ИСТИНАТА, САМО ИСТИНАТА И ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА НЛО И ДРУГИТЕ ЗАГАДКИ

1.НЛО – загадка, реалност или модерна митология

част първа……

      КЪДЕ Е СКРИТ ОТГОВОРЪТ ЗА НЕ-ЛЕ-О МИСТЕРИИТЕ – НЯКОЙ ЗНАЕ ЛИ ГО ….!?!?!?!?!?!

 

В публичното информационно пространство отдавна битува схващането за превръщане на днешните хора в духовни идиоти с помоща на психотронни въздействия, а това ставало с  т.нар. тихи оръжия т.е. невролингвистично програмиране, икономически заробващи модели, зомбиране чрез медиите, шокови тествания, подмяна на религията, социално инженерство, подмяна на ценностната система, помрачаване на съзнанието и още две дузини подобни уж епитети, а всъщност реални събития и процеси. Апологетите на тези психологически и подобни дълбоко умозрителни и не толкова  словестни постановки, някак си много интелигентно пропускат, заобикалят или умишлено спестяват да споменават най-безпардонната загадка пред човечеството т.е. всички заслужаващи доверие и еднозначно доказани и признати факти за Непознати Летящи Обекти  /НЛО/ в небето около и над нашата планета. А това са реални, материални обекти! Тук има пълно мълчание, /според казионните „творци”, това било конспирация/, Според нас именно тук в отговорите произтичащи от въпросите свързани с НеЛеО  се е спотаило генералнното решение на тази загадка.

Случайно ли е това състояние в артикулирането и драсколевиците на платени научни лакеи и придворни хрантутници в академичните дворци ?!

Уточняваме, поясняваме, разяснявяме!!!

В целия днешен целокупен свят всичко свързано с НеЛеО е известно като абривиатура с разни буквени съкращения видни по-долу, но това никак не променя същността, състоянието, фактологията и познаваемостта но обекта :

Заслужава си да припомним един от най-модерните съвременни иронични митове свързани с НеЛеО. Ако в НеЛеО-то “вярва 1 човек, това е шизофрения, ако в това вярват 100 човека, това е секта, ако в това вярват милиони, това е религия”!!! Ние питаме трябва ли да се доверяваме в тези създадени в академичните лаборатории нови,  НеЛеО хумор-саркастични митове-притчи ? Защото ние не се интересуваме от вярата на хората в каквото и да е ! Ние се занимаваме изключително и само с изучаване, изследване и анализ на най-голямата загадка съпътстваща човечеството от древни праисторически времена до днес – НеЛеО. И търсим отговор  на въпросите произтичащи от тази мистерия. Поради това нека всички, без изключение да спрат със своите скептично-безумно-саркастично-хумористично глуповати писания и артикулации. Защото самите те вече стават посмешище за образованите и мислещи хора у нас и по света. Защото необятния, невъобразимия и чудовищно мащабен списък от факти за НеЛеО-то по света е нещо което стъписва всеки непредубеден скептик и особено наукофилите днес. В този смисъл и порядък на мислене-писане тук повтаряме отново и пак казано-писаното – липсата на доказателства, не е доказателство за липса или отсъствие на материални факти относно всичко свързано  НеЛео !!! Времето, историята и НЛО-изследванията са в сериозен напредък и предстоят много и сериозни разкрития, които ще се стоварят с цялата си мощ и тежест върху смехориите на скептиците и платците им.

Ние не само мислим, но и сме категорично убедени, че всички и всякакви научни недоразумения относно НеЛеО са пълна смехория и не заслужават “капка” внимание. Защото няма по-значим аргумент от известните и дошли до наше време свидетелства за НеЛеО в историческите писания от древността. По целия свят!!! Тук и сега няма да правим безумно мащабен обзор на тези сведения. Но…няма как да подминем онова, което са писали, споменавали и отбелязвали известните древните мислители, когато са създавали своите велики творения в областта на обществените, природоаналитичните, философските, мирогледните и космологически теории, хроники, хипотези.

