ИСТИНАТА, САМО ИСТИНАТА И ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА НЛО И ДРУГИТЕ ЗАГАДКИ

70 г. НеЛеО, ЧИНИИ И ИЗВЪНЗЕМНА ДЪВКА

ЗА УФОЛОГИЧНАТА  ДЕБЕЛАЩИНА И ОЩЕ…

Преди години с моя вече нежив приятел Димитър Делян, автор на първата книга за НеЛеО в България /Сериозно за НЛО -1987 г./ имахме пространни и сериозни разговори относно фактологията за НеЛеО, Извънземни и необозримата безкрайност на Вселената.

Имахме единомислие и еднозначно отношение към тоталната информационна цензура у нас по онова време.Бяха времена на безумна болшевизация и кретенизация в социо-културния ни живот тогава. Но, живота продължаваше неуморния си ход.  Така доживяхме падането на „берлинските стени” в буквалния смисъл. Роди се демократурата и у нас. Жалко че Д.Делян не доживя днешната уфологична вакханалия. Поради това днес съм почти самотен изследвач и анализатор на всичко свързано с НеЛеО у нас и по света.

Защото няма, липсват хора с неговия ранг на мислене. Няма с кого, как и адекватно да обменям мисли и идеи относно тази най-титанична загадка пред човечеството -  НЛО или казано на български език НеЛео.

Иначе казано, днес младите хора са във и под властта на Интернет писанията и папагалските СМИ цитирания извън контекста на автентичните информации за  факти, събития и проявления на НеЛеО. Налице и видимо е безпардонно издевателство със всеки и всички консуматори на и за информация за НеЛеО. Моите и на колеги, сътрудници и съмишленици у нас и в чужбина знания и становища относно реалните факти  и документи за истината относно НеЛеО, извънземни и Извънземието вече се обезцениха, потънаха в жестоката инфлация  на всевъзможните СМИ измишльоти, писания-ментета и НЛО-смехории и особенно важното обстоятелство за т.нар. „фалшиви новини” и манипулативни информации за НеЛеО , извънземните и Извънземието.

Без капка безсрамие и с преляла арогантност ще направя опит да обоснова това твърдение. Защото е пълен non-sens  /нонсенс/ всичко което може да се прочете, разбере или види в електронните и печатните медии. Никъде, абсолютно никъде не може да се прочете, види и разбере някакъв сериозен, адекватен анализ, коментар за реални, заслужаващи доверие и еднозначно неопровержими факти за НеЛеО, Извънземни и Извънземието. Контрапункт на това е възможността днес всеки и всички да експлоатират възможностите на Интерет и подобните информационни технологии за тиражиране на нелепици, смехории и измислени информации относно НеЛеО, извънземни и Извънземието. Следствие от знайни и не толкова известни информационни технолигии сега, баналния данъкоплатец и консуматор на инфо за загадките около нас и с нас, относно и специално за мистерията НеЛеО,  дали, не е ли затънал до гуша в калното и смрадливо блато на всичко, което ще изредя по-долу и ще оставя коментара за посетителите на този сайт.

-        Когато има тотален информационен кретенизъм /не само у нас в Бг, а и по широкия свят/, и са видни тихата гавра, смрадливата подигравка, изтъпления на псевдо, самоназначени уфолози относно  „факти” за НеЛеО, извънземни и Извънземието, това не е ли морално злодеяние, това не е ли престъпление против всички нас !?

-        Когато се злоупотребява с доверието на средностатистическия ползувател на информация за  непонятните и необясними загадки около нас и с нас, когато всичко това е с користни цели, когато някой СМИ имат финансова сделка за пропагандиране на рисковани НеЛеО афери, недоказани факти, събития и факти, това не трябва ли да бъде квалифицирано като нагла спекулация !?

-        Когато всекидневно, повсеместно има, видно и очевадно е наличието на невярна, лъжлива информация и съобщения относно НеЛеО, респективно с уж „извънземни”, тези сведения не целят ли да внесат заблуда в обществото за да създадат заблуждения и тотално дезинформиране с цел дискредитиране на тази загадка !?

-        Когато властимащите управляват медиите и опосредстват ограниченият си мисловен потенциал с инфонасилие, изнудват инфопотребителите с една единствена цел, да внушават и натрапват своите антинло, респективо скептични тези, хипотези и уж сериозни научни достижения, това не  кореспондира ли с безогледен шантаж, изнудване и духовно насилие над всички нас !?

-        Когато някой недодялан наивен глупак, идиот или съвършен кретен, затъпял и изпаднал в старческа абстиненцията „авторитет”, пише и дърдори небивалици за загадките, или досадното присъствие по тв екран на кресливи субекти и настоятелно, заплашително, шумно и пронизително артикулират извънземните си сънища, бръщолевят и дърдорят всякакви облечени в научни одежди твърдения за НеЛеО и всичко свързано с тази загадка, особенно ако имат доказана умствена и физическа недоразвитост,но  същевременно имат и научна титла и степен, това не е ли пълна атрофия и безпомощност на обществото да вземе предпазни и защитни мерки, за да не колабира до необратимост !?………

-        Когато нашенски,  самоназначени „Бг уфолози”, постоянно, повсеместно и дори в странство публикуват, тиражират и атакуват особенно и специално младите хора с явно и доказано инфантилни сведения за НеЛеО, а тези млади  българи, които проявяват особен интерес към загадките около нас и с нас, респективно НеЛеО факти, процеси и състояния, поради младост, неосведоменост и липса на автентични справочни индикации, вече почти винаги обвиняват автентични Бг изследователи в „неадекватност, тъпо незнание”, дори в липса на „такива изследвачи у нас”, това обстоятелство не е ли тотално  и уродливо Бг духовно издевателство….!?……..

-        Когато, когато и прочие много още подобни, дали не трябва накрая да споменем, че когато уфологичния клуб „Мъдромер” съвместно с Българска Уфологична Мрежа /13.05.2017/публикуваха в местен вестник „ Отворено писмо” до всички държавни органи и системи да разсекретят информация за реални факти относно НеЛеО, респективно и до Бг СМИ ала никой до ден днешен не реагира и отговори на питанията  в писмото, това дали не е тотален нихилизъм и незачитане правата на българите да бъдат надеждно информирани за реалните случаи, факти, събития и процеси свързани с НеЛеО в небето над България !?

