ИСТИНАТА, САМО ИСТИНАТА И ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА НЛО И ДРУГИТЕ ЗАГАДКИ

ИЗВЪНЗЕМНИТЕ – УРОДЛИВА МИТОЛОГИЯ ИЛИ ЗЛОВЕЩА РЕАЛНОСТ !?

ЛИПСА НА ХИГИЕНА И НИЩЕТАТА В МИСЛЕНЕТО

ЗА ИЗВЪНЗЕМНИТЕ

Различните извънземни – сивите, влечугоподобните, скандинавски тип и прочие имат различни роли, произход  мотивация и… изобретатели”! Иван Лазаров – бгуфолог

 

Никой не може да каже и потвърди еднозначно, категорично кога, кой и защо  измисли, публикува и тиражира в книжнината, СМИ и интернет термина Извънземни и Извънземие. Вероятно това понятие има исторически податки в писаната човешката история. Ала всичко зависи от превода да древни текстове, манускрипти, закодирани текстове и прочие… Но, нека се „вземем в ръце”! Да се говори и пише за извънземие, респективно за извънземни е колкото несериозно в познавателен аспект относно истината за съществеването им, толкова и отговорно заради мирогледният аспект на проблематиката. Защо ли това не се разбира? Или е проява на празнословие, пустословие или постмодерно мислене.Многократно сме огласявали, артикулирали и писали, че НЛО, летящи чинии и Извънземни и Извънземието са различни по своята същност неща-обекти, но никой, никога и за нищо на света няма да го съобрази. Защото така както им се плаща, така се продават, мислят, пишат, артикулират и

Добре…Така да е. И какво от това!?

Нека акцентираме тематично по друг начин. Повсеместно днес и сега по разни СМИ се подвизават разни титуловани, авторитетни и в същото време неадекватни на фактологията самозвани, самоназначили се уфолози у нас и без капка свян, говорят и шумят за Извънземните. Има ли истина за съществаване на извънземни  и къде е тя!?

Може би е в бюрата на академичните светила!? Възможно е истината да е в тайните автописаниия в тетрадките на контактьорите !? Може би истината е във се още неразчетените текстове на „кумранските свитъци”, в неразчетените клинописни текстове на шумерите, в египетските книги на мъртвите, а защо не в митовете и легендите на северните и древните източни народи…и т.н и т.н……А дали някога ще узнаем истината, знае ли някой!?

Извънземните !?

„Извънземните са предполагаеми живи същества от други планети, звездни системи и дори галактики. Досега съществуването им не е доказано научно.” Да, науката си е казало тежката дума. Извънземни няма! Казано е и е написано ясно, разбираемо и пределно точно. И точно тук започват проблемите. Точно тук започват спекулациите и манипулациите. По никакъв начин не могат да се стиковат , от една страна внушаваните днес научни познания, респективно начно познаваемия свят със средствата на днешната научна парадигма и от друга страна същите тези научно-парадимални методи да са бариера пред изучаването на познатия, видим и осезаем свят. Без да правим някакъв исторически преглед и систематично представяне на аргументите ни за този кратък извод, съвсем лаконично и разбираемо ще споменем, че тотално всички закони и закономерности в науката /физика, химия, биология, астрономия и проч./ не разрешават пътуване извън слънчевата система в разумно и приемливо за нас време. Особенно и специално фантасмагоричните уравнения на Айнщайн. Също така според днешните научни истини, внушавани ни от всички и всевъзможни писания, за да има и съществува някъде разумен живот, той трябва или поне приблизително е потребно да бъде подобен на земния живот. Може да продължим да изреждаме подобни научни съображения за възможността да има извънземен живот, но не и вероятността да съществува. Според нас това е чисто езоповски маниер при постулиране на извънземни научни тези, хипотези и аксиоми. Ала спираме тук. Единствено и само защото пустословието не е наш стил.