Абсолютно интелигентно вписани в тогавашните им “трудове и публикации” като нещо, което ние сега назоваваме Непознати Летящи Обекти  или съкратено НеЛеО. Има, налице са предостатъчно книги, писания,филми, публикации, теории и хипотези относно тази “летяща” мистерия приела абсолютно неправилното гражданско произношение у нас  като еН-еЛ-О. Съвсем шеговито ви предлагаме да артикулирате  други нашенски съкращения по начина по който произнасяте НЛО като еН-Е-Ло –например БСП, ДПС, ДСБ, ОББ, БКП, и каквото още ви хрумне – и мислим, че ще разберете защо ние предлагаме НЛО да се артикулира като НеЛеО. Защото има ясна и точна причина за това ни становище. Едва ли е потребно тук и сега да представяме пълен списък на писаното и завещаното от древни времена и стигнало до нас – факти за НеЛеО. Списъците са обемисти и трудно се проследява систематичната хронология. Вероятно в една бъдеща публикация ще направим и такъв преглед.

Но… сега няма как да подминем и стартираме тук с вече огласеното от нас НЛО-свидетелство на дядо Пайсий в неговата  “История славнобългарска -1762”. Там дословно на страница – 182 пише :“Явили се две комети в лунен образ и пак се събирали и разделяли“. Ние сме категорични че  дядо Паисий и родолюбивото и абсолютно патриотично писание на този Велик Българин е и първото у нас НеЛеО-свидетелство, респективно това е първият и лаконичен НеЛеО-репортаж у нас. Прочие главните ни опоненти никога на са прочели „Историята…” отначало до докрай и много бързо, ловко и смешно правят коментари и анализи. Известен прийом и познат ни метод от времето когато нашенските критикари на НеЛео бяха обучавани да мислят  само с категориите на и апологети на „диамат” и „исмат” , ала се доказа, че това е тъжна за анализ наукофилска система…затова няма да ги удостоим с повече внимание.

Уфолозите от русенският клуб „Мъдромер” следвайки своята методологична система вече издириха и сега за първи път предлагат онагледяване на това, което се е случило по времето на великата битка на Цар Крум с византийския император Никифор. Написаното от дядо Паисий е вярно и толкова по-жалко за набедените уфо-пенкилери у нас. От фотосите които предлагаме тук ясно, точно и категорично се вижда, че съществува и НеЛеО което може да има вид на „комета в лунен образ”, а ако са били два НеЛео , възможно е да са били в динамика и да са „се събирали и разделяли” , което означава, че  могат да бъдат във вида описан от дядо Паисий. Няма проблем! Прочие…ние огласихме и публикувахме в този сайт становището на известни авторитетни  астрономи, че по време на битката на Крум Безстрашни с византийците на Никифор, не е имало никакво астрономическо събитие, откъдето автоматически следва че не е имало никакви комети и прочие…Сведението на дядо Паисий е информация за видяно и наблюдавано НеЛеО. Проблем имат само невиждащите, нечетящите, немислещите, и платените уфоскептици. Не само у нас, има ги и по света, особенно онези които са образовани и обучавани в материализъм, дървинизъм и еволюционизъм. Те са и модерната напаст за днешния свят. К,во да се прави, без модернизми не може  и трябва да свикваме като ги разобличаваме!?  Защо ли е така,…. ние се дистанцираме от масовото разбиране за световна НЛО-конспирация, но затова пък имаме наше усещане и съзнание за всичко което е в системата за зомбиране на народонаселението, по света!!! Особено и специално в областта на загадките около нас и с нас в това число и всичко свързано с НеЛеО и всичко загадъчно, тайно и мистериозно в осезаемия свят.

И така „две комети в лунен образ….събирали се и пак се разделяли”…ужасно вярно и точно свидетелство. Защото вече е доказано, че такъв феномен съществува и днес, тук в небето на сегашната ни скръбна планета. Чуждестранни приятели и колеги на русенските уфолози от „Мъдромер” съдействаха и помогнаха да бъдат открити автентични илюстрации в днешно време, които еднозначно доказват съществуването на обекти, които могат да бъдат възприемани като „комети в лунен образ” и да проявяват специфично динамика. Единствено и само фотоилюстрациите могат да помогнат на всички онези които трудно се ориентират в света на НеЛеО-логията за да вникнат в уникалното свидетелство от времето на цар Крум

 

1- Двете „комети“ според описанието на Дядо Паисий документирани в днешно време….САЩ

2- „Двете комети с ореол“….спецовете твърдят че такъв ореол не може да се генерира с комппрограми…

3- „двете комети“ вече образуват лунен образ….фото от 2015 г. Изображенията са детайлно изследвани и анализирани от заслужаващи доверие световни авторитети в областта на уфологията.