Можем да продължим, но отказваме само поради обстоятелството, че все още има свестни, критично мислещи люде, винаги със собствено становище и разбиране относно всички и всякакви загадки около нас и с нас, особенно и специално за загадката НеЛеО. Такива хора не бих се осмелил да поставям на една плоскост с изредените по-горе. Но съм длъжен да кажа и повторя че премълчаването на истината, подвеждащите уж „научно доказани факти” за неясното, необяснимото, заиграването с псевдо фактите, шмекериите, шарлатанията, престореността и заблужденията които са скрити дълбоко в автентичната фактология  за мистериозните загадки от древността до наши дни, тези обстоятелства по никакъв начин не може да бъдат скривани и премълчавани. Съобразавайки написано-казаното дотук отивам директно към аргументацията и фактологията в днешно време.

         Фактите за НеЛеО, извънземни и Извънземието !!! Има ли, къде са, няма ли защо!? Пояснение. Отдавна споделям, разяснявам и уточнявам – едно нещо са летящи чинии, друго нещо е НеЛеО /UFO=НЛО/ съвсем различно нещо е Извънземието и извънземните. Т.е. когато иде реч за кухненска посуда или

летящи чинии, трябва да се разбере и знае, че тези термини се използват единствено и само от СМИ, това е ! Прочие всеки НеЛеО изследовател отдавна е наясно, че само в САЩ има повече от 100 патента за летящи апарати с особенна кръгла форма наподобяваща кухненска чиния което се харесва на журналята и поради това винаги, навсякъде, повсеместно говорят и пишат за „летящи чинии”.

НеЛеО  е нещо съвсем различно, нещо което е най-големия препъникамък за всички изследователи. Защото от още от древни, дори праисторически времена  има достигнали до нас изображения на подобни факти. Но никой до днес не е съобщил категорични изследвания доказващи смисъла на формите и съдържанието на илюстрациите. Има догадки, има предположения, има хипотези, има теории, има анализи и априори твърдения, но няма ясно, категорично, еднозначно и неопровержимо даказателство че тези древни изображения на НеЛеО  имат извънземен произход. Идеална „храна” за пишещите и бърборещите, самовъзпроизвелите се спецове по тази проблематика.

Докато проблемът, с Извънземието е философски,мирогледен, не както  някой научни авторитети твърдят че е проблем на физика, астрономия и сроднитне им познавателни направления. Според нас това е най-опасната манипулация. Както е при системните религиозни доктрини. Бог е всемогъщ, бог е всеможещ, всезнаещ, всепроникващ. Или вярваш и ставаш коректен религиозен човек или се съмняваш и веднага биваш определен като атеист и прочие. Нещо подобно е и в средите на НеЛеО изследователите. Има ордоксални индивиди, има умерени, има консервативни изследвачи, има всякакви представители на човешката суета. Но всички са наясно и знаят, че Извънземието не е обект и предмет за изучаване само от астрономи. Защото Извънземието  може да е Околоземие, може да е и нещо в дълбините на звездното небе, а защо не и в дълбините на безбрежните и непознати океани по планетата ни… Никой, никъде, никога не разисква и уточнава тези категориални и обстоятелствени състояния. В скоби ще го кажа, вероятно аз съм първия у нас, който отдавна публично поставя на обсъждане тези проблеми. Но, нека посетителите на този сайт разберат че проблематиката с извънземните и Извъземието е фундаментално важен за човечеството въобще, единствено и само защото то трябва да се отърве от диктата на т.н.наука и подопечните и догмати стискащи за гърлото всеки желаещ обективно и необрменен от „високите и страховити” изисквания и препоръки на научните гносеологическите  щампи, да вникне, проникне, и разбере Истината за НеЛеО и Извънземието. Знам, убеден съм, че по тъжната ни планета има читави и качествени изследователи на всичко свързано с НеЛеО, но всички и всякакви обстоятелства свързани със мощните фактори управляващите света днес са почти неопреоделима „стена”. Но, аз мисля че както отдавна е в небитието средновековната Инквизиция, така и съвременната научна инквизиция в лицето на своите платени и шумно аплодирани скептици-инквизитори сама ще се загроби, защото тихо, кротко и качествено предстои и ще се намери пътят към истината за НеЛеО и Извънземието. Ала това ще бъде  дълъг път. Път изпълнен с унижения, критики, ирония, сарказъм. Респективно истината ще бъде достояние на всяко живо мислещо същество по Земята. Това не е Утопия ! Това което пиша е „резултативна графика” на многогодишните ми общувания, изследвачески занимания, множеството ми контакти с подобните ми в чужбина и най-вече с необременените от научната догматика днес. Ала многословието понякога може да еволюира в пустословие. Затова ведата преминавам към калния потоп от написаното във всички СМИ за  Извънземието и извънземните и чиниите.  Естествено обемът е огромен и ще се огранича само с някой  колкото зловещи, толкова и тъжни смехории.

Сталин знаел за летащите чинии… Пълен, тотален абсурд. Сталин е бил информиран за някакви нацистки летящи машини, които имали кръгла форма без познатите авиационни крила, но непознати на тогавашната инженерна СССР мисъл. Според мен това е някакъв нонсенс. Няма никакви доказателства че немците реално са произвеждали летящи чинии. Това са думи, думи,думи. Обратното на това становище са само и единствено мечтателите, фантазьорите, фантастите и всички които имат неистово желание да впечатлят обществото със своите налудни сънища наяве или  изпадат в особенно психично посттерапевтично състояние. Според нас по времето когато Сталин е имал реална заплаха от унщожителна за СССР война, никак, ама никак не му е било интересно да се занимава с летящи чинии, Извънземни и Извънземието…Докато…

