ИСТИНАТА, САМО ИСТИНАТА И ЦЯЛАТА ИСТИНА ЗА НЛО И ДРУГИТЕ ЗАГАДКИ

сензационни спекулации, дезинформации, манипулации = издевателство

поредица – част първа

Категорично сме убедени в интернет-издевателствата и никой не може да разколебае желанието ни да разобличим един такъв „успешен проект”. Широко тиражиран и папагалски цитиран от уж образовани, а всъщност невежи радетели за наука и напредък. В сайта „Секретные фотографии, годами скрываемые от нас правительствами всех стран” и във  „СВЕРХСЕКРЕТНЫЕ ФОТОГРАФИИ” ,    на 27 март 2010 г. под заглавието „Разсекретени фотомотериали” са предложени 276 фотографии с най-различна тематика и специфичен познавателен профил. Ние допускаме, че някой снимки наистина са автентични, но целенасочено са използвани от авторите на тези уж уникални снимки, за база при манипулациите, които тук в една поредица ще покажем на посетителите в нашия сайт. Прочее русенските уфолози от клуб „Мъдромер” и техните съмишленици в страната направиха една разходка в достъпната книжнина и разконспирираха идеята на уж разсекретените снимки, и  тук ще представим кой е авторът на автентичните удивителните изображения върху земното кълбо. Защото тъкмо тази разработка е в основата на това, което ще видите в първата поредица от фотошмекерии и гавра с интернет-потребителите.

№ 1

№ 1

№ 2

№ 2

/илюстрация №1 и №2 /Това е уникалния и оригиналния  модел на икосаедър-додекаедрическа система на Земята /ИДСЗ/ и е разработен в СССР от Н.Ф.Гончаров през 1968 г.
/Моля, моля, тук няма идеология, тук има фактология…да се знае/ Хипотезата е доразработена, доразвита и публикувана през 1970 г. в съавторство с В.С.Виталиев и В.А.Макаров. Идеята и произтичащите от това изводи са, че там където са срещат върховете на многоъгълниците се откриват множество огнища на древни цивилизации, различни геоложки, климатични и множество още загадъчни и необясними факти и явления. Русенските уфолози представиха доклад-разработка през 1994 г. в Ст.Загора по време на Световна конференция по археастрономия и показаха , как и защо е   ситуиран археологическия резерват Сборяново край Исперих точно по този начин, в свойството си на трета подсистема от тази прагматична и прецизна разработка  , като главния инструмент при аргументацията беше ИДСЗ.
Ала тук сега, по-долу предлагаме  учудващото безобразие и безочие на онези, които пълнят интернет пространството с манипулирани неща, които вече са известни и имат различно съдържание и смисъл. Разбира се веднага се набива на очи кражбата на ИДСЗ и префасонирането и като нещо непонятно, неизвестно и дори със скрит подтекст, че това е едва ли не е НЛО и поради това тези фотоси са били уж засекретени по време злополучния болшевишки режим. За нас това е шутовщина, и ако не беше тъжно щеше да е смешно! Но ето вече няколко месеца издевателството продължава да върши пъклената си работа и затова ние мислим, че спекулациите и дезинформациите в интернетпространството имат само една и единствена цел, да манипулират. Защото добре манипулирания човек, вече не е човек, той няма собствено мнение, той е зомби. Нека всеки мислещ българин, ако има това свойство да направи една ретроспекция на това което е чул, видял и знае за феномена НЛО, да проникне в идеята ни, и заедно да разтворим малко завесата на тъмните, злокобните и недобронамерените „сили”, които тотално са обсебили интернета и безнаказано, на всичкото отгоре безочливо и арогантно издевателстват над онези, които по силата на обстоятелствата нямат опит, имат слаба информираност или просто вярват в Интернета. Нека тези люде се изправят пред огледалото и  след като се видят, да си зададат въпроса, толкова ли глупаво изглеждат, че някой, някъде иска да им каже – вие сте тъпаци, ние знаем всичко и то е това което ви показваме.    Кой има интерес от това, всеки да си отговори сам. Трябва да се признае, че манипулаторите са овладяли блестящо фотошоп-програмите и поради това несведущите хора вероятно могат и да повярват, че тези снимки са били свръхсекретни. Удоволствието от разглеждане на подобни „разсекретени снимки” оставям за вас.

Съвсем по правилата на почтеността и коректността, екипът издирил и представил тези изумителни разработки очаква и адекватна резолюция от посещаващите нашия сайт, за да се разбере дали имаме правилна  и нормална човешка чувствителност за анализ и квалификация на загадъчното и необяснимото или трябва някой да ни помогне да се ориентираме в джунглата на вероятното, възможното, допустимото и арогантното в света на интернет потопа!!!
Защото сме сигурни, че аромата на истината няма как да се възпроизведе по синтетичен начин както казва И. Лазаров,
почти главен уфолог на България, засега…..!?!?!?!
Другото е ….друго…!

хаджи ал джибутев ибн фараон пирамиденбълг

нло в блатата на Сибир?!

нло в блатата на Сибир?!

нло в пустощта на руската тайга!?

нло в пустощта на руската тайга!?

нло в някаква неизвестна руска  шир!?

нло в някаква неизвестна руска шир!?

нло може би в сибирските гори през лятото!?

нло може би в сибирските гори през лятото!?

пожар край паднало нло!? - е... помислете....

пожар край паднало нло!? - е... помислете....

А те това е  върха на наглостта...НЛО-ИДСЗ на Луната!?

А те това е върха на наглостта...НЛО-ИДСЗ на Луната!?

естествено, че ИДСЗ има и производител –някакъв  завод и някакъв секретен цех за производството...!?

естествено, че ИДСЗ има и производител –някакъв завод и някакъв секретен цех за производството...!?Комантари с латински букви се изтриват автоматично