ИСТИНАТА, САМО ИСТИНАТА И ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА НЛО И ДРУГИТЕ ЗАГАДКИ

НАЦИСТИ И КОМУНИСТИ ТЪРСЯТ ИЗВЪНЗЕМНИ

ЗАЩО СУПЕРТЕХНОЛОГИИТЕ НА ДРЕВНОСТТА ДОМИНИРАТ СЪВЕТСКАТА И НЕМСКАТА ПОЛИТИКА

Не само мисля, а съм дълбоко убеден, че е потребно отново и винаги да повтарям вече казаното и написаното от мен в продължение на цялостната ми дългогодишна практика във връзка със загадките около нас и с нас. На основание опитността, наблюденията, изучаването, проверките, изследването и множеството обмяна на мнения, консултации и конструктивни общения с наши и чуждестранни колеги-уфолози отдавна прозрях  всичко свързано с уфологията. Преди всичко и най-вече относно т.н. тайни, засекретени факти и мистичната мъгла около НЛО, Летящите чинии и Извънземните. Затова ще постулирам нещата както следва:
Първо – летащи чинии има и те са приоритетно известни само на военизираните структури и специализираните, много добре платени инженери-разработчици. Разбира се всичко е дълбоко засекретено с различни кодове и названия. Водещи в тази област са известните Велики сили-държави.
Второ – загадъчните, необяснимите, непонятните и несъществуващите от научна гледна точка НЛО или Неидентифицирани Летящи Обекти същестуват. Имало ги е,  има ги и вероятно ще ги има до свършека на света. Проблемът се крие в обстоятелството, че днес има нищожно малко надежно документирани факти за този феномен. Но в исторически аспект може да се твърди, че има достатъчно добре регистрирани прояви, процеси и особенни състояния. Нещо повече, почти във всички праисторически „артефакти” – митове, легенди, предания, притчи и сказки има податки, които загатват за НЛО, както е прието от уфолозите да  артикулират тези обстоятелства.
Трето – Извънземните /Извънземието/ е колкото сложен, почти мистичен и безалтернативен толкова и обтекаем проблем. И е важно да се знае и разбере, че извънземието е по-скоро мирогледен въпрос, отколкото научен обект и предмет на изучаване. Естествено, че философите и философията са се настанили удобно в руслото на тази материя – не е нужно да има доказателства, на тях им трябва само свобода и публично пространство за да могат да словоблудстват.  Трябва да бъде ясно и точно казано, че никой, нито физика, нито астрономия или религиозна доктрина, а и което и да е  направление в днешното човешко познание не може да си присвоява правото да произнася последната дума относно Извънземието и Извънземните. Точно поради това информационното пространство е изпълнено, препълнено, претъпкано и преливащо от всевъзможни тези, хипотези, догми, аксиоматични твърдения и презумптивни аксиоми, когато се постави въпроса има ли Извънземни, къде са!? И никой от оторизираните да говорят и пишат за този проблем не разбират, че винаги изпадат в смешното положение на религиозен мистицизъм. Според мен отговорът на въпроса има ли Извънземни е в изборът на едно от двете положения.
Или приемаш и вярваш в днешното т.н. научно разбиране и обяснение на и за Света такъв какъвто е и затъваш до гуша в догмите на материализма, дарвинизма и еволюционизма
или обратното – отхвърляш научността при търсене на отговора и затъваш в мистицизъм и сродните му „изми”.  Ала този дуализъм пак няма да даде задоволителен отговор, има ли, няма ли Извъземни. И така докато не се случи тотална промяна в днешната научна парадигма. Всуе!
Вече има , налице са, но и достъпни документи от средата на ХХ век. Разбираемо е, че се намират в руските и американските сейфове. Защото са победители във ВСВ. И никой не е в състояние или не може да им отправя упреци. Не е измислица, че победителите опиянени от победата се отдават на грабежи, прибират, плячкосват и това официално го назовават като следвоенни трофеи. Именно поради това най-известния трофей за американците бил влак с документални единци, относно немските ракети на фон Браун. Едва сега стана известно, че за руснаците най-ценния трофей също е влак с десетки вагони нацистки документи. Оказва се, че особен и специален интерес са имали към германския поход за  търсене на артефакти за извънземни технологии  в манастирите на Тибет. Както твърдят руските уфолози в някой от вагоните освен уточняващи и важни за тях сведения относно ВСВ има и науконеудобни информации и това са т.н. от тях документи от съветски и нацистки експедиции за търсене на древни, предпотопни, вероятно предимно милитаристични извънземни технолигии в Тибет!? Някой знае ли истината? Или имаме среща отново с прочутата „деза” на мужиците. Ами ако е вярно….!? Има и допускане, че това са фотошопирани документи за отвличане вниманието на уфолозите. Лично аз мисля, че не е невероятно последното да е истина. Но… да вървим напред.