В същото време в САЩ започва неистова пропагандна, истерична кампания относно Извънземните и Извънземието. Най-известния обект за медиите е  „летящата чиния в Розуел 1947”. И така до днес….това е нещото с което си „чешат езиците” всички и всякакви средства за информация. Вероятно тази тематика е на второ място след дърдоренето за Извънземни, след т.нар. писания във Евагелията за палестинеца Исус Христос, превърнат в божи син и пророк на човечеството. Духовна дъвка…няма лошо, но има кретенизъм свързан с този палестински революционер  противопоставящ се на римските губернатори в тази част на света. Защото има немалко НеЛеО изследвачи, които пишат и лансират идеята че Исус бил превъплъщение на извънземен тук на Земята!? Интересна и удобна тема за писане на дисертации, любопитна тематика за всеки който желае да провери дали може да бъде автор на злободневно четиво в печатните СМИ, винаги актуален проблем за Тв предаванията, където винаги гости са не случайни професори и академици, а тенденциозно филтрирани уж познавачи на проблематиката с извънземните. Ала никога никой не кани и предлага на автентични уфолози с голям опит изследователи на загадката НеЛеО да коментират и анализират автентични факти.  Но, супер важни и качващи рейтинга на СМИ са астрономите, важни пенсионирани бивши държавни служители, особено президентите. Та, в САЩ  почти всичките президенти са знаели, дори са имали среща с Извънземни. Какъв ужас !!! Елементарна справка го показва и твърди настоятелно. Дори у нас има „професори” които се аргументират с подобни „фактологии” без лично да са изследвали фактологията когато извършват своите словоизлияния относно Извънземните и Извънземието.Особено и когато суетата им се вижда и разбира от  Тв екраните.Тук и сега няма да правя ретроспекция на всички публикации, шумни Тв предавания, „актуални новини”, шоу програми и интервюта с USA-астронавти и СССР-космонавти. Тъжна, смешна и безнадежна работа. Всуе !!!

Но, няма да пропусна да спомена за САЩ „актуалните” новини-информации. Естествено не мога да не отбележа и руските извънземни становища от най- високо място – Димитрий Медведев и Владимир Путин.

Според нас палмата на първенството е на САЩ. За да не се задръстваме прескачаме няколко САЩ президенти /след 1950 г./ Нагледахме се, наслушахме се начетохме се на „сериозни” изказвания и информации за извънземни от „най-високо” място и трибуна, каквато имат американските президенти.Но най-близките по  време до нас са особено тъжно смешни и затова нека направим кратък преглед:  Бил Клинтън и жена му, Барак Обама и сега Доналд Тръмп.

През 2007 г. Бил Клинтън казва, че е запознат с тайните на т.нар. „Зона 51” и розуелския инцидент. Но, също така споделя, че не е видял никакви доказателства за НЛО и ако извънземните кацнели на нашата планета, той нямало да се изненада. Забележете в САЩ все още отричат да има някаква тайна „зона 51”, но той бил запознат. Не бил видял никакви документи за НЛО, но пък разсъждава смело и сигурно, че няма да се изненада ако натрапниците-извънземните кацнат на планетата, това няма да го изненада. Еееее, а ние баналния плебс, какво да си мислим, щом като най-овластения човек на Земята ни занимава с неговата  вяра и надежди в извънземните.

През 2016. преди да сдаде президентския пост черния САЩ-президент Барак Обама казал официално, че публично ще разкрие всичката информация за Извънземните и извънземния живот преди да напусне Белия дом. След него и вицепрезидентката му и жена на предшественика му Хилари Клинтън, също публично заявява, че има нагласата да освети, да направи прозрачна информацията за извънземните. Тъжно и смешно. Някой от 6-7 те милиарда човеци по Земята до ден днешен да е разбрал истината  за извънземните !?! Защооооо, защо така лъжьт и мачкат надеждите на плебсът за НЛО, респективно за Извънземните и извънземието !?! Отговорът според нас е един, защото им вярваме ! Защото никой не желае да мисли, защото  вече е формирана специфична и перфектно работеща медийнопропагандна система за вяра в т.нар. науката и официалните институции. А истините за НеЛеО, Извънземните и извънземието трябва да бъдат решавани от назначените научни терапевти на човеците, съобразно  някаква клинична пътека за глупост и некадърност които не са предвидени в никакво законодателство понеже тези категории са нелечими. Така е не само у нас , а и по широкия свят.

Днес, президентът на САЩ Доналт Тръмп издигна в култ фалшивите новини и обвини за това медиите. Респективно той посочва и цитира конкретни СМИ, но когато иде реч за НеЛеО и Извънземни някак си артистично заобикаля този проблем. Защо ли е така!?!

Възможно е , но е малко вероятно причината да е скрита в особеностите на американските закони. Вече стана понятно, че там има друга „сила” стояща по-високо от президентската институция. И ака е така… майната им на СМИ…те пишат, говорят и показват това което им се каже, подаде, респективно да се тиражира за консумация от плебса. Тогава… какво да си мислим ние, редовите , банални данъкоплатци , нали уж трябва да вярваме на медиите !?! За да дадем  щанс на болните скептици, ще съобщим още една дивотия. Възможно и много вероятно да е излязла пак „под перото” от същата гносеологическа секта.

„ Президентът на САЩ Доналд Тръмп обещал или нещо подобно, че след официалното си встсъпване във власта е настроен и готов да „отключи тайните на космоса. Имал настоение да направи и крачка напред в повече.      Време било света да узнае истината! Както САЩ, така и Русия имали отношения с извънземни../ учудваме как не са се объркали и не са написали сношения/ Горд бил да съобщи това публично!“   Ала в дребен шрифт относно това стряскащо съобщение, за което гладните за сензации читатели, немислещи потребители и консуматори на Нетновини вероятно не са обърнали внимание на кретенизмът  „Честит 1-ви април!” Така е при нас в България, а вероятно и по света. Пълна идиотия.Но…кретенизмът не свършва дотук../ учудваме как не са се объркали и не са написали сношения/ Горд бил да съобщи това публично!“  Ала има дребен шрифт в това

