ЧОВЕКОЯДСТВО…… ДОКОГА ???

ВНИМАНИЕ!!!

Не се препоръчва на хора с лабилно нервно-психическо състояние, особенно за непълнолетни  да гледат и  четат това което ще бъде представено тук!

 

КАНИБАЛИЗЪМ , ЛЮДОЕДСТВО ИЛИ ПРОЕКТИРАНА ЗВЕРИЛНЯ НА ЗЕМЯТА !?

 

Днес, днешното време е ужасно информативно. Ако нямаш компютър, не дай си боже да си компнеграмотник, ставаш тотална жертва на медийната империя.

Защото Wikipedia-та знае всичко!

Защото Google-ът намира всичко!

Защото без Internet-а сме нищо!

Защото участниците във Форумите са многознайковци и пенкилери!

Защото Радио-Тв програмите ни забавляват с тъпите чалга  предавания и нежелани реклами!

Защото науката има винаги готови отговори за светът!

Защото…….не ви ли се струва, че понякога след общуване с колега или съсед ви се приисква дружелюбно да поздравите уличното куче или да посетите зоологическата градина, да обмените усмивка с някоя маймуна или да се поклоните на слона?

Защо всичко е така ситуирано!?

Защо тези наши реторични констатации странно заобикалят дневния ред на животът ни!?

Вероятно една от причините е заровена в изкуствените  забрани и създадени от самите нас табу-та, за да изглеждаме културни, възпитани или цивилизовани. Във връзка с дотук написаното, възниква логичния размисъл-  защо сме създали цензура, забрани и инфопрепятствия за уж обществено неприемливи факти!?  Знайно е още от древността, че е имало и „забранен плод“, до който човек не трябва да се докосва.  Знайно е също така, че само избрани  са имали възможност и са се докосвали до забранените неща. Така е и в днешно време. Простолюдието, човешката маса, тълпата, обществото е умишлено и целенасочено изолирано. Ала точно затова, някой злокобни и зловещи факти от човешкото битие днес са покрити с информационна мъгла и мълчание. Защо…морал!?…

Известно е , че никой не желае да ровят в леглото му нощно време, ала в същото време всички тайно и скрито в мислителницата си харесват и се радват, когато видят, чуят или разберат, че е изтекла информация за някоя известна личност с аморални прояви и следва махленската комуникация. Е, те това е простотия, първичност, първосигналност, склонност към ”онова” забрането и тъй-нататък….Ала дойде ли реч да се обсъжда и анализира античовешката проява на човекоядство, почти всички свенливо отмятат глава и се правят на погнусени. Защо!?

Казват, твърдят, убеждават ни, внушават ни и дори ни предупреждават, че  тематиката за людоедството  не е приемлива  и политиката на медийните колоси препоръчва на подопечните си служители да „спестяват” и заобикалят  по принцип всичко свързано с човешката зверилня в днешно време, която някой преди нас е опредеил като канибализъм. Българското дума  е Човекоядство, а руснаците понеже са славяни и не призават днешните Бг слова са си измислили  друго название-людоедство! Факт!

Но, ние мотивирани най-много от  изконното право на всеки българин да има право на достъп до автентична информация относно изкуствено създаденото табу и повсеместна медийна цензура във връзка със завоалираните, смътните и почти неизвестни и непознати прояви на актуално човеоядство в днешно време, точно поради това обстоятелство акумулирахме морал, етичност и смелост. Така и решихме да публикуваме всичко , което ние разбрахме и видяхме. Прочие….вие посетителите на този сайт сами ще разберете, че едва ли ще се намери толкова вещ човек, който да се ангажира с безпристрастен и обективен коментар за канибализмът………Морал или нещо друго възпира всички или това е поредното манкиране, умно, хитро заобикаляне на същността на човекоядството!?