Няма да е безполезно и безсмислено, ако се поразходим в огромния болшевишки и нацистки масив от трофейни документи с презумпцията, че са автентични. Интересно и учудващо е защо уж обективните СМИ не шумят за тези факти. Още по-озадачаващо е, че апологетите на т.н наука също се правят на „ощипана мома” и като че ли за тях тези папки с документация на нацистите и комунистите са „менте” работа и не заслужават доверие.  Веднага искаме да заявим, не е вярно това, за което повсеместно се говори, пише и шумно артикулира в ел.медиите, че уж академичната наука и накичените с титли и звания нейни представители не се интересували от НЛО, респективно Уфология. Ала в същото време нека се разбере, че винаги са били в предните редици при търсене на артефакти  за древни извънземни умунеь, знания и технологии. Не е учудващо и че винаги всичко е обличано в идеологически дрипи. Разбираемо е , защото парите за научни изследвания, експерименти и експедиции идват от  политвластта, която пък винаги е рожба на идеологиите. Няма да се занимаваме с нещата зад Океана. Това е тема за друга публикация. Но ще споменем, че във Франция, Англия дори в Китай и Индия до днес всичко свързано с НЛО е в обсега на Държавата – респективно властта и научните и консултанти.  Ето какво се тиражира , внушава и съответно манипулира обществото от нашенските наукофили и всякакви мекерета около тях.
Уфологията е псевдонаука, занимаваща се с наблюдения на неидентифицирани летящи обекти (от английски UFO, Unidentified flying object) и това може да се види и прочете навсякъде в Интернет и в уж сериозните медии. Ала кретенизмът не стига до тук, защото може да се види и прочете и по-ужасяващата информация- „човек който се занимава с уфология се нарича уфолог….
Може да се види, прочете и умува върху този текст, защото той е имплантиран в тотално всички справочници за UFO=НЛО , респективно познавателното направление Уфология.  Е…и   какво могат да разберат младите хора, необременени от „кретенизмът на академичните догми и постулати…”  Ужас!!!…а да тиражираш ,че уфологията е псевдонаука” „това е равносилно да обявиш жив и здрав човек за мъртвец. Защо…? Кому е изгодно това идиотско състояние на нещата днес в света на уж информационния век в който живеем!? Отговори много, различни и разнопосочни. Но, според нашите БУМ-анализатори, това е резултативен вектор  на  някаква световна графика-таблица за управление на човешките общества и от там, ако изследвача познава тези опции,  всичко идвало на мястото си. Така всички въпроси произтичащи и свързани с проблематиката НЛО получават уж адекватен отговор, но не и истината за феномена НЛО  и произтичащите от това стотици други питания. Т.н. наука и слугинажът и дават „мило и драго” ако имат поръчка да изкажат мнението си за НЛО и прочие…Получват похвали, поздравления и дори добри хонорари, ако са си свършили добре работата – т.е. ако охулят и низвергнат уфологията и уфолозите.
Лично аз мисля и съм убеден, че днешната т.н. наука е главният препъни камък пред изследователите на всичко сързано с НЛО. Веднага казвам защо мисля така. Защото никой никъде, никога не е изказал определение, не е направил дефиниция, не е пояснил що е това Енергия!? Именно в това понятие и разбиране за тази категория се крие главния отговор за НЛО!
Защото, ако се знае и разбира каква е същността на Енергията, винаги и веднага може да се намери отговор за НЛО – какви са, откъде са, защо ги има, извънземни ли са или нещо по-друго, например околоземини наши предци и т.нат. и т.нат.
Защото, ако се знае същността и  природата на Енергията, веднага, автоматически всички и всякакви загадки около нас и с нас ще намерят обяснение. Накратко и ясно, без познание, без фундаментално знание, без разбиране дълбоката същност на Енергията никога и никой няма да успее да се приближи до истината за НЛО и Извънземието като такова и каквато и да е е загадка от древността. Всичко останало е друго, а другото – друго!
И така…стигаме до удивителните и смущаващи факти относно проектите на нацистите,респективно болшевиките  за издирване на артефакти за съществуване на древни неземни технологии от предпотопни времена в дивата пустош на Тибет, пазени и  съхранявани от будиските монаси. Как хитлеристката наука се е добрала до тази информация засега не е известно. Именно нациската наука,  облякла дрипите на окултизма и езотериката е в основата на всичко случило се тогава. А ни заблуждават и манипулират, че нацистката експедиция в Тибет е търсене доказателства за величието на арийската раса. Пълен смях и детинщина. Добре нека го кажем иначе.
В нацистка Германия има прекалено известни организации като например „Туле” , „Врил” и прочие. Но малко се знае за обстоятелството, че  „Аненербе” е създадено с личната благословия и по лично указания на Адолф Хитлер. И това е така защото всички научни дейности тогава се провеждат под контрола на научния отдел на СС „Аненербе”. Иначе казано, иначе разбирано, „Аненербе е научен институт на Националсоциалистите тогава и е препълнен с водещи представители на тогавашната немска наука. В тази нацистка научна  система са работили около 7 хил. човека – известни археолози, антрополози, биолози, генетици, историци, психолози и прочие…Прекалено интересно и любопитно е обстоятелството, къде са се дянали тези специалисти след края на ВСВ !? Но не е неизвестно, че Вернер фон Браун, създателя на САЩ- ракетите за орбитални полети около Земята са именно в резултат на неговите нацистки знания и умения формирани в Германия по времето на Фюрера. Той е и бащата на първите ракети Фау-1/V-1/ и Фау-2 /V-2/ използвани през ВСВ за удари срещу Англия.

