ИСТИНАТА, САМО ИСТИНАТА И ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА НЛО И ДРУГИТЕ ЗАГАДКИ

АНТИУФОЛОГИЧНА ЗВЕРИЛНЯ

ОМРАЗА, НЕТЪРПИМОСТ И ЗЛОДЕЙСТВО

                                                               ВНИМАНИЕ !!!
Съобщаваме на всички посетители на нашия website, че свършека на злостните, недобронамерените хора и всички подобни им у нас в България нямат свършване. Те се роят както в пчелен кошер, но са по-опасни от осите! Поради това нашата Уебстраница беше нападната и взривена. Заради НЛО-несъгласие с някой наши публикации. Въпреки Нет-защитата…!? Наложи се да правим тотални КОМП преинсталации на архив и взаимни комуникации, но цената е загуба на 99% информация. Всуе!!!
Молим ви да ни извинете, ако някога се наложи да се позоваваме на ваши писма, становища, препоръки и ако не можем да го сторим т.е. да ви цитираме винаги си спомняйте, че у нас в Бг има гадни мръсници, които правят мръсотии на тези с които не са съгласни. Това е!!! Всичко останало е друго, а другото е друго!!!
екип БУМ и КГПА „Мъдромер“

Естествено никога не сме реагирали реципрочно на подобни „пратки“ до нас.
Безполезно и безсмислено е, мислим ние. По-добре и по-продуктивно ще бъде ако поканим тези млади и читави българи да се присъединят към нашата общност. Така българската уфология ще се сдобие с още и много нашенци,   качествени компютърно-грамотни люде, които ще са безкрайно полезни за изследване, анализ и квалификация на всичко непознато, неизвестно и неотъждествено с критериите на т.н. съвременна наука. Истинска радост ще бъде, ако използвате предложените от нас адреси за контакти и заявите волята си за участие в нашата уфодейност. Така бгуфологичната  общност  ще се изравни със световните стандарти. Нека всички заедно да разсеем мъглата около загадките.
С пожелание за просперитет и успехи на нашите качествени опортюонисти!!!

 Комантари с латински букви се изтриват автоматично