Вие всички добре знаете, че в нашия днешен свят-живот има десетки  идеологически, религиозни, морално-етични и дори националистически задръжки когато трябва да се пише и говори по тази тематика. Респективно ние от БУМ по същите причини отказваме да правим фундаментален анализ, коментар и оценка на фактологията такава каквато е и част от нея представяме единствено и само за ваше сведение. ФАКТИ ЗА  ориентация, анализ и квалификация. Преди това задължително ни се налага да направим някой познавателни уточнения. Опитът ни подсказва , че за да се предпазим от стотиците писма-питания да нас, добре е мислещите посетители тук да знаят и следните пояснения. Естествено справката ни е на разбираем Бг език  и се надяваме да бъдем коректни в цитирането :  Уикиречник : „Човекоядец е съществително нарицателно име… Значението на думата все още не е въдедено…”   Тълковен речник:…. „човекоядец,  член на нецивилизовано племе, което яде човешко месо; канибал.”

Синонимен речник:….. „людоед, людоядец, канибал”…..

Според нас човекоядството е зверилня, зловещо деяние, злокобна проява, извратено, перверзно, ненормално патологично безумство, безрадсъдство до полуда, неадекватно поведение и проява на ядене човешка плът, без значение дали е умишлено умъртвен или вече е мъртъв обектът на издевателството. Според нас, всички опити проявата, фактът на човекоядството да бъдат определени като действие, деяние несъответстващо на обичайното, на нормалното, са само опит да бъде заобиколена животинската, зверилната човешката същност. Историческите справки, изкуството и документални факти и документи го доказват. Ние хората сме в класификацията на животните като: семейство- Hominidae  т.е.човекоподобни, Род-  Homo т.е. хора, вид- Homo т.е.sapiens – Разумен човек. И това е категоричното становище на днешната наука, без никакви увъртания. Добре, така да е !!! Ама вярно ли е!?

Защо другите, уж най-големите кръвожадни зверове не се самоизяждат /например Лъвовете/ , точно обратното нашите уж предци маймуните /шимпанзетата/ също като нас човеците  ходят на лов за маймуни и ги изяждат!? Възниква интуитивното питане у все мислещ човек, животът като такъв и ние хората като върхът на еволюцията защо приличаме на маймуните и се самоизяждаме, дали това не е изначално програмирано от тези които добре са знаели процесите на еволюцията и вече е късно да отнемат човешкия ген за зверилност-самоизяждане!? Тук дори креационистите епорито мълчат!?   Видно е , че  научните постулати, догми и хипотези за произхода и статута на днешния човек в животинския свят се разминават с това, което ни внушават от ученически години. Ние категорично приемаме древноримската  притча, че „Homo homini lupus est”, т.е „Човек за човека е вълк”. Защото и до ден днешен се самоизяждаме, а това състояние  се крие и спестява на хората у нас. Уточнявам за българите, защото тази публикация е предназначена за  нашенци. Другите люде по земната шир знаят истината и това е традиция в по-напредналите от нас общности по земната шир.Така мислим ние.

Препоръката ни е да видите, да разгледате фотосите и внимателно да направите оценка и анализ на документите. Защото според нас онагледяването носи повече /около 98%/ информация, отколкото всички и всякакви напъни за словестно интерпретиране на тези чудовищни, кръвожадни, античовешки животински прояви, което означава и че не е важен текстът,  а това, какво показват уникалните снимки. Уточняваме, не носим никаква морална  отговорност за публикацията. Това е информация! Прочие една вметка не е извън правилата на общуването ни. Интересно е , че едва през 18 век е наложено табу на информациите за канибализма в Европа. Тази човешка зверилня е  обявена като абсурдно разбиране на морално етичните норми за обществото. Но, има сведения, че в аврамическите религии и свещенослужителите от древни времена до сега са използвали човешка кръв в своите ритуали, посвещения и т.н. Убеждаваха ни, че късното средновековие  и по-рано дори, е било кошмарно време. Мрачно средновековие!?