 

    ПРАВИ  Рабден Хази (планински водач),Кайзер Бахадур Тхапа (преводач),Шефер. СЕДНАЛИ :Краузе, Геер, Винерт,Бегер.

НАЦИ РАКЕТА :Фау-1

НАЦИ РАКЕТА: Фау-2

Ами тогава…тогава се появява питането, а къде са другите спецове на нацистите….мъгла, идеология, пропаганда и политика, това е днес положението. Ала трябва да се отбележи, че  има достатъчно и предостатъчно факти и документи за състоянието на следвоенната техника, технология и наука по света, продукт на нацистките изследвания, експерименти и разработки. Това обстоятелство компенсира повсеместната секретомания и конспиратология на т.н. „велики сили”. Само си помислете и си представете – в края на ВСВ към Русия е композиран цял влак с трофейни вещи и документи. Днес, от позициите на изминалото време се разбира, че най-важните документи в този влак се съотнасят към търсенето от нацистите на артефакти за съществуването на древни технологии относно съществуванетто на артефакти за  неземни устройства, уреди и апарати използвани преди всичко във военното дело на предпотопните ни отци и „предци”! Стоп!!!
Именно тук, в анализите  на документацията се появявя подозрение – как и кой е информирал болшевишкото разузнаване за възможността в хималайските планини и специално в Тибет да се съхраняват артефакти, неизвестни на днешното човечество, като в същото време е известно, че в СССР вилнее див и кошмарен атеизъм и болшевиките се отнасят с неприязън към религиозните сведения за древната човешка история. Що се отнася до нацистките информации за Тибет, тук нещата са почти ясни и разбираеми. Явно разузнаванията и на двете държави взаимно са обменяли информация. Знайна мъдрост е, че когато нещо не може да се постигне с малко пари, може веднага се реализира с много,много пари и навярно това е и обяснението. А според нас това е и предизвикателно към уфолозите ! Криминалния подход не е чужд на истинските и автентични уфолози… навярно и в случай като този ще се наложи да се използва. Но, древната мъдрост гласи, че времето е еднствения критерий и съдник за обективата истина относно човешката история.
Естествено  при всеки нормално и здравомислещ човек се появява и питането,  как се случва така, че и болшевики и нацисти тръгват сляпо на изследователски експедции към неизвестния, мистичния, екзотичния и почти езически  Тибет, а в същото време държавите им са подвластни на идеологически доктрини, които в днешно време са анатемосани!? Каква е мотивацията им за търсене на супер военни технологии от древността!? Някой в състояние ли е да даде обективен отговор!? Има подозрения, има предположения, има неясни и неточни формулировни и т.н., но категорично еднозначно становище няма.
Не може да се вярва на твърденията, че и нацисткито и болшевишкото разузнаване са имали бегла представа за съхраняваните и пазените в сакрална тайна древни извънземни технологии, преди всичко и най-вече при използването им за военни цели. Колкото е възможно, толкова е и вероятно „мъдреците” на тези държави да са се докоснали до информацията донесена от разузнаванията им и да са взели еднозначното решение – да се отправят проучвателни експедиции за  да се издирят автентични факти. Няма да пренебрегнем и разбирането на някой уфоизследователи, че височайши представители на известна световна религиозна секта са били най-заинтересовани от издирването на древни свидетелства за произхода на човешкия род, знания и технологии, респективно за да ги инфилтрират в своите си религиозни тези, доктрини и идеологии. Така масата, народът, обществото се управляват лесно и безпроблемно. Появиха се публични съобщения, информации и твърдения, че известния автор на  поредицата от седем книги, като  първата е  „12-та планета” е използвал информация от бошевишкото и нациското разузнавания, т.