ИСТИНАТА, САМО ИСТИНАТА И ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА НЛО И ДРУГИТЕ ЗАГАДКИ

НЛО-ЕКСПЕРИМЕНТИ С ХОРА И ЖИВОТНИ ИЛИ ЖЕСТОКИ И БРУТАЛНИ НАУЧНИ ИЗДЕВАТЕЛСТВА !?

НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ ИСТИНАТА !?…

Защо всичко около скверно-садистичното обезобразяване на хора и животни в Америка е  забулено в пълна мъгла!? Твърди се, че първите известни случаи за обезобразяване, осакатяване и зловещо убиване на хора и животни /крави и всякакви домашни  говеда/ в Съединените щати са били публично огласени в началото на 1960 в Пенсилвания и Канзас. Шумно огласени през 1988 г. са и случаите на осакатяване, обезобразяване и убийство на хора в Бразилия и Аржентина. Добре….дори и да е така, какво от това? Мълчанието е идеална храна за скептиците.

Това е проблемът- има факти, има публикации, има и опити за анализи- но няма категорично, еднозначно неопровержимо становище на „т.н. съвременна наука”, защо, кой е заинтересован от това издевателство,  дали изобщо „т.н. учени” имат бегла представа за тази злокобна дейност, за това кошмарно състояние проявяващо  и в наше време, както  пишат и свидетелстват експерти от САЩ !

Главният ни мотив да наченем тази публикация е наличието в архивът на уфологичния клуб „Мъдромер” на снимки-аналози относно странното и кошмарно осакатяване и обезобразяване на фауна в САЩ . Ние погрешно допускахме, след като през 2009 г. получихме в „Мъдромер” фотодокументи за подобен прецедент у нас, че пролемът е приключил. Фотошоп!?…да ама не!!! Жалкото е ,че нашите уфолозите са нетърпеливи и мислеха, че  „убиване” на дива фауна у нас с особени белези и идентични с белези при обезобразяване на добитък в САЩ са две различни неща. Всуе!!!

Показваме автентичните снимки предоставени на „Мъдромер” от наш читател и съответно аналогични на фотоси публикувани в САШ и в световни уфо-сайтове. Който иска, желае и може да прави изследователски анализи има възможност да реализира своите умения, след внимателното гледане и разглеждане на представените фотодокументи.  Малко предистория за нашенските снимки. Авторът на снимките и свидетел на събитието, Тошо Владимиров случайно съзрял нещо интересно и впечатлително. Прочие това се е случило когато той и приятелите му скални катерачи-алпинисти са решили да катерят стръмен скалистия бряг на р.Дунав в околностите на обект Стълпище около 25-30 км в посока запад от Русе. Сутринта рано изкачвайки стръмния бряг на реката, горе на равната скала в храсталаците случайно забелязват нещо необичайно и го щракват на фотоапарата. Но, в края на разходката си на връщане, като трофей за спомен решават да си вземат рогцата на сърничката, която е ситуирана в дървовидния храсталак там. И ето изненадата… виждат, забелязват особена, впечатлителна и необичайната дупка по кожата на животното и веднага фотодокументират видяното. Идеален кръгъл отвор, около и повече от 15-20 мм върху кожата на животното, което е изсъхнало, мумифицирано, а не разложено, както става в обичайните случаи. Без никакви следи от възможно насилие наоколо, без никакви следи от кръв. След това идват и консултациите с уфолозите…но напразно.