Нахаканите и нагли  „либерали” говоря и ни убеждават, че човешката деградация се дължи на не-признаването на педофилията, респективно педерастията и официалната употреба на наркотици. В този дух, също така и ограничеността ни за отказ от официално възприемане на женско свещеничество, на анархистичните тези и твърдения за дискриминация относно желаещите друга религиозност и прочие. Т.е. ние сме виновни за невъзприемане на внушаваните ни  антиистини, манипулации и прочие… Дори  отказът  ни от комунизъм и  комунстическо обществена система, като изход уж от политическите и социални проблеми. Най-важното оправдание за канибализмът може да се намери в либерално- безсмислените публикации и твърдения, че канибализмът,  т.е. людоедството /руско слово/  е проява на естествен човешки глад, гладуване поради липса на обикновена и банално известна храна за хората, поради което те, хората са принудени да изяждат себеподобните си. Някой справки показват, че човекоядството има и научно уж обяснение. Те, многознайковците, всезнайковците, назоваващи се академици и прочие с титли, сан и власт твърдят, че канибализмът иде от гръцката лексика….т.е. канибализмът е антропофагия / anthropos – човек и phago – храна / , тя пък се разглежда и като ендоканибализъм /endocannibalism/ т.е. самоизяждане между членове на дадена човешка общност и ексоканибализъм  /exocannibalism/ онези, които не ядат членове на своята група хора. Освен това имало и некрофагия т.е. трупоедство. Прави впечатление обстоятелството, че за да се излезе от признанието за животинското, зверското у човека се използват епитети и определения за човекоядците, като психопати, душено болни, умствено недоразвити и прочие елегантни слова.

Безумно глупаво е оправданието на човекоядството в СССР, като се твърди, че това било „голодомор” при форс-мажорни ситуации, особенно по време на  световна война.

Фотодокументите показват нещо друго. По долу ще илюстрираме и покажем друга ситуация. А сега можем да извикаме на висок глас, О, всемогъщий Тангра, и Вие Там Горе всевиждащи, всезнаещи и всеможещи Богове, слезте долу на Земята и направете от хората Човеци!!!

Честта да бъдат в началото на фотогалерията човекоядци, по право и логически  се полага на преекспонираната английско-европейска изисканост, маниери, морал, етика и цивилизованост. Тук и сега няма място за деликатност и толерантност. Има фактология! Безпардонна и категорична. Трябва категорично да се спомене, защото повсеместно се пише и словоблудства с хуманизмът, цивилизоваността на Европа и европейците, ала именно европейското изкуството показва точно обратното. А може би художниците и скулпторите, насътворили показаното по-долу са безумни-аборигени, отказали да приемат аврамическите религии!? Ние показваме спестявани и упорито премълчавани факти. Нека окатите гледат и видят, а мъдрите мъдруват. Всички други, които не се интересуват от написаното и показаното по-долу, нека пият един коктейл „Блъди Мери” /Bloody Mary/ и не забравят, че именно  „Queen Mary II – 1698 „ е истинската кръстница и след нея,  това питие днес възвеличава и пренася във времето името на владетел-човекоядец.. Всичко останало е нещо друго, а другото е друго, защото докато подготвяхме тази публицистика наши БУМ-приятели ни изпратиха, още по гадни фотоси /естествено анонимни/ които няма как да спестим, заради инфомацията която те носят в себе си.

С тази глупава и тъпа картинка ни учеха, заблуждаваха и ни внушаваха всичко свързано с канибализмът! Но, тези „човекоядци“ не са човеци….моля!?

Тук на тази снимка от днешно време имаме факт за човекоядство. Японци изяждат местни християни на остров Суматра, защото са били пленени от „обстоятелствата“. Но, има и подозрения, че този фотос е фотошоп!?Къде е истината ?

