ИСТИНАТА, САМО ИСТИНАТА И ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА НЛО И ДРУГИТЕ ЗАГАДКИ

ЯМБОЛ – УФОЛОГИЧЕН ЕПИЦЕНТЪР

МЕЖДУНАРОДНА НЛО КОНФЕРЕНЦИЯ-ЯМБОЛ 15-16 ОКТОМВРИ 2016

За втори път в Ямбол се организира международна НЛО-конференция. От 11.00 часа на 15-16 Октомври-2016 със съдействието на местната Народна астрономическа обсерватория и планетариум ще се проведе интересна и любопитна среща на изследвачи на неясното и необяснимото. Главна тема на събитието е НЛО и Извънземните. Отново и пак инициатор на събитието е Иван Иванов – българин живеещ в момента в САЩ. Интересна личност, находчив човек, той е обсебен от скромната амбиция да привлече известни световни имена  да дойдат у нас и да представят автентични уфологични факти.

Д-р Стивън Гриър /вляво/, който нашумя с разкритията си относно засекретените американски НЛО-факти и Иван Иванов /вдясно/ в САЩ -Февруари 2016. Д-р Гриър се радва, че ще има такова събитие в България и подкрепя конференцията, но поради голямата си заетост не е в състояние да я посети, споделя Иван Иванов.

В Лос Анджелис /септември 2016/ Иван Иванов се среща с Енрике Вилануева-Перу /вляво/. Разговарят за неговото участие на Международната НЛО Конференция. Той ще се включи на 16-ти Октомври по Скайп. Темата по която ще говори перуанския НЛО-изследвач е „Контакти от 5-ти вид”.

За пореден път Иван Иванов има среща със сержант Клифърд Стун /вляво/в Розуел, Ню Мексико. Разговарят  за участието му в Международната НЛО Конференция в Ямбол. Той ще се включи по Скайп на 15 октомври в 17 ч. Българско време.

 

Българска Уфологична Мрежа и клуб „Мъдромер” искрено пожелават много уфологичен дух и успех на ямболската конференция. Нека Ямбол се превърне в уфологичен епицентър и раздруса  заспалата и дремеща българщина.

 Комантари с латински букви се изтриват автоматично