Според нас проблемът може да има и формата на казуса –извънземните и науката днес. Т.е. има наука – няма извънземни. Няма наука – има мистицизъм, окултизъм, езотеризъм, скептицизъм и всякакви подобни „изми”, ала има извънземни. Тогава, какво следва…. Смях и веселба. Защото всичко свързано с Извънземните и Извънземието безукорно точно и безпардонно показват днешната нищета в човешкото мислене. От средностатистическия анализ следва че Извънземните са против днешната ни наука.

Защото , нека запомнят наукофилите, днешните научни клишеписачи, че догмите, постулатите, аксиомите, законите и закономерности в днешната наука не разрешават пътувания, контакти и комуникации с другоземци, т.е.Извънземни.Така е според науката, научните възгледи, становища, публикации, книги и артикулации.

Но пак те неземните, като че ли нямат нищо против хумористичните, психопатологичните и ироничните  представи на човечеството днес относно Извънземието и Извънземните. А това че е така е видно от безбройните тъжно-весели изображения в Интернет на Извънземни, които са компютърно генерирани повсеместно от научно обсебени млади и не толкова млади люде днес. Ала е добре да се знае и другото обстоятелство. Повсеместното възпитание в рационализъм, еволюционизъм, материализъм и атеизъм, а всички те конфронтиращи се с креационизмът, родиха и раждат двойственост в човешкото мислене,  откъдето като резултативност имаме неспецифичен дуализъм относно идеите за Извънземието.

Уфолозите имат друго мислене, друга представа, различно отношение, становище и разбиране за Извънземните и Извънземието. Естествено че в средите на уфолозите също има наукофили и те не виждат по напред от носа си. Въобще тесногръдието и консервативно мислене не е чуждо на някой представители в уфологията, но това не е беда. Бедата е в налудничавите изображения, които се тиражират в Интернет , в манипулациите и мачкане съзнанието на днешния човек по всички краища на тъжната ни Земя. Без проблем понасъбрахме изображения на Извънземни от Нета  и тук съвсем напосоки желаем да ги представим, за да се види, разбере и знае що е това Извънземен !? Но ние питаме, някой знае ли, виждал ли е как изглеждат Извънземните!? Или трябва да вярваме на повсеместно внушаваните ни образи, които пък били продукт и проява на информацията, която получават т.н. контактьори и още по смешното е, че тези информации са от обсебени хора, инфантилно мислещи политици и най-тъжното, че трябва да вярваме на уж авторитетни люде, но вече в явно състояние на  деменция. Добре, какво да се прави, при това положение! Съвети не даваме, рецепти нямаме, препоръки и наставления относно истината за съществуването или липсата на Извънземните не знаем, но ние възразяваме против тоталното изопачаване и манипулиране външния вид на Извънземните, такива, с каквито СМИ ни засипват, заливат като с помия. Ние се присъединяваме към адекватно мислещите и изследващи проблема за Извънземните и Извънземието уфолози, които винаги питат кой и защо има интерес да се манипулира обществото с безумно глупавите и смешни визуализации на неземните същества. Сега битува безсмисленото становище, че това е някаква уж конспирация, която също толкова тъпо се тиражира и като че ли няма изход от ситуацията.

Според нас сериозното и отговорно изучаване проблема за Извънземието и Извънземните не е запазена територия за никого. Всеки можещ, знаещ и честен изследовател трябва да върши своята изследваческа работа спокойно и да не се поддава на внушение от някъде си. Само времето може да покаже дали  неговите находки са правилни. Защото суетата, тшестлавието, нарцизмът и страстния стремеж научните изследвачи към слава, дори и нобелистични атрибути при изследване на всичко което е извън границите на Земята, никога на никого не са донесли златна ябълка и триумфален венец. Доказва го човешката история и опитността на преди нас.