Уфо-мъдромерите някак си остават предубедени, че на тези снимки не трябва да се доверяват 100%. Така е…случва се и при най-добрите и качествени изследователи. Следва пълно мълчание и тишина. Та до днес!!! И ето че денят на сериозната уфодейност настава! След продължителна международна консултация и  обстоятелствено анализиране на световно известни фотодокументи за обезобразяване, осакатяване и убиване на животни и хора, разбираме че у нас има прецедент. Но това е обикновена, банална сърничка. И какво от това? Диво животинче, нали!? За нас е актуално обстоятелството, че имаме, налице са  идентични прийоми и техники за тези зловещи обезобразявания и умъртвявания на животни, както у нас, така и зад океана. Защото, както е видно от фотодокументите, вероятно става реч за специална биопсия при животните. Специално относно особените и специфични, абсолютно правилни разрези, отвори или дупки по телата на животните, а и по хората, като че ли водят до мисълта за злокобно експериментиране,  предшестващо днешните методи за лапаротомии, ендоскопии и разни подобни безкръвни операции. Но, веднага възниква и питането, кой има и притежава такава супер авангардна техника и технология преди 60 и повече години, когато се появяват първите обезобразявания на животни в САЩ , как така и у нас сега има идентичен факт и фотодокумент !? Оттук започват и трудностите за постулиране на някаква приемлива хипотеза, мислим ние. Защото никой , никъде, някъде не е публикувал или предложил читава, адекватна, неопровержима и еднозначно категорична хипотеза за обяснение на този чудовищен факт – обезобразяване, респективно убийство на животни и хора по тъжната ни планета.

фото-№1….Русе, сърничката с безкръвна перфорация

фото №-2 ….Русе, дупката, отворът като че ли е направен с перфоратор !?

фото №-3 …. перфорация върху човешко тяло….!?!?!? кошмар…

фото №-4 ….стрелката показва идентичен отвор-перфорация…в САЩ

 

фото №-5 ….много внушително показване на „перфорацията“…САЩ

фото №-6…навярно само късогледогеометричните няма да видят и прозрат идеалния кръгъл разрез без кръв и никакви следи…..а ние мислим че това е качествен аналог на фотодокумента от Русе.

Няма как да подминем уж сериозните, но кухи и празни от съдържание разни тези, хипотези, становища и словесни еквилибристики на световно известни коментатори по тази тема. Всички те, тотално и без изключение вкупом и единогласно пишат, повтарят, папагалстват взаимно и внушават едни и същи смехории.

Т.е. нещата уж са изяснени и идентифицирани. Така ли е!?

Първо трябва да се видят фактите, фотодокументите и след това всеки, който е в състояние сам да прави анализи и квалификации, нека го стори, ако има остатъчно мислене.Наистина тук ще пропуснем ироничните, саркастични и глупави интерпретации. Известни са!

Но, не можем да не представим онова нещо, което се нарича „сериозен научен анализ”, само и единствено защото е публично афиширан и артикулиран от високопоставен специален агент на ФБР-САЩ. В доклада на ФБР агента Кенет Ромел за осакатявания и умъртвяване на  едър рогат добитък  през 1979 в САЩ е постулирано ясно и категорично, че по време на ВСВ / WWII – така е на английски/ мнозина представители на нацистката наука са правили чудовищни биологични експерименти и изследвания с хора и с животни. Това е  факт, виден от документите, които сега са притежание на американците  като трофеи от войната. И следва по-ужасяващото. През 1945 г. американското правителство привлича или „внася” в САЩ множество немски учени и експерти работили за нацистка Германия, за да ги включи в американски проект наречен „Операция Кламер” / Operation Paperclip/ . Каква е била целта и пъкления  замисъл на янките, никой не може да отгатне – всичко е засекретено. Това била сторено уж поради факта, че там зад океана не са желаели нацистките специалисти да попаднат в ръцете на СССР-науката тогава. Като че ли има някаква разлика дали тези фюрер-спецове са попаднали като плячка-трофей в ръцете на СССР или САЩ!?  Добре е да се знае, че мнозина от тези експерти са и в основата за създаване 1940-1950 г. на ракетната техника и реализиране на известните сега NASA –проекти за овладяване на Космоса и лечение на множество различни болести  при хора и животни. В доклада на този специален ФБР-агент пише дословно:

      „През 1986 г., една от най-големите новинарски истории беше катастрофата в Чернобил. Радиоактивния облак обиколи земното кълбо в продължение на най-малко осем години. През този период, ние откриваме, че размерът на осакатяванията на едър рогат добитък скочи до небето. Преди това се съобщаваше за средно 600 неидентифицирани случаи на говеда- осакатяване за една година. От 1986 до 1994 г., повече от две хиляди случая биваха съобщени за една година…” /курсив наш/

Много елементарно си проличава съвременния „Пилат Понтийски”, измивайки си ръцете с чернобилската катастрофа. Не бива да се забравя че събитията се случват в разгара на „студената война”, а това е период когато противопоставящите се „велики сили” използваха всякакви методи за да се дискредитират. Поради това обстоятелство ние мислим че този ФБР-доклад е предназначен за съвременните тогава и днес млади хора и всички останали наивници и лаици, които като чуят абривитурата ФБР изпълват душата си и духът си с много любов и надежди.