          Най-висшият чиновник, директорът на НАСА Чарлз Болдън веднага, принудително е  изпратен в  отпуск по болест, след като публично заявил, че нахлуването на извънземните ще се случи до 2025 г.и вероятно никога повече кракът му няма да припари в тази система, мислим ние. Изявлението на Болдън, ветеран от четири космически полета на борда на космическите совалки “Колумбия“, “Дискавъри“ и “Атлантис“, и който е прекарал повече от 680 часа в космоса, а от 2009 г. е директор на НАСА шокира участниците на конференцията в Хюстън на 22 април 2017 г., защото каза, че са останали няколко месеца, може би година, преди технологично напреднали извънземни да нахлуят на нашата планета. Изчислихме, че във Вселената има най-малко 30 000 извънземни цивилизации.Ние сме активни в космоса в продължение на десетилетия, и със сигурност сме привлекли внимание към себе си на поне една от тях. Нас могат да ни превземат във всеки един момент!“ Естествено че у нас в Бг има поговорка „кой крив, кой прав, никой не знае” но всеки знае „кой кум, кой сват, кой на булката брат”. Ала си знаем и кой, как и защо ражда, сътворява и тиражира смехориите поради това мислим че четящите тук сами могат да проумеят, кой, как, защо тиражира всякакъв вид и род извънземнви вицове и тъжни умнотии. Безсмислено е да припомняме как Интернет беще пощурял да публикува  идиотизмите за края, свършека на Света в края на 2012 г.  Ето че това не задоволи кретенизмът на разни„администратори”, „модератори” и подобна пасмина да тиражират и пропагандират извънземна инвазия и какво ли още не. Луд умора няма !!!

Абсурд е ако пропуснем Русия. Някъде в и из Бг саитовете е плагиатствано и написано дословно:…

„ Разбираемо че се цитира Руският премиер Дмитрий Медведев : „Казвам ви за пръв и последен път. Заедно с предаването на куфарчето с ядрените кодове президентът на страната получава и специална папка. Тя е с надпис „Строго секретно“. Тя изцяло е посветена на пришълците, които са посетили нашата планета. Същевременно представлява доклад, абсолютно секретен, от спецслужбите, които се занимават с контрола на извънземните на територията на нашата страна. Тези две папки се предават на президента заедно с ядреното куфарче. След прекратяване на правомощията му, тези папки се предават на новия президент. По-подробна информация по тази тема можете да получите, ако гледате известния хроникално-документален филм „Мъже в черно“. Излязоха няколко серии. Колко извънземни има сред нас – няма да казвам, защото това може да предизвика паника…“…..Е…еее, хайде стига цирк, стига простотии, стига смехории, стига безумия, стига толкова. Мъже в черно,а може щеше да е по-добре да ни прати да четем или гледаме „Бахчесарайски фонтан” и да правим изводи за величието на руските писатели и поети.Тъжно и тъпо.

Съвсем в реда на нещата е да споменем и за руския държавен глава-В.Путин, който вече се разбра е мноооого по-напред в интелектуално отношение от Д.Медведев. Защото никога по никакъв повод нещо конкретно и значимо не е казал за извънземните и НеЛеО. Предпазлив, деликатен, прозорлив. През 2005 г. руският президент в интервю за руска тв и на въпрос дали е вярно че в САЩ имало някаква специална лаборатория в която САЩ-президентите могат да видят замразени извънземни, той безпардонно отговаря, че американският му домакин при посещението в САЩ по никакъв начин не е показвал нещо свързано с НеЛеО и извънземните. Но, няма да пропуснем да споменем какво пишат някой антируски настроени медии. Владимир Путин управлявал света с помощта на извънземни.  Това е видно от прегледа на медийната престрелка между САЩ и Русия. Най-бързия поглед в изданията показва че уж управлявал с помощта на извънземни. Шантава работа. Ние много отдавна мислим и твърдим, че темата свързана с НеЛеО и извънземните е станала на някакво подобие на футболните анализи, закачки и дърдорения. Спортните „фенове” /каква тъпа дума/ ние  имаме по адекватна и отговаряща на нещата – спортните кибици, привърженици, почитатели. Именно те, спортните почитатели на определен вид спорт, отбор или състав могат винаги и до безкрай да обсъждат кой, как, защо и прочие е направил това или онова на спортния терен. Ок, и това е добре, защото всъщност е своеобразен отдушник на масата, на хората които си отдъхват и релаксират когато обсъждат спортните събития и факти.

Такава ли е ситуацията при обсъждане и анализиране на факти, документи и ситуации свързани с документални факти за НеЛеО. И у нас и по света. Категорично не, мислим ние. Защото всичко написано и казано, свързано с НеЛеО вече е нещо подобно на дъвка за очите и ушите на днешния безкритичен гладник за сензации и тъпоНеЛеОновини. Важното е да има шоу…Какъв ужас. Но….едно нещо е да обсъждаш спорно събитие, друго нещо е , съвсем друга материя е говоренето, писането и показването на нещо имащо корелация с извънземни и Извънземието.

Казвам и твърдя това защото сега ще навлезем на българската НеЛеО територия за дрънканиците, бърборенията, дълбокомислените анализи и прочие, особенно на някой накичени с академични характеристики персони. През последните няколко години у нас  самоназначени уфолози, по разни Тв канали гостуват и артикулират прекалено сериозно и амбициозно извънземната тематика. По наши сведения това е колкото тъжно и смешно, толкова и зловещо относно Извънземието въобще. Цирк, шоу и каквото ви хрумне. Ала  сериозните НеЛеО изследвачи у нас могат единствено и само да вдигат рамене. За тях всичко останало е стискане на зъби и желение да пристигне подходящото време и часът на истината, която само автентичните изследвачи на НеЛеО могат и знаят как да анализират. Незнайно защо  проблематиката за извънземни и Извънземието трябва да се тиражирана като шоу в СМИ със специално поканените смешници учени „коментатори-анализатори” . Прочие… нашенските академични „анализатори” са винаги елегантни в артикулациите си и провокиращи доверие. Но,… като  оставим встрани суета им и други неща за които нямаме деюре право да говорим и пишем, все пак имаме надежда да бъдем правилно разбрани от посетителите тук. Много е опасно по СМИ да се пъчат разни накичени с титли, сан, чин и пост научни палячовци. Именно те формираха в обществото  иронично и саркастично отношение към скромните и качествени уфолози у нас.