Без никакви уговорки и условности предлагаме  съвсем малка част на Извънземни изображения, с които е пълно, препълнено, претъпкано инфопространството днес. Разбира се не сме съобразявали никакъв критерий и всичко  е напосоки, случайно и без никаква умисъл. Вижте ги, огледайте ги, анализирайте ги и ако имате добра нервна система и още по-добро психическо здраве, навярно ще издържите на напрежението което ще ви обземе. Защото накрая си разрешаваме да споделим наше разсъждение, което има формата на реторично питане. Извънземните, уродлива модерна митология ли са или безумно зловеща реалност? Възможно ли е Извънземните да са проява и резултат от тоталната липса на хигиена в мисленето на днешния човек или комплексната нищета в научните клишета внушавани на уж зрялото човечество днес!

P.S.Мислим че ужасното холивудско клише-мисъл-форма „истината е някъде там…” е глупост на N-та степен.!!!

….Не желаем да пропуснем възможността да се „насладите” на зловещите изображения прецизно избрани и публикувани от поредния „обсебен” уфоинфантил…защото няма сериозен и отговорен уфолог, който да приеме фотосите на „извънземните” представени в този сайт като нещо сериозно, адекватно, еднозначно и категорично…….

http://biskvitka.net/2010/08/31/izvanzemni__aliens.html

 

1 – музеят в Розуел-САЩ…показва катастофиралите  извънземни 1947!?

2- розуелския вид, форма и раса на извънземните, фото за наивници

3- извънземното от Розуел – от аутопсията е видно че е пострадал десен крак при земната катастрофа на Извънземните  тук на Земята

4- Пак розуелската аутопсия на извънземното -но тук пораженията са на левия крак, на кого да вярваме, нали уж документални кинокадри….

5 – известния, познатия и любимият извънземен АЛФ на много хора по света….ок, добре, но въпреки това единствено природозащитниците въстанаха против навика му да яде котки, а останалите люде се подсмиват и хихикат….за тяхна сметка, нека очакват нова, поредна холивудска евтина извънземна ирония…

6 – това извънземно изображение предизвиква двойнствено, смразяващо кръвта отношение…помислете…

7 – изглежда само змиеукротителите и драконолюбителите харесват това изображение на извънземен….

8 -кой, кога и защо е решил че този външен вид на извънземните ще успокоява зрението на хората днес, не се знае, но те шестват в Нета

9 – хм, ако има достатъчно земни бабаити желаещи да играят билярд с този Извънземен, моля, нека играят! Но да внимават!

10 – Уж приемлив  вид на Извънземен, но не се знае откъде идва инфото за това изображение….дали телохранителя му не е този по-долу, внимавайте ако се срещнете, може и да не се видите след това

11 – срещаш го, виждаш го и получаваш раздвоение на личността си, защото не разбираш това от земна раса ли е или е извънземен

12 – този извънземен и по-горния дали са братовчеди или близки роднина не се разбира, но който ги желае в домът си —-да ги покани….

13 – дали въображението на авторът на този извънземен е миролюбиво или зад големите очи се е скрило жестокост, не се разбира….вие преценете всички възможни вероятности….

14 – възможен вид на извънземен, мозъчна фикция на авторът, или има някаква опция за вероятността така да изглеждат извънземните…!?!?

15 – само любителите на пънкарски рок могат да създадат такова изображение на извънземен – такава им е музиката, такива са мислите им, такива са представите им за неземното и прочие….

16 – ахаааа, значи и извънземните имат практиката да си удължават вратовете, също както някой народи в Африка…това е добре, значи те искат да станат техни любимци и прочие…!?!?!?

17 – ако някой земен човек днес види и реши да влезе в контакт с този извънземен!?…нека  запомни, с него шега не бива, той не разбира от хумор нито споменавайте  за увеличение на пенсията и прочие….

По-веселото, но и по-тъжното от това което показахме идва от лица на хора, които управляваха света, управляват го и сега и ще го правят още много време, ала и ще дават насоки, посоки и показват пътя за мирогледното отношение на милиони хора по света относно Извънземието и Извънземните. Това не е проблем само за адекватните уфоизследвачи у нас и по света…..Но , не е проблем и да ги покажем и ние, те са Интернет звезди и икони.  Всичко останало е друго, а другото е …друго!!!