1-….фото САЩ…автентична снимка, изследвана и квалифицирана….

2 ….популярна снимка за издевателство над животни в САЩ

3….много специфично и особено избирателно обезобразяване на животните в САЩ….поражда въпроси без отговори…

4…защо и за младите животни-телета са използвани отвратителните но непонятни „техники“ за обезобразяване….

5…. непонятно е какъв е смисъла и идеята да се правят тези жестоки „обрязвания“ /биопсии/!?!?!?

6….особено важен фотодокумент за убийство и обезобразяване на домашно животно …защото по-долу се вижда нещо още по-многовъпросен фотофакт….

7….. тук вече нещата стават научно-неприятни…под животното се появява това непонятно обгоряло очертание на формата на животното….защо, как става това, каква е причината, механизма, технологията която е използвана, време и специфика на устройствата за действие…и стотици още подобни въпроси….

8…. когато на един фермер му убият и обезобразят 8-9 високопродуктивни животни, тогава всеки такъв човек забравя за всички и всякакви НЛО-хипотези и теории…вероятно по-важно е вие какво мислите…

9….Аржентина…ужасно обезобразяване на аржентински кон….

10….не е за вярване…но и африканските гиганти не са оставени на мира..

11…има, съсъществува само един въпрос…защо,защо,защо !?

Очебийно, очевадно и очевидно е обстоятелството, че и до днес в СССР-Русия няма автентични разсекретени факти и документи за обезобразяване на животни хора. Навярно КГБ си е свършило добре работата по скриване на всичко, което са знаели или вършили. Не е за вярване , че на огромната руска територия не е имало, не се е случвало убийство и обезобразяване на животни !? Подозрително и загадъчно изглежда подобно обстоятелство.  Обратното, в САЩ има уж изтекла информация и  множество факти и фотодокументи за осакатяване и убиване на  домашни животни там. Нещо повече такива сведения има и по другите части на света. Ала най-кошмарната информация е за особенно зловещо убийство и обезобразяване на човешко същество. На Човек! Вероятно и само отявлените скептици ще си мислят, че това е спекулация. Но, има информация за добре проучен случай. Затова не желаем да дебатираме. Ето какво е публикувано : в известния  сайт  „http://www.prufon.net/2013/09/the-most-worrisome-of-alien-abduction.html…… A sinister murder beyond our comprehension” в свободен превод „зловещо убийство извън нашето разбиране” ! Прочие има и подробности. Историята започва на 29 септември 1988 г., когато две млади момчета  намерили тялото на мъж с лице и тяло обезобразени до неузнаваемост до язовир, който се намира на юг от град Сао Пауло, Бразилия. Полицейско разследване заключва, че това убийство надхвърля дори и най-болното мислене на манияци и психари. Аутопсията разкрива много повече за това какво се е случило, от това което полицаите са открили. Официалния доклад от аутопсията гласи: „Ние наблюдавахме отстраняването на дясно и ляво орбитални области, изпразването на областите подмишницата, устната кухина, фаринкса, орофаринкса, дясната и лявата страна на шията, корема, таза и дясно и ляво региони на слабините. “

Разрезите бяха направени по лицето, гръдния кош, корема, краката, ръцете и гърдите, по раменете и ръцете, има перфорации от приблизително 1 до 1,5 см в диаметър, където са били извлечени тъкани и мускули. Ръбовете на перфорациите са еднакви по размер. Гръдният кош е намалял в резултат на премахването на вътрешните органи”.

ф-1….от Нета

ф-2 не е за гледане от деца и баби….

ф-3 ….факт известен и премълчаван от СМИ…защо ли…

ф-4…наистина е анти-човешко да се гледа и вижда …но е факт, не можем да си затваряме очите пред издевателствата….

5….по-горе показахме дупката-перфорация като аналог на подобна върху сърничката от Русе ….само за размисъл на мислещите!!!