е. изворът за сведенията му са от  документите на тибетските експедиции. Добре е известно, че и в нацистките научни кръгове и в комунистическата академична върхушка е имало представители на тази особенна и специфична световна религиозна секта. Именно те са „дърпали конците” в посока към издирване на артефакти от предпотопни времена за целите на политуправлението им тогава, та до днес! По този неявен и подъл начин вероятно са желаели да докажат и писанията в някаква уж тяхна божествена книга. Ала сега след появата на бял свят на множеството документи и  разконспирирането на „тибетските експедиции” става ясно, че авторът на тези шумни седем книги, със сигурност е представител на тази религиозна секта и е имал достъп до архивите на КГБ и Аненербе. От там е заимствувал множество информация за протоисторията на планетата ни и под формата, че е единствения преводач на шумерски текстове  и предлага исторически сурогат във формата на хипотеза за произхода на живота на Земята и т.н. и т.н. Има и друго разбиране на обстоятелството, как так и болшевики и нацисти са имали почти съвпадащи си цели при тибетските експедиции. Отново  идват на помощ и за уточнение фактите. Знайно е , че спомената секта е имала контакти, влияние и решаваша дума на основание притежаването на финансовите институции и на „запад” и на „изток” , поради което никак, ама никак не учудващо съвпадението на целите и задачите, които са имали  комунягите и немците. Имали са така да се каже „двойни агенти”. Нищо ново под небето…!?
И какво от това…питам се аз!? Факт, това е !!! Така е и днес…моля моля…има инфо….!!! Точно поради това в интерес на своите си политамбиции и съответно идеологически намерения се случва така, че   почти по едно и също време и германци и болшевики се устремяват към нещо  уж непознато и предизвикателно, но ако бъде открито и с възможност за диктуване на условия при правене на световна политика. Естествено, ако се сдобият , ако притежават знанията и уменията на древните цивилизации по планетата ни. Няма сериозни и еднозначни изследвания, но има подозрение, че и болшевиките и янките с помоща на привлечени нацистки учени отново по едно също време разработват и експериментират атомните бомби. А защо да не се направи корелация с тибетските експедиции? Като че ли всичко се обяснява или прояснява.
Да вървим напред  за да се докоснем до наскоро разсекретните документи.
Съвсем напосоки избираме в началото да започнем с болшевишките трофеи. Там има хиляди нацистки страници с текст, чертежи и указания. И така, историята показва, че преди да бъде свален от власт, весдесъщия, прочут и прословут евреин, известен като извергът- началник на НКВД  Лаврентий Берия е получил информация-доклад, съдържащ резултатите от съветската експедиция през  1925-26 г. в Тибет. Основната цел на тибетската експедиция била да проучи възможността в Хималаите да има древно неизвестно за науката оръжие. Другата задача на руснаците била провеждане сред тибетските монаси-лидери на съответната революционна пропаганда. Болшевишкия екип е под командването на евреина Яков Блюмкин, водещ и овластен съветски чекист. Респективно в секретния доклад се споменава още, че в подземията и пещерите си, тибетските монаси пазели секретите на всички минали цивилизации които някога са съществували на Земята. По твърдението на Яков Блюмкин те били пет заедно с тази, съществуваща днес. И редица още колкото екзотични, толкова и многовъпросни описания, твърдения и становища. Това сведение внася повече покой и става видно, като че ли съветската експедиция е в началото на нещата, т.е. тя първа посещава Тибет.
И така до ерата, овластяването и  властването на друг човек от тази световна религиозна секта- Юрий Андропов генерален секретар на ЦК на КПСС (1982-1984), председател на Президиума на Върховния съвет на СССР (1983-1984), председател на Комитета за държавна сигурност./само за сведение, името на баща му е Владимир Константинович Либерман  а името на майка му е Евгения Карловна Флекенщайн….и т.