Особено и специално към НеЛеОлогията /уфологията/  Любопитния, любознателния и жаден за истината българин днес, около всичко свързано с НеЛеО и Извънземието е отегчен, отблъснат и дори отвратен от грубите внушения и безумно неприемливи „новини” и всичко което умните и мъдри наши научни „авторитети” пропагандират. Заслужава си да онагледим и предложим за ваша оценка какво сътвориха наши т.нар. научни спецове  и не само те, по отношение на Извънземието и извънземните. За всичката галимация сме виновни и ние, вярващите все още в т.нар. наука и повсеместните СМИ.

Защото още в заглавието ,70 г. НеЛеО, ЧИНИИ И

ИЗВЪНЗЕМНА ДЪВКА, желаем да поставим в тотална изолация, да низвергнем и да осъдим всички онези пишещи папагали, плагиати и НеЛеО-пенкилери, особенно у нас, които чули-недочули, видяли-недовидяли, разбрали-недоразбрали бързат да „известят”, да „информират”, „да „осведомят” нашенеца за поредното НеЛеО или за някакви привиждащи им се извънземни.

Аргумент първи и последен. Главният герой, главния „рецепиент”  за посрещането на извънземни  край Русе 11.09.1995 г. вече е на тотално лечение в психиатрията т.е. в лудницата. Много закъсняха. Русенския уфологичен клуб „Мъдромер”още тогава изказа рационалното становище, че групата от три жени начело с Р.Т. иницииращи посрещане на извънземни имат психопроблеми, но СМИ предпочетоха да заложат на сензацията. Сега никой не си спомня нищо. Но днес същите нашенски медии твърде често продължават да заобикалят, да омаловажават и дори да омаскаряват скромните изследвачи на НеЛеО  у нас, въпреки становището им относно факти, събития и процеси свързани с тази загадка. Пак и отново важното за тях е „сензацията”, извънземната „новина”, или просто да бъдат първи, да съобщят първи поредната недоказана извънземна кретенска новина. Всуе !!!

Тук можем и ще демонстрираме как медиите зомбират и манипулират обществеността за всичко което е свързано с изконния стремеж на днешния човек да разбере и знае за всичко с НеЛеО и Извънземието. За нас проблемът е, че е трудно , почти е невъзможно да се подберат, систематизират и квалифицират всички и всякакви „информации, съобщения или дописки” в медиите, които имат корелация с Извънземието въобще.

В този аспект ние решихме че е по-правилно, дори по-безопасно да цитираме съвсем случайни публикации в нашите СМИ. Така и направихме. Добрата опция тук е, че списъкат който ще видите по-долу е извадка от писма  на посетители на нашия сайт, а от тях не се разбера кой, кога и къде е публикувал заглавията, респективно информацията. Ала мислещия нашенец ще се досети, че това са извънземни дъвки или извънземна дебелащина. Защото както винаги досега, повече от 27 г. откакто съществува нашия уфологичен клуб „Мъдромер”, ние никога  до ден днешен не сме се ангажирали с актуална тематика за Извънземни и извънземието. Това е прекалено сериозен проблем. По непонятни нам причини, някой люде мислят и вярват на всички казано от астрономите. Казваме и твърдим че астрономите имат нашето уважение, но същото така казваме и твърдим, че астрономите имат друг обект и предмет на изучаване – Вселена, Космос, планети… Това е методологически проблем и който го загърбва създава огромни проблеми. Докато НеЛеО , Извънземните и извънземието са изключителен обект и предмет на Уфологията докато се утвърди и заеме полагащото и се място в познанието. Да се знае! Ние мислим, че днес извънземата тематика е преди всичко идеологичека и социоуправленска и поради това не желаем да навлизаме в тази омагьосан кръг. Следва да видите списък на публикации, подредени на случаен принцип.

    ……Д-р Кен Джонстън: НАСА манипулира снимки, за да скрие факта, че има НЛО на Луната

…..Документи показват, че Кенеди е убит след като поискал от ЦРУ отговор за извънземните и НЛО…..

Според нас тези две забележителни публикации могат да бъдат началото и края на почти 70 години НеЛеО – чинии, човечета и прочие извънземна дъвка. Иначе, има шоу, има напипана, злободнавна тема от СМИ и така ще върви докато не се осмели някой мощен мислещ медиен бос да се противопостави на сквернословията, спекулациите и манипулациите относно всички и всякакви „либерални” дрънканици, писания и „анализи”, които  почти винаги имат същността на НеЛеОдебелащината и

НеЛеОнеадекватността на

НеЛеОманипулациите.

Толкова, Всуе !!! Париимащите и властимащите са на друго мнение.Нали живеем в разцвета на демокрацията, в апогея на либерализма, нали уж сме най-качественото общество в което свободата еволюира в слободия. И щом като е така, къде е адекватната, обективната, качествената, еднозначна и неопровержима информация за НеЛеО, Извънземието и извънземните!? Няма я !!! Ние мислим че за тези зловещи, реторични питания  може да бъде написана в цяла книга.  И какво от това !? Нищо!!! Истината, цялата истина и абсолютната истина относно тези изконни за цивилизациата ни категории или ги има и са скрити „някъде” или никой никога нищо не е успял да разкрие, обективира и докаже. Тогава ?…какво трябва да направим ние изследвачите на този проблем!?

Можем само и единствено да покажем изкуствените, необективните, недоказаните или т.нар. фалшиви новини, които в днешно време са особено актуални.

„1-“СЕРИОЗНО ЗА НЛО (Екстри I)“ ВИДЕО – Български субтитри

2- Робърт Бигелоу: Извънземните отдавна са на Земята

3- Невероятно: На Международната космическа станция работят заедно хора и извънземни

4- Извънземни нанороботи са демонтирали 12-спиралните ДНК на праисторическите гиганти

5- Директорът на НАСА Ч. Болдън е заявил, че до нахлуването на извънземните остават няколко месеца

6- Матрицата на Земята: Хората в скотобойната на извънземните

7- Генерал Скрябин: Всичко е готово за извънземна колонизация

8- Ултиматум на извънземните или последно предупреждение за световната олигархия?