Накрая желаем да споделим-напишем, че през всичкото време на подготовка, анализ, оценка и личностен филтър на предлаганите тук факти, ние дълбоко сме убедени че ще бъдем обективно разбрани. Нашето усещане за гадост, погнуса, отврат и подобни Бг синоними няма да ни напуснат докато на този наш тъжен свят съществува канибализъм, човекоядство, людоедство и прочие подобни античовешки  прояви! Защото, да ядеш човешко месо, това не само е абсурд, но със сигурност е зверилната същност на Човекът!

Ние категорично не приемаме това животинско състояние!!!

И ако канибализмът не е научен парадокс, какво е, религиозна словестна еквилибристика или нещо скрито в дълбините на животинското на предишния, сегашния и бъдещия Човек-животно…!? Мислим че вероятно това ще е така, докато има т.н. научни обяснения. Припомнете си за абсурните идеи и тезиси, произтичащи от дарвинизмът и производният му еволюционизъм… и какво ни учеха и все още „набиват” в главите на ученици, студенти и обществото. Докога..!?!???….. „Истината не е някъде там”, както искаха да ни убедят холивудските „сапунки”, истината вероятно е скрита в бъдещите новите и обективни изследвания , анализи и квалификации корелиращи с човекоядството. Нека тези , които доживеят този миг да си спомнят нашите писания!!!!. Човекоядството, канибализмът, людоедството, варваризмът, тихоокеанските диваци, аборигените, нецивилизованите- /т.е. не приелите аврамическата религия/, първобитни общества-хора и всичко което е несъвместимо с изкуствените човешко-граждански европейски морал и етика, всички тези категории някак си са главното и същественото, което може да бъде прочетено в изисканата уж верификационна научна литература и справочници относно показаното тук.

Прочие…в отговор на запитвания до нас, във връзка с консултациите ни за намерението да направим публикация в нашия сайт по тази проблематика – защо и поради какви мотиви или причини този проблем не може да се впише в декларираното от нас в логото на сайта, отговаряме кратко и лаконично! Причина за нашата мотивация е една единствена – пълния абсурд и демотивационното твърдение на „т.н.наука” при всички и всякакви обстоятелства и опити да бъде омаловажена истинската, реална същност на звярът, който те наричат човек.  Това ако не е съществена загадка в нашето познание за светът около нас и с нас, тогава какво е ….мълчение, заобикаляне реалностите, научно позьорство или следващо анатемосване спрямо нас!?    Всуе!!! Тъжна работа!

…..с погнуса, отврат и гадост….екип БУМ  …….всички илюстрации справка – Интернет

…..Следва галерията човекоядци…

скулптура -човекоядка!автор Leonhard Kern (1588 – 1662)…може би този художник е бил луд или е фантазьор….!?

(Людоеды в Литве и Московии, гравюра 1571 года)….Наистина е зловеща картина.Автор анонимен. Но вече е направен и превод на надписа горе с черен старинен немски шрифт-текст. “ Страшно е,  но това се е случило в Русия и Литва по време на глад през 1571 г.“Без коментар!

Карта на света със географски налични човекоядци. 1893 г. А картата е направена от педантичните немски картографи. „Deutsche Rundschau fur Geographie undStatistik“…..

Англия -1662 г.-Queen Mary II. Тази красавица е била човекоядец в буквалния смисъл на словото. Въпреки, че всячески се опитват да я изкарат болна и поради това е консумирала човешка кръв и мозъчна „отвара“

Англия - King Charles II- 1653. Изглежда конибализмът е бил на мода.

Въпреки, че външния вид на краля носи властност и неприкосновеност… той си е бил човекоядец !!!

о

Англия, изкуство-художници-документи -King Charles I -1653. Някаква особена и неразбираема публичност на канибалистките страсти на този владетел в онези мътни времена. Но, фактът е достояние на всички днес.