н./. Именно по времето и властването на Андропов-Либерман и по негово разпореждане  в СССР са създадени аналогични на нацистките обществата „Туле“,“Врил и „Аненербе”, научни организации в СССР и имащи кодовите названия „Ромб”, а в папките-документи за делово ползване с кодовото название „Орион”. Според наличната и достъпна информация Яков Блумкин  изпада в немилост пред съветските власти през 1929 г. вероятно поради духовната  промяна, която  се случва с него след тибетската експедиция. Именно тогава той демонстрира пацифистки убеждения и напълно е разбираемо, защо е отказвал да направи официални доклади и да разкрие всичко, което е видял при монасите в Тибет. Отказът му да разкрие пълната информация пред болшевишките секретни служби решава и съдбата му. Отдавна е известно, че това е времето на репресиите в СССР и в последните дни от живота си той все пак съобщава някой много специфични неща които, кой знае как стават достояние на нацистите. В протокол от разпитите му има негово признание-твърдение, че в Тибет той е получил информация и конкретни сведения за някакви древни, предпотопни „хипертехнологии” скрити под ледовете на Антарктида в подземни и недостъпни сега градове. Имало летателни апарати движещи се безшумно с огромни скорости и някакво оръжие с което можело да се унищожат  за секунди големи градове по планетата ни. Няколко дни след разпита му  е екзекутиран по бързата болшевишка процедура. И така неговите информации потъват в болшевишко забвение, на пък нацисткото разузнаване прави приоритетни планове за изследване и изучаване на древните знания.
Но Юрий Андропов -Либерман подновява старите болшевишки научно-политически находки и на основание проектите „Ромб” и „Орион” в СССР се започва сериозно изучаване на архивите от времето на експедициите на Блумкин. С каква цел, каква мотивация, какви перспективи се преследват и въобще някой знае ли какво става в мислителниците на безкрайно овластените държавни шефове преди и след „падането на берлинската стена” ,та до днес!?  Какви са резултатите вероятно скоро няма да разберем, но пък затова имаме достъп до някой документи отпреди 60-80 години.
Тук отново и пак ще кажем видно и разбираемо е за всеки мислещ човек, че е абсолютно двуличие :
първо- това което се пише, твърди и внушава, уж че НЛО=UFO , респективно уфологията днес занимаваща се с изследване, изучаване и квалифициране на всички заслужаващи доверие и еднозначни факти относно този необясним феномен е псевдонаука и не заслужава вниманието на сериозните учени /все едно и като че ли има и несериозни учени/ и
и второ – отново и пак е видно и понятно, че т.н наука облечена в разни дрешки-епитети като например академична, консервативна, авангардна и прочие еквилибристики, не е  пепел в очите на зрящите, точно обратното, става тотално понятно, че си правят ужасни и непредвидими експерименти с хората, които са съхранили личното си мислене, позиции и становища относно древната история по Земята, знанията и уменията, които са имали нашите предци и това се превръща в особенна рефлексия. Със същата сила  връщаме бумеранга и да се знае и разбере, че уфолозите не могат да бъдат зомбирани. Нашето становище е категорично, т.н.наука не е това което е. Тя е инструмент за въздействие, влияние и манипулиране мисленето на нормалните люде. Прочие… това има пагубно влияние особенно върху младите и необременени от «високи» научни знания. Който е окат и мислещ нека внимателно види, прочете и анализира всичко, което предлагаме като онагледяване на историята за която са изписани хиляди страници, но и смешни!!!
Мислим, че ще бъде освежително, ако припомним някой уж известни, но почти непопулярни сведения относно това което се е случило преди повече от 80 години, особенно и специално, когато идва на власт Хитлер и неговите нацистки-съпартийци, учени, хора на изкуството и всякакви останали интелектуалци. За да се знае… и помни…това е исторически урок, от който нищо не сме се поучили и разбрали!!!
През 1938 г. под егидата на Аненербе – хитлеристка Германия  /Ahnenerbe = родово наследство/ към Тибет се отправя експедиция под ръководството на Ернс Шефер /E. Scheffer/. Добре е да се знае, че той вече е бил в Тибет /1931-1935 / и наверно това не е без значение за успеха на нацистите. Съставът на групата изследователи : Ернс Шефер – ръководител, Бергер Бруно – антрополог, Карл Винерт – геофизик, Едмонт Гир – спецтехник, Краузе Ернст – оператор. Предварително са определени целите : класификация на расите н Тибет, търсене на нордически признаци и черти сред населението, търсене факти за мистичната страна-Шамбала, установяване на дипломатически контакти.