9- Хипнотерапевтът Хелън Билингс: За извънземните и отвличанията на хора

10- Кралският астроном сър Мартин Рийс: „Извънземните са електронни същества“

11- Валиант Тор: Извънземният от Венера, който е работил за САЩ

12- Потресаващо доказателство за контактите на маите с извънземни цивилизации е открито в Мексико

13- Фридман: „Извънземните са тук и ни държат под карантина“

14- IT – милионерите имат договор с извънземните

15- Морски офицер е „видял входа на секретната база на 16- изънземните в Антарктида“

17- Aстронавт на НАСА е видял мъртви извънземни в неизвестен филм за катастрофиралия НЛО в Розуел

 

18- Стивън Басет: Извънземните хибридни същества отдавна са сред нас

19- ЦРУ създава фалшивата заплаха за извънземно нашествие на Земята

20- Документи на ЦРУ разкриват информация за пирамиди и извънземни на Марс

21- Професор от Харвард: Извънземни отвличат хора за експерименти

22- Мичио Каку: Странната звезда в космоса може да е мегаструктура на извънземните

23- ВИДЕО доказва, че Руснаците имат космическа база до Сатурн

24- Астронавти, чиито гласове са записани, ликуват и викат: “Днес е 22 май 1962 г., ние сме на Марс и имаме въздух!“

25- Контактът е неизбежен. Какво ни чака след срещата с извънземните?

26- Лейди Гага: Принц Чарлз „не е човек“, а рептил

27- Извънземните са превзели космическата сонда „Вояджър-2?

28- Разпит на живи извънземни и установяване на контакт с пришълците

29- Защо истината за извънземните толкова много плаши световния елит?

30- Банкер от Wall Street: Глобалните дългове принадлежат не на хората, а на същества извън планетата Земя

31- Извънземните избиват хиляди крави за да създадат човешки хибриди

32- Прелюбопитен филм на Би Би Си: В свръхсекретна руска база се пазят извънземни и НЛО

33- Мистериозна раса от извънземни, живеещи под водата, от дълго време воюват с Русия

34- НАСА се подготвя за среща с извънземни!

35- Военен учен от САЩ признава, че на Луната има “извънземни структури“

36- Извънземното от Киштим

37- Извънземна база на Луната

39- Политичеките кланове и извънземните

40- Проф. Лъчезар Филипов: Барак Обама крие 15 извънземни

А може би е потребно да поразгледате и следващите  „серозни” информации-публикации.  Не указваме авторите им защото доброто ни възпитание подсказва , че не е добре да има нашенска Бг-гавра.

Ето вижте , някакъв информационен бг-сайт с някакво гръмко название,който постоянно тиражира „актуални” новини за НеЛеО  у нас. Разбира се че никой, никога не е проверявал адекватността и достоверността на това което там се тиражира, а после нашенските СМИ-папагали  го представят като автентична информация за Бг-НеЛеО.

 

1- Наблюдение на НЛО с правоъгълна форма над Разград

2- Няколко наблюдения на НЛО над Силистра

3- НЛО или познат обект заснет над

Своге на 3 март 2017 г.?

4- Заснето НЛО над Аспаруховския мост във Варна?

5- НЛО над Бургас на 15.02.2017 г.

6- НЛО над летище София, 11 април 2015 г.?

7- Планинарка засне случайно НЛО в Пирин

8- Над връх Люботен в планината Шар турист заснел сферично НЛО

9- Заснети НЛО над София на 3.08.2016 г.

10- НЛО над Сапарева баня

11- НЛО над Добрич на 17 март 2016 г.

12- НЛО или птица на снимка от с. Скалица

13- НЛО наблюдения над България юни-август 2015 г.

14- Черни триъгълни НЛО над България и по света

15- НЛО на връх Нова Година над България

16- НЛО над Варна на 11.01.2014 г.

17- Активност на НЛО над София на 18 и 19 декември 2013 г. И още толкова на квадрат

Ние сме втрешени, изумени и ошашевени от тези Нет-информации. Пълен абсурд, тотална спекулация, безпардонна манипулация. Дори мислим ние, ще бъде по-добре да се каже, че това е зловещо незнание. Чете Нашеница, пътува из Нетпростраството откъдето „пие прясна вода” относно всичко свързано с НеЛеО и след това вече като информиран , никой не може да му поясни че е бил заблужадаван, манипулиран и излъган.

Никъде никой не представя еднозначни, неопровержими обективните факти, доказателства и сериозни НеЛеО-анализи. Но Нашенецът вярва.Тиражът, брой посещения на сайта, инфантилните коментари и оправдания са , че без парите от рекламите, никои издател днес не може да съществува. Еееее….дано някой прекрасен ден, някой мислещ адекватно издател, собственик на медия или просперирал медиен бос да осъзнае фундаментална важност и значение на публикуване, огласяване и внушаване на глупотевици относно НеЛеО, Извънземието и извънземните. И да остави името си в историята, като правилния човек в правилното време, когато по негово време е огласена първата световна новина относно истината за НеЛеО, Извънземието и извънземните.

Не е съвсем разбираемо, но се твърди в т.нар.научни среди, че когато няма физически доказателства за някакъв обект, феномен или събитие, тези неща не съществуват.Според нас тук има някаква материалистично-еволюционистко-дарвинстка уловка.

Например, ако има събитие, феномен или състояние които не могат да се поберът в рамките на законите и закономерностите на т.нар. днешна научна парадигма те винаги и веднага биват игнорирани и анатемосани като антинаучни и прочие епитети… В същото време има факти за нещо което се случва в набето над нас… Какво е то, ние не знаем. Но сме убедени че нещо има, нещо се случва, някакви непонятни за нас събития са в някаква динамика. В това сме убедени и то е единствено и само заради обстоятелството че някъде във все още не напълно изучената ни планета нещо има, нещо се случва. Тук няма мистерии, няма нищо псевдо. Митовете, легендите и настоящите прояви на непознатото, неясното и невъзможнста да бъдат квалифицирании определени събития и факти не вписващи се в днешната научна парадигма, това не означава че те не съществуват. Според нас именно сляпата вява в т.нар.наука и тотално противоречащтите и факти, събития и процеси свързани с НеЛеО, Извънземието и извънземните на и около планетата ни /Земята/ са причината в повечето случаи да сме свидетели на тъжно-смешните писания свързани с тази тематика. Приключваме със становището, че днешната т.нар.наука е абсолютно копие на жалката,  известната средновековна инквизиция. Тъжното е, че много качествени и мислещи човеци тогава са станали жертва   на ортококсалните и безумни тагава изверги имащи религиозна власт. Тук ще се позова на нашия вече нежив приятел Андрей Скляров,който лично с мен споделяше : «Если факты противоречат теории, нужно выбрасывать теорию, а не факты». Няма нужда от превод! Без коментар.