4- отново „две комети“….фото Русия

5- по метода „ММ“ се вижда че това са два обекта със свой собствен ореол и са в процес на съединяване….както пише и Дядо Паисий „пак се съединяваха и разделяха“….

6- Япония…“две комети“  които ще се превърнат в „лунен образ“

№7 същите две „японски две комети „имат свой собствен ореол, което означава, че има собствен мощен източник на светлина и енергия“

№8 Китай…????три комети…ужас за астрономите, но фотосите са автентични и това го доказват нашите „ММ“ анализи

№9 ….Странен, необясним и влудяващ „ореол“ около „кометите“

Предлагаме уникални, вероятно единствените фотоснимки на НеЛеО в България. 22.12.1998 г.!!! Снимките са направени в небето над Русе. Изображението е на нещо което до ден днешен няма адекватно не само научно пояснение, обяснение и квалификация, но така е и в средите на набедените и самовъзпроизвелите се нашенски уфолози които също упорито мълчат и не могат да „влязат в час”. Защото фотосите са ужасно впечатляващи със своето изображение върху фотолентата. Защото тук няма и не може да има фотошоп. Всичко е фотодокументирано с фотолента, на станок. В наличност са все още негативите. Знайно е , че снимки с фотолента не могат да се манипулират, защото оригиналите са винаги налице…моля,моля! Поясняваме това обстоятелство, защото уродливите скептици правят своите анализи,изводи и квалификации,  така както атеистите-материалисти и еволюционисти пишат и манипулират хората за своите уж научни доводи и изводи относно НеЛеО ! Тъжно, но е вярно !!! Вижте фотосите и после коментирайте и правете своите  заклеймявания и анатемосване…!Ние сме задължени да кажем, че точно тези фотоснимки няколкократно са публикувани и скромно коментирани, но изводът ни е , че истината за подобни фотофакти е ужасно трудно възприемчива и това е причината за поголовното мълчание. Поради това, никой, никога, никъде не събра кураж и да анатемоса нашето становище и твърдение, че вероятно това са единствените автентични снимки на НеЛео у нас. Трябва да внесем известно пояснение относно различния вид на изображенията които публикуваме тук по-долу. Беше използвана програма на НАСА за цветово-температурно визуализиране на черно/белите снимки за да могат да се видят някой детайли, които  не могат да бъдат забелязани при обикновено, банално класическо разглеждане на ч/б снимки.

 

1- 22.12.1989 г…… 12 последователни снимки на нещо в небето над Русе…тук предлагаме негативното изображение

2- това са позитивните изображения, т.е. снимките от „нещото над Русе“

3- наши експерти използваха НАСА комппрограми за визуализиране на специфичния ореол около „нещото над Русе“, и именно тук се вижда и разбира, че ореолът не следва формата на „нещото“—физиците мълчат…

4- същите спецпрограми дават възможност снимките да бъдат разгледани в тяхното „темпераратурно “ изображение и именно тук уфоизследвачите правят някой свои генерални изводи и заключения…т.е. вероятно това нещо в небето над Русе през 1989 е НЛО или както ние предлагаме да се артикулира според съвременния ни бг говор-НеЛеО…