Това са официалните данни. Какъв ужас, каква измама!? Нима премълчаването на факти не измама и манипулация? Какво трябва да означава безцеремонното скриване на истинските цели и задачи на нацистите и същевременно повсеместното внушение, че едва ли не 5-членната немска експедиция ще промени из основи научното разбиране за историята на човешката цивилизация и ще наложи расистката теория на Фюрера в посока към  глобално разбиране произхода на човечеството и човешките раси!? Няма интелигентен, зрял и мислещ човек у нас, който да не е гледал док.филм или не е видял безпардонното тиражиране на фотоси, от които е видно, как нацистите измерват лицевата част на хората, как изполват шуплер за измерване черепите на тамошните хора, как зловещо се усмихват когато  Есесовците се фотозаснимат за спомен с томошни деца и т.н и т.н…..но  това е друга тема с други измерения и други анализи.
Наистина прави впечатление, че никой, никъде не споменава за други цели и задачи на експедицията. Ала
От изтеклата информация става ясно, че главната, основната цел на нацистката тибетска експедиция била да се проучи възможността в Хималаите, респективноТибет,  дали е имало  останки или артефакти на предпотопни супертехнологи и познания за древно неизвестно за науката оръжие. Това не се знае от обществеността и всички упорито мълчат и се правят на „ощипани моми”. Защо, ето това е въпросът, отговорът всеки да си потърси! Но, в този ред на размисли трябва да отбележим едно важно обстоятелство. Как така нацистите първи изнамериха и произведоха бойните ракети „Фау-1 (от нем. Vergeltungswaffe/… или  Фау-2 „ , не е ли това резултат от експедициите им в Тибет?! Как така в САЩ създадоха първия експеримент за полет до Луната, как така руснаците първи излетяха в космоса, как така всичко което се случва с космическата летателна техника днес има дълбоки корени в нацистките инженеро-технически разработки и „открития”, които по презумпция приемаме като резултативна опция от тибетските им експедиции!? Има ли , съществува ли обективно разсъждаващ човек, който да отрече направеното от нацистите, особенно в света на високите космически технологии.  Пълна смехория ще бъде, ако някой каже, че съветската научно-техническа мисъл е създала и първия изкуствен спътник на Земята. Дали това отново не е резултат от огромната „трофейна” информация и дали имаме основание да мислим така!?
Битува разбирането, че в болшевишките трофей се съдържат само документи, а някой направил ли си е труда да изследва и изнамери колко нацистки пленници бяха в сибирските лагери и колко представители на инженерно-техническата нацистка мисъл  измряха от глад и студ там…нещо повече, колко от нацистките пленници бяха на разположение на т.н. руска научна мисъл, някой въобще знае ли това обстоятество или ако знае, защо се премълчава, това не е ли лъжа и манипулация!? Възниква въпросът, болшевиките използвали ли са знанията и уменията на нацистите, които респективно са придобили вследствие на тибетските си експедиции!? Тук е резонно да се каже отново, че болшевишкото разузнаване за първи път се докосва до информации, които никога и никой от т.н. общественост или простолюдието не трябва да разбере. И всичко се закопчава в папки „свъхсекретно” Защо?! Е, защото така лесно се командва и управлява народът, а Адолф Хитлер е казал, че „народът е стадо”…това пък ако не пълна дивотия?!
Въпроси,въпроси, въпроси….без отговори…
За да успокоим взорът ви към следващите документи, добре ще е да огласим и информацията, че за разлика от болшевишките експедиции посетили Тибет, именно нацистката е носила със себе си идеята на Фюрера за нов световен ред и порядък на основата на расови признаци и идеята за свъхчовека…!? Какво да се прави, и тогава и сега има люде които са съгласни с тази постановка. Защо да премълчаваме обстоятелството, че и СССР и Англия тогава са имали други намерения и държавните им поръчки в посока към тази част от света са абсолютно неприемливи за нас сега. Ще го кажем така, англичаните не са искали СССР да разширят границите на своето влияние в Китай и Тибет, оценявайки  това като плацдарм за проникване на комунистическите идеи в изгубените от тях по това време колонии. Вероятно поради това тибетците обърнали своя взор към нацистите с техните идеи за преустройство на света, доверили тайните си и им оказали топъл прием.