Добре, нека вървим по-нататък. В заглавието написахме „За уфологичната дебелащина и още….” Това за уфологичната дебелащина си го знаем, но „и още” това уточнение внезапно пристигна при нас в едно писмо от наши симпатизанти в Канада. Нашенците преживяващи сега там следят Бг изданията и всичко каквото може да им помогне да не забравят откъде са.Та именно те ни насочват и припомнят някой почти незабележими подробности. Например, че шумно известен „професор” постоянен гост в тв студията не е никакъв професор, т.е.той е  „доц. д-р Лъчезар Филипов е  ръководител на секция „Астрофизика и Космическа динамика“ към ИКИТ на БАН”. Това уточнение според нас трябва да бъде, нещо като студен душ за наукофилите и припадащите от кеф, когото чуят и разберат че професора ще говори за извънземните. Но, когато медиите професорясат някого, отърване няма. Прочие нека видим по същество какво е надробил този пишман професор и какво ние трябва да сърбаме от неговата попара.  „Ако има контакт с извънземни, той ще е на ментално ниво” казва пишман професора, твърди и постоянно внушава на любознателните млади хора у нас. Ахаааа… ментално ниво, , а някой задава ли си въпроса какво е това „ментално ниво” ? Малко уточнение. Същия този назначен от медиите за главен уфолог у нас много сериозно вярвал в психарските медитации. Той заедно с нашенска група под предводителството на друг уж професор – Марияна Везнева- преди 10-тина години задавали повече от 30 ментални въпроси на някакви извънземни, които създавали т.нар. житни кръгове. И до ден днешен очакват отговорите. Та спонтанно възниква питането, възможно ли е и като как е възможно доцент, д-р Лъчезар Филипов, ръководител на секция „Астрофизика и Космическа динамика” към ИКИТ на БАН да бъде представител на уж сериозната наука и заедно с това да разчита на ментални методи. Срам за т.нар. наука. Според нас „ментално ниво”, „метален метод” са категории от копетенциите на психолози и психиатри. Всеки грамотен човек може да потърси в Интернет „посрещането на извънземни” през 1995 г. край Русе:

http://bufonet.org/?p=2784

От документалния филм на уфологичния русенски клуб може нагледно, очевадно, интелигантно да се направи категоричния извод относно всички ментални методи.

Разбира се че е естествено някой групи научни среди да проявяват интерес към цитираното вече лице. „След преглед на научните публикации на г-н Филипов през последните 13 години забелязваме, че работата му на изследовател в областта на акреционните дискове или остава скрита за широката научна общност, или просто липсва, заявяват млади учени” , проявили любопитство към тази персона а в същото време той шуми около себе си с „Отивам да чета лекции в Италия и продължавам с моята научна дейност”!? Защото междувременно на 05 ноември 2015 в София ще бъде показано извънземно човече. /вижте по-долу снимките/ Ала възниква питането, как така целокупното българско народонаселение повярва на бръщолевиците на този пишман уфолог-астроном спец по проблемите на фигурите в житните поля извън България. Защото е професор, беше отговора на участниците в наша блиц-анкета. Боже мили, помогни и ни запази от такива, имаше и такива реплики, но ние пазим благоприличие и няма да огласяваме имена и адреси на нашите читатели.

И всичко това е в рамките Международна конференция „Контакт с извънземни цивилизации и новата парадигма – бъдещето на човечеството”. Прочие форумът  има пищното, двусмислено и с претенции за сериозно научно отношение към НеЛеО и корелиращите с него загадки, процеси, прояви и състояния : „Неидентифицирани аерокосмически феномени. Извънземни цивилизации – за и против“. Моля, моля, забележете заглавието – неидентифицирани аерокосмически феномени- хитрост, сквернословие и суетна словестна еквилибристика, единствено и само да бъде впечатлен жадния за знания нашенец, нищо друго.И жадния за информация нашенец тотално се втелява когато чуе, разбере и види „професор” да говори по тв за НеЛео и свързаните с това извънземни!!! Но, важното е да има шоу! И се намира спец по извънземно шоу, който ще организира показване на мумия на извънземно човече случайно намерено в Мексико-естествено че ще бъде придружавано от някой си уфо-журналист Хайме Маусан.

Тук е важно да попитаме кой дава парите, кой спонсорира издевателството и извънземната манипулация. Защото пет известни световни лаборатории не успяват да дадат категоричен отговор дали става дума за земно или извънземно същество.Накрая пробите са пратени в Лондон, където тамошните учените врели и кипели с подобни сензации обявяват своята окончателна присъда. Става дума за обикновена маймуна. Съдебномедицинска лаборатория във Великобритания взима три ДНК проби от „извънземното от Метепек“-Мексико и потвърждава, че анализът на всичките 3 проби са от маймуна мармозетка.

1- Тук тази снимка трябва да убеди цялото човечество, че в Мексико случайно е намерено извънземно.

2- Пълен 3D модел, направен за проучването

3 – Ето така изглеждала чудовищната мексиканска измама с извънземната мумия. Ако това не е извънземна дъвка и уфологична дебелащина ние не знаем какво друго е !? Вие имате изконно право да прецените.

Голяма чест му оказахме на нашия пишман професор. Спираме дотук с тази особа. Но пък ще продължим нататък с извънземната дъвка, летящата кухненска посуда и уфологичната дебелащина, която ако не беше зловещо тъжна, щеше да е актуална веселба.

Тази година била знаменателна с това, че преди 70 г.  уж имало /Розуел-САЩ/ катастрофа на извънземна летяща чиния в която имало и извънземни – три броя. Категорично отказваме да навлизаме в подробностите и да обсъждаме, вярно ли е  или манипулация от най-висша степен. Защото само от тиражирания по цял свят филм относно аутопсията на извънземното от Розуел става пезпардонно ясно и и видна тъпата спекулация. Тук ще покажем наколко фотоса. В началото трябва всеки мислещ нашенец да види и разбере как яннките могат да правят пари от една манипулация, която всички възприемат за истина.