1.

Дуайт Айзенхауер – 34-ти президент на САЩ (1953 – 61). Внучката на  Айзенхауер – Лаура потвърди през 2014, че нейният известен дядо се е срещал с извънземни през 1954. Т.е. след 60 г. има утечка на информация. Та възниква въпроса, кога ще има автентични документи за тази среща, може би след още 60 г.и това вероятно ще го разберат нашите внуци!?….

2.

Пол Хелър, бивш министър на отбраната на Канада. 87 годишният бивш министър напълно сериозно заявява, че в момента на Земята има между 2 и 12 вида извънземни. Вероятно е бил удоволетворен от огромния шум който вдигнаха медиите около неговите твърдения, че американците си сътрудничат с Извънземните.Браво!

3.

Роналд Рейгън – 40-ти президент на САЩ (1981-1989).На 21 септември  1987 г. пред Общото събрание на ООН  президентът на САЩ Роналд Рейгън говори за заплахата от нашествие на извънземните и изказването  не стихва до ден днешен….и какво от това, питаме ние !? Вероятно той е знаел броят им, но не го съобщава за да не паникьосва света. Е, нали си беше актьор, знаел си е ролята.4.

Бойд Бушман /САЩ/ работил цял живот в Lockheed Martin почина 2014 година на почтена възраст от 78г. В предсмъртното си домашно видеоинтервю той съобщава, че Извънземните които е видял са два вида раси и много на брой, но всички са имали висок ръст -5 метра – и използвали телепатия за да комуникират помежду си.

5.

Клифърд Стоун –    вече известен САЩ информатор относно катастрофата в Розуел /САЩ – 1947/ твърди, че има общо 57 извънземни раси познати на американските военни!?… Добре и така да е , НО защо този мил човек не дойде у нас след като беше официално поканен от бг-уфолог да сподели знанието и размислите си за Извънземните!? Тъжно!, но и подозрително според нас.

6.

ДЖОН ЛИЪР -

Бившият служител на ЦРУ Джон Лиър  твърди, че НАСА е осъществила полет  до Марс през 1966. Според него има 18 различни видове Извънземни…Ние мислим че този информатор или е направил фатална грешка при цитиране броя на извънземните видове или има силно чувство за миниатюризъм и поради това съобщава много незначителна цифра за броя на извънземните. Наистина скромен фантазьор и мечтател…но нека е така.

7.

СТИВЪН ГРИЪР

По данни на шумно известния САЩ-уфолог д-р Стивън Гриър извънземните са над 50 вида.Прекалено сериозно закръглена цифра. Този американец навярно харесва закръглените числа и затова съобщава тази цифра. Който не му вярва нека провери дали той съобщава коректна цифра за видовете и броя на Извънземните. Ние сме на границата да му повярваме, но нещо не излизат сметките при общия сбор на въобще съобщаваната наличност в космоса-небето-галактиката ни от дотук цитираните  информатори за Извънземните и прочие…

8.

Дмитрий Медведев- президент на Русия (7 май 2008 – 7 май 2012) казва в интервю: „Пришълците от известно време са сред нас. Аз не мога да ви кажа колко са. Ние не можем да говорим за това, за да не предизвикваме паника“…Ех Дмитрий, ех Медведев, ние добре разбрахме че паниката я има и явно точно ти не успя да внесеш обществено успокоение, защото щом като „Пришълците /Извънземните/ ги има  и са сред нас“, а и е без значение колко са, точно ти Президент на Велика държава внесе още повече паника…Жестът ти е многозначителен, но уфоизследвачите имат  познания и в тази област на човекознанието….

……..Приключваме и правим на базата на официалните информации по-горе  баналната аритметична сметка: общо тук на Земята има или е имало 140 вида извънземни….някой знае ли точната цифра….ще се радваме да я разберем….

 …..екип БУМ и клуб „Мъдромер“

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 Комантари с латински букви се изтриват автоматично