       П.П.Изказваме благодарност за съдействието на нашите колеги и приятели от Канада,Германия,Украйна,Русия -Екип БУМ и клуб“Мъдромер“

Фото-1

Фото-2  Такава е схематичната представа на нацистите за предпотопните цивилизации

Фото-3 Нацистите се опитвали да наложат някой рисунки от платото Наска върху планът на египетските пирамиди и да търсят взаимовръзка в древността

Фото-4  Архивен документ от който е видно, че нацистите са имали сведения, получени от тибетците за  „летящи чинии“ и вероятно за атомно оръжие….

Фото-5  Тук се вижда и подразбира, че „Аненербе“има информация за Антарктида и поради това нацистите организират експедиция до там

Фото-6

Фото-7….На тези фотоси е видно, че нацистите са се опитвали да проникнат в и под Антарктида и вероятните им планове са били за дислоциране нацистката върхушка на това място…

Фото-8  Карта на част от“Нова Швабия“/Антарктида/ и мястото където немците са търсили някакъв изчезнал град в предпотопни времена

Фото-9

Фото-10

Фото- 11

Фото-12    . …..Последните 4 снимки показват част от документацията за Яков Блумкин и саморъчно написаните от него предсмъртни показания

Фото-13 Част от протокола в който Блумкин отказва да е сътрудничил на нацистите и  се споменава за някакви супертехнологии в древността, за които той е имал сведения от тибетските си „разходки“

Фото -14

Фото-15

Фото-16  От снимки 14,15 и 16 се разбира, че след разстрела на Блумкин  СССР изгубва връзка с Тибет и едва 10 г. след това някой си акодемик Савелиев,  шеф на секретна болшевишка лаборатория, обръща внимание на началниците си, че има нужда от повече внимание към нацистките документи, които той е доставил от Германия

Фото-17

Фото-18

Фото- 19

Фото-20  На снимки 17,18,19 и 20 се вижда как старателно е подготвяна втора тибетска експедиция на болшевиките под командването на споменатия акад.Савелев и чекиста Борис Зубакин, дори има и маршрутна карта за експедицията и възниква опасното питане, ако нацистите са търсили оправдание за расизма на Фюрера, какво тогава са търсили и искали да намерят болшевиките в Тибет!?

Фото-21

Фото-22   Черно/бяло и негативно изображение на някаква нацистка разработка, но досега не е разчетена, вероятно е със кодиран текст

Фото-23 Твърди се, че това е почти неизвестен до сега документ,съдържащ много интересни и впечатляващи сведения….

Фото-24  Служебна записка на Я.Блумкин 1925 г. относно тибетската експедиция

Фото-25  Официален доклад на акад.Савелев до шефът на спецслужбите, относно експедицията на Яков Блумкин, откъдето става видно, че болшевишката наука не е била „сляпа“ към древното минало на човечеството и интересът към тибетските сведения и информациите за протооръжията, протознанията и протоисторията ни е бил на висота и е пълна дивотия и глупост днешните  умници, академици и всякакви техни апологети да говорят, пишат и иронизират УФОЛОГИЯТА… Тъжна работа, но…и какво от това… сериозните и качествени изследвачи на древностите в това число и НЛО=UFO, си вършат съвестно работата и вероятно в близкото бъдеще някой генерални въпроси ще намерят и генерални отговори.

 

 

 


 

 

 

 

 

 

 

 

 Комантари с латински букви се изтриват автоматично