Добре стига толкова, казват сега наукофилите, астрономофилите, всички и всякакви уфофоби , а също така всички и всякакви иманентно притежаващи специфична „фобия” или „филия” и незнаещите че попадат в графата манияци, посредствени, първични, първосигнални и прочие повлияни, т.е. зомбирани от Тв и СМИ,  немислещи днешни съвременни човеци.  Ние мислим, че ако все още има някой, който мисли че дотук представеното е спекулация, най-вероятно той е или садомазохист, или е с болно съзнание или си мисли че никога никъде няма и не са извършвани зловещи гнусни и изправящи косите на нормалния човек издевателства над животни и хора. Именно последния  случай прави южноамериканския факт толкова зловещ, безумно  ужасяващ!  Осакатяването и екзекутирането са извършени с неподозирана от някой уж вещ специалист с бързина, точност и усъвършенствана техника по онова  време !?, че всякакво интелигентно разискване е безпредметно. Безсмислено и безперспективно. Защото според нас проявите и деятелността на екзекуторите-експериментатори имат характеристиките на перфектно планиран сценарий и режисура. Нещо повече всички следи от злодеянието са „изчистени”, което подсказва за добре свършена пъклена  секретна работа. Няма какво да се обсъжда, така ли е!?

Няма да е коректно в духа на написаното дотук, ако спестим някой тъжно-смешни, но и зловещи в същността си сведения за обезобразяванията в популярната НЛО-книжнина в СМИ и Интернет. Сума-сумаром там се тиражират папагализми и никой никъде не е направил заслужаващи доверие анализи и квалификации. Ще направим опит за свободно систематизиране на популярно внушаваните теории и хипотези , ала няма  да се ангажираме с квалификации. Празнодумие ще бъде.

Без никакъв свян и респект от мислещите люде по планетата ни, париимащите и париперящите интернетсайтове твърдят и спекулират със сведения за осакатявания, обезобразяване, респективно зловещите убийства на животни и хора, като твърдят, че всичките тези проявления са продукт и деятелност на религиозни общности и секти. Добре….нека хвърлим бегъл поглед върху тези категории, за да се ориентираме. Всичко е стоварено върху раменете на нищо неподозиращите религиозни хорица обслужващи без да искат и знаят, множество култове по света. Преценете възможно ли е нормални хора, упражняващи някакъв обред  присъщ на свободно цитираните от нас по-долу религии и съответните им култове да извършват  ужасяващи,  зловещи убийства за обезобразяване на животни и хора?

…….Юдаизъм и всичките му клонинги: Християнство, Римокатолицизъм, Православие, Ислямът, Протестанство и множество секти претендиращи за самостойни религии.

…….Индуизъм, Джайнизъм, Будизъм, Махаяна, Даоизъм Конфуцианство, Зороастризъм и множество подобни им източни религиозни общности.

…….тук трябва да се спомене и наличието на много и някой все още неизвестни, но все още практикуващи се религиозни култове зад Океана : традиционно от наследниците на ацтеки, инки, маи и живеещите в полярните области ескимоси…..

Другата популярна и предизвикваща весело настроение е тиражираната  версия че зловещите убийства и обезобразяване на хора и животни е практикуване на Сатанизъм във всичките му форми и проявления. Ала е добре да се знае и разбере, че това са свободни съчинения. Никой, никъде, никога не е представил убедителни, еднозначни и неопровержими доказателства. Защо трябва да вярваме на подобна версия….!?

Има и трудно промъкваща се в СМИ версия, че убийствата и осакатяванията най-вероятно е някаква тайна и нелегална мисия и усилия на американското правителство за изучаване и проследяване разпространението на болестта „луда крава”,…. без коментар, наистина смях в залата…защото историята е съвсем друга….

Няма как да пропуснем друга шеговитост, с удоволствие тиражираната версия за убийствата и обезобразяването на хора и животни от СМИ. Именно защото всички тези злодеяния били дело на  „chupacabra” , транскрибирано по нашему, това е дело на неизвестното, непонятното и неуловимо същество –чупакабра !?…Тук дори няма да си губим времето за илюстриране, крайно непродуктивно е, мислим ние. Мислим че тезата е продукт на скептиците….