 

Един от абсурдите- „Медицински канибализъм“!!!Ето документ, който регламентира човекоядството като нещо нормално, приемливо и хуманно! Но, антихуманизмът може ли да има хуманна окраска, дори научна, защото в този пасквил е написано, че е „фармакопея“…ужас…Без коментар!

Съветски фотодокумент -1 ….без коментар!!!

Съветски документ 2 -без коментар

Съветски документ 3 -без коментар

Съветски документ- 4 – без коментар

Съветски документ-5 – без коментар

Съветски документ-6- без коментар

Този документален фотос разбива на пух и прах всички оправдания за „голодомор“ уж по време на войните които са провокирали човекоядството в СССР Снимката тук и по долу са направени от японски журналист през 1923 г., вероятно шпионин и едва сега са публикувани и има пълно мълчание. Защото войната и яденето на човешка плът са две различни неща, а манипулациите и спекулациите  нещо друго!!!

Втори японски фотодокумент за човекоядство в СССР…1923 г.

Вероятно шпионските фотодокументи са неопровержими…човекоядството е реалност в СССР…

Японски фотодокумент  без коментар…..

 1994 г руснаци комплексирани от СССР-човекоядството решават да проверят същността на тази дивотия и посещават Индонезийски острови, където все още съществуват такива канибали. Ние мислим, че за такава операция е нужно нещо повече от смелост!!!.

Днешна Африка и човекоядци…а неееее  почти не е за вярване…..но е факт.

Африка и човекоядци….това било минало време…..без коментар

Човекоядци в Африка 2012 г. фото-Keantre Malone …….June 5, 2012…без коментар

рисунка на човекоядство -Ацтеки- с това плашат целия свят…..но..без коментар

Естествено че „т.н. наука“ постоянно си „измива ръцете“ с ацтеките…този картинка е класика..но…

Но, дори старите рисунки не могат да заблудят изследоветелите, защото ….

Защото  бразилското коренно население не отстъпва на ацтекското….

Тук художникът показва всичката „прелест“ на канибализмът в Бразилия през 16 век.

Същия художник и отново бразилско човекоядство..Hans Staden през 1557.

Сев.Америка…и досега някой автори спорят, дали европейците не са привнесли канибализмът при индианците..

….Защото „Карибите“ също са станали канибали след конкистата на европейците…мислят някой автори..

Тук знаменития художник Фрейзър -1866 – илюстрира човекоядство -остр. Нови Хебриди….без да бил там..!?

Индонезия ….все още канибалистка територия….

Индонезийските жени били водещите в човекоядството…..и по-жестоки, като че ли има по-хуманни  и по възпитани и човеколюбиви канибали…така пишат всезнайковците, все едно че са били там…..

…..вероятно начинаещ канибал…наистина външният му вид плаши….но…. без коментар

….русокос индонезиец !?…всред жени човекоядци…на какво ли го учат в невръстна възраст!?

….жена-канибал със знак отрязани пръсти на ръката…вероятно особено място в общността?!

…ветерани в човекоядството…ужас и потрес…без коментар

Китай -велика, грамадна и тайнствена страна…но и място на съвременен канибализъм…

.…семейна канибалистка вечеря…без коментар

—-  В китайски супермаркет може да се купи и полуфабрикати от човешка плът…Ние бяхме чували че в Китай се яде кучешко, котешко, плъхове и змии, но за човешка плът…ееее…. това не можахме да го пеглътнем

.…там имало и изискани опаковки и разфасовки на човешка плът на достъпни цени…почти зловещо…

Китай…тази снимка прескача всякакви граници..бебешки специалитет…Не е важно кой,как, кога и защо е направил тази документална снимка.Публикувана е в Интерет.Това е !!!без коментар…

…колаж от безумно животински снимки направени във великия Китай…без коментар….

. Снимки: epochtimes.co   Интернетфото

http://inquisitionnews.blogspot.com/2013/07/chinese-eat-baby-soup-for-sex.html

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 


 

 Комантари с латински букви се изтриват автоматично