Разбира се главното, основното и значимото в една публикация относно НеЛеО-то е не какво се артикулира и пише в съвсем свободен стил, а е важно дали има адекватни, еднозначни и неопровержими надеждни свидетелства и фото доказателства. Защото нашенските, родните  уфосайтове  имат пълната свобода да интерпретират всичко свързано с тази извечна загадка, но някой някога запитвал ли се е дали показаното, артикулираното и написаното е точно това и така, както се предлага на лековерния и доверчив консуматор на ежечасна, ежедневна и повсеместна информация за НеЛеО. От доста време в инфопространството има и е налице винаги становището на уфологът И.Лазаров, който на основание дългогодишната си изследваческа НеЛеОдейност предложи и успешно аргументира становището, че едно нещо е  разбирането  за летящи чинии за което има и достатъчно надеждна информация, друго нещо, съвсем друга материя е загадката НеЛеО, която  е главен обект в настоящото писание, а още по-загадъчна материя е разбирането за Извънземие и Извънземни, за което  вече  обстоятелствено сме писали и показвали в този сайт. Тук и сега предлагаме невероятно качествени фотодокументи по света за илюстрация на UFO=НеЛеО. Изследвани, анализирани и квалифицирани от заслужаващи доверие уфоанализатори по света. Правим това единствено и само за да се разбере и проумее, че НеЛеО-то не е летяща чиния! Правим тази публикация със съответните илюстрации предназначени единствено и само за всички онези, които все още не желаят да направят разлика между летящи чинии и НеЛеО. Фундаментална проява на липса на критическо мислене, да не казваме мислене въобще, ще бъде ако никой не може да проумее не липсата на прилики помежду им , а изумителната разлика  между тотално компютърно генерирани снимки на уж „автентичните фотоси” на летящи линии и нещото, което се нарича UFO=НеЛеО. Ала според нас, най-доброто решение, кое, какво е трябва да решите вие. Обратното на това ни становище е спекулация, дезинформация с цел манипулация. Така ли е , вие решавайте! Съобразно илюстрациите по-долу с които онагледяваме написаното дотук, искрено се надяваме всеки сам за себе си да реши, докога ще трябва да вярва на самозваните НеЛеО-пенкилерите  у нас, особенно тези накичените с разни титли, прозвища, чин, сан и пост в обществото ни днес.

1- фото САЩ -по-някакъв неведом начин у нас надделя становището, че е безкрайно потребно на нашененца днес да му бъде нагледно показано що е това НЛО, което според нас е правилно да се артикулира не като еНеЛО а като НеЛеО…Тук и сега показваме оригинални фотоси на НеЛеО в САЩ, изследвани, анализирани и квалифицирани

2- същото НеЛеО със свой собствен ореол—физиците мълчат!?!?!

3- отново и пак фотос на НеЛеО в оригинален вид

4 – същото НеЛеО със собствен орел

5- поредното НеЛеО…оригинално фото

6- изображение на предното НеЛеО но отново със собствен ореол

7- фото Франция- да се знае, че тук държавата дава и харчи пари за изследване на НЛО-НеЛеО…, а тази снимка е официално публикувана като НЛО…без коментар

8- ето какво показва методът „ММ“…нещото има свой собствен ореол и физиците мълчат…откъде е тази собствена енергия,светлина и защо са тези специфични ореоли обхващащи обектът…въпроси, въпроси…!?

9- Швеция-2015 г…..тези на север „най-много лъжат“ каза един наш титулован, мастит представител на академичната мисъл…само че ето тук имаме оригинално шведско НЛО=НеЛеО, доказано и неопровержимо

10- всеки може да лъже, спекулира и да манипулира масовия човек, но ние  имаме система „ММ“ с която проверяваме и доказваме кое е и кое не е измама относно фотосите за НЛО=НеЛеО, защото тук отново и пак се вижда и разбира, че „нещото“ има мощна енергийна система и светлина, която никак, ама никак не се вписва в т.н. съвременни закони на физиката, всичко останало е друго, а другото…друго!

За всички наши приятели, съмишленици, доброжелатели и всички иронично подсмихвайки се правим и едно малко пояснение. Специално за онези , които ни изпратиха няколко снимки и пожелаха да видят как НеЛеО-изследвачите на „Мъдромер” могат и виждат фотосите в техния вид с ясен ореол около изображението, което пък е категорично доказателство,  за обект със собствен мощен източник на енергия и светлина. Известни са като НЛО, но ние мислим, че по-доброто артикулиране е НеЛеО. Можем само да споделим, че това е т.н. от нас „Метод Мъдромер” или метод, принцип, технология „ММ” за визуализиране ореол на снимки правени с цифров апарат.

….първата снимка на НЛО=НеЛеО е оригинал….под нея отдолу е с ореолите….според системата на „ММ“

Иван Лазаров със съдействието на екип Бъългарска Уфологична Мрежа /БУМ/ и „Мъдромер-Русе

 

 

 

 

 

 

 

 

 
Комантари с латински букви се изтриват автоматично