4-5

Розуел-САЩ. Музей на извънземната катастрофа 1947 г. Ние мислим, че всеки човек с нормална психика ще получи уртикария от експонираните образи на извънземните. Кретенизъм! Холивудска дивотия.

6-7 Е….еее! Това е върховна, ужасна и зловеща плесница за розуелските манипулатори!!! Искрено желаем на посетителите на този сайт и на всички които вярват в извънземната катастрофа през 1947 г. в Розуел-САЩ да заострят зрителните си сетива и да видят-разберат идиотската манипулация. Стига толкова, писна ни!!! Фотосите са снети-свалени от зловещия филм – манипулация наречен „Аутопсия на извънземното от Розуел”. Прочие до ден днешен манипулаторите твърдят, че видеофилмът е автентичен. Но, само тези два фотоса доказват зловещия кретенизъм на манипулаторите и категорично опровергават розуелските извънземни. Кой каквото ще да си мисли, ние предлагаме само автентични факти-фотоси. Молим всички да обърнат внимание на кретенизмът виден от снимките. На единия фотос се вижда че е „пострадал” левия крак на „извънземното” с дълбока рана, на следващия фотос пък се разбира, че е „пострадал” десния крак на „извънземното” отново с дълбока рана!!! Много плитка и тъпа манипулация. Ала малоумниците вярват. Никой не може да им помогне. Тъпоумие не се лекува….

8 -

Аха…аааа!!!  Наистина щантава работа. Поръчков филм, създаден по холивудска рецепта. Но има много фрапиращи, генерални грешки. Няма да ги обсъждаме. В Нета има достатъчно анализи и квалификации. Особенно и специално от независими и идеологически необременени не само руски  уфоизследователи. Защо….защо…!? Ние само изразяваме подозрение кой и защо плаща за тези поръчкови „документални” издевателства, поради което и не желаем да назоваме имена, фирми и персони.

Тъжна работа. Смешно и зловещо. Дори опасно смешно.

Прочие….париимащите са си въобразили, че щом в началото на тъпия документален филм /за първи път качен в Интернет през 2011 г./ трябва водещ-диктор на бъде известния Рожер Мур /известен от филма „агент 007”/ това ще наклони везната към автентичност. Мноооого лошо се преценили. Прочие всичките ни изследвачески НеЛеО  анализи и изводи клонят към глупва и некомпетентна манипулация с цел дезинформация и спекулация относно всичко свързано с НеЛеО….в случая специално за СССР. И пак се питаме…

Защо…Защо…Кой има интерес от това!?!?!? Вярвайте хора. Пари за вярване не се иска и ни се дава, но мисленето ви е тотално обсебено. Жалко. Уж живеем в просветен век. Уж технологиите са бъдещето ни. А именно те, особенно интернет технологиите са в основата на зловещите манипулации.

9-10

Компютърно генерирана летяща чиния -поредната САЩ -лудост    на        боб ЛаЗар

вижте тази иронично-саркастично-шизоидна усмивка на този ЛаЗар

         Преди повече от 30 г. някой си  Робърт Скот Лазар /повече известен като Боб ЛаЗар/ от САЩ взриви световна уфологическа общност. По негово настояване някаква тв-станция в Лас Вегас тиражира твърдението му, че е работил като физик в някакъв много секретен проект. Именно там той се занимавал с т.нар. обратно инженерство за да пресъздаде „летяща чиния”, която катастрофирала някъде в САЩ. Тази кухненска посуда  била пристигнала от четвъртата планета от двойната звезда Зета Ретикули-2.Пак той твъдял, че е виждал девет вида различни летящи чинии в някакъв хангар в Лос Аламос – секретен правителствен изследователски център. До ден днешен ой не може да представи категорично доказателство относно образованието  и квалификацията си , уж бил завършил  Калифорнийския технологичен институт (Caltech), както и Масачузетския технологичен институт (MIT). Пълен потрес! Досега никой изследвач не е доказал нито едно слово на този дърдорко. Ние не желаем да се занимаваме по-вече с тази персона. Докато не се открият факти и документи за неговите тв.алабалистики.

11 - Най-тъпата, най-кретенската, най-идиотската, най-скудоумната, най-лайняната, най-просташката, най-ужасната, най-опасната, най-отровната и вероятно и може би най-внушителната извънземна дъвка и съвременна модерна уфологична дебелащина е т.нар. съвременно открита монета с извънземно изображение. Боже, пази българите от кретенизмът на фотошопа!!! Тук за първи път си позволяваме да предложил линк предимно за върлите фенове на НеЛеО истини предложени от достоверни източници : https://www.designcrowd.com/community/contest.aspx?id=1673157

Който пожелае може да посети това място и сам да се убеди в нашите яростни становища….това и толкова дотук….Вижте фотоса!!! И нека всеки мислещ човек да знае и разбере, че това изображение е в резултата на някакъв фотоконкурс и именно там в конкурсните фотоси попада и този „извънземен” образ!!! Ала нашите бг папагали го тиражират като уникална извънземна находка… прочие у нас има и качествено пословица…” не е луд който яде зелника, а трябва да се разбере кой го предлага….и т.нататък. относно всички и всякакви извънземни дъвки, извънземна дебелащина и извънземен кретенизъм….

         Имаме още две и повече  дузини подобни НеЛеО отврати, но спираме дотук. Много е обезверяващо за младите хора, които желаят да навлязат, изучават и изследват проблемът с НеЛеО, респективно с Извънземието и извънземните!

Българска Уфологична Мрежа /БУМ/  http://bufonet.org/ и Уфологичен клуб „Мъдромер” Русе благодари за търпението ви, поради което тук стопираме и ще се радваме, ако някой се осмели и опровергае дотук предложеното. Желаем на всички другоячемислещи да предложат алтернативно становище….докато ни има!!!

С уважение и респект към посетителите тук!

         Със съдействието и консултациите на И.Лазаров

         създател и все още лидер на:

         – Българска Уфологична Мрежа

         - уфологичен клуб „Мъдромер”, Русе