Разбираемо е друго популярно становище. Имало съвсем естествени причини. Хищници, хиляди различни паразити, множество т.нар. чистачи в природата. О,кей, добре, хубава и приемлива версия, но няма доказателства. Има думи, приказки, наперени академични артикулации, словесни гимнастики, морални съвети, предупреждения и назидания, но не и реални изследвания и квалификации. Досега никой, никъде, никога не е предложил окончателно решение на проблема, не е представил приемлив отговор на въпросите произтичащи от множеството факти за обезобразяване на животните.

Естествено че накрая, не на последно място разбира се, отделяме време и място за най-шикозната и любима тема на СМИ. Лесно се пише, лесно се афишира, лесно се правят псевдо-анализи, лесно се интерпретира, но и много лесно се проявява безотговорност. Защото днес всеки  грамотен човек знае, може да пише и говори за всичко и винаги и има собствена хипотеза за обяснение на Извънземните и Извънземието. А когато стане реч за Извънземните, безкритично и папапагалски темата веднага, автоматично, иманентно  се свързва с НЛО или т.н. летящите чинии. В случая с обезобразяването на животни и хора, най-шумно и без да разбират че изпадат в смешно положение, всички които са се докосвали до проблематиката стигат до универсално валидния отговор- това е дело на НЛО и Извънземните !?! Ахаааа!

Няма тайни, няма загадка, няма мистерия. Всичко е ясно, изяснено, и приключено. В случая е валидно класическото СМИ-правило – темата е изконсумирана. И всичко свързано с дивотията наречена обезобразяване на хора и животни бива „забравена”. В интернетпространството нещата не са така ситуирани. Там регулярно и редовно  се появяват „новости” и то във художествен вид. А това е особено привлекателно за младите и подрастващите хора. И всеки компграмотен младок бърза да направи свой принос по темата. Любимото им занимание е фотошоп-графично и уфологично да пресъздадат агресията на Извънземните и техните престъпни деяния с отвличане на хора и животни за да ги убиват, осакатяват и обезобразяват, заради някакви непонятни и неразбираеми за нас земляните причини. Точно тук професионалните уфоскептици ехидно потриват ръце, демонстрират саркастична усмивка по ТВ-предавания и така до днес.Ние няма да спестим време и труд за да покажем какво са насътворили в Нета всичките тези юнаци без калпаци за да наливат вода в мелницата на всички и всякакви скептици……

1- смях в детската градина

2….всеки прогимназиален ученик може да сътвори такова „чудо“

3….незнайно защо, но много популярен сюжет в Интернета…

4….възможно приятен, но не приемлив сюжет в средите на сериозните и безкомпромисни изследователи на НЛО-абдукции /т.е. отвличания/

5….тук нещата вероятно отиват към психодиагностиката….

6…..Еееее, тук вече има и хеликоптер…авторът на тази картинка вероятно е четящ, но не особено мислещ человек…здрав да е !!!!

Не само трябва, но задължително накрая ще оповестим и нашето становище относно зверилнята, наречена осакатяване, обезобразяване и убийство на животни и хора. Според нас НЛО-експериментите с хора и животни е една екзотична, но не невероятна  версия. Ала възможността за жестоки и брутални издевателства  над земните флора и фауна, са не само, но и напълно възможни за реализация от онези т.н. научни структури и организации които отдавна имат ресурс за тези цели. Важното за тях е да се изнамери, да се открие възможност и механизми за управление на човечеството. Този извод произтича от ставащото по свето днес. Само мислещите анализатори се съгласиха с нас. Реторичното ни питане е , някой знае ли истината, кога ние баналните човешки биологични единици ще разберем кой и защо извършва тези издевателства !? Възможно-вероятно ли е тези чудовищни факти да са НЛО-експерименти с хора и животни, допустимо ли е предположението, че тези случаи винаги са били съпътствани от появата на странни черни хелрикоптери, за които никой никъде не предлага ясна, и точна информация!? Знайно е , че никъде никога не са намирани улики за нищо и като че ли всичко е неясна мистерия. Това е нашето становище!!!

Всичко останало е друго… а другото …друго!

 

……екип КГПА „Мъдромер” Русе и сатрудници БУМ

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Комантари с латински букви се изтриват автоматично